Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Ne vjerujem da će Harrisa stići, ali Bonettija hoće sigurno. Za one koji ne znaju Bonetti je bio golman, branio i za reprezentaciju Engleske. Podrijetlom je Talijan iz Argentine. Djed mu je bio inžinjer šumarstva i dobio je posao u Ujedinjenom Kraljevstvu kao tzv. radnik u praksi za pošumljavanje sjeverozapadnog dijela Britanije. Ako ga Terry prestigne bit će to legendaran potez.

Uh kako kapetanski brani svoje, imam osjećaj da bi potrpao sve one crvendaće u džep. Igra fantastična, on i Zouma su se jako dobro razumijeli, mislim da Zouma ne može imati bolji uzor i boljeg učitelja od njega

A danas klinac od 16. godina umisli da je zvezda, dobija grdne pare i folira se, a gle Johna sa 16.

Ovo je kao pre, kada te stariji pošalju po vodu trcis da im doneses još si i srećan što su tebe izabrali, a danas te otera klinac u pm... Ili se sklanjas kada dodju sa terena.. Kada si bezobrazan nalupaju te, odeš kući i još dobiješ zato što si bio nevaspitan i bezobrazan, gle sada, klinci tuku roditelje.

Terry stara skola.

10411738_785949661517723_218304147423022

• 2 sedmice kasnije...

A da pohvalite ovog doktora? Igra neverovatno ove sezone, kao nekada kada je bio u najboljoj formi. Jednostavno igra bez greske i sve probleme u odbrani resava rutinski. Zouma moze mnogo da napreduje uz njega.

Kaze meni drug da je T.Silva bolji stoper od naseg kapitena. Nakon 2-3 razmjenjena argumenta i 2-3 razmjenjene recenice ostao je pri tome. Odlazim s kafe, jebem ti boga, nije mi ni drug vise

Vjerovatno uz Nesu, Maldinija i Vidića najbolji obrambeni igrač u zadnjih 30 godina. Boljeg nema. I još je naš. Naša legenda, tu je od malena. I neće nigdje otići. Zbog toga ga volimo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.