16. august 2015.11 god. comment_229256 Jos ovu sezonu i zahvaliti mu se na svemu. I onda plakati na upravu kako postupa sa legendama... Moze on jos igrati, naravno manje iz sezone u sezonu. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229262 Prihvatiti opciju da bude treći stoper, ipak godine su ga stigle polako Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229266 On je prošle sezone odradio posljednju dobru sezonu za Chelsea jer ove sezone je usljedio logičan pad zbog godina. Prijavi
16. august 2015.11 god. comment_229267 I onda plakati na upravu kako postupa sa legendama... Moze on jos igrati, naravno manje iz sezone u sezonu. Klub treba biti ispred, bez obzira koji igrac bio u pitanju. A sto se tice Terrya, bice on dobar u velikim utakmicama. Ne brinem se ja za njega Danas je bio fantastican. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229594 Može da odigra Teri ali je neophodno da drugi štoper bude bolji od njega, njegovo je da bude kapiten na terenu, jer mnogo znači celoj ekipi kad je on tu, da se izdere da prigovori sudiji, vazdušne duele naravno može i dalje sa lakoćom da dobija, može da seče napade, da se lakta i to sudije da mu ne sviraju zbog imena ali ne može da se jurca sa špicevima. Stouns bi bio pun pogodak koliko god love dali za njega vredeće, jer je odličan, mlad, brz, ogromnog prostora za napredak ima. U slučaju da ne dovedu nikoga mislim da bi najbolja solucija bila da Bane igra sa njim u paru Aspili desno, Baba levo... Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_229958 ide u Fenerbahce. Srecno sportske.net šta ima kako si mi ? Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230458 katastrofalan početak sezone, mogu misliti kako se osjeća sada. nezaslužen crveni karton naravno niko da prokomentariše Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230470 Sad kapiram kad je Benitez rekao da Teri ne moze da igra svake nedelje,i bio je upravu Murinjo ga je iscedio prosle sezone,sada se vidi cena toga. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230475 Ma nije crveni bio, jer nije bilo faula, Rondon se okliznuo :S Sramotan crveni karton. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230484 Sad kapiram kad je Benitez rekao da Teri ne moze da igra svake nedelje,i bio je upravu Murinjo ga je iscedio prosle sezone,sada se vidi cena toga. Ne lupaj gluposti, Benitez je to rekao 3 godine ranije nego sto je trebalo i sad je on kao pametan. He's just a fat spanish waiter!! Crveni je po meni zasluzen, Sky je prikazao zumiranu usporenu snimku gdje se vidi da ga vuče za rame, jbga. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230487 TSN isto, i komentator govori, da ga nije vukao, vec da su se gombali, i govori ako je ovo faul, onda je svaka trka sa igracem faul, to je smijesno. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230492 Faul je ono moj diablo, i crveni ko kuca. S ovim je Stones jos poskupio za 5 miliona.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230499 Crveni ko munara, al' zaboravićemo ga ako dođe Stones. Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230548 Realno je moglo da mu se progleda kroz prste na reputaciju, gore faulove je pravio pa mu nisu svirali. Ali dobro Mou nije propustio šansu da se proserava da su svi protiv Celsija a da guraju Šiti haha I dalje sam u fazonu da Teri može da odigra najmanje još ovu sezonu ali mora da ima baaaaš dobrog parnjaka a ne Kejhila ili Zumu... Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230562 Kletenburg da pogura nas, okorjeli Mančesterovac i čovijek koji je mogao najebati zbog nas kada se vodila istraga oko njega i Mikela... Prijavi
23. august 2015.11 god. comment_230617 I dalje sam u fazonu da Teri može da odigra najmanje još ovu sezonu ali mora da ima baaaaš dobrog parnjaka a ne Kejhila ili Zumu... Aj Cahill je zajebo u prve dvije utakmice, danas cak dobar, al sto ne Zouma? Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231054 Dobro je, ipak samo jedna utakmica suspenzije, priznajem da sam iznenadio, mazi nas FA nesto ove sezone, ne bi se cudio da nam uvale kruti kad se najmanje budemo nadali :D Prijavi
25. august 2015.11 god. comment_231065 Ma ne mazi nas FA, nego su takva pravila, kada poslednji igrač odbrane spreči napad faulom, dobije crveni karton i jednu utakmicu suspenzije. Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231097 Aj Cahill je zajebo u prve dvije utakmice, danas cak dobar, al sto ne Zouma? Još uvek nema taj kvalitet, ima potencijal ali mu je tek 20 godina, i možda 10 utakmica u premier ligi u dosadašnjoj karijeri, ne može se šampionski tim oslanjati na takvog štopera... Druga stvar, da je Teri u zenitu, u najboljim godinama i snazi onda ok da igra Zuma pored njega da stasa uz njega, ali sad treba Teriju igrač na koga može da se osloni... Prijavi
26. august 2015.11 god. comment_231103 Još uvek nema taj kvalitet, ima potencijal ali mu je tek 20 godina, i možda 10 utakmica u premier ligi u dosadašnjoj karijeri, ne može se šampionski tim oslanjati na takvog štopera... Druga stvar, da je Teri u zenitu, u najboljim godinama i snazi onda ok da igra Zuma pored njega da stasa uz njega, ali sad treba Teriju igrač na koga može da se osloni... Kako igra obrana ove sezone, jedini igrac na kojeg se iz trojca Terry Cahill Zouma itko moze osloniti je samo Zouma. Ima brzinu, ima snagu, superioran je u skoku, lijepo cita igru i jedini od njih moze u vecini slucajeva oduzeti loptu 1 na 1 protiv brzog i tehnicki potkovanog napadaca. S jedne strane se vrti prica kako se ne daje prilika mlađima, a onda s druge se prednost daje dedama, ne zato što su bolji, nego zato što su - stariji. Nema logike. Zouma treba igrati, to bi svima trebalo biti jasno, i to ne na poziciji zadnjeg veznog, ne na poziciji lijevog beka, nego na svojoj prirodnoj poziciji. Jedini minus mu je sto, u usporedbi s Johnom i Garyem, nema iskustva ni priblizno kao oni, ali neće stjeći potrebno iskustvo ni gledajući njih dvojicu s klupe kako kiksaju. Iskustvo će jedino stjeći igranjem. Gledamo ih i mi čitavu sezonu, pa nitko od nas nije iskusan stoper haha :D Obrani je potrebna svježa krv, prijeko je potrebno osvježenje u srcu zadnjeg reda, zato se i kreće po Stonesa ovako, a mišljenja sam da odmah i Stonesa i Zoumu treba ubaciti u vatru i napraviti tandem za sljedećih 10 godina, jer obojica su pokazali da mogu i da znaju. Veća greška bi bila da se šampionski tim oslanja na Cahilla od kojeg Aguero napravi budalu i amatera, na Baneta koji 3 utakmice zaredom traži kompas na terenu ili na Terrya koji nije ni slika ni prilika igrača od prošle sezone, koji je u nedostatku brzine, agilnosti i tromog prvog koraka protiv većine napadača u Premiershipu osuđen da pravi faul ako obrana nije u Kurtinom krilu nego ako je u tom trenutku postavljena visoko (čist primjer je crveni protiv Swanseaja) inače ovaj ode u gol s loptom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.