26. maj 2013.13 god. comment_125286 TRANSFERS: Chelsea ready to offer Torres as part of a deal to bring Serie A striker! #CFC Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125324 Tancredi Palmeri â€@tancredipalmeri Chelsea yesterday contacted Napoli asking to stand-by with any decision about Cavani (and Napoli is pretty happy to do so...) Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125676 http://www1.skysports.com/football/news/11668/8738427/?utm_medium=facebook&utm_source=twitterfeed_Chelsea Napoli striker Edinson Cavani plays down talk of a move away from the club Tesko jebavanje u mozak nas ocekuje ovog leta :D Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125839 On kad bi dosao idem odmah uplatit' kucu na osvajanje PL. I Whis,Mou nije jedan od trenera koji gaji ofanzivan i leprsav fudbal. U Realu je morao igrati nesto ofanzivnije jer kakve igrace posjeduje bilo bi grehota igrati bunkere.. Istina,i kod nas ce imati odlicne ofanzivce i slicno ce igrati kao u Realu.Kako god da Mou postavi nasu igru Cavaniju se nece biti problem uklopiti jer to je najbolja spica svijeta. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125844 On kad bi dosao idem odmah uplatit' kucu na osvajanje PL. I Whis,Mou nije jedan od trenera koji gaji ofanzivan i leprsav fudbal. U Realu je morao igrati nesto ofanzivnije jer kakve igrace posjeduje bilo bi grehota igrati bunkere.. Istina,i kod nas ce imati odlicne ofanzivce i slicno ce igrati kao u Realu.Kako god da Mou postavi nasu igru Cavaniju se nece biti problem uklopiti jer to je najbolja spica svijeta. Ofanzivan fudbal ne mora da znaci i lep za oko. United godinama ne igra lepo za oko, ali su izuzetno ofanzivna ekipa, i vade se na napad. Ne mora tim biti postavljen i igrati kao Farcelona da bi se reklo da je to ofanzivan fudbal. DOvoljno je samo da disciplinovano stoji u odbrani i ima brzu tranziciju u napad. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125853 Benitez ode u Napoli.Benitez voli Torresa. E da ih je nekako zajebat pa da napravimo trampu Torres-Cavani. Ako već mora izgubit Cavanija,vjerujem da bi mu bilo draže (Rafi) dobit za njega Torresa,nego Džeku. Falcaa po svemu sudeći gubimo,od Lewandowskog isto ništa,Rooney se isto više ne spominje,a ako želimo u pohod na vrh dobro bi nam došao napadač svjetske klase,što Cavani je. Ajde Rafa,usreći Plavce diljem svijeta. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125867 Rafe se nece ni pitat kad je u pitanju Cavani i nece nikad biti zamjena Cavani-Torres dok ovaj drugi ne prihvati manju zaradu. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125873 Veci je problem da Torres prihvati da ode iz kluba u kome je imao bezrezervnu podrsku nego novac. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125925 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eOkgNMBMqjo#t=117s ajde dolazi više :hljeb: poslušajte komentatora,označio sam video tačno na taj deo Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125928 Evo jos malo svjezih informacija.... ~ Following information in tomorrow's Gazzetta dello Sport. As posted earlier, Roman Abramovich does not want to include Torres in deal. ~ CFC have made an official approach for Cavani with a meeting scheduled in Napoli today between President, club officials & player's reps. ~ Cavani in 2009: "I would like to play at a giant European team and if I could choose I'd like to do it at Chelsea or Juventus" (Sky) Kao sto se i ocekivalo,Abra nece ni da cuje mogucu trampu koja ukljucuje Torresa...i podsjecanja radi,sta je Cavani izjavio prije 4 godine,mada to sada igra malu ulogu,ali eto opet (voljni momenat je nadamo se na nasoj strani) Juve se i ne nadmece za njega,City vjerujem nece toliko gubiti glavu za njega (a mozda i hoce :D ), Real pricalo se da ce ici u napad na Suareza ili cak ce doci Ibra ali onda mi moramo delati brzo inace ako nam se u posao umijesaju Arapi (PSG) jebali smo jeza ..... I da,predsjednik Napolia je rekao da ce Cavani u klub koji vise ponudi,a navodno je Benitezu rekao da ga nece pustiti ispod 63M € ..... To be continued..... Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126041 Mi mu možemo ponuditi i veću plaću. Ma on je željan nogometa na top razini, sigurno. Voli on Napoli, ali mislim da bi bilo dobro da ga napusti. Ako prodamo dovoljno kvalitetno neke igrače, neće biti problem iskeširati bilo koju cifru za njega. Tako karizmatičan igrač jednostavno mora doći ovdje. Baš bi nam legao. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_126047 Ništa čudno za ovu novu vest,pa i ja bih tako napravio Na taj način predsednik je "oprao ruke" ,njegovo je bilo da mu ponudi bolje uslove,sad lepo svet vidi kako je njemu ponudjena veće plata i teret je prebačen na samog igrača,ako igrač na kraju napusti klub KO JE KRIV ,nije predsednik ,nego sam igrač,molim lepo ovako bi uvek mogli da kude predsednika što mu nije ponudio bolje uslove,pametan potez u pravo vreme,za njega pobeda u svakom slučaju,ako ga prodaju uzeće pare a predsednik je učinio sve da ga zadrže a ako ostane predsednik ispada heroj,odbranio je mali klub od velikog čelzija yeah baby Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126097 "Cavani je Dzeko,Milito i Rooney u jednom(snaga,realizacija,izdrzljivost(trka uokolo konstantno)).Ne postoji slican igrac njemu u danasnjem svijetu fudbala." Momak sa ss.ba objasnio.Nema dalje ! Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126112 pa rooney je bome i realizacija (pogledaj koliko golova zabija) a i snaga... Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126129 Sad citam Real goni Suareza,ovaj voljan preci znaci jedna prepreka manje.....sad ostaje samo jos City i eventualno PSG u trci da nam pokvare posao.... To be continued.... Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126226 Chelsea will bid 30m € + Torres for Cavani, according to Sky Italy Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126229 Sportsport.ba preveo... http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-napoliju-za-cavanija-nudi-30-miliona-eura-i-torresa/106096 Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126234 ja priznajem,evo šta da radim,jbg kavani mi je slaba tačka,molim te romane pljuni pare na sto i dovodi ovog čoveka,posle radite šta hoćete [-O< :(( Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126235 Sportsport pise kako bi poslali torresa na pozajmicu? Gdje su to iskopali Prijavi
30. maj 2013.13 god. comment_126282 Mene najviše brine što ovaj čovjek ne postiže eurogolove. Svi su mu golovi iz 16-terca, nešto ko Mario Gomez. I nije neki teničar, ali eto. Bolji je od Torresa 100 puta. I kao što sma rekao liči na Caseyja: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.