14. maj 2013.13 god. comment_122446 O njemu slično mišljenje imam kao i o Rooneyu. I Cavani mi je antipatičan, ali je igračina i definitivno bi nas pojačao. Moram priznat da, teško bih se odlučio između njih dvojice koga dovesti. Ma neka klasa u napad će doći, to je haman 100%. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122449 O njemu slično mišljenje imam kao i o Rooneyu. I Cavani mi je antipatičan, ali je igračina i definitivno bi nas pojačao. Moram priznat da, teško bih se odlučio između njih dvojice koga dovesti. Ma neka klasa u napad će doći, to je haman 100%. Ma i meni je šunjo nekakav, nije lik nikako simpatičan ali je stvarno klasa, u to sam se uvjerio. I prije bih njega uzeo nego Rooneya. U bilo kojem slučaju, Torresa se moramo riješiti mada mi je to veoma upitno. Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122451 Cavani + Lukaku NAPAD. Opet fizicka dominacija u napadu. Barem se nadam tome. Cavani je manji od Torresa al po kilazi su tu negdje i izgleda mi nekako fizicki jaci. Ipak jedan je Drogba, Jedino Ibrahimovica mogu porediti snjim. Ostalo ni blizu Mozda nekada bude Lukaku. Opet kad vidim kakve napadace na trzistu ima, mislim da je Cavani tu jedan od boljih fizicki. O ostalim njegovim sposobnostima ne treba se ni pricati Prijavi
14. maj 2013.13 god. comment_122454 Cavani je ubica u kontranapadu i brzoj igri, dok je Demba igrač posjeda koji se odlično gradi. Lukaku je treća opcija, on ima nešto zajedničko od obojice navedenih a opet ima i svojih posebnih karakteristika. To je ono što nama treba, različitost i širok izbor za trenera, koji onda može mijenjati taktiku i prilagođavati je kako želi. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122498 Definitivno neki ne gledaju dovoljno Napoli i ovog momka.. Pogledajte samo koliko covjek trci svih 90 minuta,vraca se u odbranu,pomaze u kreiranju napada,izvodi slobodnjake,penale.Jednom rijecu ucestvuje u svim dijelovima igre.Trenutno nema napadaca na svijetu koji mu moze parirati u ovome.Meni se ovakav tip napadaca najvise svidja.Recimo,uvijek bi prije uzeo nekog poput Cavanija nego nekog poput Gomeza/Ibrahimovica. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122513 Definitivno neki ne gledaju dovoljno Napoli i ovog momka.. Pogledajte samo koliko covjek trci svih 90 minuta,vraca se u odbranu,pomaze u kreiranju napada,izvodi slobodnjake,penale.Jednom rijecu ucestvuje u svim dijelovima igre.Trenutno nema napadaca na svijetu koji mu moze parirati u ovome.Meni se ovakav tip napadaca najvise svidja.Recimo,uvijek bi prije uzeo nekog poput Cavanija nego nekog poput Gomeza/Ibrahimovica. Ako si gledao Napoli kao sto kazes da jesi, video si da Cavani jednostavno mora da ucestvuje u igri mnogo vise nego sto je to svojstveno napadacu, jer NApoli tako igra. Oni su slabi kad je posed lopte u pitanju, i uglavnom svoju igru baziraju na brzoj tranziciji i kontranapadima. Bas me zanima kako bi se snasao u sredini gde bi umesto sto mora da se bori da iznese loptu do protivnickog gola, redovno bio opsluzivan istim. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122519 To je sve suplja talijanskih medija koji rade za klubove, tj dizu cijene igraca kako bi se drugi klubovi zalijepili za istu. Chelsea nikad nije trazio Cavanija, kao ni Falcaoa,a to sto su pisali mediji je smjesno! Jose je zagrizao za Lewandowskog, i to je realna opcija sto se tice napadaca jer je moguce da u suprotnom smjeru ide KDB. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122533 Baš me zanima što će sve ispast iz ove cijele priče jer nam podhitno treba jedan napadač. Trebamo vratit Lukaku-a sa posudbe, zadržat Dembu i prodat Torresa i umjesto njega dovest jednog od tri najviše spominjanih (Lewandolski/Cavani/Falcao). A sad koji od ta tri dođe svejedno je jer su sva tri svjetske klase, ono što nam treba i ono što mi nemamo u napadu. Jer Lukaku je još premlad, Demba je iznadprosječno dobar napadač, ali opet nije svjetska klasa i ne možemo se na njega oslonit, a Torres je torec... Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122656 Ako si gledao Napoli kao sto kazes da jesi, video si da Cavani jednostavno mora da ucestvuje u igri mnogo vise nego sto je to svojstveno napadacu, jer NApoli tako igra. Oni su slabi kad je posed lopte u pitanju, i uglavnom svoju igru baziraju na brzoj tranziciji i kontranapadima. Bas me zanima kako bi se snasao u sredini gde bi umesto sto mora da se bori da iznese loptu do protivnickog gola, redovno bio opsluzivan istim. Pa i mi smo milion puta ove sezone(a i ranijih) igrali slicno Napoliju.Prepustimo loptu protivniku i cekamo ih na kontre.Takodjer,Cavani je igrac koji se moze koristiti u skoro svakoj formaciji.Dok je bio u napadu sa Lavezzijem rasturao je.Evo sada sa Pandevom je jos bolji.. Jos u mnogo utakmica ove sezone je bio usamljen u napadu pa je opet trpao na sve strane. Jednostavno u koju god ga formaciju postavis snadje se.. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123486 Serie A: Decision on Edinson Cavani's future could emerge sooner rather than later http://www1.skysports.com/football/news/12962/8720404/Serie-A-Decision-on-Edinson-Cavani-s-future-could-emerge-sooner-rather-than-later Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124110 E ovo je po meni tip napadača za Chelsea. Moćni centarfor, duel igrač težak za markiranje, tehnički odličan, agresivan, čovjek odluke. Ne pati od mana običnih devetki kad ne zabija, uvijek doprinosi ekipi i ne ovisi mu sve o tome je li zabio ili ne. Puno više vrijedi za momčad nego obična devetka. Pravo je čudo imati u jednoj ultra tvrdoj ligi kao talijanskoj igrača koji toliko trpa. Bio bi grijeh kada ne bi otišao na Otok i to baš k nama. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124199 http://www.24sata.hr/nogomet/mjesecima-je-snimao-chelsea-a-cavani-mu-je-prvi-na-listi-zelja-315815 Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124205 i meni je on na neki nacin antipatican,ali da je ubica,ubica je i to ne moze niko osporiti, neko od trojca Lewandovski,Cavani,Falcao da dodje i bicu zadovoljan. Mada ubila me vise sapunica oko Falcao-a i muka mi je vise od toga. Ali kada pogledam tako je bilo i oko naseg sadasnjeg-buduceg dragulja Hazarda :D Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124206 De Laurentiis was quoted by Gazzetta.it as saying: "I did not go to London for Benítez. You would have me appointing 15 coaches: it's true, I've heard them all in the last six months and I'm aware. "Yesterday I was in London with [the managing director Andrea] Chiavelli and Bigon and for a simple reason: I have to prepare for the release of the film about Steve Jobs. However, I told Bigon: 'Go to City and take the chance to negotiate over Dzeko and see what they are willing to do for Cavani.' Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124212 Pa i mi smo milion puta ove sezone(a i ranijih) igrali slicno Napoliju.Prepustimo loptu protivniku i cekamo ih na kontre.Takodjer,Cavani je igrac koji se moze koristiti u skoro svakoj formaciji.Dok je bio u napadu sa Lavezzijem rasturao je.Evo sada sa Pandevom je jos bolji.. Jos u mnogo utakmica ove sezone je bio usamljen u napadu pa je opet trpao na sve strane. Jednostavno u koju god ga formaciju postavis snadje se.. Samo sto ce nas od naredne sezone voditi Mourinho ;) Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124216 Ma samo je pitanje vremena kada ce potpisati za City...Napoli je zagrizao za Dzeku tako da nevjerujem da ce ovaj posao propasti. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124219 Samo sto ce nas od naredne sezone voditi Mourinho ;) pa kontre su i mourinhovo jako oružije, osim toga nebi da mourinho gaji neki ofenzifan, lepršav nogomet... Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124285 pa kontre su i mourinhovo jako oružije, osim toga nebi da mourinho gaji neki ofenzifan, lepršav nogomet... Nesto ne vidim da je Real ovih godina koristio kontre kao najjace oruzje. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124712 Prema mišljenju jednog od vodećih fudbalskih eksperata i poznavalaca fudbalskog tržišta, Jose Albertiju, rasplet će biti nešto drugačiji. "Cavani će otići u Chelsea, a Džeko neće ići u Napoli. Predsjednik De Laurrentiis je otišao u London jer Cavanija traže Chelsea i Manchester City te je iskoristio priliku da se raspita za Edina Džeku. Ipak, mislim da će novi klub Cavanija biti Chelsea jer su u ovom klubu spremni da plate punu cifru", rekao je Alberti te je dodao za kraj: "Predsjednik želi Cavanija prodati za 63 miliona, to lično znam. Plavci su ponudili Matadoru ugovor težak 10 miliona eura." Inace daj nekome da popravi ove cijene sa transfermarkta. cavani je 55 mil a ne 35. Il daj meni opciju ja cu ih ispravit. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124714 http://www.ilsussidiario.net/News/Calcio-e-altri-Sport/Napoli/2013/2/5/CALCIOMERCATO-Napoli-Jose-Alberti-Cavani-andra-al-Chelsea-e-Mazzarri-esclusiva-/360700/ Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124715 Dao bog da dođe. Uz sve kvalitete koje ima, ima karizmu. Sjeo bi ovoj ekipi samo tako. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.