Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Upravo gledam utakmicu Napoli - Juventus , Cavani dao dobar gol .. ako vam je dosadno ukljucite se u drugo poluvrijeme odlicna je utakmica ! :D
[url="http://www.chelseatillidie.com/1/post/2012/08/the-blues-accepted-cavani-bid.html"]http://www.chelseatillidie.com/1/post/2012/08/the-blues-accepted-cavani-bid.html[/url]
Cavani je uz Falcao i Benzemu meni najbolji CF . E sada nama treba CF , samo ne znam da li nam treba svjetska klasa kao sto je Cavani jer vec imamo Torres koji bi trebao biti onaj stari ove sezone . Sada kada bi doveli Cavania jedan od dvojca ( Torres Cavani ) bi bio na klupi , a tesko da bi to ijedan prihvatio .

Moje misljenje je da treba da dovedemo Llorentea , Doumbiu , Lewandovskog ili jeftinijeg igraca koji ce biti Back-up Torresu .
A zar vi ne vjerujete u Studgea da moze odigrati dobro CF. Ja mislim da je on rodjen za te pozicije i treba mu dati sansu... Pokazao je kakav je golgeter...
ja se jos uvijek pitam treba li nam klasa kao sto je cavani, da ne bacamo brzveze pare... Cavani nije nimalo jeftin...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='ADiS' timestamp='1345111468' post='71129']
A zar vi ne vjerujete u Studgea da moze odigrati dobro CF. Ja mislim da je on rodjen za te pozicije i treba mu dati sansu... Pokazao je kakav je golgeter...
ja se jos uvijek pitam treba li nam klasa kao sto je cavani, da ne bacamo brzveze pare... Cavani nije nimalo jeftin...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/quote]

70% onoga sto je pokazao mu ne sluzi na cast.
Chelsea-ju treba vrhunski napadac ne neki Umisljenko koji se juce ispilio i vec misli da je glavna zvezda tima i da svi moraju da igraju kako on svira.
cavani MORA biti prvi izbor u napadu, ispred torresa a pogotovo daniela. ako studg nije zadovoljan ulogom kakvu je godinama imao kalou neka potrazi novu sredinu. u slucaju da ludi roman odresi kesu i dovedemo urugvajca, to ce biti transfer ljeta, bez obzira na hazarda koji me odusevio pritv wigana. torres je imao dovoljno vremena da pokaze svoje, ako ne zabije to kraja transfer perioda barem par komada, dovest cavani-a i nema brige, garantirano
Ne znam, kad bi cavanni dosao opet bi jedan od njih sjedio na klupi ( torres il cavanni ) Skupo je platit da bi jedan igrac od 40 mil sjedio na klupi, jedino kad bi nekakvu drugaciju formaciju RDM ustelio sa dva napadaca ili jednim povucenim tj drugim napadacom..
[quote name='MarioM27' timestamp='1345631544' post='72721']
cavani MORA biti prvi izbor u napadu, ispred torresa a pogotovo daniela. ako studg nije zadovoljan ulogom kakvu je godinama imao kalou neka potrazi novu sredinu. u slucaju da ludi roman odresi kesu i dovedemo urugvajca, to ce biti transfer ljeta, bez obzira na hazarda koji me odusevio pritv wigana. torres je imao dovoljno vremena da pokaze svoje, ako ne zabije to kraja transfer perioda barem par komada, dovest cavani-a i nema brige, garantirano
[/quote]

Evo momci dobili smo još jednog stručnjaka na forumu. ;) Frajer sve zna, blago njemu..
Samo nam Cavani jos fali... pa onda i zvanicno mozemo Torresa baciti u kiselinu i zaboraviti na njega.
ne kontam sto ovdje svi misle da igraju master ligu na PES-u :-/ Torres je predobar igrac i pokazuje to stalno, momak igra za ekipu i ponaša se u timu kao da od malena igra za Chelsea. Dovođenje Cavanija i bacanje Torresa na klupu bi bio katastrofalan potez! Više sam za dovođenje Hulka koji bi igrao desno krilo, a kada je potrebno, gurnuti ga kao backup Torresu.
Nema sumnje da bi dovođenje Cavanija bio odlican potez, ali bi po meni to bilo suvisno i bezobrazno prema Torresu...
Ovako,s' jedne strane imamo sve boljeg Torresa ali i dalje covjeka koji je miljama od prave forme i pitanje je hoce li ikada uci u nju,dok s' druge strane imamo jednog od najboljih napadaca svijeta,covjeka koji bi imao mjesto u bilo kojoj ekipi na svijetu jednostavno igrac kojeg svaka ekipa zeli.
Mislim da je najbolje dati Torresu sansu do januara i onda vidjeti sta dalje,ako proradi dobro jest ako ne onda ga prodati i uzeti Edinsona.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345641620' post='72759']
Ma torres bi proradio jos prije godinu i po da mu je imo ko lopte davat...
[/quote]
I ja sam tog misljenja.Ne treba nam Kavani,ako necemo igrati 4-4-2,a necemo.
u talijanskom novinama se pise kako su trenutno u procesu pregovori oko novog ugovora cavania s napoliem. cavani trazi 5 mil € godisnje, de laurentis nudi 3,5 mil € i dopustenje da sljedece ljeto moze ici.

ovako, trenutni ugovor mu istice 2016. , ako potpise novi ugovor onda nema sanse da ga u narednih 2 godine itko dovede (osim šeika iz shity-a ili anzhi). ako ce se transfer desit onda ce desit sada, ali vrijeme curi...ostalo je jos samo tjedan dana do kraja transfer perioda...
De Laurentis mu neće dati tih 5 milijuna eura godišnje, ako je istina da ih Edenson traži. U to sam siguran. Znači il će prihvatit ta 3.5 milijuna ili će ić iz kluba po mom mišljenju.
[quote name='Wisey' timestamp='1346079036' post='74469']
Sky Italia tvrdi da se dogovorio oko novog ugovora sa Napolijem, blizu je potpisa sa otkupnom klauzulom u iznosu od oko 55 miliona eura.
[/quote]

tocno, potvrdeno je. nista od njega, okrenut se hulku do kraja tjedna, medutim tesko da cemo vidit ikoga do 31.08.
Pade mi kamen sa srca. U slučaju dovođenja, uveo bi samo nepotrebnu pomutnju u naše redove što bi, po meni, samo rezultiralo negativnim učinkom na igru i rezultate momčadi.

PS. gledaj Sivonjića našeg nesuđenog :D

[url="http://www.youtube.com/watch?v=FFwNH7WP-qc&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=FFwNH7WP-qc&feature=player_embedded[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.