Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Slabo ga pohvaliste jučer, a meni je bio jedan od najboljih, definitivno. Bilo i lijepih poteza, proigravanja, centaršuteva, šuteva, dosta trke.
Ma pravo dobar,

I kako ja uprati, on je u prvom poluvremenu, više igrao polušpica nego krilo.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ako je tako kako govorite... onda bi cak za 19.05. mogla bit ova linija iza napadaca:

mata---------lampard-------sturridge

pa bi to moglo na kraju i super ispast... ;)
[quote name='how yes no' timestamp='1336995910' post='48483']
Slabo ga pohvaliste jučer
[/quote]
Ma nije to, nego znaš da je teško progutati ono što su nasrali pa doći pohvaliti momka. Ja se više ne trebam ponavljati na ovoj temi, znate moj stav.
[quote name='Wisey' timestamp='1336997304' post='48497'] Ma nije to, nego znaš da je teško progutati ono što su nasrali pa doći pohvaliti momka. Ja se više ne trebam ponavljati na ovoj temi, znate moj stav.[/quote]

Tako je to inače. Samo nek se pljuje, a kasnije...
Kalu ce poceti pre Staridza.Ja u to nimalo ne sumnjam.Jedino ako Tores startuje umesto njih,ali ne da igra u paru sa Drogbom nego na krilnu poziciju.
U ovom dijelu nije igrao previše, ali vidjelo mu se na licu da sija od sreće sa saigračima. Nadam se da će ti ljudi na njega prenijeti ljubav prema plavom dresu.
[quote name='Wisey' timestamp='1337625433' post='51115']
U ovom dijelu nije igrao previše, ali vidjelo mu se na licu da sija od sreće sa saigračima. Nadam se da će ti ljudi na njega prenijeti ljubav prema plavom dresu.
[/quote]
ja se više nadam, da će pružiti ljubav prema saigračima te im dodati koji put loptu :D
[quote name='ADiS' timestamp='1337626471' post='51152']

Torres na krilu?
[/quote]
ništa od takvog Chelsija, pusti si mira ;)
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1337681512' post='51366']
Zao mi je sto nije zaigrao koju minutu u finalu.To bi mu puno znacilo za samopouzdanje u nastavku karijere
[/quote]

Meni nije. Nije finale Lige prvaka pripremna utakmica na kojoj se hvata forma i dize samopouzdanje za nastavak karijere.
Na početku sezone odličan, no u drugom dijelu mu se forma spustila na minimun stoga me i nečudi takav rasplet situacije. Nadam se da će sljedeće sezone biti nešto više timski nastrojen jer uvijek ide sve završiti sam, što mi se ne sviđa!
[quote name='Brane' timestamp='1337689698' post='51399']

Meni nije. Nije finale Lige prvaka pripremna utakmica na kojoj se hvata forma i dize samopouzdanje za nastavak karijere.
[/quote]

Umjesto mrtvom Maloudi koji ce najvjerovatnije napustiti Chelsea bolje da je Dannyu dao koju minutu ;)

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1337716802' post='51555']
Ako prica da nije zadovoljan svojom pozicijom na krilu ja imam rjesenje neka on bude zamjena za Torresa sledece sezona,ako Drogba ode...
[/quote]

Slazem se! Treba mu dati sansu da se dokaze u spicu
[url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-i-dont-know-if-ill-be-at-chelsea-next-season-7781685.html"]http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-i-dont-know-if-ill-be-at-chelsea-next-season-7781685.html[/url]

Dosta njegovih izjava u ovom članku. Pa pročitajte. ;)
Cini se da ni on nije zadovoljan svojom pozicijom u klubu s obzirom kako se situacija razvija na Stamford Bridgeu ( dovođenje novih igraca, njegovo ostavljanje na klupi u nekim utakmicama ) pa se sve vise spominje Dannyev odlazak, a potencijalna destinacija bi mogao biti Schalke. Ne znam koliko u tom ima istine, al svejedno, ja ga ne bi pustao iz Londona.
Dobar je za klupe, još ako se u glavi popravi (tj. da prestane biti sebičan). Ali nažalost po njega Ramires igra bolje na desnom krilu, još ako Hulk dođe, pitanje je koliko bi ovakav igrač bio zadovoljan klupom. U jednom Newcastleu, Valenciji, Schalkeu bi svakako imao mjesta u prvoj postavi. Nek razmisli i nek odluči. U provom dijelu sezone me očaravao, ali nažalost svojom sebičnošću me kad se sve zbroji i oduzme razočarao. A mislim da je razočarao i izbornika Engleske i trenera Chelseaja. Veliki talent, ali jako neprilagodiv igrač.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338315455' post='53571']
Dobar je za klupe, još ako se u glavi popravi (tj. da prestane biti sebičan). Ali nažalost po njega Ramires igra bolje na desnom krilu, još ako Hulk dođe, pitanje je koliko bi ovakav igrač bio zadovoljan klupom. U jednom Newcastleu, Valenciji, Schalkeu bi svakako imao mjesta u prvoj postavi. Nek razmisli i nek odluči. U provom dijelu sezone me očaravao, ali nažalost svojom sebičnošću me kad se sve zbroji i oduzme razočarao. A mislim da je razočarao i izbornika Engleske i trenera Chelseaja. Veliki talent, ali jako neprilagodiv igrač.
[/quote]

Ma lutko citas mi misli... koda da sam ja pisao ovaj komentar... :D :P
Kako je zapoceo bio sezonu ja sam mislio da ce biti najbolji igrac Chelsea ove godine .. najjaci gol onaj protiv Sunderlanda :D
A zao mi ga je sto dolaskom novih igraca nece dobit puno prilike za igru a stvarno je veliki potencijal u Chelsea-u , brz ko munja !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.