28. mart 2012.14 god. comment_38389 Sinoc protiv Benfice nije dobio puno vremena, al je odigrao solidno..prije onog dodavanja Mati kojim ga je stavio u 100 % - tnu šansu, ja sam mislio " evo ga, sad će opet pocet driblat i izgubit ce loptu ", vec sam bio pripremljen da mu opsujem, al on je dodao, šteta što Mata nije znao realizirati... Opisujem ovaj primjer samo zato sto bi on u ovakvim situacijama u prethodnim utakmicama bez razmisljanja krenuo u daljnji solo prodor, a sad se odlucio za dodavanje..mozda ga je ipak RDM prosvijetlio Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38415 [quote name='bbj26' timestamp='1332934800' post='38389'] Sinoc protiv Benfice nije dobio puno vremena, al je odigrao solidno..prije onog dodavanja Mati kojim ga je stavio u 100 % - tnu šansu, ja sam mislio " evo ga, sad će opet pocet driblat i izgubit ce loptu ", [b]vec sam bio pripremljen da mu opsujem[/b], al on je dodao, šteta što Mata nije znao realizirati... Opisujem ovaj primjer samo zato sto bi on u ovakvim situacijama u prethodnim utakmicama bez razmisljanja krenuo u daljnji solo prodor, a sad se odlucio za dodavanje..mozda ga je ipak RDM prosvijetlio [/quote] Ehhh tooo Ja gledao tekmu sa drustvom reko sad ce Sturridge opet u dribling kad on doda ja ostao zabezeknut ! Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38929 [quote name='Elao' timestamp='1333210951' post='38927'] Bravo maajstore. [/quote] Zar ovo nije spam? Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38942 Napokon zabio vec sam bio zabrinut za njega vise o njegovoj igri kad odgledam utakmicu Prijavi
31. mart 2012.14 god. comment_38950 Moram priznati da je poceo dolaskom AVB-a poceo pomalo dodavati . I danas je 2-3 puta trebao dodati ali se odlucio za driblinge . Da pohvalim sjajnu asistenciju za Torresa . Bravo Danny ! Prijavi
1. april 2012.14 god. comment_39125 [quote name='der Kaiser' timestamp='1333267471' post='39031'] Dobar igrać, al trebal bi više igrat timski.. [/quote] Pricali smo o tome, on ce se malo po malo rjesavati "soliranja", jer vjerujem da nije ogranicen ko Balotelli koji misli skoro samo na sebe i koji bi se samo za*ebavao.. vec drugu utakmicu zaredom je odigrao bolje u odnosu na one prije, nije vise toliko posvecen driblanjima koliko prije, to ce se jos sniziti i bit ce on pravi.. Prica RDM s njim i pricat ce jos, doc ce to na svoje mjesto.. btw. svaka cast na asistenciji Torresu, i za gol naravno, iako bi ga i moja baba dala Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40156 Malo se pogubio u zadnje vrijeme, mislim da je nakon današnje tekme jasno zašto je izgubio svoje mjesto u početnih 11. Sekunda je falila da nas njegova jedna sebičnost košta dragocjenih bodova. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40158 Oslabi i ovaj igrac.. Nadam se da ce se vratit u staru formu.. a ne da bude neki otpadak na kraju Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40160 sebicnost ga je dovela do toga danas mu je cili stadion zvizda kad nije doda torresu Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40173 Treba dovesti Hulka, da ovaj vidi kako se igra ljudski :/ Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40177 Ova sebičnost prelazi sve granice. Nije ni čudo što mu je čitav stadion zviždao i 'bukao' kad nije dodao, čini mi se, Torresu. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40189 Ja lepo pricam sve vreme, da ce ga njegova sebicnost puno kostati. Navijaci su danas pokazali, da sam bio u pravu. Tacno da danas njemu nisu dodali jednom ili dvaput, a mogli su ali sve je on to zasluzio na gotovo svakoj utakmici koju je igrao. Takve stvari unose nemir i narusavaju harmoniju u timu. Svakom igracu Chelsea zelim uspeh, ali ako se posle ovoga danas ne opameti, klupa je najblaze mesto, gde ce zavrsiti. Prijavi
7. april 2012.14 god. comment_40191 Volio bih da Robbie jednom izvede 4-4-2 dijamant formaciju, da Danny odigra s nekim u paru a i generalno bismo imali jaci presing na sredini. Danas ga nije ni bilo, pa je Wigan jedan period bio dominantan na sredini. Kada su igraci ovako izmoreni, lakse je igrati presing u "dijamantu". Prijavi
13. april 2012.14 god. comment_40968 [url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-knows-its-the-time-to-stand-up-and-be-counted-7643497.html"]http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-knows-its-the-time-to-stand-up-and-be-counted-7643497.html[/url] Trebaš nam Danny, sad nam najviše trebaš. Prijavi
13. april 2012.14 god. comment_40970 Eh kad bi on zablistao sada pred kraj sezone, da nas malo prodrma... Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_41962 Mislim da bi Di Matteo trebao dati njemu šansu u uzvratu u utorak. A mišljenja sam da je i sinoć trebao ući umjesto Kaloua. Možda bi i zabio ono što je Kalou prebacio preko gola. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.