Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sinoc protiv Benfice nije dobio puno vremena, al je odigrao solidno..prije onog dodavanja Mati kojim ga je stavio u 100 % - tnu šansu, ja sam mislio " evo ga, sad će opet pocet driblat i izgubit ce loptu ", vec sam bio pripremljen da mu opsujem, al on je dodao, šteta što Mata nije znao realizirati... Opisujem ovaj primjer samo zato sto bi on u ovakvim situacijama u prethodnim utakmicama bez razmisljanja krenuo u daljnji solo prodor, a sad se odlucio za dodavanje..mozda ga je ipak RDM prosvijetlio :D
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='bbj26' timestamp='1332934800' post='38389']
Sinoc protiv Benfice nije dobio puno vremena, al je odigrao solidno..prije onog dodavanja Mati kojim ga je stavio u 100 % - tnu šansu, ja sam mislio " evo ga, sad će opet pocet driblat i izgubit ce loptu ", [b]vec sam bio pripremljen da mu opsujem[/b], al on je dodao, šteta što Mata nije znao realizirati... Opisujem ovaj primjer samo zato sto bi on u ovakvim situacijama u prethodnim utakmicama bez razmisljanja krenuo u daljnji solo prodor, a sad se odlucio za dodavanje..mozda ga je ipak RDM prosvijetlio :D
[/quote]
Ehhh tooo
Ja gledao tekmu sa drustvom reko sad ce Sturridge opet u dribling kad on doda ja ostao zabezeknut ! :D
[quote name='Elao' timestamp='1333210951' post='38927']
Bravo maajstore.
[/quote]

Zar ovo nije spam?
Moram priznati da je poceo dolaskom AVB-a poceo pomalo dodavati . I danas je 2-3 puta trebao dodati ali se odlucio za driblinge .

Da pohvalim sjajnu asistenciju za Torresa . Bravo Danny ! :)
[quote name='der Kaiser' timestamp='1333267471' post='39031']
Dobar igrać, al trebal bi više igrat timski..
[/quote]

Pricali smo o tome, on ce se malo po malo rjesavati "soliranja", jer vjerujem da nije ogranicen ko Balotelli koji misli skoro samo na sebe i koji bi se samo za*ebavao.. vec drugu utakmicu zaredom je odigrao bolje u odnosu na one prije, nije vise toliko posvecen driblanjima koliko prije, to ce se jos sniziti i bit ce on pravi.. Prica RDM s njim i pricat ce jos, doc ce to na svoje mjesto..
btw. svaka cast na asistenciji Torresu, i za gol naravno, iako bi ga i moja baba dala ;)
Malo se pogubio u zadnje vrijeme, mislim da je nakon današnje tekme jasno zašto je izgubio svoje mjesto u početnih 11. Sekunda je falila da nas njegova jedna sebičnost košta dragocjenih bodova.
Ova sebičnost prelazi sve granice. Nije ni čudo što mu je čitav stadion zviždao i 'bukao' kad nije dodao, čini mi se, Torresu.
Ja lepo pricam sve vreme, da ce ga njegova sebicnost puno kostati.
Navijaci su danas pokazali, da sam bio u pravu.
Tacno da danas njemu nisu dodali jednom ili dvaput, a mogli su ali sve je on to zasluzio na gotovo svakoj utakmici koju je igrao.
Takve stvari unose nemir i narusavaju harmoniju u timu.
Svakom igracu Chelsea zelim uspeh, ali ako se posle ovoga danas ne opameti, klupa je najblaze mesto, gde ce zavrsiti.
Volio bih da Robbie jednom izvede 4-4-2 dijamant formaciju, da Danny odigra s nekim u paru a i generalno bismo imali jaci presing na sredini. Danas ga nije ni bilo, pa je Wigan jedan period bio dominantan na sredini. Kada su igraci ovako izmoreni, lakse je igrati presing u "dijamantu".
[url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-knows-its-the-time-to-stand-up-and-be-counted-7643497.html"]http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/daniel-sturridge-knows-its-the-time-to-stand-up-and-be-counted-7643497.html[/url]

Trebaš nam Danny, sad nam najviše trebaš. ;)
Eh kad bi on zablistao sada pred kraj sezone, da nas malo prodrma...
Mislim da bi Di Matteo trebao dati njemu šansu u uzvratu u utorak. A mišljenja sam da je i sinoć trebao ući umjesto Kaloua. Možda bi i zabio ono što je Kalou prebacio preko gola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.