1. juni 2012.14 god. comment_54531 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338540470' post='54520'] Meni bi zaista bilo sjajno rjesenje da on bude zamjena Torresu [/quote] potpis! Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54583 Ako ce se Lukaku slati na posudbu, onda Danny da dobija sansu umjesto Torresa ponekad ili na krilu. Bez obzira na sve, smartam da se ovaj momak ne smije tako olako pustiti da ode. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54598 Sad sa novim igracima te vjerovatnom posudbom Lukakua najbolje bi ga bilo koristiti u spicu u rotaciji sa Torresom. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54604 Ne bi nikako volio da ode, dokazao je u prvom djelu sezone da je dobar igrac. Ali eto ne bi me nimalo zacudio njegov odlazak s obzirom da svi znamo kakvog je mentaliteta . Ako mu je smetalo sto ne igra u Spicu nego sto igra na krilu sada mu sigurno smeta sto nikako ne igra. Ne bi me nimalo zacudilo da podnese Transfer Request pogotovo sad nakon sto je dobio konkurenciju. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54691 Ma nece otic, pogotovo ako Lukaku na posudbu ode. Prva je zamjena Torresu a moze uskociti i umjesto Hulka na krilo. Naravno, ako kupimo jos jednog napadaca, stvar se drasticno mijenja. Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54739 Sam je sebi kriv sto ce i sto je bio na klupi . Kad je pao u formi nikome nije dao loptu , sve je pokusavao uraditi sam iako ga nije islo . I opet nakon tog' se zali da neigra na svojoj poziciji . Talenat ogroman jeste , moze postati svjetska klasa , ali mora se "spustiti" na Zemlju . Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54813 [quote name='Blues_95' timestamp='1338571570' post='54739'] Sam je sebi kriv sto ce i sto je bio na klupi . [b]Kad je pao u formi nikome nije dao loptu[/b] , sve je pokusavao uraditi sam iako ga nije islo . I opet nakon tog' se zali da neigra na svojoj poziciji . Talenat ogroman jeste , moze postati svjetska klasa , ali mora se "spustiti" na Zemlju . [/quote] Kad je pao u formi? xD Pa on nikad nije htio dat loptu... za njega imam sve pet... i mogu ga samo hvalit... ali kad dodjem na dio di je bitan timski duh i suradnja sa suigracima e onda to ponisti sve ono dobro sto on daje... i takvog igraca NE ZELIM u klubu... Prijavi
1. juni 2012.14 god. comment_54818 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1338578004' post='54813'] Kad je pao u formi? xD Pa on nikad nije htio dat loptu... za njega imam sve pet... i mogu ga samo hvalit... ali kad dodjem na dio di je bitan timski duh i suradnja sa suigracima e onda to ponisti sve ono dobro sto on daje... i takvog igraca NE ZELIM u klubu... [/quote] Pa uvijek je bio skrt , ali kad ga nije htjelo tad pogotovo nije dodavao :3 Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55498 http://sportsport.ba/ino_fudbal/city-zainteresovan-za-sturridgea/81633 LOL Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55502 [quote name='Elao' timestamp='1338722772' post='55498'] [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/city-zainteresovan-za-sturridgea/81633"]http://sportsport.ba...turridgea/81633[/url] LOL [/quote] Ja sam za trampu Adam Johnson za Dannya, trebalo bi to pokušati ako ga City stvarno želi( mada mislima da je ovo neistiana). Johnson nikako ne igra u cityju a po meni ej puno bolji od njega, Englez za Engleza bilo bi odlicno. Danny me i više nego razačarao u drugo dijelu sezone, stvarno je sebican oduvjek je to bio( kad se sjetim koliko me puta iznervirao prošle sezone). Mislim da ne bi dodao loptu da mu treba za ijeka, uvijek koristi isti dribling u desnu stranu i onda sut u blizi ugao. Mislim da njemu treba psiholog koji ce mu objasniti neke stvari. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55531 Džeko za Sturridgea bi bio dobar deal, jedino u tom slučaju treba pristati. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55534 [quote name='Wisey' timestamp='1338727695' post='55531'] Džeko za Sturridgea bi bio dobar deal, jedino u tom slučaju treba pristati. [/quote] To i ne bi bilo lose.Dzeko bi bio odlicna zamena Toresu. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55539 Nije mu potreban psiholog. Znao je on dobro šta radi, ali ga prosto u drugom delu sezone nije htelo. Kada je otišao na pozajmicu u Bolton dao je 8 golova u 12 utakmica i tamo je pokazao šta i koliko ume. Smatram da se možda nije na pravi način po povratku uklopio, a i nije imao neku veliku minutažu da to iskaže. Uglavnom je ulazio sa klupe i to u trenucima kada smo gubili i ne može da se očekuje od njega neki maksimum kada igra od '85 min. Nema nikakve trampe. Daniel ostaje. Uz malo veće poverenje (koje će opravdati) i nadu svih nas, vratiče se u formu i nastaviti da trese protivničke mreže Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55549 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338728834' post='55539'] Nije mu potreban psiholog. Znao je on dobro šta radi, ali ga prosto u drugom delu sezone nije htelo. Kada je otišao na pozajmicu u Bolton dao je 8 golova u 12 utakmica i tamo je pokazao šta i koliko ume. Smatram da se možda nije na pravi način po povratku uklopio, a i nije imao neku veliku minutažu da to iskaže. Uglavnom je ulazio sa klupe i to u trenucima kada smo gubili i ne može da se očekuje od njega neki maksimum kada igra od '85 min. Nema nikakve trampe. Daniel ostaje. Uz malo veće poverenje (koje će opravdati) i nadu svih nas, vratiče se u formu i nastaviti da trese protivničke mreže [/quote] Niko ne osporava njegov talnat i igracke sposobnosti, on je odlican mlad i talentiran igrac. Nije to razlog zbog cega sam spomenuo psihologa. Problem je unjegovoj nevjerovatnoj sebicnosti i u tome sto je dok je igrao odlcno, dok nam je bio glavni igrac zahtjevao da igra u spicu a ne na krilu( Ponasa se kao da je najbolji igrac na svijetu, ne postuje odluku trenera). Problem je u tome sto je previse umisljen i sto stavlj sebe isped kluba, koliko puta samo nije dodao loptu kad je mogao, . E to je razlog zasto mu treba psiholog koji bi mu pomogao da promijeni ponasanje, ovakav sebican Sturridge nam ne treba. E tek sad kad mu dodje Hulk nece nikako igrati. Kad bi raskrstio neke stvari sa sobom bio bi odlican ali u ovom trenutku Adam Johnson bi po meni bio bolji. Ne bih volio da ode jer je preveliki talenat da bi ga olako pustili ali poznavajuci njega mislim da nece produziti ugovor pogotovo sad kada je dobio veliku konkurenciju u vedu Hulka. Stata bi bila da ode s obzirom da je odlican i na krilu i u samom vrhu napada ali opet kazem, sve mi se cini da ce nas napustiti. U drugom djelu sezone ga je Robbi na svojevrstan nacin kaznio za tu pretjeranu sebicnost i nepostovanje trenerskih odluka, mora znati da je klub isped njega i da mora postovati trenera. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55553 [b] 'Građani' dovode Chelseajevog [b]veznjaka[/b]? .... [size=3]O cemu mi ovo raspravljamo....CHE veznjak sturidge...toliko o relevantnosti ove inforacije [/size][/b] Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55555 Produžiće, produžiće i pored toga ako dođe Hulk. I baš treba sa namerom da ostane da se izbori za svoj položaj i da dokaže koliko vredi.. S obzirom i na pravilo o zadržavanju engleskih igrača, itekako će se Roman otvoriti da ga zadrži.. A onaj iz Citiya.. Pff, neću ga ni komentarisati.. Ne može ni da priđe Staridžu, a kamoli da nosi plavi dres.. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55672 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338733696' post='55555'] Produžiće, produžiće i pored toga ako dođe Hulk. I baš treba sa namerom da ostane da se izbori za svoj položaj i da dokaže koliko vredi.. S obzirom i na pravilo o zadržavanju engleskih igrača, itekako će se Roman otvoriti da ga zadrži.. [b]A onaj iz Citiya.. Pff, neću ga ni komentarisati.. Ne može ni da priđe Staridžu, a kamoli da nosi plavi dres.. [/b] [/quote] Moze moze itekako moze . I ako ostane tesko da ce dobiti sansu pored Hulka . Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55679 A može biti eventualno Hulkov back-up, ali ne vrijedi ga držati kod nas radi plate. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55684 [quote name='Blues_95' timestamp='1338749893' post='55672'] Moze moze itekako moze . I ako ostane tesko da ce dobiti sansu pored Hulka . [/quote] Ako dodje Hulka mislim da Danny odlazi 90 posto. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55701 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338733696' post='55555'] Produžiće, produžiće i pored toga ako dođe Hulk. I baš treba sa namerom da ostane da se izbori za svoj položaj i da dokaže koliko vredi.. S obzirom i na pravilo o zadržavanju engleskih igrača, itekako će se Roman otvoriti da ga zadrži.. A onaj iz Citiya.. Pff, neću ga ni komentarisati.. Ne može ni da priđe Staridžu, a kamoli da nosi plavi dres.. [/quote] Ajde Wajz veciti kontras.... Ali sto ga ti branis, da mi je znati samo... Decko je najveci egocentrik u modernoj(skorijoj) istoriji kluba, pa i PL... Covek ima kavlitet da bude savrseno krilo, ali nista mu to ne vredi kad u glavi nema 3 grama mozga. Te golove sto je dao dao je samo zato sto ga je AVB trpeo i pustao da na terenu radi sta hoce. Robbie je pokazao da je Chelsea najjaci kao kolektiv, kada svi rade zajedno, oslanjaju se jedni na druge. Za njega u takvom timu mesta nema. Najkorisnija stvar koju moze da uradi za klub je da ode u City, i "dovede" Dzeka ili Johnsona u suprotnom smeru. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55703 [quote name='Whisper#2' timestamp='1338754483' post='55701'] Ajde Wajz veciti kontras.... Ali sto ga ti branis, da mi je znati samo... Decko je najveci egocentrik u modernoj(skorijoj) istoriji kluba, pa i PL... Covek ima kavlitet da bude savrseno krilo, ali nista mu to ne vredi kad u glavi nema 3 grama mozga. Te golove sto je dao dao je samo zato sto ga je AVB trpeo i pustao da na terenu radi sta hoce. Robbie je pokazao da je Chelsea najjaci kao kolektiv, kada svi rade zajedno, oslanjaju se jedni na druge. Za njega u takvom timu mesta nema. Najkorisnija stvar koju moze da uradi za klub je da ode u City, i "dovede" Dzeka ili Johnsona u suprotnom smeru. [/quote] Potpis Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55710 Veliki tehničar, neupitan talent ali sebičan da Bog sačuva, i onda kad mi kažu da je Ronaldo sebičan ja samo pogledam Sturridgea i vidim da je Ronaldo timski igrač za ovoga našega egocentrika... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.