3. mart 2012.14 god. comment_31982 ma nikakav je onu sansu sto je imo dalo bi dijete iz osnovne skole Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33069 Ko da mi je neko samar opalio kad sam vidio sta je masio.. u rangu Sivonjica.. nego, njegov najveci problem je sto je sebican, nek mu neko kaze da je nogomet ekipa sa 11 a ne 1 igracem Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33077 nešto je loš u zadnje vrijeme valjda će što prije biti onaj stari Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33082 Samo da prestanu ljudi vise da kenjaju za Sturridge-a kao centarfor. Vidite li sto je dobar na krilu? Kad mu dodje neka polusansa, uzme je. A inace, trci k'o lud i ajebava leve bekove Najbolje mesto mu je na krilu. Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33086 i mene nervira on nenormalno u zadnje vrijeeme :@...i upravu je bio trener kad ga je ostavio na klupi ja kad sam vidio odma sam rekao svaka ti dala di mateo XD Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33100 Zaboravljate koliko nas je vadio na pocetku sezone,ali istina je da je postao sebican kao da to namjerno radi pravi se lud da ne zna igrati na krilu da je klasicni spic a moze 'ladno igrat na krilu... Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33123 Kad se povrijedio Daniel, gledao ja s rođakom tekmu. I tako pita mene on "gdje je Sturridge", ma reko povrijedio se, neće ga bit jedno vrijeme. Kaže on meni, bio je u velikoj formi, al mislim da neće nastaviti u istom ritmu. Nema šanse. Reko de ba, ti si budala. Pa frajer razvaljuje, ovo ono..... I pogledajte sad, nakon što se vratio poslije povrede. Ni sjena onog Sturridgea. Nit hoće dodat, a sad ga i golovi neće. Nije ovo dobro. Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_33149 Mene je malo i razočarao. Ako nam se Hulk ponudi, to ne bi trebalo odbiti. Prijavi
7. mart 2012.14 god. Autor comment_33275 [img]http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0i9a9SQVr1qm8vvjo3_250.png[/img] Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34124 [quote name='Caeruleus' timestamp='1331076789' post='33149'] Mene je malo i razočarao. Ako nam se Hulk ponudi, to ne bi trebalo odbiti. [/quote] I ja bi Hulka, al sumnjam da će se oko cijene dogovorit Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34130 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1331306728' post='34127'] A sta bi s Dannyjem ako dodje Hulk? [/quote] a čuj našlo bi se već neko rješenje to bi bile one tzv. "slatke brige trenera" Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34132 Danija, ako se ne opameti do leta, unovciti... Jeste on dao dosta golova, ali je njegova sebicnost puno kostala tim... Njih devetorica trce, trude se, a on, kad dobije loptu, krene u soliranje, i sve to upropasti... Tad pada moral ostalim igracima, pojavi se zelja za uzvracanjem istom merom, pa, iako se nekad nadje u dobroj poziciji, ne dodaju mu loptu, sto opet ne valja... I tako u krug, u krug... On ima predispozicije da bude najbolje desno krilo, na svetu.... Brz je, odlican tehnicar, ubojit suter... Problem se nalazi u njegovoj glavi. Kad bi se to resilo, bio bi puno korisniji timu i puno bolji igrac. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34170 Super Whisper, oteraj ti Danny-ja zbog sebičnosti, a ostavi Kaloua, Mirelesa, Bosingwu, koji dodaju lopte golubovima i navijačima.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34172 [quote name='Zxenox' timestamp='1331311986' post='34170'] Super Whisper, oteraj ti Danny-ja zbog sebičnosti, a ostavi Kaloua, Mirelesa, Bosingwu, koji dodaju lopte golubovima i navijačima.. [/quote] Eto ti, sad.... Ako nisam hteo da pisem o nima, na temi koja nije rezervisana za njih, ne znaci da mislim, da treba da ostanu u klubu... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34176 Pretjerujete ljudi, sto jes' jes'... Vi biste Dannyja samo tako prodali, mislim da bi to bila ishitrena i losa reakcija uprave. Da li on ostaje u nocnim klubovima do kasno? Da li je stalno na naslovnim stranama tabloida zbog skandala? Da li se udara na treninzima? Ne radi nista od ovoga, a sve ovo radi Balotelli. Balo nije dobar u glavi nikako i ne mogu se on i Danny porediti. Danny nema ni priblizan problem u glavi kakav ima Balotelli. Sturridge se jednostavno zeli usavrsiti i zeli napredovati u svakom pogledu, dok to nije slucaj kod Balotellija. On uziva da je u skandalima a karijera ga uopste ne interesuje. Isti ovakav je bio Ronaldo kada je stigao u United i da li ga je United odmah prodao zbog te njegove zelje da se dokaze? Nije. Ferguson je strpljiv, pricao sa momkom i ovaj je sazrio i vratio mu to na najbolji moguci nacin. Isto treba postupiti i sa Dannyjem. Treba pricati sa njim, biti strpljiv, on ce nam to sve vratiti a ne tek tako, odbaciti ovakav talenat. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34178 [quote name='Whisper' timestamp='1331312226' post='34172'] Eto ti, sad.... Ako nisam hteo da pisem o nima, na temi koja nije rezervisana za njih, ne znaci da mislim, da treba da ostanu u klubu... [/quote] ne vidim da si njih nešto posebno pljuvao, ali ne kapiram zašto ti toliko smeta Stur? Dečko je željan dokazivanja, ne treba ga sputavati. Jes da ponekad ima neke ispade, ali sve u svemu je jedna od svetlih tačaka Chelsea. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34183 Nebi volio da ga prodamo i ne vjerujem da cemo ga prodati Lik ima tehniku a sebicnost ce srediti kroz iskustvo sto stekne... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34222 Sebičnost ga trenutno zeza, al nadoći će on, vjerujem. Previše je talentovan da bi ga tek tako odbacili.. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34233 Utvrdili smo mi da je sebičan davno, al da ga zbog tog treba prodavat - ne treba .. relativno mlad,perspektivan igrač, a ta sebičnost se da izbiti igraču iz glave, nadoć će on na svoje Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34239 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1331312947' post='34176'] Pretjerujete ljudi, sto jes' jes'... Vi biste Dannyja samo tako prodali, mislim da bi to bila ishitrena i losa reakcija uprave. Da li on ostaje u nocnim klubovima do kasno? Da li je stalno na naslovnim stranama tabloida zbog skandala? Da li se udara na treninzima? Ne radi nista od ovoga, a sve ovo radi Balotelli. Balo nije dobar u glavi nikako i ne mogu se on i Danny porediti. Danny nema ni priblizan problem u glavi kakav ima Balotelli. Sturridge se jednostavno zeli usavrsiti i zeli napredovati u svakom pogledu, dok to nije slucaj kod Balotellija. On uziva da je u skandalima a karijera ga uopste ne interesuje. Isti ovakav je bio Ronaldo kada je stigao u United i da li ga je United odmah prodao zbog te njegove zelje da se dokaze? Nije. Ferguson je strpljiv, pricao sa momkom i ovaj je sazrio i vratio mu to na najbolji moguci nacin. Isto treba postupiti i sa Dannyjem. Treba pricati sa njim, biti strpljiv, on ce nam to sve vratiti a ne tek tako, odbaciti ovakav talenat. [/quote] Bravo majstore, uživam u tvojim dugim komentarima Danny jednostavno želi dokazati da on može postizati golove i da želi igrati u špicu, što mu i jeste prirodna pozicija. Ja bih njemu dopustio par utakmica da igra CF i ako vidimo da može (ne sumnjam) treba ga i ostaviti tu. Torresu se daje šansa 6 mjeseci, a njemu ne može ni 6 minuta. Dajte mu bar 6 utakmica i dokazaće da može. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34249 Bas si luda Kalouda... Mislim, stvarno ne treba ni pomisljati da se proda Sturridge. Samo bismo se bespotrebno rijesili talenta i onda bi se prosulo 30-40m potpuno bezveze na nekog drugog igraca... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.