Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338825963' post='56027']
I ja bih sve pare stavila na Daniela :x
Ja ne preterujem, samo sam realna.. I ne pljujem po drugima, samo iznosim činjenice, a naravno da svako ima svoje mišljenje o svakom igraču. A možda ga i ti vremenom promeniš o Staridžu 8-}
[/quote]

Ti to meni?? Ja ako promjenim mišljenje o njemu onda ću biti protiv njega i vašeg mišljenja.. ;)

To lahko možeš vidjeti na ovoj temi, eto samo par stranica nazad.
Da, tebi.. :D/ A nemoj biti takav, znam da ako se bude dokazao i malo koriguje ponašanje na terenu da ćeš ga i ti zavoleti :x :wub:
Uh, nemam baš vremena sada čitati toliko unazad, ali čim budem imala obećavam da ću pročitati. :1:
Sta cemo postici njegovom prodajom(osim zarade 10-ak miliona) ?
Momku je 22 godine,ima vremena i prostora za napredak,siguran sam da cemo u 24-25 god. imati rasnog strijelca.
A ko ce kome biti back up sljedece sezone ostaje da se vidi.
[quote name='how yes no' timestamp='1338823531' post='56010']
I kažeš da neko pretjeruje. :-

I da, 12-og veoma poštujem, kvalitetan je forumaš, ali čime je on pojeo ostale u ovoj diskusiji?? [b]Osim što je u svakom postu gledao da što više popljuje Torresa.[/b]

Ne branim ni ostale, što su za odlazak Sturridgea, ali ako hoćeš jednog igrača dizat, ne moraš pljuvat po ostalim.

Al neka, fino je vidjeti po koju raspravu na forumu.
[/quote]

Samo sam realno govorio kakvo je stanje i kakva je situacija. Meni Torres ne moze zamazati oci ovim asistencijama i jednim bitnim golom. A za Dannyja sam samo rekao da mora biti i naredne godine tu i to je to.
[quote name='Wisey' timestamp='1338824628' post='56022']
Ček, hajmo dati Torresu 5 utakmica i Dannyu 5 protiv istih protivnika sa istim igračima iza sebe. Smijem pare staviti da bi dao više golova Studgers. :>
[/quote]

[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338825963' post='56027']
I ja bih sve pare stavila na Daniela :x
Ja ne preterujem, samo sam realna.. I ne pljujem po drugima, samo iznosim činjenice, a naravno da svako ima svoje mišljenje o svakom igraču. A možda ga i ti vremenom promeniš o Staridžu 8-}
[/quote]Upravo zbog toga on nije na nivou ne trebaju se takmicit ko ce dati vise golova bitno je i asistirat nekad uposlit druga koji je u boljoj poziciji a ne sam ko june !

I kada bi postavili nas tim sa igracima koje smo sada doveli moje pare idu na Torresa da zabija i Dannya da asistira <):)
Mozemo mi raspravljat koliko ocemo, cinjenica je da ni Torres ni Sturridge u globalu kad pogledas cijelu sezonu nisu uradili ono sto se od njih ocekuje.
Danny nam je bio u prvom dijelu sezone glavni igrac, a onda u nastavku je počeo sa znate i sami kakvom igrom.
S druge strane, Torres je imao poprilicno katastrofalan start u sezonu, da bi se nakon Di Matteovog dolaska poceo polako dizati u formi i igrati sve bolje, stovise poceo je [u]kolko-tolko[/u], na opce cudo svih nas, i zabijati.

Torres će nam u sljedećoj sezoni biti prvi špic i vjerojatno će se podignuti na dosta višu razinu u odnosu na ovo do sada pruženo s obzirom na pojačanja koja su došla/dolaze tj. fantastičan vezni red iza svojih leđa, što ove sezone nije imao. Da naglasim, to ga i dalje ne opravdava.
Koliko god kružile različite priče o njegovu odlasku, mišljenja sam da Sturridge ostaje u klubu. Bit će prva zamjena Torresu s kojim će se rotirati, a može uskočiti i na mjesto krila. Nekog mega-skupog napadača sumnjam da ćemo vidjeti ovog ljeta ( tipa Falcao, Cavani i sl. ) tako da nema logike prodavat Daniela pa nakon njega kupovat napadača sličnih kvaliteta i cijene. Vjerujem da u tom smjeru razmišlja i uprava.

Tu je i Lukaku, al sve mi se više čini da će on na posudbu tako da je to još jedan razlog za Sturridgeov ostanak.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338834049' post='56097']
I kada bi postavili nas tim sa igracima koje smo sada doveli moje pare idu na Torresa da zabija i [b]Dannya da asistira[/b] <):)
[/quote]

tesko da bi to vidli... treba puno treninga i utakmica proci da se takve stvari dogadjaju... :D

sto se tice Dany-a njega svakako treba ostavit u klubu... jer ako nam dodje Hulk, trebat ce ga neko mjenjat... jer nije on Bog da moze cijelu sezonu odigrat bez stanke... tako da bi tu gurao Starridge-a, a tu i tamo bi ga gurnuo u spic... ;) a Lukakua bi takodje ostavio i davao mu u gotovim utakmicama po 15-20 minuta da se decko adaptira... ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1338836104' post='56120']
Poceli smo istu pricu vrtiti u krug :-?
[/quote]
Ma jasno, jednostavno dešava se da je formiran pro i anti-Sturridge klan na ovom forumu.
hehe... jedni tvrde jedno, drugi tvrde drugo... i tako u krug...

ali evo da nebi neko kasnije izvuko moje rijeci iz konteksta.... ja ne volim ovog igraca, ali sam za njegov ostanak u chelsea-u i to pod obavezno...

i ne volim ga radi njegove sebicnosti... a i vidim da je neko pisao kako mu je u prvom dijelu islo super i da nam je bio glavni igrac i bla bla... da istina... islo ga je jako dobro... vecinom mu je sve ulazilo i bio je stvarno jedan od boljih na terenu... ali i onda je bio itekako sebican i isto je vecinom htio sve na svoju ruku... ali znate kako to ide u zivotu... nisu ljudi Bogovi pa da mogu sve sami... tako da je i njega jednom stala sreca i krenula su mu kola nizbrdo... ali trebat ce nam on sljedece sezone u top formi...
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859']
Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to.
[/quote]

Lukakua na posudbu a Danny zamjena za Torresa, mislim da je dobra ideja..
Ni ja ne zelim da Danny ode..
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338830675' post='56071']
Da, tebi.. :D/ A nemoj biti takav, znam da ako se bude dokazao i malo koriguje ponašanje na terenu da ćeš ga i ti zavoleti :x :wub:
Uh, nemam baš vremena sada čitati toliko unazad, ali čim budem imala obećavam da ću pročitati. :1:
[/quote]

Malo grijšiš, al eto, nek ti je ;) :)>-
Ma koji Staridz...od njega nikad nece biti TOP fudbaler jeste da poseduje potencijal , kasno je menjati osobine i navike u 23.god
On je formiran igrac,mane nisu iskorenjene na vreme!!!!
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1338939045' post='56656']
Ma koji Staridz...od njega nikad nece biti TOP fudbaler jeste da poseduje potencijal , kasno je menjati osobine i navike u 23.god
On je formiran igrac,mane nisu iskorenjene na vreme!!!!
[/quote]

Itekako on moze bit "Top fudbaler" kao sto ti kazes, daleko je jos od formirana igraca. Te 23 godine ne moraju nista znaciti i nikakav problem nije promijeniti određene navike. S dosta rada i razgovora s njim šanse za "popravak" su realativno dobre. Pola sezone je odigrao na vrhunskom nivou, drugu polovicu moze se rec kriminalno, al to ne znaci da je propalitet kojeg se treba rijesiti. Ja vjerujem da će stvar s njim već sljedeće sezone biti puno bolja, a jesam li u pravu, vidjet cemo ubrzo.
Ma ostati će on, samo mu netko treba "srediti glavu" kad se vrati na stare vode, tek tada može konkurirati prvom sastavu, ovako dok ne sredi glavu neće dobiti puno povjerenja od trenera u narednoj sezoni što bi moglo biti pogubno za njegovu budućnost u Chelseaju.
Liverpool poslao ponudu od 15 miliona funti, Man City takodje zeli Sturidgea, Chelsea bi mogao uzeti najmanje 20 miliona funti za njega!
[quote name='trebevic' timestamp='1339320531' post='58087']
Liverpool poslao ponudu od 15 miliona funti, Man City takodje zeli Sturidgea, Chelsea bi mogao uzeti najmanje 20 miliona funti za njega!
[/quote]
Mogli bi,ali onda moramo kupiti jos jednog napadaca.Ne mozemo ostati samo sa Toresom i Lukakom.
NEEEEEEEEEEEEEE!!!

Samo nemojte njega prodavati. Ne bih mogao gledati ga u loserpoolovom dresu kako napreduje, ne!
Mada onako realno, nista me ne bi cudilo od ove nase uprave.
Joj dajte ljudi, kakav Liverpool. Izvor toga je Daily Star a Daily star je na razini 24 sata i Bilda u Njemačkoj.

Kako je malo potrebno da se ispiše par stranica o tome :D
Ma ne ide on nigdje, moraju malo pisat o nečem kad je zatišje sad zbog Eura.
Ma znam da je to trac, ali vjeruj nista nije sigurno kad je nasa uprava u pitanju.

p.s. Smirim se malo kad vidim tvoj avatar. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339325910' post='58107']
Ma znam da je to trac, ali vjeruj nista nije sigurno kad je nasa uprava u pitanju.

p.s. Smirim se malo kad vidim tvoj avatar. :D
[/quote]

Ajd sad kad smo se dotakli uprave. Modovi mogu kasnije izdvojit postove u novu temu

Svi tu redom na forumu pljujete upravu, sve protiv nje a do sada nisam pročitao ni jedan razlog zašto. Zašto kada je naša uprava u pitanju nije sigurno?

ps. thanks :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.