Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ja ih i pljujem najvise za mlade igrace. Sto se tice transfera, tu je velika vecina dobro odradjen posao. Stalno se potencira ta akademija i mladi igraci a mladi igraci ne mogu dobiti sansu nikako. Zao mi ih je, jer ih gledam kako osvoje u stilu FA Cup a onda ispare, jer im se ne ukaze povjerenje u prvom timu tj. nema strpljenja. Da mi imamo ocaj akademiju i mlade igrace i da se ne govori kako ce im se dati sansa, onda OK. Ne bih nista ni govorio. To mi se ne svidja kod nase uprave, jer smatram da 2-3 igraca iz akademije mogu postati world class igraci samo da se bude strpljiv sa njima. Sad ce neko reci kako su nezreli i kako mi nismo Arsenal bla-bla, ali to nema veze s vezom. Nadogradimo talenat nekom igracu i bas onda kada mu je potrebno samopouzdanje i iskustvo da pokaze i raskos, mi ga upropastimo jer ga prikucamo za klupu ili ga saljemo po nekim vukojebinama. Samo mi to smeta.

A sto se tice Dannyja, ja ne mogu biti siguran da ce ga ovi nasi zadrzati. Da li je to samo licni osjecaj ili cinjenica da je Danny mlad i da je potrebno strpljenje da pokaze da je igracina ne znam, ali bojim se da bi ga mogli pustiti.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Taj transfer Sturridga spominju samo neke kvazinovine, nakon sto je objavio Daily Star. Ne vjerujem da tu ima bas istine.
Objavio Mirror da Liverpul nudi 15.miliona
Sad je pitanje,sta misli RDM koliko sam primetio on bas nije nesto odusevljen Staridzom!!!
Jedno je sigurno u Liverpulu bi bio starter gotovo svaku utakmicu!!!!
Ma kakva crna prodaja :-O
Ako Torres ovako nastavi Danny ce ga izbacit' iz ekipe.
Ovo sam ponovio milion puta i opet cu:
Danny je buducnost Chelsea i siguran sam da ce on za 2-3 god. biti nas prvi napadac. B-)
[quote name='VahaCFC' timestamp='1339440274' post='58481']
Ma kakva crna prodaja :-O
Ako Torres ovako nastavi Danny ce ga izbacit' iz ekipe.
Ovo sam ponovio milion puta i opet cu:
Danny je buducnost Chelsea i siguran sam da ce on za 2-3 god. biti nas prvi napadac. B-)
[/quote]

Cime je RDM preuzeo Celzi, Staridz je otisao na Klupu,cisto sumnjam da ce igrat....
sad je stigao Azar,Marin, stize i Hulk a tu je i Kakuta... u napadu ce tesko Torres se vraca
tako da je relana opcija Staridz OUT!!!
nista to, pa taj City nije normalan, ak ga opet zele pored onoliko napadaca, a mi ga od njih uzeli prije par god za neku sicu, a nemoj danny u liverpool ak boga znas, al et ne bi me cudilo oni se sad trpaju englezima, mada ne vjerujem da bi "crnac" kod njih mogao uspjeti, oni su mi nekako rasiticki klub, vecina im bjelci
  • 3 sedmice kasnije...
Kakav Tottenham, odjebite!

Danny je naš. Igračina.

Pala mu je forma u 2012. godini, ali nadam se da će se vratit na staro. Mora.

Jbt, nzm šta ste napali toliko da ga se proda i da se kupi Hulk, kao da Danny ne valja.
[quote name='Kalouda' timestamp='1341049714' post='62108']
Jbt, nzm šta ste napali toliko da ga se proda i da se kupi Hulk, kao da Danny ne valja.
[/quote]

Ako se ovo odnosilo na moj post onda bi ti moralo biti jasno da ja ni u kome slučaju nisam za njegovu prodaju nego baš suprotno, vjerujem da će popraviti formu i biti još bolji u vremenu ispred nas. Samo sam prenio ono što svi engleski mediji objavljuju.
Ma ljudi moj on je meni predobar igrač,predobar dribler, brz, jbg škrt je.... al momak ga zna zavuci sto jest jest, on moze dosta toga napredovati i ni jedan igrač sem Hulka ne dolazi u obzir da igra na desnoj strani, bolje ostaviti Sturridgea i neka mu RDM kaze neke stvari na kojima treba poraditi i to je to.
[quote name='Brane' timestamp='1341054896' post='62126']
Ako se ovo odnosilo na moj post onda bi ti moralo biti jasno da ja ni u kome slučaju nisam za njegovu prodaju nego baš suprotno, vjerujem da će popraviti formu i biti još bolji u vremenu ispred nas. Samo sam prenio ono što svi engleski mediji objavljuju.
[/quote]

Ne mislim na tvoj post, nego sam primetio da bi ga mnogi prodali i da jedva cekaju da dodje Hulk i izbaci ga iz ekipe.
[quote name='Kalouda' timestamp='1341056617' post='62136']
Ne mislim na tvoj post, nego sam primetio da bi ga mnogi prodali i da jedva cekaju da dodje Hulk i izbaci ga iz ekipe.
[/quote]

Tu se varas, ja bih njega prodao, makar nam Malouda igrao desno krilo.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341058931' post='62144']
[/quote]

Pretjerujes...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341058931' post='62144']
[/quote]

Sturridge je prejak igrač. Ne kontam zašto ga svi hoćete oterati iz kluba...

Kad je trpao u prvom delu sezone, bio je dobar...
[quote name='Kalouda' timestamp='1341060513' post='62157']
Sturridge je prejak igrač. Ne kontam zašto ga svi hoćete oterati iz kluba...

Kad je trpao u prvom delu sezone, bio je dobar...
[/quote]

Nikad on meni nije bio dobar. Uvek sam isticao njegovu sebicnost... A bio je "dobar" samo jer ga je AVB trpeo. Cim je Robbie preuzeo i video da ovaj nema nameru da menja pristup igri prikucao ga je za klupu, gde mu je i mesto.

Za sve ove godine koliko pratim Chelsea ne pamtim da su navijaci zvizdali bilo kome, dok on na jednoj od poslednjih utakmica sezone umesto da doda Mati koji je bio sam na penalu, sutira iz mrtvog ugla i naravno promasuje...

Kamo srece da ga mogu upotrebiti kao mamac za Modrica...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341060797' post='62160']
[b]Nikad on meni nije bio dobar.[/b] Uvek sam isticao njegovu sebicnost... A bio je "dobar" samo jer ga je AVB trpeo. Cim je Robbie preuzeo i video da ovaj nema nameru da menja pristup igri prikucao ga je za klupu, gde mu je i mesto.

Za sve ove godine koliko pratim Chelsea ne pamtim da su navijaci zvizdali bilo kome, dok on na jednoj od poslednjih utakmica sezone umesto da doda Mati koji je bio sam na penalu, sutira iz mrtvog ugla i naravno promasuje...

Kamo srece da ga mogu upotrebiti kao mamac za Modrica...
[/quote]

Mnogo si subjektivan. Razumijem da ga mrzis, ali treba znati pokazati objektivnost nekada. Danny nije bio dobar tada vec je kidao. On i Mata su nas vukli prvu polusezonu i to mu ne mozes umanjiti koliko god se trudio. Drugi dio sezone je presjedio na klupi i drasticno je pao. End of story. Ako nece doci Hulk, onda ne bih nikoga ni kupovao na toj poziciji. Zadrzao bih Dannyja. Ako bi lose uticao na atmosferu u timu ili pruzao lose partije, tu je januar. Uvijek ce ga neko htjeti kupiti.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1341060992' post='62162']
Mnogo si subjektivan. Razumijem da ga mrzis, ali treba znati pokazati objektivnost nekada. Danny nije bio dobar tada vec je kidao. On i Mata su nas vukli prvu polusezonu i to mu ne mozes umanjiti koliko god se trudio. Drugi dio sezone je presjedio na klupi i drasticno je pao. End of story. Ako nece doci Hulk, onda ne bih nikoga ni kupovao na toj poziciji. Zadrzao bih Dannyja. Ako bi lose uticao na atmosferu u timu ili pruzao lose partije, tu je januar. Uvijek ce ga neko htjeti kupiti.
[/quote]

Ne morzim ja nikoga. Ali kad je mogao Samuel Eto'o koji je jedan od najboljih golgetera modernog fudbala mogao igrati na desnom krilu i osvojiti triplu krunu, onda je moj stav i vise nego jasan.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1341060992' post='62162']
[/quote]

slažem se,ako ne dodje Hulk,treba mu dati prostora da divlja da vidimo kolko stvarno može,mada to sad sve zavisi od RDM,o ovom pitanju je mozda bolje raspravljati kad se malo razjasni situacija oko ovog prelaznog roka,problem je i u tome zato što on želi da igra na poziciji centralnog napadača a ta želja tesko da ce mu se ispuniti.Neizvesna situacija sa dosta promenljivih faktora,nadam se da ga ne treba kuditi prerano.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341062159' post='62169']
Ne morzim ja nikoga. Ali kad je mogao Samuel Eto'o koji je jedan od najboljih golgetera modernog fudbala mogao igrati na desnom krilu i osvojiti triplu krunu, onda je moj stav i vise nego jasan.
[/quote]

Eto'o je igrao u Farceloni. Nije to isto nikako.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1341062317' post='62174']
Eto'o je igrao u Farceloni. Nije to isto nikako.
[/quote]

U Interu, pod Mourinhom ;)
Dok je bio u Farceloni bio je uglavnom u spicu.
Pa Mata je igrao na lijevom krilu iako je htio vjerojatno na poziciji polušpica i šutio je i radio, odradio odličnu sezonu. Prema tome nek Daniel sluša trenera i njegove zapovijedi, nek daje maksimum na kojoj god poziciji bio..
[quote name='CFC1905' timestamp='1341063230' post='62182']
Pa Mata je igrao na lijevom krilu iako je htio vjerojatno na poziciji polušpica i šutio je i radio, odradio odličnu [b]sezonu[/b]. Prema tome nek Daniel sluša trenera i njegove zapovijedi, nek daje maksimum na kojoj god poziciji bio..
[/quote]
nije izdržao istim tempom cijelu sezonu nego je samo 1. dio sezone bio dobar, nadam se da će opametiti i početi dodavati lopte malo.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1341062399' post='62175']
U Interu, pod Mourinhom ;)
Dok je bio u Farceloni bio je uglavnom u spicu.
[/quote]

Pa nije bas Eto'o u Interu bio krilo. Ali iskreno sada mi je mrsko o tome, trenutno se kuvam od vrucine.
[quote name='razbijach' timestamp='1341063817' post='62188']
nije izdržao istim tempom cijelu sezonu nego je samo 1. dio sezone bio dobar, nadam se da će opametiti i početi dodavati lopte malo.
[/quote]
Pad forme je normalan kod svakog igrača, ne mogu svi čitavu sezonu na istom nivou odigrati, naročito ne mlad igrač kao Danny.

Ukazaće njemu RDM da malo asistira, biće to dobro.

Mlad je. Prejak je. To je bitno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.