Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1332086969' post='36313']
Morate razumjeti da ga je danas gledao Pearce, trener engleske repke, Danny je htio da se dokaže. Jeste to bilo na pogrešan način u nekim trenucima i na to mu se mora ukazati. Inače, trkački jako raspoložen, željan igre i lopte. Biće to u dure. :)

PS. na slatkim mukama je sada Robbie pred meč sa Cityem, vjerujem da će gurnuti Nanda ispred njega. Bilo bi ispravno. ;)
[/quote]
Kako ti uvijek imas neki izgovor da branis Danny-a ???
Je li ga netko gledao i protiv Napolia , Stokea ?
Svaka njemu cast vadio nas je mnogo puta ove sezone . Kada nikoga nije islo on je davao golove ali brate onoliku skrtost ja odavno nisam vidio . Pa on je prevazisao i Maloudu !
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma stvarno pretjeruje, danas smo već u 1. poluvremenu mogli rješit tutakmicu da je on pazite ne dodao nego nakon prodora dao povratnu. čovjek dođe do crte, samo da da povratnu neko da je gurne u gol al ne on želi s crte je sam ugurat, pa jebemu Danny šta je previše je previše , al nije ni to samo imao je par takvih i u drugom djelu. Nego mene zanima jest li vidjeli koo gola Meirelesa, Tore vuče ovaj maše rukama i traži lotpu Torke prolazi i daje Meirelesu koji daje gol i naokn gola Danny maše i ljuti se što nije dodana lopta njemu, pa kko možeš bit takvo đubre to mi nije jasno, da se nemožaš obradovat zbog suigrača, popšiš tolko lopti i tolko izsoliraš i onda još tražiš loptu i ljutiš se nakon postignutog gola, pa stvarno sramota, on ako se ne uozbilji i ne spusti na zemlju ja bi ga uvalio Citiyu takve igrače nit volim nit nam trebaju, dat ga Citiyu izvuč pare i Adama Johnsona, pa nek Manciniju radi probleme!!
Nakon polufinala protiv Barcelone i razvaljenog ormara, danas mi je otišla tipkovnica gledajući Chelsea, tocnije Sturridga..Hvala ti majstore ;) Uozbilji se i ne budi toliko sebican ako zelis da nesto bude od tebe !! Pa on svaku loptu, al doslovno svaku zeli sam pretvoriti u gol, nemoze to tako, treba neko pricat s njim i objasnit mu da je klub ispred svakog, pa tako i ispred njega
Prodati ga i platiti 50m za Hulka!
Samo popričat s njim, kakvo budalasanje i prodaja. Prekvalitetan je da bi ga se riješili tek tako.

I meni je smetala njegova sebičnost, svakom je, ali malo pretjerujete s tom prodajom. Dakle nek sjede Robbie s njim, nek ga opomene, sve lijepo popriča s njim i bit će to dobro...
Ljudi calm down, nazivcirao nas sve, mene prvog, al opet ne treba ga prodavat! u njega je problem psihicke a ne fizicke prirode, ja vjerujem da će to RDM sa stručnim štabom riješit, samo razgovor, razgovor i razgovor
Kakva prodaja, pa k'o da ga se isplati prodavat -.- On kad zabija golove ne bude loše što je sebičan ali ne može svaku utakmicu zabiti sam, mora shvatiti da neće uvijek ići kako si je on zamislio. A ima li išta lakše od pukog dodavanja suigraču na drugoj vratnici ili na povratnoj? Nema, to može napraviti i kad je u formi i kad nije a asistencija mu se piše.

Osobno, ja mislim da je on živčan što ne igra špicu i želi dokazati da zna zabijati.To je totalno krivi pristup i tek tako neće ništa postići. Treba mu fino sve objasniti a ako i tad nastavi po svome onda slijedi klupa, Torres, Malouda i Kalou se dižu i neće previše falit.
[quote name='Tinmar' timestamp='1332109602' post='36550']
Osobno, ja mislim da je on živčan što ne igra špicu i želi dokazati da zna zabijati.To je totalno krivi pristup i tek tako neće ništa postići. Treba mu fino sve objasniti a ako i tad nastavi po svome onda slijedi klupa, Torres, Malouda i Kalou se dižu i neće previše falit.
[/quote]
Alkar Tinmar u sridu. ;)

Zato sam pobornik Torresa od prve minute na njegovoj poziciji protiv Građana, da Danny malo osjeti klupu.
Koji mu je kurac više, počinje me nervirati sa škrtošću. Nije bitno ko će dati gol bitno je da damo gol.
Neka doda koju loptu evo platiću mu ja. 2,6km po lopti
mislim da će ovim pristupom samo navući bijes navijača na sebe, a onda i klupe, i prije je bio jako sebičan, prije odlaska na posudbu u Bolton, no malo se popravio po povratku.

Ono jučer je bilo smiješno gledati.
[size=4][left]Di Matteo said: 'I wouldn't think it's difficult to play for the team.[/left][/size]
[size=4][left]'Every player has to put his individual qualities within the team for the benefit of the team.'[/left][/size]
[size=4][left]He added: 'We forget that he's a very young player, a very young man, and really this is his first full season with his club.[/left][/size]
[size=4][left]'He's still developing if you think about it for his age and how many games he's played.[/left][/size]
Djeluje mi procitano. Kad se sjetim samo polu sezone kako je kidao odbrane, u zadnje vrijeme u toku utakmice samo 1-2 prodje :(
[quote name='Wisey' timestamp='1332603365' post='37635']Dobar Danny, šteta što ga trener nije koristio na pravoj poziciji i što mu suigrači nisu pomogli.[/quote]

Niko ga cijele sezone nije koristio na pravoj poziciji. Danas me nije nicim odusevio. Nije imao dosta lopti u prostor koje bi eventualno mogao centrirati u srce 16-erca. Nista posebna predstava.
Prosjecna partija, a bolje da ga koristi na desnom nego lijevom krilu jer on sam ce vise stvarati prilika sebi a koju i ubaci, ovako nema ni suteva a ni ubacaja :)
[quote name='Elao' timestamp='1332612930' post='37722']
Prosjecna partija, a bolje da ga koristi na desnom nego lijevom krilu jer on sam ce vise stvarati prilika sebi a koju i ubaci, ovako nema ni suteva a ni ubacaja :)
[/quote]

Koristiti ga da sakuplja lopte, pored terena, do kraja sezone ! ! !
Dati mu sansu, na pripremama, na desnom krilu. I to svaku utakmicu.
Bude li se i tad, kao i sada glupirao, platiti nekome da ga uzme.
Chelsea-u je potreban igrac kome je stalo do timskog uspeha, ne do licne promocije !
Ne kontam po cemu se danas glupirao?

Svake se lopte brzo rjesavao, ali nije bilo onih korisnih, pa da moze ubaciti u 16m.
Prvi šut prema golu protivnika on je uputio. Fino je i to što ima muda šutati, jbg mora i to neko. Dovoljno je malo da smanji sebicnost i bit ce on pravi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.