9. mart 2012.14 god. comment_34263 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1331312947' post='34176'] Pretjerujete ljudi, sto jes' jes'... Vi biste Dannyja samo tako prodali, mislim da bi to bila ishitrena i losa reakcija uprave. Da li on ostaje u nocnim klubovima do kasno? Da li je stalno na naslovnim stranama tabloida zbog skandala? Da li se udara na treninzima? Ne radi nista od ovoga, a sve ovo radi Balotelli. Balo nije dobar u glavi nikako i ne mogu se on i Danny porediti. Danny nema ni priblizan problem u glavi kakav ima Balotelli. Sturridge se jednostavno zeli usavrsiti i zeli napredovati u svakom pogledu, dok to nije slucaj kod Balotellija. On uziva da je u skandalima a karijera ga uopste ne interesuje. Isti ovakav je bio Ronaldo kada je stigao u United i da li ga je United odmah prodao zbog te njegove zelje da se dokaze? Nije. Ferguson je strpljiv, pricao sa momkom i ovaj je sazrio i vratio mu to na najbolji moguci nacin. Isto treba postupiti i sa Dannyjem. Treba pricati sa njim, biti strpljiv, on ce nam to sve vratiti a ne tek tako, odbaciti ovakav talenat. [/quote] Za Ronalda si u potpunosti u krivu . Ferguson je vidio da je CR "problematican" , nije bas slusao Fegusona i stari lisac je lagano uzeo 90 mil. za njega i prodao ga . Kazes Balloteli ne zeli napredovati . Opet krivo momak je nebrojno puta rekao da zeli da postane najbolji na svijetu . Drugo je to sto je on arogantan , ali svakako da momak zeli da napreduje. Zasto se bavi fudbalom ako ga karijera neinteresuje ? Nevjerovatno cudna izjava . Za Sturridga se slazem . Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34294 Kada bi mene netko pitao Hulk ili Sturridge, rekao bih Hulk,...Ali ako ne može on, neka Sturridgea. Još ako se vrati Mourinho, nadam se da će mu popraviti psihu. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34320 Ma uvest će ga u red mislim i Di Matteo, a ako Mou dođe o tom nema onda price.. Jer neće nitko trpit da on svojim soliranjem narušava rezultate.. To se rješava samo razgovorom, kad njega neko uvjeri da je uspjeh kluba ispred pojedinačnih uspjeha, nestat će sebičnost.. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34512 [quote name='Blues_95' timestamp='1331327847' post='34263'] Za Ronalda si u potpunosti u krivu . Ferguson je vidio da je CR "problematican" , nije bas slusao Fegusona i stari lisac je lagano uzeo 90 mil. za njega i prodao ga . Kazes Balloteli ne zeli napredovati . Opet krivo momak je nebrojno puta rekao da zeli da postane najbolji na svijetu . Drugo je to sto je on arogantan , ali svakako da momak zeli da napreduje. Zasto se bavi fudbalom ako ga karijera neinteresuje ? Nevjerovatno cudna izjava . Za Sturridga se slazem . [/quote] Ronaldo je na najbolji moguci nacin svo strpljenje koje je Ferguson imao, vratio tako sto je bio najbolji igrac svijeta dok je igrao za United. A ponuda od 94m€ se dobija jednom u zivotu i ne odbija se tek tako. A znamo da Ferguson za te pare moze citav tim sastaviti + Ronaldu je bila zelja da ode u Real. To sto je Balotelli izjavio da zeli biti najbolji, mozes okaciti macku o rep. Cime on to pokazuje? Time sto svake sedmice sramoti svoj klub, sto je redovno u skandalima? Sto je mrzovoljan kad ga trener ubaci u igru? Balotelli nijednim svojim postupkom ne dokazuje svoju zelju da zeli biti najbolji. On samo uziva u parama koje prima kao svaki fudbaler i nista vise. Nikad on nece biti najbolji u Cityju a kamoli u svijetu. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34612 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1331383058' post='34512'] Ronaldo je na najbolji moguci nacin svo strpljenje koje je Ferguson imao, vratio tako sto je bio najbolji igrac svijeta dok je igrao za United. A ponuda od 94m€ se dobija jednom u zivotu i ne odbija se tek tako. A znamo da Ferguson za te pare moze citav tim sastaviti + Ronaldu je bila zelja da ode u Real. To sto je Balotelli izjavio da zeli biti najbolji, mozes okaciti macku o rep. Cime on to pokazuje? Time sto svake sedmice sramoti svoj klub, sto je redovno u skandalima? Sto je mrzovoljan kad ga trener ubaci u igru? Balotelli nijednim svojim postupkom ne dokazuje svoju zelju da zeli biti najbolji. On samo uziva u parama koje prima kao svaki fudbaler i nista vise. Nikad on nece biti najbolji u Cityju a kamoli u svijetu. [/quote] Pa Ronaldo je najmanje 3 puta bolji sada u Realu nego kada je igrao za Manchester . Mrzovoljan kada udje u igru ? Sta onda reci za Anelku ? Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35895 Loš je u zadnje vrijeme i ufuran. Ne bih toliko žalio da ode, ali da ovaj čovjek dođe umjesto njega: [img]http://www.soccerplay.net/wp-content/uploads/Chelsea-target-Star-Porto-striker-for-January-move.3.jpg[/img] Sigurno je klasa iznad Eto jedino šteta što bi u tom slučaju izgubili jednog engleskog reprezentativca. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35899 Nekoliko ne toliko dobrih tekmi i odmah bi ga neki tjerali. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35901 [quote name='Wisey' timestamp='1331849356' post='35899'] Nekoliko ne toliko dobrih tekmi i odmah bi ga neki tjerali. [/quote] Nije stvar u formi nego u njegovom pristupu. Govorim o onome što je nezadovoljan pozicijom. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35902 Nije tačno, on je samo mlad igrač koji želi najbolje za sebe i veoma je ambiciozan. Zna ponekad pretjerati, istina, ali za mene i dalje veoma veoma bitan igrač. Što se pozicije tiče, sam je rekao da mu je najvažnije da igra u ovom trenutku iako je prirodno centarfor. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35904 Pa što ako dođe Hulk?Jesu zbog toga sva vrata Dannyju zatvorena?Ima dosta utakmica u sezoni i važna je rotacija igrača. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35908 On je par utakmica odigrao kao Torres 30 i odma ne valja, mnogo je on bitan igrac trenutno i moze mu se oprostiti ovih 2-3 losije utakmice Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35910 Kao sto neko vec rece, nije stvar, u losijoj formi, i par losih partija, vec u njegovoj aroganciji, prepotentnosti, krstite to kako hocete, ali to vec polako prelazi u rutinu, kod njega, a to nikako nije dobro. Sve dok bude igrao na krilu, ima da kuka i da se zali kako je on spic a ne krilo, i nema teorije, da promeni svoj pristup igri. Oko Torresa je situacija poznata, ali on je barem cutao, i nije se bunio, ni sto ne igra, ni sto su ga i AVB i sad Di Mateo stavljali na krilo.... I dalje je taj trener nepoznanica, ali, bez obzira na to, ako nastavi da bespotrebno solira, i da tera po svome, prodati ga, i dovesti novog, zahvalnijeg igraca. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35913 [quote name='Whisper' timestamp='1331850807' post='35910'] Kao sto neko vec rece, nije stvar, u losijoj formi, i par losih partija, vec u njegovoj aroganciji, prepotentnosti, krstite to kako hocete, ali to vec polako prelazi u rutinu, kod njega, a to nikako nije dobro. Sve dok bude igrao na krilu, ima da kuka i da se zali kako je on spic a ne krilo, i nema teorije, da promeni svoj pristup igri. Oko Torresa je situacija poznata, ali on je barem cutao, i nije se bunio, ni sto ne igra, ni sto su ga i AVB i sad Di Mateo stavljali na krilo.... I dalje je taj trener nepoznanica, ali, bez obzira na to, ako nastavi da bespotrebno solira, i da tera po svome, prodati ga, i dovesti novog, zahvalnijeg igraca. [/quote] Tocno to ja sam davno govorija da je arogantan i bezobrazan ( mali balloteli ) Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35916 [quote name='Whisper' timestamp='1331850807' post='35910'] Kao sto neko vec rece, nije stvar, u losijoj formi, i par losih partija, vec u njegovoj aroganciji, prepotentnosti, krstite to kako hocete, ali to vec polako prelazi u rutinu, kod njega, a to nikako nije dobro. Sve dok bude igrao na krilu, ima da kuka i da se zali kako je on spic a ne krilo, i nema teorije, da promeni svoj pristup igri. Oko Torresa je situacija poznata, ali on je barem cutao, i nije se bunio, ni sto ne igra, ni sto su ga i AVB i sad Di Mateo stavljali na krilo.... I dalje je taj trener nepoznanica, ali, bez obzira na to, ako nastavi da bespotrebno solira, i da tera po svome, prodati ga, i dovesti novog, zahvalnijeg igraca. [/quote] Lijepo receno. Treba ovom momku dobro zavrnuti usi. Makar mi se cini da upravo zbog ovog sto si naveo Sturridge nece biti igrac Chelseaja za par godina. Jos nista nije ostvario a vec je ovako umisljen. Da budem iskren nije mi bas nesto simpatican. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35918 Meni se njegov stav sviđa, zna ponekad pretjerati ali momak želi sebi najbolje, želi napredovati kao igrač. Zadovoljan sam njegovim partijama, nema se tu šta previše reći. Čitao sam pažljivo izjave u posljednje vrijeme i nigdje nije spomenuo da je nesretan, da mu smeta nešto ili slično. Drago mu je što ima priliku redovno igrati i to je to. Naprijed Danny ! Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35920 [quote name='Wisey' timestamp='1331851191' post='35918'] Meni se njegov stav sviđa, zna ponekad pretjerati ali momak želi sebi najbolje, želi napredovati kao igrač. Zadovoljan sam njegovim partijama, nema se tu šta previše reći. Čitao sam pažljivo izjave u posljednje vrijeme i nigdje nije spomenuo da je nesretan, da mu smeta nešto ili slično. Drago mu je što ima priliku redovno igrati i to je to. Naprijed Danny ! [/quote] Sigurno ce brze napredovati, kao igrac, ako bude igrao za tim, i taj tim, kao celina, bude imao uspeha. Ako ovako nastavi, izgubice mesto u timu, jer cisto sumnjam, da ce ga Di MAteo, a posebno neko novo lice u klubu trpeti. Ja svim igracima Celsija zelim da uspeju, i da postanu najbolji. Ali, u timu, kao sto je Celsi, uspeh moze doci samo, kao sinoc. Zajednistvom i vrednovanjem tima i timske igre, kao ultimativnog cilja. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35921 To svakako. Shvatit će i on, ima vremena. Sa ovakvim liderima i živućim legendama oko sebe, mora baš biti udaren u glavu da ne uspije kod nas, a ima sve moguće predispozicije. Prijavi
16. mart 2012.14 god. comment_35982 ako je Ronaldo, koji je najumišljeniji nogometaš današnjice, mogao shvatiti da je timska igra najbitnija, što to nebi Stu mogao? dobro, jest da je tamo Mou, ali Danny ovdje ima puno klupskih legenda oko sebe koji mu mogu pokazati pravi put Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36301 Ovi Sturridge je govno kakvog nema! Već sam prije pisao kako je škrt , a ovo danas je bio vrhunac. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36306 Ja mislim da on hoce da bude najbolji.. To mu i nevalja.. On je sjajan dribler i moze biti jedan od boljih igraca u svijetu samo da igra za tim a ne za sebe. Danas je torres pokazao da se ne mora ganjati gol ( u njegovom slucaju hattrick) vec se moze dati i drugome da ga postigne.. Vazan je tvoj ucinak za tim a kasnije tvoja statistika.. Mislim da ce Di Matteo snjim morati popricat a vjerovatno i hoce..Nebi volio da izgubimo ovakvog kvalitetnog driblera. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36312 [quote name='soxx' timestamp='1332086679' post='36306'] Ja mislim da on hoce da bude najbolji.. To mu i nevalja.. On je sjajan dribler i moze biti jedan od boljih igraca u svijetu samo da igra za tim a ne za sebe. Danas je torres pokazao da se ne mora ganjati gol ( u njegovom slucaju hattrick) vec se moze dati i drugome da ga postigne.. Vazan je tvoj ucinak za tim a kasnije tvoja statistika.. Mislim da ce Di Matteo snjim morati popricat a vjerovatno i hoce..Nebi volio da izgubimo ovakvog kvalitetnog driblera. [/quote] Svakako je talentovan i odlican dribler ako brate danas je mogao najmanje 2 asistencije imati , ali on sve pokusava sam ! :/ Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36313 Morate razumjeti da ga je danas gledao Pearce, trener engleske repke, Danny je htio da se dokaže. Jeste to bilo na pogrešan način u nekim trenucima i na to mu se mora ukazati. Inače, trkački jako raspoložen, željan igre i lopte. Biće to u dure. PS. na slatkim mukama je sada Robbie pred meč sa Cityem, vjerujem da će gurnuti Nanda ispred njega. Bilo bi ispravno. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36316 Sebicna svinja, stvarno pretjeruje. Pocinje mi se stvarno gadit! Danas sam ga zbog njegove sebicnost bar pet puna opsovao. Sto je previse, previse je. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36318 [quote name='soxx' timestamp='1332086679' post='36306'] Ja mislim da on hoce da bude najbolji.. To mu i nevalja.. On je sjajan dribler i moze biti jedan od boljih igraca u svijetu samo da igra za tim a ne za sebe. Danas je torres pokazao da se ne mora ganjati gol ( u njegovom slucaju hattrick) vec se moze dati i drugome da ga postigne.. Vazan je tvoj ucinak za tim a kasnije tvoja statistika.. Mislim da ce Di Matteo snjim morati popricat a vjerovatno i hoce..Nebi volio da izgubimo ovakvog kvalitetnog driblera. [/quote] U potpunosti se slazen s tobon. Individualno je odlican igrac ali mu to nece znacit nista ako ce i dalje biti onako bolesno sebičan. Nikad nece izrasti u vrhunskog igraca ako se ne rijesi te mane, nadan se da je mlad pa da ce naucit s vremenom. Torres je svojom drugom asistencijom pokazao koliko je velik igrac, ako je ikome trebao hattrick onda je to on bio ali se odlucio na asistenciju i sve dom to Sturridge ne shvati nece biti vrhunski igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.