3. juni 2012.14 god. comment_55716 [quote name='Elao' timestamp='1338756673' post='55714'] Ako je Torres zasluzio da ostane onda je i Sturridge. [/quote] Torresu navijaci jos nisu zvizdali Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55717 [quote name='Whisper#2' timestamp='1338754483' post='55701'] Ajde Wajz veciti kontras.... Ali sto ga ti branis, da mi je znati samo... [/quote] 2+2= 4 Danny je zakon. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55719 Torres barem doda neku loptu, a ne ovaj naš sebičnjaković. Ako ga se uspije opametiti bit' će u razini Ronalda malo slabiji ali ne puno tj. "pljuniti Ronaldo". Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55720 [quote name='Wisey' timestamp='1338756908' post='55717'] 2+2= 4 Danny je zakon. [/quote] Ajd sad batali kontriranje i iskreno reci koliko puta te je iznervirao, i koliko puta si mu opsovao sve redom, iz ociglednih razloga ? Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55726 [quote name='Wisey' timestamp='1338757137' post='55724'] 2 puta. [/quote] Nemamo nas dvojica o cemu da diskutujemo.... Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55733 @chelseafan97 to ja zagovaram davni dana, da ovaj ode u Citiy i da se Johnson dovede, Johnson je igračina samo takva, ali nije neko ime i zato ga blesavi Mancini slabo koristi, naspram onih svih njegova plaća je kikiriki a te sve plaće trebaju igrat , ne želi ni šejk plaćat nekome da sjedi. Johnson je odličan i zahvalan igrač, + mu je i to što je englez, dok je Danny s druge strane škrti serator, ćuj on bi igrao špicu jebem ti sunce balavo nisi ti tu da biraš di češ grat i slažeš taktiku, umišljen je i nimalo mi nije drag, danny za Johnsona bi objeručke prihvatio, dapače i platio bi al pošto se radi o Citiyu možemo još neku kintu i izvuč Wh odličan ovaj prvi komentar, a u ostlaima u kojima se prepireš s našim kontrašem stojim na tvooj strani, Danny jest dobar i velik talenat al svojim karakterom i (ne)razmišljanjem sve to dobro zamagli Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55742 [quote name='razbijach' timestamp='1338757000' post='55719'] Torres barem doda neku loptu, a ne ovaj naš sebičnjaković. [b]Ako ga se uspije opametiti bit' će u razini Ronalda malo slabiji ali ne puno tj. "pljuniti Ronaldo".[/b] [/quote] Jel si ti shvatio sta si napisao? Starridge u razini Ronalda... hahahahahahhahahahahahahahahahahahah... [u][i][b]Nikad pa ni onda[/b][/i][/u]... Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55746 Sturridge je dobar, ja bih ga ostavio. Nek bude back-up Torresu, hem neće plakat više za tom pozicijom, hem neće nama toliko smetat što je sebičan, jer će biti špic i neće mu se toliko zamjeriti ako ne dodaje lopte. Mlad je, veliki talenat, šteta bi bilo da tek tako ode. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55753 Sjetite se ko vas je vadio u prvom djelu sezone kada Drogba i Torres nisu mogli meda i koga ste dizali u nebesa ! Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55759 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338758925' post='55753'] Sjetite se ko vas je vadio u prvom djelu sezone kada Drogba i Torres nisu mogli meda i koga ste dizali u nebesa ! [/quote] i zamisli što ti moraš uradit da sve to zasereš, ja njemu riječ nebi rekao da je imao pad forme i da ga jednostavno nije išlo al je bahat sebična i bezobrazan Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55770 Ja sam za njegov ostanak, kad bi ga prodali opet bi morali dovodit nekog napadaca u klub, iako za neku sitniju lovu.. Ovako imamo igraca koji je dobra zamjena za Torresa koji ce bit u prvom planu, a moze uskociti i na krilo. Mlad je i njegove se mušice što se tiče sebičnosti mogu lako ispraviti pravilnim radom s njim i što je najvažnije - razgovorom. Kad shvati da je klub ono zbog čega se nalazi na terenu, a ne on sam, onda će počet i igrat bolje i kvalitetnije, tj. nece cuvat loptu samo za sebe. Ja na jedan nacin vjerujem da bi takvog Dannya mogli gledat vec sljedece sezone. Klupa opameti svakoga Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55801 Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako. I nemojte više ovog otpatka iz Citiya da spominjete.. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55803 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338763903' post='55801'] Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako. I nemojte više ovog otpatka iz Citiya da spominjete.. [/quote]Sakica pocinje da uvodi red na forumu Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55806 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338763903' post='55801'] Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako. I nemojte više ovog otpatka iz Citiya da spominjete.. [/quote] Najteze je kad treba govoriti protiv jedne dame Ali... Njegova samozivost i sebicnost su toliko izrazeni i ocigledni da ne treba uopste raspravljati o tome. Mozes ga ti braniti koliko hoces, ali kad se setis i kazes mi kome igracu su navijaci zvizdali zbog loseg poteza mozemo nastaviti ovu diskusiju. Prijavi
3. juni 2012.14 god. comment_55812 [quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338763903' post='55801'] Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako. I nemojte više ovog otpatka iz Citiya da spominjete.. [/quote] Igrači se ne mjere driblinzima nego golovima i asistencijama. Ta njegova sebicnost prelazi granice dobrog ukusa i postaje bezobrazluk i glupost, dobro je rekao Wisper ne bi njemu navijači zvizdali da nije tako. Dan kada je Sturridge asisirao Torresu bio je najšokantniji dan u mom životu, mislio sam da je veća šansa da Dinamo prezimi u Evropi . Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55827 Upravo tako @chelseafan97 hvala što si nas na to podsetio, kako smo na to zaboravili. Naravno da se igrač gleda po golovima i asistencijama. Daniel je drugi po golovima (13), dok su ostali napadači Drogba, Tores iza njega.. Asistencije= 10, moglo je i bolje ali opet je taj broj jednak broju asistencija Drogbe i Kalua zajedno. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55829 Ja zelim da ostane.. Jer bi bilo glupo pradati ga, jedino ako zeli da ide svojevoljno, pustiti ga... Slazem se da je previse sebican ali je i kvalitetan igrac.. Sebicnost moze smanjiti u to sam ubjedjen.. Ali to je do njega i do trenera... Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55844 Jedina sansa da on ostane je da ne dodje Hulk.... Ume i Hulk da bude sebican, ali za razliku od ovog naseg sminkera, on je fudbalski velemajstor. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55855 Biće mi ga žao ako propadne, prejak je bio na početku. Onaj 'backheel' protiv Sunderlanda, pa 2 Boltonu, davao je golove. Jbg, sebičnost ga je koštala da ne igra kod RDM. Nadam se da će shvatiti, jer ne bih volio da završi u Arsenalu gdje bi blistao ili ipak u nekom manjem klubu da bude. To bi bila sramota. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55859 Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to. Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55862 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859'] Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to. [/quote] Ne znam ja sta tebi fali pa mislis da do sad niko nije razgovarao s njim.... Prijavi
4. juni 2012.14 god. comment_55863 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859'] Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa.[u][b] Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac[/b].[/u] A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to. [/quote] Upravo to, smijesno je uopste i vidjeti da postoji neko ko je za ostanak Torresa a ne za Sturridge. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.