Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Whisper#2' timestamp='1338754483' post='55701']
Ajde Wajz veciti kontras.... Ali sto ga ti branis, da mi je znati samo... :huh:
[/quote]
2+2= 4 :D :P

Danny je zakon.
Torres barem doda neku loptu, a ne ovaj naš sebičnjaković. Ako ga se uspije opametiti bit' će u razini Ronalda malo slabiji ali ne puno tj. "pljuniti Ronaldo".
[quote name='Wisey' timestamp='1338756908' post='55717']
2+2= 4 :D :P

Danny je zakon.
[/quote]

Ajd sad batali kontriranje i iskreno reci koliko puta te je iznervirao, i koliko puta si mu opsovao sve redom, iz ociglednih razloga ?
@chelseafan97 to ja zagovaram davni dana, da ovaj ode u Citiy i da se Johnson dovede, Johnson je igračina samo takva, ali nije neko ime i zato ga blesavi Mancini slabo koristi, naspram onih svih njegova plaća je kikiriki a te sve plaće trebaju igrat , ne želi ni šejk plaćat nekome da sjedi.
Johnson je odličan i zahvalan igrač, + mu je i to što je englez, dok je Danny s druge strane škrti serator, ćuj on bi igrao špicu jebem ti sunce balavo nisi ti tu da biraš di češ grat i slažeš taktiku, umišljen je i nimalo mi nije drag, danny za Johnsona bi objeručke prihvatio, dapače i platio bi al pošto se radi o Citiyu možemo još neku kintu i izvuč :D
Wh odličan ovaj prvi komentar, a u ostlaima u kojima se prepireš s našim kontrašem :D stojim na tvooj strani, Danny jest dobar i velik talenat al svojim karakterom i (ne)razmišljanjem sve to dobro zamagli
[quote name='razbijach' timestamp='1338757000' post='55719']
Torres barem doda neku loptu, a ne ovaj naš sebičnjaković. [b]Ako ga se uspije opametiti bit' će u razini Ronalda malo slabiji ali ne puno tj. "pljuniti Ronaldo".[/b]
[/quote]

Jel si ti shvatio sta si napisao? Starridge u razini Ronalda... hahahahahahhahahahahahahahahahahahah...

[u][i][b]Nikad pa ni onda[/b][/i][/u]... ;)
Sturridge je dobar, ja bih ga ostavio. Nek bude back-up Torresu, hem neće plakat više za tom pozicijom, hem neće nama toliko smetat što je sebičan, jer će biti špic i neće mu se toliko zamjeriti ako ne dodaje lopte.

Mlad je, veliki talenat, šteta bi bilo da tek tako ode.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338758925' post='55753']
Sjetite se ko vas je vadio u prvom djelu sezone kada Drogba i Torres nisu mogli meda i koga ste dizali u nebesa !
[/quote]
i zamisli što ti moraš uradit da sve to zasereš, ja njemu riječ nebi rekao da je imao pad forme i da ga jednostavno nije išlo al je bahat sebična i bezobrazan
Ja sam za njegov ostanak, kad bi ga prodali opet bi morali dovodit nekog napadaca u klub, iako za neku sitniju lovu.. Ovako imamo igraca koji je dobra zamjena za Torresa koji ce bit u prvom planu, a moze uskociti i na krilo. Mlad je i njegove se mušice što se tiče sebičnosti mogu lako ispraviti pravilnim radom s njim i što je najvažnije - razgovorom. Kad shvati da je klub ono zbog čega se nalazi na terenu, a ne on sam, onda će počet i igrat bolje i kvalitetnije, tj. nece cuvat loptu samo za sebe. Ja na jedan nacin vjerujem da bi takvog Dannya mogli gledat vec sljedece sezone. Klupa opameti svakoga ;)
Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno :D
Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako.
I nemojte više ovog otpatka iz Citiya da spominjete.. :angry:
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338763903' post='55801']
Tako je bre.. Whis, Wajz ga je opsovao 2x, a ja ni jednom. Setim se samo trenutaka i golova kojima nas je povadio i to je dovoljno :D
Nije bahat i bezobrazan.. Pa setite se samo onih uzaludnih i bezuspešnih šuteva Kaloua, Meirelesa, Toresa pa čak i Drogbe- oni nisu bahati i samoživi, a Sturridge jeste. E nije tako.
[/quote]Sakica pocinje da uvodi red na forumu :D
[/quote]

Najteze je kad treba govoriti protiv jedne dame :)
Ali...
Njegova samozivost i sebicnost su toliko izrazeni i ocigledni da ne treba uopste raspravljati o tome.
Mozes ga ti braniti koliko hoces, ali kad se setis i kazes mi kome igracu su navijaci zvizdali zbog loseg poteza mozemo nastaviti ovu diskusiju.
[/quote]

Igrači se ne mjere driblinzima nego golovima i asistencijama.

Ta njegova sebicnost prelazi granice dobrog ukusa i postaje bezobrazluk i glupost, dobro je rekao Wisper ne bi njemu navijači zvizdali da nije tako.

Dan kada je Sturridge asisirao Torresu bio je najšokantniji dan u mom životu, mislio sam da je veća šansa da Dinamo prezimi u Evropi .
Upravo tako @chelseafan97 hvala što si nas na to podsetio, kako smo na to zaboravili. :-? Naravno da se igrač gleda po golovima i asistencijama.
Daniel je drugi po golovima (13), dok su ostali napadači Drogba, Tores iza njega..
Asistencije= 10, moglo je i bolje ali opet je taj broj jednak broju asistencija Drogbe i Kalua zajedno. :-bd
Ja zelim da ostane.. Jer bi bilo glupo pradati ga, jedino ako zeli da ide svojevoljno, pustiti ga... Slazem se da je previse sebican ali je i kvalitetan igrac.. Sebicnost moze smanjiti u to sam ubjedjen.. Ali to je do njega i do trenera...
Biće mi ga žao ako propadne, prejak je bio na početku. Onaj 'backheel' protiv Sunderlanda, pa 2 Boltonu, davao je golove. Jbg, sebičnost ga je koštala da ne igra kod RDM. Nadam se da će shvatiti, jer ne bih volio da završi u Arsenalu gdje bi blistao ili ipak u nekom manjem klubu da bude. To bi bila sramota.
Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859']
Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to.
[/quote]

Ne znam ja sta tebi fali pa mislis da do sad niko nije razgovarao s njim....
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859']
Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa.[u][b] Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac[/b].[/u] A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to.
[/quote]
Upravo to, smijesno je uopste i vidjeti da postoji neko ko je za ostanak Torresa a ne za Sturridge.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.