Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1338800716' post='55862']
Ne znam ja sta tebi fali pa mislis da do sad niko nije razgovarao s njim....
[/quote]

Pa i Fergie je morao vise puta popricati sa Ronaldom da bi ga ukrotio. To isto je radio i sa Nanijem. A Nani i dan danas zna cesto napraviti potez viska, komplikovati a cesto i ne dati loptu igracu koji je slobodan. Ne mogu oni preko noci promijeniti svoju prirodu, ali ako se strpis malo docekaces da onaj bolji dio njih zasjeni onaj losi. Ako je neko zasluzio da ode onda je to Torres. Jos je imao obraza zaliti se sto nije pucao penal. Komedija teska. Da je to Danny uradio, ti bi mu glavu skinuo. Danny je svojim sjajnim partijama u prvom dijelu sezone na [b]neprirodnoj[/b] poziciji, zasluzio da ostane bar jos godinu u klubu.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338802593' post='55875']
Pa i Fergie je morao vise puta popricati sa Ronaldom da bi ga ukrotio. To isto je radio i sa Nanijem. A Nani i dan danas zna cesto napraviti potez viska, komplikovati a cesto i ne dati loptu igracu koji je slobodan. Ne mogu oni preko noci promijeniti svoju prirodu, ali ako se strpis malo docekaces da onaj bolji dio njih zasjeni onaj losi. [b]Ako je neko zasluzio da ode onda je to Torres[/b]. Jos je imao obraza zaliti se sto nije pucao penal. Komedija teska. Da je to Danny uradio, ti bi mu glavu skinuo. Danny je svojim sjajnim partijama u prvom dijelu sezone na [b]neprirodnoj[/b] poziciji, zasluzio da ostane bar jos godinu u klubu.
[/quote]

Pa da... najbolje prodat igracinu koja se vraca na stari nivo i koji ce ponovo palit i zarit travnjacima ko neda a pustit ovog malog egocentricnog monkija da nam bude glavna spica... ;) sve si rekao... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338802780' post='55876']
Pa da... najbolje prodat igracinu koja se vraca na stari nivo i koji ce ponovo palit i zarit travnjacima ko neda a pustit ovog malog egocentricnog monkija da nam bude glavna spica... ;) sve si rekao... ;)
[/quote]

Taj "monki" kako ga ti zoves bi zasjenio Torresa da je ovoliko igrao kao napadac koliko je igrala Plavusica. A ionako je sa samo jednom polusezonom zasjenio Torresa sto se tice prvenstva. Aj neka se i Torres vrati u formu. Stalno se on vraca, godinu dana se vraca. Ako se ne vrati pored Mate i Hazarda, neka puca sam sebi u nogu.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338803030' post='55880']
Taj "monki" kako ga ti zoves bi zasjenio Torresa da je ovoliko igrao kao napadac koliko je igrala Plavusica. A ionako je sa samo jednom polusezonom zasjenio Torresa sto se tice prvenstva. Aj neka se i Torres vrati u formu. Stalno se on vraca, godinu dana se vraca. Ako se ne vrati pored Mate i Hazarda, neka puca sam sebi u nogu.
[/quote]

Ta plavusica nije mogla nit dot do izrazaja kad mu ovaj monki umjesta da servira loptu sto mu je i posao, on pogadja 42 red gornje tribine na SB-u...

a sad za ozbiljno i bez tenzija...

Sturridge je ok igrac... probojan je, zna proc igraca, ima dobar sut... ali padne mi mrak na oci kad ima 3 solucije da doda nekome loptu i da nesto napravi on ode dribljat ili pucat po golu i sve propadne... previse je sebican... i samo zbog toga je odsjedio na klupi... jer nogomet je timska igra i chelsea je kolektivni klub... u kojem svi igraju za sve a ne svi za jednog i jedan za sve...

momka treba ostavit u Chelsea i pustit ga da bude zamjena Torresu i Hulk-u (ako naravno dodje)...

a vi koji pljujete po Torresu... samo radi vas se nadam da ce otic iz Chelsea i da ce pocet punit mreze za neki drugi klub.... pa da vas onda slusam kako cmizdrite za njim... jer mjenjate misljenja o igracima kako vjetar zapuse... :/
Molim.? Tores nije došao do izražaja.. Pa pored svih prilika koje su mu pružane i moja baba bi ih bolje iskoristila.. I imao je i on ispada da šutira i pogađa 68 red. =;
Naravno da Daniela treba ostaviti, i davati mu šanse i minutažu jednaku kao Toresu, pa ko se bude bolje snašao i bolje koristio te šanse neka se probije. I ne, ne da bude Staridž zamena njima dvojici i da ulazi sa klupe u '80 min pa da ga svi pljuju kada ne napravi ništa, nego da ima jednake šanse kao i navedena dvojica.
Neka ostane Tores, ali neka se malo aktivira i konačno adaptira.. He, pa i Daniel kada je otišao na pozajmicu i kada je davao golove i spašavao Bolton svi su "kukali" kako treba da se vrati kod nas, i sada kada je konačno tu treba mu pružiti veću minutažu i ukazati poverenje. Uvideo je on već tu njegovu lošu stranu "sebičnost" tako da očekujem da pored Mate bude solidan asistent i nedostižan golgeter :D
Verujemo u tebe Danny :x
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338805421' post='55900']
Molim.? Tores nije došao do izražaja.. Pa pored svih prilika koje su mu pružane i moja baba bi ih bolje iskoristila.. I imao je i on ispada da šutira i pogađa 68 red. =;
Naravno da Daniela treba ostaviti, i davati mu šanse i minutažu jednaku kao Toresu, pa ko se bude bolje snašao i bolje koristio te šanse neka se probije. I ne, ne da bude Staridž zamena njima dvojici i da ulazi sa klupe u '80 min pa da ga svi pljuju kada ne napravi ništa, nego da ima jednake šanse kao i navedena dvojica.
Neka ostane Tores, ali neka se malo [b]aktivira i konačno adaptira[/b].. He, pa i Daniel kada je otišao na pozajmicu i kada je davao golove i spašavao Bolton svi su "kukali" kako treba da se vrati kod nas, i sada kada je konačno tu treba mu pružiti veću minutažu i ukazati poverenje. Uvideo je on već tu njegovu lošu stranu "sebičnost" tako da očekujem da pored Mate bude solidan asistent i nedostižan golgeter :D
Verujemo u tebe Danny :x
[/quote]

ako se Torres nije zadnjih 2-3 mjeseca aktivirao i adaptirao onda se nikad niko nije nit ce se ikad iko...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338803440' post='55885']
[b]Ta plavusica nije mogla nit dot do izrazaja kad mu ovaj monki umjesta da servira loptu sto mu je i posao, on pogadja 42 red gornje tribine na SB-u...[/b]

a sad za ozbiljno i bez tenzija...

Sturridge je ok igrac... probojan je, zna proc igraca, ima dobar sut... ali padne mi mrak na oci kad ima 3 solucije da doda nekome loptu i da nesto napravi on ode dribljat ili pucat po golu i sve propadne... previse je sebican... i samo zbog toga je odsjedio na klupi... jer nogomet je timska igra i chelsea je kolektivni klub... u kojem svi igraju za sve a ne svi za jednog i jedan za sve...

momka treba ostavit u Chelsea i pustit ga da bude zamjena Torresu i Hulk-u (ako naravno dodje)...

a vi koji pljujete po Torresu... samo radi vas se nadam da ce otic iz Chelsea i da ce pocet punit mreze za neki drugi klub.... pa da vas onda slusam kako cmizdrite za njim... jer mjenjate misljenja o igracima kako vjetar zapuse... :/
[/quote]

Samo sam ovo cekao. Sad je Danny kriv sto Torres ima ocajan broj golova hahahah. Ne vjerujem. Kriv je Danny kad je Torres promasio fudbal na Old Traffordu, kad je protiv Norwicha u gostima sa 5m promasio fudbal itd. Danny je kriv. Apsolutno.

Nije mi ni bila namjera da poredim Torresa i Sturridgea, ali kad vidim komentare tipa: "Ovaj lik nema sta da trazi kod nas", zeludac mi se okrene. Treba ostati i naredne sezone i treba dobijati cesto priliku. On i Torres se trebaju rotirati. A ne da dobija 10 minuta u utakmici.

Sto se tice misljenja o pojedinim igracima, ono je kod mene isto. I dalje mislim da Torres nije uradio nista za ovaj klub u poredjenju s onim sto se od njega ocekuje. Ima narednu sezonu da nas razuvjeri. A plakati za njim nikada ne bih mogao.
Sta je bre uvideo :huh:

Ljudi bre sta je vama !?

Pogledajte samo kako je osvojena Liga Sampiona, na koji nacin se stiglo do tog istorijskog uspeha i bice vam jasno zasto ovom egocentriku nije mesto medju Plavcima !
Da su ostali igraci bili tako svojeglavi mislite ba bi Chelsea prosao Napoli i Farcelonu ?! BI, ali u snovima samo.
On svojom sebicnoscu i odnosom prema timu baca ljagu na sve sto je Chelsea postigao ove sezone !
Batalite pricu o SAF-u i Unitedu, jer oni nisu ni izbliza toliko povezani i jedinstveni kao Chelsea.
Osnova vasih prica je da Ronaldo i Nani [u][b]ponekad [/b][/u]naprave potez viska, ali ovaj ih pravi stalno.
Krilo neprirodna pozicija spicu koji je omalen, lak na nogama, brz kao vetar i sjajan dribler ?! O cemu mi pricamo ?! Krilo moze biti neprirodna pozicija Drogbi, Gomezu, i uopste takvom tipu spiceva.
Umesto da je slusao sta mu se kaze, radio kako treba, a ne kako mu se prohte, vec ove sezone je mogao da bude zvezda tima. Umesto toga odabrao je da se glupira, da kuka i da zamislja da je neka velicina, pa sad mora da greje klupu a klub da baci 50 miliona na nekoga ko ce umeti da postuje mesto koje mu je dato.
U pravu ste, ne treba ga prodati. Treba ga ostaviti na klupi, da gleda i uci kako se zasluzuje i bori za mesto u timu.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338807131' post='55905']
Sta je bre uvideo :huh:

Ljudi bre sta je vama !?

Pogledajte samo kako je osvojena Liga Sampiona, na koji nacin se stiglo do tog istorijskog uspeha i bice vam jasno zasto ovom egocentriku nije mesto medju Plavcima !
Da su ostali igraci bili tako svojeglavi mislite ba bi Chelsea prosao Napoli i Farcelonu ?! BI, ali u snovima samo.
On svojom sebicnoscu i odnosom prema timu baca ljagu na sve sto je Chelsea postigao ove sezone !
[b]Batalite pricu o SAF-u i Unitedu, jer oni nisu ni izbliza toliko povezani i jedinstveni kao Chelsea.[/b]
Osnova vasih prica je da Ronaldo i Nani [u][b]ponekad [/b][/u]naprave potez viska, ali ovaj ih pravi stalno.
[b]Krilo neprirodna pozicija spicu koji je omalen, lak na nogama, brz kao vetar i sjajan dribler ?! O cemu mi pricamo ?! Krilo moze biti neprirodna pozicija Drogbi, Gomezu, i uopste takvom tipu spiceva.[/b]
Umesto da je slusao sta mu se kaze, radio kako treba, a ne kako mu se prohte, vec ove sezone je mogao da bude zvezda tima. Umesto toga odabrao je da se glupira, da kuka i da zamislja da je neka velicina, pa sad mora da greje klupu a klub da baci 50 miliona na nekoga ko ce umeti da postuje mesto koje mu je dato.
U pravu ste, ne treba ga prodati. Treba ga ostaviti na klupi, da gleda i uci kako se zasluzuje i bori za mesto u timu.
[/quote]

Prvi bold - sta rece ziv bio? Pa covjece sa kakvim timom i sa koliko povreda su viceprvaci. A bukvalno do zadnje minute su bili u borbi za titulu. Ma do zadnje sekunde. Kako ces to postici ako nemas snazan kolektiv? Ja ih mrzim, ali da su kolektiv kao mi, jesu. Itekako su.

Ronaldo ih sada manje pravi jer u Primeri mu je jedini test Farcelona, a ostali ga ne mogu ispratiti. U PL je itekako imao svojih bubica. A Nani i dan danas vidno frustriran svojom losom partijom zna uzeti i gusiti loptu u cosku terena i ne da je nikome. Ali zato kad predje 2 igraca i namjesti/zabije svi zaboravljaju njegovu povremenu sebicnost. A nakon toliko godina rada sa jednim Fergusonom, on i dalje ima dozu sebicnosti.

Drugi bold - vjerujem da znas da je Daniel Sturridge, tamnoputi Englez, po svojoj prirodi napadac i nista drugo. Da nije bilo Torresa koji je morao igrati jer je Romanov hir, Danny bi dosad pokazao kakav je centarfor. Ovako je gurnut na neprirodnu poziciju zbog covjeka koji na njegovoj poziciji ne moze pogoditi prazan gol. A kako je majstore Chicharito koji je omalen, lak na nogama, brz kao vjetar i [b]BEZ[/b] tehnike i driblinga kidao? Strasan kiks Fergusona sto ga nije stavio na krilo. Sjecam se dobro tekme Bolton - Arsenal, taj maleni Sturridge se zajebavao sa njihovom kompletnom zadnjom linijom. Ta prica da covjek koji citavu karijeru u mladoj reprezentaciji Engleske igra napadaca nije napadac, je los vic.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338807037' post='55904']
Samo sam ovo cekao. Sad je Danny kriv sto Torres ima ocajan broj golova hahahah. Ne vjerujem. Kriv je Danny kad je Torres promasio fudbal na Old Traffordu, kad je protiv Norwicha u gostima sa 5m promasio fudbal itd. Danny je kriv. Apsolutno.

Nije mi ni bila namjera da poredim Torresa i Sturridgea, ali kad vidim komentare tipa: "Ovaj lik nema sta da trazi kod nas", zeludac mi se okrene. Treba ostati i naredne sezone i treba dobijati cesto priliku. On i Torres se trebaju rotirati. A ne da dobija 10 minuta u utakmici.

Sto se tice misljenja o pojedinim igracima, ono je kod mene isto. I dalje mislim da Torres nije uradio nista za ovaj klub u poredjenju s onim sto se od njega ocekuje. Ima narednu sezonu da nas razuvjeri. A plakati za njim nikada ne bih mogao.
[/quote]

Ma ne pricaj gluposti... Ajde kad mi nadjes jedan post di sam ja napisao da Starridge treba otic onda mi ga priljepi i nabijaj na nos svaki put kad se javim...

kao drugo... Da torres je bio van forme skoro citavu sezonu... tu i tamo je pokazao malu naznaku onog starog... ali nesmije zaboravit da makar bio i van forme radio je itekako puno za ovaj klub... trudio se, borio se... igrao prvenstveno timski i zapravo zrtvovao sebe jer je imao panjeve kao sto su kalou, malouda i starridge-a iza svojih ledja... pa torres je 90% svake tekme proveo predaleko od gola jer se je doslovno morao vracat po loptu... jer malouda i kalou nisu sposobni dat pravu loptu, matu su uvijek jako dobro zatvarali a ovom starridge bi pukla noga da doda jednu prokletu loptu... i da mi velis da torres ne valja... ajd ne srackaj... i s ovako losom formom je 2 puta bolji od sturridge-a... jer ce on uzet loptu i nece svom silom htjet zabit makar i uprskao priliku po 100 puta ko starridge, nego ce gledat najbolju opciju i dat asistenciju... a za jednog napadaca dat 16 ili 18 asistencija u sezoni je jako, jako puno... a za jednog krilnog napadaca kojem je prvenstveno davat asistencije imat 10 asistencija je jako puno losije od ovog torresa koji je cf i kojem je zadatak zabijat a ne da se mora vracat i davat drugima asistencije... i nemoj sad srackat da je torres igrao puno vise jer nije igrao... dok je bio AVB igrali su otprilike isto s time da je torres zapravo jos manje igrao jer je Drogba ulazio dok Sturridge je igrao uvijek jer nije imao zamjenu... a dok je dosao Di Matteo obojica su vecinom bili na klupi...

I Torres je velicina za Starridge-a... jer je Torres ove sezone dokazao da mu je na prvom mjestu tim i da ce zrtvovat sebe za dobrobit cijelog tima... dok Starridge je dokazao samo jedno... Da mu je bitan samo njegov ego i da ga zaboli tuki za tim...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338809569' post='55910']
Ma ne pricaj gluposti... [b]Ajde kad mi nadjes jedan post di sam ja napisao da Starridge treba otic[/b] onda mi ga priljepi i nabijaj na nos svaki put kad se javim...

kao drugo... Da torres je bio van forme skoro citavu sezonu... tu i tamo je pokazao malu naznaku onog starog... ali nesmije zaboravit da makar bio i van forme radio je itekako puno za ovaj klub... trudio se, borio se... igrao prvenstveno timski i zapravo zrtvovao sebe jer je imao panjeve kao sto su kalou, malouda i starridge-a iza svojih ledja... pa torres je 90% svake tekme proveo predaleko od gola jer se je doslovno morao vracat po loptu... jer malouda i kalou nisu sposobni dat pravu loptu, matu su uvijek jako dobro zatvarali a ovom starridge bi pukla noga da doda jednu prokletu loptu... i da mi velis da torres ne valja... ajd ne srackaj... i s ovako losom formom je 2 puta bolji od sturridge-a... jer ce on uzet loptu i nece svom silom htjet zabit makar i uprskao priliku po 100 puta ko starridge, nego ce gledat najbolju opciju i dat asistenciju...[b] a za jednog napadaca dat 16 ili 18 asistencija u sezoni je jako, jako puno... [/b]a za jednog krilnog napadaca kojem je prvenstveno davat asistencije imat 10 asistencija je jako puno losije od ovog torresa koji je cf i kojem je zadatak zabijat a ne da se mora vracat i davat drugima asistencije... i nemoj sad srackat da je torres igrao puno vise jer nije igrao... dok je bio AVB igrali su otprilike isto s time da je torres zapravo jos manje igrao jer je Drogba ulazio dok Sturridge je igrao uvijek jer nije imao zamjenu... a dok je dosao Di Matteo obojica su vecinom bili na klupi...

I Torres je velicina za Starridge-a... jer je Torres ove sezone dokazao da mu je na prvom mjestu tim i da ce zrtvovat sebe za dobrobit cijelog tima... dok Starridge je dokazao samo jedno... Da mu je bitan samo njegov ego i da ga zaboli tuki za tim...
[/quote]

To sam napisao uopsteno. Nigdje te tu nisam ni pomenuo. Bilo je par postova iznad sa takvom poentom. Ne birni se ti, ja cu tebe imenovati kada budem htio za nesto.

Taj napadac jedva nakupi 10 golova u 4 takmicenja, to je zalosno. I nije kupljen da bismo mi govorili "a dobar je, trudi se", vec da TRPA. Poenta je da Sturridge mora dobiti sansu naredne sezone na mjestu napadaca i to je to. Za jednu polusezonu je zabio vise od Torresa kojeg cekamo i cekamo i time je dobio kredit za bar jos jednu godinu u klubu. A Torres samo neka nas razuvjeri, nemam nista protiv. Bilo bi mi drago.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338800196' post='55859']
Nikako ga prodavati. Nikako! Lukaku ce na posudbu, a Dannyja ostaviti kao zamjenu za Torresa. Kad sam mogao trpiti Torresovu bruku i sramotu, mogu i Dannyja. Duga je sezona, ima sasvim dovoljno utakmica i takmicenja da i Danny dobija priliku kao napadac. A moze uskociti ponekad i na krilo. Momak mnogo obecava i veliki je talenat. Samo razgovor i to je to.
[/quote]
Pitanje je da li on hoce da bude zamjena ? Da li ce zeljeti ostati , ako mu kazu da ce biti drugi izbor ?
On hoce da bude zvijezda tima da se sve vrti oko njega , a to u Chelseau neprolazi . Ja bi iskreno zelio da ostane pa da dobija prilike iza TORRESA (moj prvi izbor je naravno Torres) , a ako on tako nece ako ce biti nezadovoljan zahvaliti mu i zbogom .
[quote name='Blues_95' timestamp='1338813000' post='55933']
Pitanje je da li on hoce da bude zamjena ? Da li ce zeljeti ostati , ako mu kazu da ce biti drugi izbor ?
On hoce da bude zvijezda tima da se sve vrti oko njega , a to u Chelseau neprolazi . Ja bi iskreno zelio da ostane pa da dobija prilike iza TORRESA (moj prvi izbor je naravno Torres) , a ako on tako nece ako ce biti nezadovoljan zahvaliti mu i zbogom .
[/quote]

I prije su novinari pisali kako on zeli ici, pa je onda on sve to demantovao. Da, Torres bi bio prvi pik, ali bi se itekako rotirao sa Dannyjem. A ako on odluci da mu sjedenje na klupi usporava karijeru (sto i radi) i ako zatrazi da nastavi karijeru negdje gdje ce igrati, onda moze ici.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338813284' post='55937']
I prije su novinari pisali kako on zeli ici, pa je onda on sve to demantovao. Da, Torres bi bio prvi pik, ali bi se itekako rotirao sa Dannyjem. A ako on odluci da mu sjedenje na klupi usporava karijeru (sto i radi) i ako zatrazi da nastavi karijeru negdje gdje ce igrati, onda moze ici.
[/quote]
Upravo sam ti i rekao ;) . <):)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338758925' post='55753']
Sjetite se ko vas je vadio u prvom djelu sezone kada Drogba i Torres nisu mogli meda i koga ste dizali u nebesa !
[/quote]

X[sup]3547784456[/sup]

nemogu vjerovat da bi se pojedini forumaši htjeli riješiti Dannya, pa čovjek je imao samo lošu polusezonu, u prvom dijelu sezone momak je RAZVALJIVAO!!!!!!
ako smo Torresu mogli oprostiti 4345 godina katastrofalne forme i golgeterskog posta , onda možemo i Dannyjevu pola godine loše forme

ako Danny uvjetuje da mu se da mjesto u prvoj momčadi na špicu, to je druga stvar, i u tom slučaju bi trebao promjeniti sredinu
ali ja ne vjerujem u to, vjerujem da bi se on želio rotirati s Torresom i boriti se s njim za prvu momčad, iako je jasno da Torres ima prednost u vrhu napada

btw, Twelfth vas je pojeo realno gledajući
Twelfth brat moj :D :D :D
Nije tako da želi da se sve vrti oko njega, nemojte preterivati 8-|
I treba Tores sve nas da razuveri pored tolikih prilika i šansi da kanačni dokaže njegov pravi kvalitet.
Ahaha ha, naravno da je morao da ima toliko asistencija i da pokaže tu "nesebičnost" iz razloga da mu ne bi propala sezona. Kada ga već nisu hteli golovi i kada je imao golgeterski post morao je nekako da opravda poverenje navijača i trenera zbog toga su i nastale te silne asistencije i krenule da kruže priče "on je nesebičan, gleda interes kluba, nije samoživ itd."
I Staridžu je bitan klub.. Opet sve isto, samo veća minutaža, vera, poverenje i njegov talenat će ove sezone ponovo dovesti Chelsea do finala LŠ 8->
[quote name='sakica cfc 4 life' timestamp='1338822292' post='55996']
Twelfth brat moj :D :D :D
Nije tako da želi da se sve vrti oko njega, nemojte preterivati 8-|
I treba Tores sve nas da razuveri pored tolikih prilika i šansi da kanačni dokaže njegov pravi kvalitet.
[b]Ahaha ha, naravno da je morao da ima toliko asistencija i da pokaže tu "nesebičnost" iz razloga da mu ne bi propala sezona. Kada ga već nisu hteli golovi i kada je imao golgeterski post morao je nekako da opravda poverenje navijača i trenera zbog toga su i nastale te silne asistencije i krenule da kruže priče "on je nesebičan, gleda interes kluba, nije samoživ itd.[/b]"
I Staridžu je bitan klub.. Opet sve isto, samo veća minutaža, vera, poverenje i njegov talenat će ove sezone ponovo dovesti Chelsea do finala LŠ 8->

[/quote]

I kažeš da neko pretjeruje. :-

I da, 12-og veoma poštujem, kvalitetan je forumaš, ali čime je on pojeo ostale u ovoj diskusiji?? Osim što je u svakom postu gledao da što više popljuje Torresa.

Ne branim ni ostale, što su za odlazak Sturridgea, ali ako hoćeš jednog igrača dizat, ne moraš pljuvat po ostalim.

Al neka, fino je vidjeti po koju raspravu na forumu.
Ček, hajmo dati Torresu 5 utakmica i Dannyu 5 protiv istih protivnika sa istim igračima iza sebe. Smijem pare staviti da bi dao više golova Studgers. :>
I ja bih sve pare stavila na Daniela :x
Ja ne preterujem, samo sam realna.. I ne pljujem po drugima, samo iznosim činjenice, a naravno da svako ima svoje mišljenje o svakom igraču. A možda ga i ti vremenom promeniš o Staridžu 8-}
Ovaj momak ima potencijal da bude jedan od boljih igraca u svijetu. Vidjeli smo kakvu tehniku ima a i sut je tu.. Na njemu je ocel tako nastaviti ili nece.. Mora poceti igra sa timom a ne za sebe i ja bi ga zadrzao naravno :)
ne da mi se citati ove eseje prije,i ispravite me ako sam lose protumacio na osnovu nekolicine... :-/ ...ali budimo realni,pa kako neko moze imati losu polusezonu ako je uopste i ne igra,znaci zbog neigranja vi sudite kao losa polusezona...... :-q.....pa cova nije dobio sansu,cak protiv liverpoola nije mogao dobiti petnaestak minuta,ma daj bjezi tamo.....ajde neko mi kaze ode malouda i kalou i bole,i njih mi je zao dobri su momci ali Studge je nasa buducnosti.......toliko.... :-j

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.