19. april 2012.14 god. comment_41997 Vrijeme je da se Dannyju pocne ukazivati sansa. Dosta je vremena proveo na klupi. Sezona dostize sami vrhunac a i on je zeljan igara. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_41999 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1334840372' post='41997'] Vrijeme je da se Dannyju pocne ukazivati sansa. Dosta je vremena proveo na klupi. Sezona dostize sami vrhunac a i on je zeljan igara. [/quote] Taj ako odgira i tri utakmice do kraja, treba da bude presrecan ! Ne zato sto se meni ne svidja, iz vec dobro poznatih razloga, vec zato sto je i ostalima dozlogrdio. Kad u onako vaznoj utakmici, gde su brzi igraci u napadu bili imperativ, nije dobio sansu, jasno vam je koliko je iziritirao prvo saigrace, pa zatim trenera i ostale. Na stanu njegov ucinak u prvom delu sezone, ali u fudbalu se ne gleda ono sto je bilo i proslo, vec ono sto je sada. On je pokusavao da se dokaze treneru, da je vredan igranja u prvom timu, ali je to radio na pogresan nacin. Umesto da bude korisniji timu, on je i dalje terao po svome... Njegova "kazna" sasvim opravdana, i ne bi me iznenadilo da na leto napusti klub. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42002 [quote name='Whisper#2' timestamp='1334843072' post='41999'] [b]Taj ako odgira i tri utakmice do kraja, treba da bude presrecan ![/b] Ne zato sto se meni ne svidja, iz vec dobro poznatih razloga, vec zato sto je i ostalima dozlogrdio. Kad u onako vaznoj utakmici, gde su brzi igraci u napadu bili imperativ, nije dobio sansu, jasno vam je koliko je iziritirao prvo saigrace, pa zatim trenera i ostale. Na stanu njegov ucinak u prvom delu sezone, ali u fudbalu se ne gleda ono sto je bilo i proslo, vec ono sto je sada. On je pokusavao da se dokaze treneru, da je vredan igranja u prvom timu, ali je to radio na pogresan nacin. Umesto da bude korisniji timu, on je i dalje terao po svome... Njegova "kazna" sasvim opravdana, i ne bi me iznenadilo da na leto napusti klub. [/quote] Pa to bi bilo odlicno. Ostalo je jos 6-7 utakmica do kraj sezone... Odreci se Dannyja bila bi velika greska. Pa nije covjek Balotelli da je toliko kriminalan. Samo dobra psiha i on ce postati igracina, siguran sam. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42025 Abd počinje protiv Arsenala. Najgoru je partiju sezone pružio protiv njih na Bridgeu, vrijeme je sada došlo za neku osvetu. Očekujem koji gol. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42046 @Whisper - znam šta si htio reći, ali nije lošiji od Kaloua. Zapravo mene Kalou više nervira od Sturridgea. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42052 [quote name='Caeruleus' timestamp='1334850642' post='42046'] @Whisper - znam šta si htio reći, ali nije lošiji od Kaloua. Zapravo mene Kalou više nervira od Sturridgea. [/quote] On je 2 klase bolji od Kaloua, to je vec i pticicama oko SB-a jasno.... Da je Kakuta ostao, pa da on igra umesto Studge-a, ili da Piazon bar jednom dobije sansu, lakse bi sve to podneo.... Ovako, ne slazem se sa izborom zamene za njega, ali da ga mora neko nauciti pameti i spustiti na zemlju mora. Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42132 slažem se s Wh-om, istina je da je za 2 klase bolji od Kaloua i srce me boli kad vidim da ta toljaga ulazi a Danny sjedi na klupi , ali tog dečka se mora naučit diciplini i timskoj vrijednosti, baš ono što je pobjedilo barcu jučer - KOLEKTIV. Pokazat mu da ovo nije Citiy di se može ponašat ko kako oče nego da se gaji red radi idisciplina i da je ozbiljan klub a ne Citiy. Popričat ozbiljno s njim i malo ga spustit na zemlju ali i dat mu da igra do kraja sezone, gust je raspored trebat će nam pogotovo u uzvratu protiv Barce, ako se ne nađe zajednički jezik s njim uvalit ga nazad Citiyu i uet Adama Johnsona i kladim se da bi nam oni dali još neke pare za sve to Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42350 Slušam sad Ruuda Gullita na Skyu kako priča o Dannyu. Prema njegovim riječima, Robbie je sjeo sa njim i pokazao mu video njegove igre objašnjavajući mu koje su to dobre, a koje loši stvari u njegovoj igri. Ne znam da li je ovo istina, ali ako jest onda je to definitivno pravi način za napredak ovog igrača i njegove igre. Evo danas utakmice prave da se pokaže. Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42374 lose odigrao danas skroz.da sam na di matteovom mjestu on mi nebi igro protiv barselone.opet se vratila ona njegova sebicnost... Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42375 mene više brine što su nestali njegovi driblinzi....više ni drvo nemože proći... Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42388 Užasan s obzirom na svježinu i činjenicu da nekoliko zadnjih mečeva nije odigrao. Umjesto da se dokaže treneru, on je uradio suprotno i pokazao da je zasluženo na klupi. Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42410 Nakon utakmice današnje s Arsenalom, ne znaš više jel nam bolji onaj stari Sturridge koji će pokušat predriblat i red Hitlerovih vojnika ili ovaj koji se boji ući u bilo kakav prodor.. Čudno, jako čudno, nakon ovoliko utakmica provedenih na klupi nadao sam se da će bit možda i ponajbolji na terenu.. šteta Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42464 Jebaji ga Daniel, stvarno ga zajeba danas. Ja da sam umjesto Torresa, počeo bih ga ganjat da ga udaram, nit hoće dodat, nit normalno šutati. Pođe driblat, ali nijednom da prođe.. Danas je bio šaša.... Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44434 Današnji gol... [img]http://i1111.photobucket.com/albums/h477/intermania71/gol.gif[/img] Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44451 Zna se da ima jak sut a sad je pokazao da zna i desnom zabiti sjajan gol. Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44667 Kakav je bio sturridge jucer? Osim sto je gol dao? Kako je kasnije igrao? Sjajno? Solidno? Lose? Nisam gledao utakmicu imao posla.. Interesuje me, jer mi je briga za bayern ko ce igrat Prijavi
30. april 2012.14 god. comment_44705 Odigrao onak ali najbitnije kao i za Torresa da je zabio, nije ni njemu sigurno bilo lako a i vidjelo se kod proslave gola. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45176 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1335994417' post='45172'] Danny boy pokazi sta znas 19.05. [/quote] Naravno. Prijavi
13. maj 2012.14 god. comment_48344 Danas Danny veoma dobar. Odlicne kretnje, ugrozavao protivnicki gol, nije petljao, ali ga nije htio gol. Sve u svemu, dobra partija Dannyja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.