20. mart 2025.1 god. comment_363277 Rekao Maresca zamor misica, pa sad nekakva skeniranja, ima taman vremena da se oporavi do naseg sljedeceg meca. Sto se tice odlaska, ne moze otici, a jedino tamo nekad za par godina ako nastavimo da budemo bez trofeja da ode sto ne vjerujem da ce se desiti. Prijavi
20. mart 2025.1 god. comment_363281 4 hours ago, diablo_bih said: Rekao Maresca zamor misica, pa sad nekakva skeniranja, ima taman vremena da se oporavi do naseg sljedeceg meca. Sto se tice odlaska, ne moze otici, a jedino tamo nekad za par godina ako nastavimo da budemo bez trofeja da ode sto ne vjerujem da ce se desiti. Zasto ne vjerujes da cemo biti bez trofeja za par godina? Jesi li to poprimio Marescin mentalitet pa i ti mislis da nam malo fali da nas krene? Prijavi
21. mart 2025.1 god. comment_363285 9 hours ago, Adi said: Zbog čega "ne može otići"? Ugovora. Prijavi
21. mart 2025.1 god. comment_363286 4 minutes ago, diablo_bih said: Ugovora. Moze itekako, ako neko plati dovoljno. Prijavi
21. mart 2025.1 god. comment_363287 Ako baš želi ić ugovor ga neće spriječiti, u najgorem slučaju može bojkotirati treninge, ali vjerojatno neće doć do toga nego će ga pustiti i prije bude li tražio, preskup je da se klub odluči na intanje u takvoj situaciji, toga ni Abramovićevo vrijeme nije bilo Prijavi
22. mart 2025.1 god. comment_363292 To što ima ugovor nije nikakva garancija da će ostati. Ako mu se ide, otići će. Previše se gubi ako ga se odstrani iz ekipe, a prodajom se puno može dobiti. (neću ulaziti u to šta će se raditi sa tim parama) Nama više na ruku ide činjenica da nema gdje otići. Mogu ga priuštiti 4-5 klubova u Europi i nije nijednom neophodan. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363558 Slazem se pao je pravo, ne pravi razliku odavno na terenu. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363578 Bratic ukapirao da od bonusa za plasman u LS svakako nema nista pa je resio da ladi muda do kraja sezone. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363580 17 minutes ago, Whisper said: Bratic ukapirao da od bonusa za plasman u LS svakako nema nista pa je resio da ladi muda do kraja sezone. I kazu sto je forum slabiji nego inace. Kakvo je ovo rezonovanje i na osnovu cega zakljucak da ladi muda. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363582 3 hours ago, hamco said: I kazu sto je forum slabiji nego inace. Kakvo je ovo rezonovanje i na osnovu cega zakljucak da ladi muda. Bio sam u pokusaju sarkazma. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363760 Ovo je strahota koliko je los postao. Manjak samopouzdanja, lose odluke, sebicnost, ni sjena ali ni sjena onog igraca. Prijavi
26. april 2025.1 god. comment_363762 Jbg nekad trebaju saigraci da te malo povuku, podignu ti samopouzdanje, namjeste neku sansu ili gol, izbore penal koji ces ti zabiti itd... On je njih vukao sve skupa sezonu i po, ne moze mu se zamjeriti pad u formi. A druga stvar, nije slucajno da je pad uslijedio bas odlaskom Felixa i raubanjem Palmera do iznemoglosti od strane celavog majstora na klupi. Iz toga je dosla i povreda pa onda i doza qrcobolje kad znas da sta god odigras ne ides na klupu. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364499 Ovaj momak je nestao u drugom dijelu sezonu. Ocekivao sam da nam bas on pomogne u borbi za ligu prvaka. Medjutim nije se pojavio, sto mi u jednu ruku drago jer ne zavisimo samo od jednog igraca. Ironicno Ligu prvaka nam donijela odbrana, najtanji dio nase ekipe. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364501 2 minutes ago, Bari said: Ovaj momak je nestao u drugom dijelu sezonu. Ocekivao sam da nam bas on pomogne u borbi za ligu prvaka. Medjutim nije se pojavio, sto mi u jednu ruku drago jer ne zavisimo samo od jednog igraca. Ironicno Ligu prvaka nam donijela odbrana, najtanji dio nase ekipe. Vratice se rode 😉 Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364502 Just now, Whisper said: Vratice se rode 😉 Nadam se jer nam je potreban itekako. Isto sto se nadam da ce mu dovesti WC spica koji ce iskoristavati njegove kreirane sanse. Ali fact je da momka nije bilo nigdje zadnjih 10tak kola, i vise. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364503 Danas užasna utakmica. Ali halalim mu zbog svega što je ranije uradio. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364527 Strasan pad forme. Do sada smo mu gledali kroz prste na osnovu ranijeg sta je napravio sto relo kaze. Ali ako ovakav udje u iducu sezonu, bojim se da nam nece biti lako. Nemamo prave zamjene za njega, a dosta nam znaci kad je u formi. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364532 Maresca ga je protiv NFO koristio uz lijevu aut liniju, skoro ko LB mu je igrao. Ne branim Palmera ali lik samo jos nije stopera igro i bio golman. Maresca ima neke fix ideje sa njim i to mora prestat sto prije da ga nebi upropastio. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364533 3 hours ago, hamco said: Maresca ga je protiv NFO koristio uz lijevu aut liniju, skoro ko LB mu je igrao. Ne branim Palmera ali lik samo jos nije stopera igro i bio golman. Maresca ima neke fix ideje sa njim i to mora prestat sto prije da ga nebi upropastio. Sve pohvale i za to, naravno Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364534 @hamco U prvom poluvremenu Palmer lijevi bek, Ćućurelja ofanzivni vezni. I kad ja kazem da se cijela taktika podredjuje njemu onda me napadate. Razumijem da se nekad kreativan igrac mora spustiti nize po loptu ali onda nema ko naprijed da odigra zadnji pas. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364535 27 minutes ago, Whisper said: Sve pohvale i za to, naravno Pa naravno da nije za pohvalu vec za kritiku. Nema potrebe biti ironican. Tamo gdje ima mjesta za kritiku i jebavanje majki uvijek sam za. 24 minutes ago, Wisey said: @hamco U prvom poluvremenu Palmer lijevi bek, Ćućurelja ofanzivni vezni. I kad ja kazem da se cijela taktika podredjuje njemu onda me napadate. Razumijem da se nekad kreativan igrac mora spustiti nize po loptu ali onda nema ko naprijed da odigra zadnji pas. Apsolutno kriminalno, imam neki osjecaj da je Palmer vise igra lijevo ovu sezonu nego desno. Ovo mora sto prije rijesiti jer steti i Palmeru i cijelom timu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.