Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Imam pitanje za ostale, da li vi mislite da se Palmer gusi na poziciji 10tke u ovom sistemu koji Maresca igra gdje je sva koncentracija igraca u sredini i gdje Palmer non stop prima loptu u guzvi i gdje mora stalno primati loptu okrenut ledjima i gledati preko ramena gdje mu je protivnicki igrac a gdje saigrac. Da li je Palmeru ipak mjesto na krilu? 

36 minutes ago, hamco said:

Imam pitanje za ostale, da li vi mislite da se Palmer gusi na poziciji 10tke u ovom sistemu koji Maresca igra gdje je sva koncentracija igraca u sredini i gdje Palmer non stop prima loptu u guzvi i gdje mora stalno primati loptu okrenut ledjima i gledati preko ramena gdje mu je protivnicki igrac a gdje saigrac. Da li je Palmeru ipak mjesto na krilu? 

Apsolutno da. Palmer ima neku svoju zonu, taj neki half space izmedju krila i amc odakle je ubitacan ako se pravilno koristi. Treba mu prostora a Mareska mu ga ogranicava. Pokusava da od njega napravi Iniestu, sto ocigledno ne ide.

Toliko managing minutes sranja a nasi kljucni igraci celu polusezonu vuku povrede.  Sto bi Vajz rekao svako ko je dvaput sutnuo loptu zna koliko je tesko igrati sa tim "sitnim" povredama i bolovima kad znas da svako jace cimanje ili napor misica mogu da prerastu u nesto mnogo gore. To remeti i koncentraciju i zelju i sve..

Decko samo treba da vrati samopouzdanje kroz kvalitetne minute i da oseti da su povrede iza njega. Koliko god nekom deluje da je igrac manje, da gresi, drugacije je. 

Prvo on ima viziju i vidi teren savrseno, samo to treba da pretvori u precizan pas a to dolazi sa treningom i minutima igre. Statistika kaze drugacije na zadnjih par meceva al ne zaboravite da on ne deli laka dodavanja vec krljucna dodavanja u kojima se cesce gresi al kad prodje to je sansa. 

Drugo, zbog njegovog odsustva je morao malo i da se promeni model igre jer nismo imali zamenu za njega i ceo tim se tome prilagodio , e sad mora opet da se vrati na staro, pa kad se opet uspostavi ta veza i vera celog tima da on uvek moze da uradi veliku stvar na terenu onda se pokrece masina. 

Trece , on i da ne igra kvalitetno sada, on oko sebe skuplja odbranu i linije tima, pa samo to samo po sebi olaksava posao. 

Videcemo kakvu ideju ima kouc sa njim, a verujem da ce mnogo stvari prilagoditi njemu i da ce mu naci tu ludu zicu. Greota bi bilo ne prilagoditi tim takvom fudbalskom geniju. 

Dakle samo strpljenja.

• Popularna objava

Meni je vise strah da se Palmer ne zasiti sranja u klubu jer ovo nije nivo na kojem mi treba da budemo. Mi smo vec ove sezone trebali napraviti vec iskorak u kvaliteti igre i ambicijama. Ok, nismo bas tim za osvajanje titule, ali nismo ni da nam prvoplasirani bjezi 18 bodova i da smo trenutno 8 na tabeli. Ekspresno smo ispali iz top4. 

Ovo me malo podsjeca na onaj period kad je Hazard bio tu i bukvalno nisu mu dovodili dostojne saigrace, sam je nosio tim kad je bio kod nas. 

Palmer je vec drugaciji i ja njega ne vidim kao nekog igraca koji ce imati postovanja u klubu u kojem igra. Ne bi me iznenadilo ukoliko nastavimo sa losim igrama i laznim ambicijama da on jednostavno zatrazi transfer. 

5 minutes ago, reLo said:

Toliko je zapao kurcu za uši da više ne zaslužuje prvu postavu. 

Na sve to najvise hoda, nikakve zelje da dodje do lopte ili da je osvoji.

20 minutes ago, Whisper said:

Covek je ocigledno nespreman, povredjen... Sam Rosenior je izjavio da je pitanje kad ce i koliko da igra 

Nije spreman a danas odigra 90 minuta, malo kontradiktorno.
Bas je tanak, ne pokazuje ni mrvu zalaganja, doduse i prosle sezone je odavao taj dojam, moja je to samo njegov govor tijela. Zabi lijep penal, nadam se da ce ga to napumpati samopouzdanjem. 

4 minutes ago, Bari said:

Nije spreman a danas odigra 90 minuta, malo kontradiktorno.
Bas je tanak, ne pokazuje ni mrvu zalaganja, doduse i prosle sezone je odavao taj dojam, moja je to samo njegov govor tijela. Zabi lijep penal, nadam se da ce ga to napumpati samopouzdanjem. 

Ne igra vec hoda 😁

Lakse mi da verujem da nije spreman nego da mu se ne igra, jer smo onda u problemu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.