20. novembar 2024.1 god. comment_360116 S obzirom na karipsko porijeklo dreadovi nisu isključeni. Prijavi
20. novembar 2024.1 god. comment_360117 Skoro se nije pojavila ,,jača’’ glava u svetu fudbala. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360353 Ovaj mali mi je vratio ljubav u fudbal. Momak je klasa. Prijavi
1. decembar 2024.1 god. comment_360358 Igračina neviđena. Čak i kad nije u prvom planu, dovoljan je jeda potez i bljesne. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360505 Sreća pa je pospremio onu loptu u gol, da je nije dirao završila bi kod Felixa i od gola ne bi bilo ništa. Mogao je imati barem dvije asistencije, ali saigrači nisu bili dovoljno precizni. Prijavi
5. decembar 2024.1 god. comment_360507 52 minutes ago, Adi said: Sreća pa je pospremio onu loptu u gol, da je nije dirao završila bi kod Felixa i od gola ne bi bilo ništa. Mogao je imati barem dvije asistencije, ali saigrači nisu bili dovoljno precizni. da nisu obojica dirali bio bi nkukuov gol Prijavi
6. decembar 2024.1 god. comment_360518 13 hours ago, Adi said: U tom slučaju bi očistio defanzivac sa gol linije. mislim da opet ne bi. jedino da njih dvojice nikako ne bi bilo onda bi vjerovatno mogao njihov defanzivac skinuti. al nejse, nek decko samo zabija. to je ono sto je u konacnici najvise bitno. Prijavi
7. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360534 Al izraz na Palmerom licu kad je ovaj promasio, a ovaj pretrcao teren da mu napravi sansu. Prijavi
7. decembar 2024.1 god. comment_360536 Izbacio je i Felix njega 1v1 s golmanom, i u drugom poluvremenu mu je ostavio odličnu povratnu na 11 metara pa je promašio obe. Jeste definitivno znalac veliki, ali umije i Palmer gluposti da pravi. Prijavi
7. decembar 2024.1 god. comment_360546 Ja izbegavam da psujem i tako to, ali ovde sto je govana pojedeno, zavide im i oni jadnici iz Clockwork Orange. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360554 Koliko toliko sam vjerovao Shieldsu, ali nema te osobe koju nije iznenadio Palmer kako igra Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360595 I kad loše odigra, obilježi utakmicu. Danas je previše zadržavao loptu u svom posjedu, to ga je moglo koštati povrede. Dobio je onaj nezgodan udarac jer je zadržao loptu 5 sekundi predugo. Na kraju je, vjerovatno tom istom nogom, ponizio protivničkog golmana. Sada je igrač sa najviše postignutih penala u historiji lige pri čemu ima 100% učinak. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360601 Ne znam sta mu je bilo pa je promasio loptu u izglednoj situaciji, draze bi mi bilo da je to pogodio nego penal ali ajde, gol je gol. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360602 5 minutes ago, Adi said: I kad loše odigra, obilježi utakmicu. Danas je previše zadržavao loptu u svom posjedu, to ga je moglo koštati povrede. Dobio je onaj nezgodan udarac jer je zadržao loptu 5 sekundi predugo. Na kraju je, vjerovatno tom istom nogom, ponizio protivničkog golmana. Sada je igrač sa najviše postignutih penala u historiji lige pri čemu ima 100% učinak. Čim je komentator počeo da pominje statistiku reko evo ga promašuje, ali ne ovaj dečko. Slažem i sa ostatkom posta, previše komplikuje gdje bi nekad jednostavan pas puno više donio ekipi. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360609 Jednostavno dečko iz druge dimenzije. Sa onakvom frizurom i facom imati ovakvo samopuzdanje - to može jedan ne od milion, nego jedan od milijardu. Perverzija. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_360618 10 minutes ago, reLo said: Jednostavno dečko iz druge dimenzije. Sa onakvom frizurom i facom imati ovakvo samopuzdanje - to može jedan ne od milion, nego jedan od milijardu. Perverzija. Al skontaj. Ovaj da se u Bosni rodio, samo bi branio na terminima. Sva sreca pa englezi znaju prepoznati talent. Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360647 Nekad imam utisak da Palmer bolje čuva loptu, i bolje se gradi i iznosi loptu od Kaiseda Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360658 Šlag na tortu svega toga je na kraju fotka sa MOTM nagradom ispred horoza 🐓 Prijavi
11. decembar 2024.1 god. comment_360696 Jebena Z generacija hahahahahhaha, ovakvih je tik tok pun. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.