Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

43 minutes ago, Whisper said:

Svidja mi se ovaj video jer pokazuje i jos nesto sem Palmerove majstorije.

Dzejms apsolutno nema pojma da se njemu iza ledja nalazi igrac potpuno sam i neometan. Pratio sam, nije se nijednog momenta okrenuo ni da pogleda iza sebe, kvalitetan centarsut bi u toj situaciji doneo priliku za gol. 

Mnogo je ovakvih sitnih propusta u nasoj odbrani i vrlo nas cesto kazne.

Možda je čuo kako diše. 😂😂

Na ovom snimku James se dva puta okrenuo da vidi gdje je protivnički igrač. 

• Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

39 minutes ago, Walter said:

Možda je čuo kako diše. 😂😂

Na ovom snimku James se dva puta okrenuo da vidi gdje je protivnički igrač. 

Pregledao sam ponovo, jedva da sam video da je jednom pogledao.

Svakako to pozicioniranje mora bolje.

Kod tog gola jedna stvar prolazi dosta neopazeno jer se tog igraca naviklo pljuvati. Ali pogledajte u trenutku dodavanja Palmera gdje se nalazi Dzakson. Stoper je skoro 2 metra blize golu od njega, ima ogromnu prednost. Ali Dzakson radi pravovremeno fantasticno utrcavanje da bi se u trenutku pasa Neta on nasao 2 metra ispred stopera i neometan pucao na gol.

• Popularna objava

Jackson je u sprintu nevjerovatno brz, rijetko koji stoper mu moze parirati. To se najbolje vidi kod tog gola ali i u okretima ledjima kada dva puta vrti igraca, jednom Burna drugi put Schara, i bas se vidi kako ih ostavlja iza sebe jer je izuzetno brz.

Jedan od primjera sto sam uspio naci, bas se vidi da je brz.

https://x.com/fahdahmed987/status/1850772892058890489

3 hours ago, hamco said:

Jackson je u sprintu nevjerovatno brz, rijetko koji stoper mu moze parirati. To se najbolje vidi kod tog gola ali i u okretima ledjima kada dva puta vrti igraca, jednom Burna drugi put Schara, i bas se vidi kako ih ostavlja iza sebe jer je izuzetno brz.

Jedan od primjera sto sam uspio naci, bas se vidi da je brz.

https://x.com/fahdahmed987/status/1850772892058890489

Sve lijepo, ali pas je morao za neta ići.

Nije bilo moguce Netu dodati, prvo jer je na toj strani bilo vise igraca a drugo jer mu je Madueke bio blizi i igraci su se tako kretali tako da je to to.

22 hours ago, hamco said:

Nije bilo moguce Netu dodati, prvo jer je na toj strani bilo vise igraca a drugo jer mu je Madueke bio blizi i igraci su se tako kretali tako da je to to.

Nisam se dobro izrazio, morao je pas ići na lijevu stranu, odnosno Palmeru jer smo imali 2v1 na toj strani. 

• Popularna objava

Sto se mene tice moze u legende.

Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi.

Sad neko vrijeme trenira u nasem borcu i pitali ga koji ce broj na dresu kaze 20.

Mati ga pita pa sto 20 pa igra palmer vice.

I danas isao snjim da mu kupim dres palmera.

Golove proslavlja kao palmer.

Napokon opet igrac koji privlaci mnoge da pocnu navijat za klub no otom potom

• Popularna objava
1 hour ago, soxx said:

Sto se mene tice moze u legende.

Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi.

Sad neko vrijeme trenira u nasem borcu i pitali ga koji ce broj na dresu kaze 20.

Mati ga pita pa sto 20 pa igra palmer vice.

I danas isao snjim da mu kupim dres palmera.

Golove proslavlja kao palmer.

Napokon opet igrac koji privlaci mnoge da pocnu navijat za klub no otom potom

to mali, sljedeće godine za rođendan mu tortu sa grbom čelzija

kaki bo real koje pičke materine

Izgleda da je dozivio povredu posle onog starta Lisandra Martineza, odradit ce skeniranje da se utvrdi stepen povrede, nasi se nadaju da nije nista ozbiljno.

• Popularna objava

Klasican mesarski start s apsolutnom namjerom da se povrijedi protivnik. Otvorenim djonom na koljeno, znaci noga podignuta mnogo vise od prirodnog polozaja. 

Za sta se sve davao crveni karton u Premiershipu a valja reci da je za ovo cigan Martinez bez obzira na VAR pregled dobio samo zuti. A trebao je direktni crveni i najmanje 3 utakmice pauze.

Nije trenirao ni jucer, kaze Maresca da postoji rizik ako bi igrao protiv Arsenala.

Takodjer i Sancho je dobio neki udarac pa ga nema sutraa pitanje i protiv Arsenala.

18 hours ago, Spaha said:

Realno gledajuci, svakako cemo protiv Arsenala izgubiti. Tako da je bolje ne rizikovati sa Palmerom i postediti ga te utakmice.

Da bude spremniji za repku i tuchela aBd

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.