18. januar18. jan comment_370300 8 hours ago, Whisper said: Edit: Nije bilo cold Palmer proslave, tako da smo definitivno u problemu. Nakon onakve predstave ga bilo sramota slaviti gol iz penala. Kao što James nije slavio golčinu iz slobodnjaka za Englesku nakon što godinama nije igrao kako treba. Sjećam se kad je Lingard zabio gol u sudijskoj nadoknadi zadnjeg kola tako što mu je golman poklonio loptu, nakon što je imao 0 golova i 0 asistencija u sezoni i slavio kao da je donio pobjedu u finalu Lige Prvaka. Prijavi
18. januar18. jan comment_370308 Da, u ovom klipu sa Jamesom se vidi da je isfrustriran sobom, a da mu nije stalo ne bi ni šutirao penal. Prijavi
22. januar22. jan comment_370379 Ovo bi nam bas bio sut u prepone jebiga. Al dobro 120+ miliona i nek ide. Bolje nego da izigrava zabrinutu tetku. Estevao nadolazi, Quenda stize na leto. Mene ne bi uopste iznenadilo da nasi roknu i Enza i Palmera u jednom prelaznom roku ako stignu odgovarajuce cifre. Prijavi
22. januar22. jan Popularna objava comment_370381 Odmah bih ga dao za 120 miliona. Mogu se dovesti barem 2 Francuza za te pare i ostaviti ih na posudbi u Ligi 1 neke 2 sezone. Prijavi
22. januar22. jan comment_370382 Ne treba prodavati glavne igrace nebitan je novac. Medjutim ako igrac zeli ici, gore je ostaviti nezadovoljnog igraca nego ga prodati. Ko god zeli ici, otvorena mu vrata. Ono sto bi tu bilo vise zabrinjavajuce jeste cinjenica sto nam je najbolji igrac pozelio otici i to bi trebao biti veliki 'red flag' i za upravu i za klub i za navijace. Prijavi
22. januar22. jan comment_370389 Ne vjerujem u to. Znam da Palmer ne izgleda kao netko tko odiše inteligencijeom, ali da stvarno želi u United mi je nevjerojatno. Vjerojatno bi ga 90% klubova htjelo i da ti odabireš groblje za igrače? Prijavi
22. januar22. jan comment_370394 3 hours ago, Whisper said: Ovo bi nam bas bio sut u prepone jebiga. Al dobro 120+ miliona i nek ide. Bolje nego da izigrava zabrinutu tetku. Estevao nadolazi, Quenda stize na leto. Mene ne bi uopste iznenadilo da nasi roknu i Enza i Palmera u jednom prelaznom roku ako stignu odgovarajuce cifre. Realno, ovo je neminovnost da se desi, samo je pitanje vremena kad tacno tad. Ponavlja se situacija sa Hazardom. Treneri se smjenjuju, losi transferi, a klub od odlaska Romana bez ikakvih ambicija. Polako klizimo u teski mediokritet. Prijavi
22. januar22. jan comment_370398 Ma nek ide u pm i on a i glupa uprava ako vec planira ici. Nakon odlaska Juan Mate, ne moze me nista vise pogodit Prijavi
22. januar22. jan Popularna objava comment_370401 Meni su realno jedino James i Caicedo igraci za koje bi mogao reći "e on nece nigdje", u smislu da nece poželiti da se ispali. Svi ostali su mi mutni sto se toga tiče, španci i južnoamerikanci su prije svega uvijek bili slabi na Barcelonu i Real to je stara prica, ostali takođe nece trpiti naše tapkanje u mjestu. Prije svega mentalitet igraca je otisao u kurac, slabo vise nekog zanima neka vjernost klubu ili borba za klub i kad je teško, mlade generacije koje dolaze su van svih zakona. Eto imamo Estavaoa, to je dijete od 18 godina, dovoljno je da samo malo ne ide, da mu na okupljanju reprezentacije Vinicius šapne koju i eto ga on vec ganja Real, da se cuje koji put sa Yamalom i on je vec zagrijan za Barcelonu. Mit o neposlovanju sa najvecim rivalima u ligi smo takođe sami srušili tako da sta da se kaže. To sve pricam iz ugla nas koji smo postali nesređen klub koji klizi u grcevitu borbu za TOP4 iz sezone u sezonu. Kao što Spaha kaze sami smo krivi, doveli smo sami sebe u takav položaj svim svojim užasnim odlukama i horor poslovanjem. Prijavi
22. januar22. jan comment_370408 Manchesteru bi vrhunac bio kad bi od nas pokupili Chalobu. Nema od Palmerovog prelaska tamo ništa. Prijavi
23. januar23. jan comment_370421 Ni mene ništa ne bi iznenadilo. Ne mislim da je Palmer toliko željan Mančestera koliko mu je već dosadilo ovo stanje u Čelsiju. Kupujemo talente pa ih onda šaljemo na kaljenje da bi ih mogli prodati za dobre pare. Inače ne bi toliko kupovali krila jer su krila najskuplji igrači. Palmer je mislim shvatio da ovaj klub očito ne želi da bude u vrhu nego žele da ostvaruju prihode od prodaje igrača. Ja bih volio da ostane ali ako želi da ide, svako ima svoju cijenu a njegova nije mala. Prijavi
23. januar23. jan comment_370423 To da mu je dosadilo i razmišlja o odlasku mi je (nažalost) itekako shvatljivo, ali da bi izabrao Manchester koji je još gori od nas to nije. Možda su pogriješili o kojem Manchesteru je riječ... Prijavi
23. januar23. jan comment_370424 17 minutes ago, ja13 said: To da mu je dosadilo i razmišlja o odlasku mi je (nažalost) itekako shvatljivo, ali da bi izabrao Manchester koji je još gori od nas to nije. Možda su pogriješili o kojem Manchesteru je riječ... Ako zavrse ispred nas na tabeoi sto nije iskljuceno i bace mu 300k nedeljno pred noge ode on pevajuci. Neko je napisao ogresili smo se o Azara, ogresicemo se i o Palmera. Prijavi
24. januar24. jan comment_370438 Manchester United je VELIKI KLUB, bez obzira u kakvom su trenutno stanju. Ako stigne dobra cijena, naša uprava će ga sigurno prodati. Mislim da to jedva čekaju. Prijavi
24. januar24. jan comment_370446 Igraci vrlo dobro prepoznaju kakve ambicije ima klub, prema tome kad dobiju za njega dobru ponudu prodace ga, isto kao i Caiseda i Estevaa i bilo kog drugog. A treneri ce uvek biti vecita meta. Poenta i jeste uvek postaviti laku metu pa cim ta meta ne zeli da bude meta onda cao zdravo. Prijavi
25. januar25. jan comment_370448 Ja ne mogu tek tako da progutan cinjenicu da su dovodili igrace samo da bj preprodali. Ok neke mozda i jesu ali nece niko dovesti igraca od 100 i 115 miliona i ocekivati da ce ga prodati za vise. Prijavi
25. januar25. jan comment_370449 18 minutes ago, hamco said: Ja ne mogu tek tako da progutan cinjenicu da su dovodili igrace samo da bj preprodali. Ok neke mozda i jesu ali nece niko dovesti igraca od 100 i 115 miliona i ocekivati da ce ga prodati za vise. Taj period je Boehli vukao konce, tako da nije preprodaja razlog ALI Enzo ima jos nekih 80/90 miliona da amortizuje. Ako neko ponudi 150+ mislim da bi nasi glat prihvatili, najvise iz razloga da peglaju knjige. Prijavi
25. januar25. jan comment_370450 Zar nije Egbali se umalo potukao u pregovorima? To za peglanje knjiga stoji, sad su zaglibili, net spend moraju imati 60m svako ljeto tako da i za manje bi ga vrlo lako mogli prodati. Vise govorim o cjelokupnoj slici, sumnjam da je svaki igrac doveden samo s jednim ciljem a to je da se unovci i zaradi. Jer ima tu jos skupih igraca kao Neto, Gittens, Joao Pedro pa niko za njih ne bi dao ni priblizno njihovom iznosu. Prijavi
25. januar25. jan comment_370451 1 hour ago, hamco said: Zar nije Egbali se umalo potukao u pregovorima? To za peglanje knjiga stoji, sad su zaglibili, net spend moraju imati 60m svako ljeto tako da i za manje bi ga vrlo lako mogli prodati. Vise govorim o cjelokupnoj slici, sumnjam da je svaki igrac doveden samo s jednim ciljem a to je da se unovci i zaradi. Jer ima tu jos skupih igraca kao Neto, Gittens, Joao Pedro pa niko za njih ne bi dao ni priblizno njihovom iznosu. Ali zato imas Palmera koji moze da unese 100 miliona profita 😁 Jeste se Eghbali hteo potuci ali su on i Clearlake tek kasnije uzeli potpunu kontrolu nad transferima jer su vecinski vlasnici. Prijavi
25. januar25. jan comment_370455 Danas ni u protokolu. Idi operisi u preponu nemoj muciti ni nas ni sebe vise. Prijavi
25. januar25. jan comment_370457 Ne razumem igrace koji na taj nacin seckaju i zaustavljaju karijeru... Idi brate pod noz i cao, ne budi picka. Prijavi
25. januar25. jan comment_370486 Nemas tu sta nerazumjeti. Nece covjek pod noz u sezoni kada treba ici na Svjetsko prvenstvo. Ovako se nada da ce ga zvati jer u slucaju operacije prepone njega nema 4-5 mjeseci, lako je sad pricati ali u oktobru da se operisao to bi bilo do marta cak... lako je sad pricati ali ocito je da je mislio da ce proci. Prijavi
25. januar25. jan comment_370487 Pa ni ovako ga neće zvati. Pao je kurcu za uši a ako se bude štedio - past će i još više. Prijavi
28. januar28. jan comment_370618 Dobro je ba, bit ce to okej, evo Palmera nazad i 2 asistencije, ne izgleda 100% spreman, ali jos koji mec i bit ce na svom nivou. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.