18. juli18. jul comment_373375 Imam u zamrzivaču 4 one table za led, mogu napraviti 40 kocki za par minuta da mi treba. Sigurno neću kupiti lopticu njegovog leda. Ne mogu ga ni kao suvenir držati, istopi se. Ali dobro, ljudi kupuju i veće gluposti. Prijavi
18. juli18. jul comment_373376 23 minutes ago, MASKO said: vjeruj mi, pakovani led ide ko lud i kod nas i svuda u svijetu, nisi ti ništa pogriješio al ja sam milion puta kupio led kad mi hitno treba kad su okupljanja neka, mislim ok svako svoje mišljenje ima ali meni je ovde jasna matematika a i ne isključuje je mu ako obrne keš da proširi katalog proizvoda posle Ma sve je moguce mada po mom iskustvu biznisi kupuju ledomate a sad gotovo svaki drugi frizider moze praviti led u kucnoj upotrebi ali nebitno. Bitno da se iskenjamo malo po Palmeru mislim da ce onda imati bolju sezonu kad ga govnima zatrpamo na forumu. Prijavi
18. juli18. jul comment_373380 9 minutes ago, Adi said: Imam u zamrzivaču 4 one table za led, mogu napraviti 40 kocki za par minuta da mi treba. Sigurno neću kupiti lopticu njegovog leda. Ne mogu ga ni kao suvenir držati, istopi se. Ali dobro, ljudi kupuju i veće gluposti. to isto da kažeš imam česmu pa neću nikad kupiti vodu, ima sve svoju namjenu, npr. oni frižideri prenosni na led itd... nećeš sigurno praviti kilu leda kući, kod nas u bih je Nešković napravio ozbiljan biznis sa ledom, našao neki izvor i počeo prodavati led prije par godina i sad je napravio i una vodu, pa za koliko god da proda on je na dobitku jer je voda proizvod sa najvećim maržama na svijetu Prijavi
18. juli18. jul comment_373383 Pa dobro, neka je led relevantan proizvod na tržištu. Postavlja se sljedeće pitanje. Zašto bi neko kupio led Cola Palmera? Pretpostavimo da je taj led dosta skuplji od ostalih jer je brendiran i specijalno izrađen u obliku lopte i nešto piše na njemu. Jasno je što bi neko kupio dres kluba, šal, kapu, figuricu, jaknu, ruksak i šta sve nema svako od nas sa foruma u kolekciji. Dres možeš da nosiš, da ga čuvaš za uspomenu i da ga koristiš kao ukras. Loptica leda ne ostaje za uspomenu. Prijavi
18. juli18. jul comment_373385 3 minutes ago, Adi said: Pa dobro, neka je led relevantan proizvod na tržištu. Postavlja se sljedeće pitanje. Zašto bi neko kupio led Cola Palmera? Pretpostavimo da je taj led dosta skuplji od ostalih jer je brendiran i specijalno izrađen u obliku lopte i nešto piše na njemu. Jasno je što bi neko kupio dres kluba, šal, kapu, figuricu, jaknu, ruksak i šta sve nema svako od nas sa foruma u kolekciji. Dres možeš da nosiš, da ga čuvaš za uspomenu i da ga koristiš kao ukras. Loptica leda ne ostaje za uspomenu. to jeste, ali ne znam što bi ga stavio da je skuplji nešto previše, ovo je bukvalno za svakodnevnu upotrebu i tu je zarada dobra svakako i ne bi dizao cijenu uopšte jer ovde ne ideš na kvalitet nego kvantitet, nema ni meni logike ako je stavio neku bezobraznu cijenu. kod nas je mislim 3 KM kila 😅 Prijavi
19. juli19. jul comment_373390 Ni prvi ni zadnji put da ce neko na blesavom fudbaleru ozbiljno zaraditi za prodavanje magle. Prijavi
24. august24. aug comment_374353 Pratio sam na flashscore pisalo da se povrijedio jel to istina? Prijavi
25. august25. aug comment_374374 3 hours ago, Emcomne said: Pratio sam na flashscore pisalo da se povrijedio jel to istina? Jeste, tražio je izmjenu. Vjerovatno ne previše ozbiljno. Prijavi
25. august25. aug comment_374385 @Adi Pogledah sinoc kasno reprizu vidjeh, drzao se za list, vjerovatno je udarac samo. Prijavi
25. august25. aug comment_374389 Uhvatili su neki detalj da mu krvava bila stucna. Mozda samo ogrebotina. Poezija kako igra sa kojom lakocom! Prijavi
30. august30. aug comment_374668 Palmerka sa snajperom u levoj nozi, na desnu se oslanja. Pegla odbranu, alfa i omega tima. Prijavi
18. septembar18. sep comment_375292 imali su englezi legende tipa Dzerard, lampard,.Skols...itd u veznom redu ali Palmer tako ostro, tolko lagano dribla, covek je prosto rodjen za fudbal secam se malo Zidana, on je tako brutalno izbacivao protivnike, elegantno, ona evropska a ne juznoamericka skola Prijavi
18. septembar18. sep comment_375293 Ma Džerard i Lampard nikada nisu bili neki dribleri ali su zato imali osjećaj za prostor u malom prstu. Palmer je sasvim drugi tip igrača i vrlo je zanimljiv. Nikada ne bih rekao da taj skakavac umije driblati. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375332 I meni je cudan kad ga gledam, mlohav i krakat ali uvijek nekako izvrti loptu i prodje, isto kao Shai u kosarci Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.