Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

• Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

23 minutes ago, MASKO said:

vjeruj mi, pakovani led ide ko lud i kod nas i svuda u svijetu, nisi ti ništa pogriješio al ja sam milion puta kupio led kad mi hitno treba kad su okupljanja neka, mislim ok svako svoje mišljenje ima ali meni je ovde jasna matematika a i ne isključuje je mu ako obrne keš da proširi katalog proizvoda posle

Ma sve je moguce mada po mom iskustvu biznisi kupuju ledomate a sad gotovo svaki drugi frizider moze praviti led u kucnoj upotrebi ali nebitno. Bitno da se iskenjamo malo po Palmeru mislim da ce onda imati bolju sezonu kad ga govnima zatrpamo na forumu. 

9 minutes ago, Adi said:

Imam u zamrzivaču 4 one table za led, mogu napraviti 40 kocki za par minuta da mi treba. Sigurno neću kupiti lopticu njegovog leda. Ne mogu ga ni kao suvenir držati, istopi se.

Ali dobro, ljudi kupuju i veće gluposti.

to isto da kažeš imam česmu pa neću nikad kupiti vodu, ima sve svoju namjenu, npr. oni frižideri prenosni na led itd... nećeš sigurno praviti kilu leda kući, kod nas u bih je Nešković napravio ozbiljan biznis sa ledom, našao neki izvor i počeo prodavati led prije par godina i sad je napravio i una vodu, pa za koliko god da proda on je na dobitku jer je voda proizvod sa najvećim maržama na svijetu

Pa dobro, neka je led relevantan proizvod na tržištu. Postavlja se sljedeće pitanje. Zašto bi neko kupio led Cola Palmera? Pretpostavimo da je taj led dosta skuplji od ostalih jer je brendiran i specijalno izrađen u obliku lopte i nešto piše na njemu. Jasno je što bi neko kupio dres kluba, šal, kapu, figuricu, jaknu, ruksak i šta sve nema svako od nas sa foruma u kolekciji. Dres možeš da nosiš, da ga čuvaš za uspomenu i da ga koristiš kao ukras. Loptica leda ne ostaje za uspomenu.

3 minutes ago, Adi said:

Pa dobro, neka je led relevantan proizvod na tržištu. Postavlja se sljedeće pitanje. Zašto bi neko kupio led Cola Palmera? Pretpostavimo da je taj led dosta skuplji od ostalih jer je brendiran i specijalno izrađen u obliku lopte i nešto piše na njemu. Jasno je što bi neko kupio dres kluba, šal, kapu, figuricu, jaknu, ruksak i šta sve nema svako od nas sa foruma u kolekciji. Dres možeš da nosiš, da ga čuvaš za uspomenu i da ga koristiš kao ukras. Loptica leda ne ostaje za uspomenu.

to jeste, ali ne znam što bi ga stavio da je skuplji nešto previše, ovo je bukvalno za svakodnevnu upotrebu i tu je zarada dobra svakako i ne bi dizao cijenu uopšte jer ovde ne ideš na kvalitet nego kvantitet, nema ni meni logike ako je stavio neku bezobraznu cijenu. kod nas je mislim 3 KM kila 😅

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ma Džerard i Lampard nikada nisu bili neki dribleri ali su zato imali osjećaj za prostor u malom prstu.

Palmer je sasvim drugi tip igrača i vrlo je zanimljiv. Nikada ne bih rekao da taj skakavac umije driblati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.