11. decembar 2024.1 god. comment_360711 Ma ako ćemo iskreno i ovi novinari su smorčine teške. Čovjek je trčo 90 minuta, ti ga spopadaš sa nekim 'zanimljivim' činjenicama, isto oni kratki videi na youtube. Il kad ga pita za neki detalj u utakmici "what was your thought process", ko da je šahovski potez napravio nakon 40 minuta razmišljanja jebote hljeb. Prijavi
11. decembar 2024.1 god. comment_360713 44 minutes ago, BT14 said: Ma ako ćemo iskreno i ovi novinari su smorčine teške. Čovjek je trčo 90 minuta, ti ga spopadaš sa nekim 'zanimljivim' činjenicama, isto oni kratki videi na youtube. Il kad ga pita za neki detalj u utakmici "what was your thought process", ko da je šahovski potez napravio nakon 40 minuta razmišljanja jebote hljeb. Pa lik je igracina, bas zato sto ne razmislja. Cim ti pocnes razmisljati na terenu odmah pocnes grijesiti. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360945 Priznajem da je i meni tad bilo smiješno da ga dovodimo za tolike pare, ALI još smiješnije mi je bilo da City dovodi Nunesa za slično. Prijavi
16. decembar 2024.1 god. comment_360949 Mogao je da ima tri asistencije da su Senčo i Džeko (iz Senegala) bili bolji u završnici Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361055 Ex-Manchester United defender Jaap Stam says Cole Palmer would like to join Man United: 🗣️ "It would still be great to see him at Manchester United and being a fan of the club he’d probably like that to happen as well." Da nam se napuše kurca svi oni koji onanišu na Jedinstvo iz Mančastera. Majku Vam oportuističku. Videh slično razmisljanje i Vlade Novakovica Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361058 Samo mu dat primjer Mate, Mounta i Hazarda kada su otišli odavde šta im se desilo. Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361059 42 minutes ago, Corto Maltese said: Ex-Manchester United defender Jaap Stam says Cole Palmer would like to join Man United: 🗣️ "It would still be great to see him at Manchester United and being a fan of the club he’d probably like that to happen as well." Da nam se napuše kurca svi oni koji onanišu na Jedinstvo iz Mančastera. Majku Vam oportuističku. Videh slično razmisljanje i Vlade Novakovica Jedno su želje, a drugo su mogućnosti. Prijavi
20. decembar 2024.1 god. comment_361065 2 hours ago, Corto Maltese said: Ex-Manchester United defender Jaap Stam says Cole Palmer would like to join Man United: 🗣️ "It would still be great to see him at Manchester United and being a fan of the club he’d probably like that to happen as well." Da nam se napuše kurca svi oni koji onanišu na Jedinstvo iz Mančastera. Majku Vam oportuističku. Videh slično razmisljanje i Vlade Novakovica Jel bas ovo izjavio? Nema smisla nikako. Cityev izdanak, i jos blista kod nas. Ono sto je za svojih godina mogao popamtiti Uniteda nije ni pocemu dobrom. Prijavi
21. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361067 Nije, Karager je nešto pričao da ako Čelzi ima još jednu lošu sezonu, onda bi Junajted trebalo da ga kupi.... ili da budem precizniji, valjda je Palmer izjavio da je navijao za Junajted dok je odrastao (rođen je tamo), ali ovo nije rekao da "bi voleo da pređe u Junajted" Ništa me i ne čudi od Karagera, Širer npr. mi je gospodin za njega, lineker isto kada su izjave u pitanju, pogotovo treba pogledati kako je komentarisao utakmice Njukasla kad su baš bili u kanalu A Karager ako ima malo mozga za fudbal, bolje nek se bavi kako engleska reprezentacija koristi Palmera, ili ga ne koristi, a ne da provocira na ovaj jeftin način pardon, da dodam da sam se "odmorio" od Vlade Novakovića kako je premiership prešo na arenu Prijavi
26. decembar 2024.1 god. comment_361223 Nije ni ovom svaka zlatna, u drugom poluvremenu zaslužio da izađe u 60. minuti. I nerijetko zna da se zgrozi od jednostavnog pasa u napadu i tako usere i šefa i stanicu. Svaka čast za sve ostalo, ali treba i on nekad na klupu nije Messi. Prijavi
26. decembar 2024.1 god. comment_361226 Slažem se, iako je naš najbolji igrač treba nekad i odmoriti. Ne može svaku utakmicu igrati 90+ minuta i pritom očekivati da svaku utakmicu, svih 90 minuta leti i blista, posebno u Decembru kada je raspored gust. Vidjelo se da je umoran kao i mnogi ali to i nije njegova krivica. Covjek je ispunio svoj dio posla. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361337 Mi trebamo ovog momka besplatno pustiti, nek ide u ekipu koja ga zasluzuje. Proci ce dugo vremena dok ovaj klub ne bude relevantan za neke vece domete opet i ne treba svoju karijeru potrositi na ovaj skup luzera. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361339 Slaba sezona, nadavo se golova s penala, mora dici formu to se od njega ocekuje. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361342 5 minutes ago, Zemo said: Slaba sezona, nadavo se golova s penala, mora dici formu to se od njega ocekuje. O cemu ti? Bukvalno nije imao toliko penala. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361348 Danas manjak sreće, dvaput okvir. Može bolje, ali ko je oko njega dobro je ikakav. Suprotnost je većine igrača oko sebe, svi komplikuju do iznemoglosti. Prijavi
30. decembar 2024.1 god. comment_361350 Pretjeruješ wisey, ima mareska grešaka, ali ima dosta individualaca koji su bili tu prije mareske i prisiljen je raditi sa njima. Sanchez, Disasi, Badi, Fofana, Jackson, Nkunkua se treba isto riješiti. Sljedeće ljeto, ako se treneru ne dovedu adekvatna pojačanja onda bi bilo ok da počne razmišljati o napuštanju. Prijavi
8. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361535 Sto traziti najboljem igracu novu poziciju da bi nasli losijim igracima njihove pozicije? Prijavi
8. januar 2025.1 god. comment_361540 Mislim da bi neko reko da nije stvar samo u poziciji, čovek prosto zna igrati fudbal, i mađioničar je kakvog nismo videli skoro. Da ti iz okreta, ispred svog 16, dodaš pas 35 metara i napraviš 100% šansu, to je čudesno. a da ga vidim majke mi, mislio bih da je mladji brat od del boja Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.