18. septembar 2025.1 god. comment_367600 Zanimljive brojke i zanimljivo drustvo na slici. Sta reci za Palmera svjetska klasa od igraca, zbog igraca slicnih njemu se dolazi na utakmice. Koliko je na tvu lagan uzivo je jos laganiji, veliki majstor, uzivancija ga je gledati. Gledao sam također Hazarda davno uzivo u Briselu, kod takvih igraca imas utisak da im je nemoguce uzeti loptu i da razmisljaju unaprijed. Prijavi
18. septembar 2025.1 god. comment_367603 kako on prelazi igrace, kad ga covek gleda, fudbal izgleda kao lagana igra... Prijavi
23. septembar 2025.1 god. comment_367757 1 hour ago, reLo said: Golemo fakat. Nemoj tako, prvi posle Nejmara koji se bez LS fudbala nasao u top10 😃 Realno bi bio dva tri mesta vise da imamo jaci PR 😁 Prijavi
11. oktobar 2025.11. okt comment_368186 Ja vjerujem da ga nece biti do kraja oktobra, mozda nekad oko 30og da zaigra. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt comment_368239 Ja se nekako nadam da ce biti spreman za Barcelonu. A vrijeme ce pokazati da nece biti spreman ni za Arsenal, nazalost. Prijavi
17. oktobar 2025.17. okt Popularna objava comment_368240 On 10/11/2025 at 4:33 PM, diablo_bih said: Ja vjerujem da ga nece biti do kraja oktobra, mozda nekad oko 30og da zaigra. Ureko si ga, naravno. Prijavi
18. oktobar 2025.18. okt comment_368244 9 hours ago, Whisper said: Ureko si ga, naravno. Nisam urekao, nego sam vidio gdje izjave idu, bukvalno se nije ni nazirao oporavak kada su pricali prije rep pauze. Prijavi
12. novembar 2025.12. nov comment_368809 Uspeli smo nekako da se odrzimo u zeljenoj zoni i bez njega sto je bas velika stvar jer ne mora njegov oporavak da se forsira i da ga vracaju nespremnog na teren. Vraca se u jako vaznom vremenu jer nam uskoro dolazi Arsenal, valja im opet sjebati title run, posebno sto imaju Tottenham pre toga. Svakako smo 30% jaci kad se on vrati. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368858 Ma nabijem i njega na kurac, pazi molim te povrijedio prst kod kuce. Frajera nema protiv Barcelone i jos vaznije Arsenala. Jel realno ovo? Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368860 Svako od nas je hiljade puta udario ili zakacio malim prstom o neki predmet, ali me zanima samo kako ga je uspio slomiti? Kakav li je to udarac bio, jedino da mu je nesto tesko palo na nogu. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368863 To ti je ono kad te jednostavno nece, takva mu sezona jebiga. Moje neko misljenje da bi nam najkorisniji bio protiv Buernleya, Barcelona i Arsenal su utakmice u kojima ce se dosta vremena provoditi na svojoj polovini u tom nekom relativno niskom bloku, sa akcentom na borbu za prevlast na sredini terena. Tako da koliko bi nam bio od koristi u takvim utakmicama tek oporavljeni Palmer, ne znam. U suštini nema ga pa to ti je, tako da kako do sad tako i od sad. Prijavi
21. novembar 2025.21. nov comment_368865 1 hour ago, King Chelsea said: To ti je ono kad te jednostavno nece, takva mu sezona jebiga. Moje neko misljenje da bi nam najkorisniji bio protiv Buernleya, Barcelona i Arsenal su utakmice u kojima ce se dosta vremena provoditi na svojoj polovini u tom nekom relativno niskom bloku, sa akcentom na borbu za prevlast na sredini terena. Tako da koliko bi nam bio od koristi u takvim utakmicama tek oporavljeni Palmer, ne znam. U suštini nema ga pa to ti je, tako da kako do sad tako i od sad. Ja bas mislim da bi nam najkorisniji bio protiv Barcelone. Njihova visoka linija je idealna za Palmera koji bi se izvlacio i slao duge i precizne lopte na nasa brza krila (nesto protiv Newcastlea prosle sezone). Ovako ako Enzo ne bude spreman ja ne vidim ko to mogao raditi u kontinuitetu 90 minuta. Prijavi
24. novembar 2025.24. nov comment_368914 Koja je fora sad u ovome da Maresca u petak izjavi da Palmer propušta Burnley, Barcelonu i Arsenal a vec danas klub objavi slike da se vratio treninzima ekipe🤔 Prijavi
24. novembar 2025.24. nov comment_368917 1 hour ago, King Chelsea said: Koja je fora sad u ovome da Maresca u petak izjavi da Palmer propušta Burnley, Barcelonu i Arsenal a vec danas klub objavi slike da se vratio treninzima ekipe🤔 Vjv su mislili da je teze povrijedio prst, a citao sam od pouzdanih izvora da su mu valjda pravili neku posebnu kopacku za zastitu tog prsta, Matt Law objavio ja mislim. Uglavnom nadat se da ce makar za Arsenal biti spreman. Prijavi
25. novembar 2025.25. nov Popularna objava comment_368922 9 hours ago, King Chelsea said: Koja je fora sad u ovome da Maresca u petak izjavi da Palmer propušta Burnley, Barcelonu i Arsenal a vec danas klub objavi slike da se vratio treninzima ekipe🤔 Marescq Mind games Za ovo nisu barca i arsenal spremni Prijavi
25. novembar 2025.25. nov comment_368933 Pa mozda i jeste da se malo pobrkaju planovi, ne bi me iznenadilo da Palmer bude na klupi veceras. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369246 Ne zaboravimo da Palmer nema 180 odigranih minuta u ligi ove sezone. Sa njegovim povratkom ćemo izgledati puno puno bolje, posebno u manjim utakmicama kada treba probiti protivnički bunker, a i u derbijima će dati dodatni kvalitet. I zato molba da se bez obzira na situaciju uvijek nalazi na svojoj prirodnoj poziciji, a da se ostali slažu gdje se mogu uklopiti. Nastavi li ga u napadačkom smislu podređivati Enzi Fernandezu, upropastit će ga do kraja. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369251 Pa sinoć je ušao i odmah zaigrao na neprirodnoj poziciji. On mora igrati na desnom krilu, sve ostalo je traćenje i vremena i talenta. Eh sad - to što imamo 3 desna krila u rosteru, i realno jednu desetku - to je za druge priče. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.