Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

• Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

Igrač utakmice. Spojio dvaput igrače sa golom i dok je Enzo morao nešto napraviti da lopta uđe u gol, Jackson apsolutno ništa nije mogao uraditi da upropasti asistenciju. Pojavio se u drugom poluvremenu, saigrači ga ispratili i dobili smo trofej koji smo upisali prije godinu dana.  

• reLo mijenja naslov u #10 Cole Palmer

Najbolji igrač prve polusezone i potpuno prosjećan igrač druge polusezone. U finalu je uzeo loptu u svoje noge i odlučio da sam riješi sve. Pojavio se kada je najviše trebalo i pokazao da nije zaboravio igrati. U drugom dijelu i nije bio toliko katastrofalan, ali falilo je nekih penala da dignu samopouzdanje (jedan je i promašio) i falilo je bolje završnice saigrača. Možda mu je potrebno malo odmora, prošla sezona mu je bila prva prava, išao je na Euro i možemo shvatiti pad krajem sezone. Desetka se uzima na leđa i sa nekim boljim saigračima u napadu i na krilu možemo očekivati ponovo enorman doprinos od njega.

• 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Drago mi je da se pojavio u finalu. Iskreno vec sam poceo malo sumnjati u njega. Nije ga bilo nigdje  u drugom dijelu sezone, kao ni na ovom prvenstvu. Rekao bi da je Neto uz Caiseda bio nas najbolji igrac. Medjutim Cole se pojavio kad je najvise trebalo, isto kao sto je uradio i u finalu Lige konferencije. 

Takodjer, vec sada je vidljivo da se jako, jako dobro razumije sa Joao Pedrom, mogao bi to biti opasan tandem u najavi.

• Popularna objava

Palmer jeste pao u formi u drugom delu sezone, ali tu treba sagledati malo i siru sliku. Covek je bezmalo 40ak sansi napravio bez da upise asistenciju. Da su saigraci bili malo pribraniji da bar desetak pretvore u golove on bi opet zavrsio sezonu sa double digits i drugaciji bi bio narativ. Nije sve do toga, bilo je momenata kad se videlo da igra preko kurca ali on je svakako jos uvek mlad. Partije u finalima brilijantne, uzeo je odgovornost na sebe i svaka mu cast. Hazard level impact.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.