28. maj 2025.1 god. comment_364605 Opet je tu kad ga najviše trebamo. Respekt momčino. Prekucavaš igricu. Prijavi
28. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364616 Sam okrenuo utakmicu, magicne dvije asistencije. Igracina, hvala mu. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364620 Upravo gledam njegov intervju sa James Reecom. Frajer defintivno neku vrstu autizma. Prijavi
28. maj 2025.1 god. comment_364641 Igrač utakmice. Spojio dvaput igrače sa golom i dok je Enzo morao nešto napraviti da lopta uđe u gol, Jackson apsolutno ništa nije mogao uraditi da upropasti asistenciju. Pojavio se u drugom poluvremenu, saigrači ga ispratili i dobili smo trofej koji smo upisali prije godinu dana. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364655 On 5/25/2025 at 7:30 PM, Whisper said: Vratice se rode 😉 Uvek se vracaju.. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364967 Najbolji igrač prve polusezone i potpuno prosjećan igrač druge polusezone. U finalu je uzeo loptu u svoje noge i odlučio da sam riješi sve. Pojavio se kada je najviše trebalo i pokazao da nije zaboravio igrati. U drugom dijelu i nije bio toliko katastrofalan, ali falilo je nekih penala da dignu samopouzdanje (jedan je i promašio) i falilo je bolje završnice saigrača. Možda mu je potrebno malo odmora, prošla sezona mu je bila prva prava, išao je na Euro i možemo shvatiti pad krajem sezone. Desetka se uzima na leđa i sa nekim boljim saigračima u napadu i na krilu možemo očekivati ponovo enorman doprinos od njega. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365033 Naš najbolji igrač naprijed, bez ikakve konkurencije. Nešto najbliže Hazardu što smo imali. Ako ga Maresca bude znao koristiti, može biti kandidat za Zlatnu loptu.. Samo je pitanje "ako". Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365876 On 5/28/2025 at 10:31 PM, Whisper said: Rokaaaaaaaaj maaaliiiiii !!! Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365909 A ovamo kandidati za Zlatnu loptu, dodje flegma i resi utakmicu. Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365911 Vrhunski igrac. Tako opusten na terenu, uziva igrati lopte. Danas mu je trener nasao i pravu poziciju, poludesno i tu je imao dosta prostora. Prijavi
14. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365946 Drago mi je da se pojavio u finalu. Iskreno vec sam poceo malo sumnjati u njega. Nije ga bilo nigdje u drugom dijelu sezone, kao ni na ovom prvenstvu. Rekao bi da je Neto uz Caiseda bio nas najbolji igrac. Medjutim Cole se pojavio kad je najvise trebalo, isto kao sto je uradio i u finalu Lige konferencije. Takodjer, vec sada je vidljivo da se jako, jako dobro razumije sa Joao Pedrom, mogao bi to biti opasan tandem u najavi. Prijavi
14. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365948 Palmer jeste pao u formi u drugom delu sezone, ali tu treba sagledati malo i siru sliku. Covek je bezmalo 40ak sansi napravio bez da upise asistenciju. Da su saigraci bili malo pribraniji da bar desetak pretvore u golove on bi opet zavrsio sezonu sa double digits i drugaciji bi bio narativ. Nije sve do toga, bilo je momenata kad se videlo da igra preko kurca ali on je svakako jos uvek mlad. Partije u finalima brilijantne, uzeo je odgovornost na sebe i svaka mu cast. Hazard level impact. Prijavi
14. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365962 on izgleda kao lik koji ne zna da veže pertle, kao da je pao s marsa van terena, ja ovakvu facu nikada nisam video Prijavi
14. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365964 3 minutes ago, chiba said: on izgleda kao lik koji ne zna da veže pertle, kao da je pao s marsa van terena, ja ovakvu facu nikada nisam video he doesnt suffer from autism, he enjoys it Prijavi
14. juli 2025.1 god. comment_365965 Zamisli još dijabetes da ima, bio bi to MASKOV brat blizanac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.