18. mart 2024.2 god. comment_353638 Gallagher bi ostavio ovom igraču (sebi na slici) na šut, Enzo bi se okrenuo i zapucao u blok, Sterling ne bi dodao nikome nego bi driblao i štimao se za šut, Mudryk bi dao prejak pass, Broja bi iz sve snage vratio štoperima, Jackson bi okrenuo igrača sa brojem 4 kao Bergkamp i promašio zicer, Nkunku bi ušao u duel, iznudio penal i povrijedio se, a Washington bi se probudio i shvatio da može zaigrati samo u snovima. 3 hours ago, hamco said: Kada bih mogao predvidjeti situaciju, smio se kladiti u zivot da bi Galagher kada bi se nasao na mjestu Palmera, vratio loptu nazad ili bi se spetljao pokusavajuci se okrenuti oko svoje ose. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353639 1 hour ago, hamco said: Svaka cast Galagheru, Galagher > Palmer. Nisam to rekao, ali hajde. Neka bude crno-bijelo sve. Prijavi
18. mart 2024.2 god. comment_353640 51 minutes ago, ker said: Nisam to rekao, ali hajde. Neka bude crno-bijelo sve. Da stvar bude jasnija, nisam ni ja htio reci da me Galagher los igrac nego sam htio pohvaliti Palmera i njegovu kreativnost. Jasno je da Galagher doprinosi i to dosta, ali neuporedivo veci doprinos ima Palmer. Prijavi
25. mart 2024.2 god. comment_353751 Zabio isti broj golova za klub kao i Hakim Ziyech i nedostaje mu jedna asistencija da izjednači njegov učinak i u broju asistencija. Odigrao je 3 puta manje utakmica. Kakav upgrade. Prijavi
30. mart 2024.2 god. comment_353815 Nas najbolji igrac bez premca. Sebican ns trenutke ali i kao takav stvorio je zicer Jacksonu, Enza i Mudryka gurno u sansu, i na kraju velemajstorski penal. Prijavi
4. april 2024.2 god. Popularna objava comment_353981 Kakvo osvjezenje je ovaj momak nakon godina gledanja panja Havertza i marokanskog glumca Zijesa. Odlican je. Konstantno u dobrim pozicijama, trazi loptu, ne boji se preuzeti odgovornost. Trci, dodaje, sutira, nosi cijelu ekipu naprijed. Jedina mana je ponekad sebicnost ali halalim to i pisem na konto nesposobnih saigraca. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353984 Nevjerovatan igrac, magija. Nije toliko sebican, 8 key pass na tekmi, nijedna asistencija, vise zato sto ne znaju debili iskoristiti. Najbolji igrac lige. Daj mu desetku iduce sezone, sramota da Mudryk nosi taj broj. Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353990 svi transfer promašaji su nam se vratili na njemu ovo ne bih mogao ni da zamislim Prijavi
4. april 2024.2 god. comment_353993 Ispalii danas 9 šuteva, bilo je i vrijeme da u 101. minuti jedan uđe u gol, izuzev penala. Kada smo dovodili Havertza, Wernera, Ziyecha, Pulišića, Mudryka, Nkunkua.. od svakog smo očekivali da igra otprilike ovako. Zamišljali smo da imamo 4 vrhunska mlada igrača naprijed. Od Palmera to nismo očekivali i jedini je to postao. Ne mogu ni zamisliti kako bi izgledalo da imamo još 2-3 ovakva igrača naprijed. Vjerovatno je to ono što bi nas vratilo na vrh. Sa ovim hattrickom je postao drugi najbolji strijelac lige. Kako je krenulo ugrozit će Haalanda. Već je na 16 golova u ligi, najviše za Chelsea još od Coste. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354010 Da tim nije u rezultatskom raspadu i da nismo na 10om mjestu kotirao bi za igrača godine u PL sigurno. Nevjerovatnu sezonu ima, odavno nismo imali ovako dobru i efikasnu sezonu od jednog igrača. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354023 Najbolji igrač ovog kluba još pd Hazarda. A ako ovako nastavi, bez problema će ga nadmašiti. Jer zabija više od njega, i to s kakvom lakoćom. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354025 Kako će lola lagano zatražiti transfer ove ili iduće sezone nismo ni svjesni. Prijavi
5. april 2024.2 god. comment_354028 3 hours ago, reLo said: Najbolji igrač ovog kluba još pd Hazarda. A ako ovako nastavi, bez problema će ga nadmašiti. Jer zabija više od njega, i to s kakvom lakoćom. Ohani Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354259 Vidi naš Bakayoko 4., treba ga vratiti sa pozajmice 😉 Wirtz još maksimalno 11 utakmica do kraja (ako ode do finala EL) Cole maks.10 (ako odemo do finala FA Kupa) Belingham maks.11 (ako ode do finala LP) Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354264 Najbolji u21 igrac na svijetu cak i pored Bellinghama. Kakvog igraca imamo, nismo ni svjesni. Opet da se zahvalim Shieldsu. Ljepota je gledati njegam, ali nazalost samo njega. Za nadati se iduce sezone da ce mu se neko pridruziti. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354270 Zabio 2 hattricka u aprilu. Jedva čekam da vidim ko će iz Manchestera biti igrač mjeseca. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354280 Ide u društvo Drogbi, Costi i Hasselbainku. Oni su jedini u ovom stoljeću (svi po 2 puta) postigli 20golova u Premier Ligi. Impresivno je to što je Cole daleko najmlađi i to će ostvariti sa ovakvim levatima saigračima, dok su ovi gore imali funkcionalan tim. Prijavi
15. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354282 Alal ti kurac za ovo uzimanje lopte i izvodjenje penala. Dosta smo bili taoci raznih individua. Prijavi
15. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354284 26 minutes ago, EdvinTB said: Ide u društvo Drogbi, Costi i Hasselbainku. Oni su jedini u ovom stoljeću (svi po 2 puta) postigli 20golova u Premier Ligi. Impresivno je to što je Cole daleko najmlađi i to će ostvariti sa ovakvim levatima saigračima, dok su ovi gore imali funkcionalan tim. Koliko znam navedeni trojac je to uspio bez penala. Mislim da je jedino Dzimi pucao nekoliko. Naravno to ne umanjuje ovo postignuce Palmera u ocajnoj sezoni. 20 komada dati za tim iz sredine tabele je sjajan ucinak. U ovakvoj situaciji pitanje je koliko mi mozemo zadrzati ovakvog igraca. Istina je da ne nudimo vise ono sto smo nekad nudili, a to je fudbal i uspjesi na najvisem nivou. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354288 4 minutes ago, Wisey said: Koliko znam navedeni trojac je to uspio bez penala. Mislim da je jedino Dzimi pucao nekoliko. Naravno to ne umanjuje ovo postignuce Palmera u ocajnoj sezoni. 20 komada dati za tim iz sredine tabele je sjajan ucinak. U ovakvoj situaciji pitanje je koliko mi mozemo zadrzati ovakvog igraca. Istina je da ne nudimo vise ono sto smo nekad nudili, a to je fudbal i uspjesi na najvisem nivou. Jeste, to si u pravu, ali mora se i reći da su ova trojica bili klasični špic napadači. Zavisi kako ćemo završiti ovu sezonu i kakva će biti sljedeća. Već sada ima kultni status u klubu, ja ga ljudski ocjenjujem tako da mu je to bitno, i da neće odma prvom prilikom da nas napusti. Prijavi
15. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354298 Ma neće nigdi tako lako, zarobio ga je Boehly ugovorom do 100te Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.