15. august 2024.2 god. comment_357361 Valjda neće uticati ovaj mega ugovor na njega negativno. Bojim se samo kakve pizdarije sa Marescom, jasno je da neće imati slobode kakve je imo pod Pochetinom. Prijavi
20. august 2024.2 god. comment_357565 Malo sam zbunjen, zar nisu na kraju sezone dobili ove nagrade? Foden igrač sezone i on najbolji mladi. Ili su odlučili da jednu od 4 iste nagrade dodijele 3 mjeseca poslije kraja sezone. Prijavi
20. august 2024.2 god. comment_357568 Nivo neznanja kojeg Adi svakodnevno pokazuje me poprilično zabrinjava. 😀 Prijavi
20. august 2024.2 god. comment_357569 Godine učinile svoje, davno je prošao moj prime. Vrijeme je da me prodate u Balkan Al Ittihad Supporters Club. Prijavi
22. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357674 Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana Prijavi
23. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357691 12 hours ago, Spaha said: Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana Isto Diablo Kriv je debil Poketino, previse ga forsirao prosle sezone. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357804 Gol (i to kakav) i 3 asistencije! Hvala Bogu pa je nastavio gdje je prošle sezone stao 🫶 Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357923 Osim što je učestvovao u svim golovima, treba reći i da smo nakon njegovog izlaska imali još najmanje 3 obećavajuće kontre i niti jednu nismo pretvorili u dobru gol-šansu. Toliko nam nosi ekipu. Prijavi
1. septembar 2024.2 god. comment_358093 Najgora utakmica otkako je došao, strašno što nekad komplikuje nepotrebno situaciju. Prvo poluvrijeme, kada je šutirao lijevo pored gola, imao je dvije solidne opcije i vjerujem da bi pao gol da je dodao. Drugo poluvrijeme, kad je izborio faul, morao je jednostavno da pokuša Jacksonu gurnuti. I to sam primjetio da radi rijeđe nego što treba, pas kad je neki igrač direktno ispred njega. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358614 Nema kod momka ni pet, ni šest, rešeta bez mrsomuđenja. Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358615 Ne svidja mi se njegova pozicija u prvom poluvremenu. Previse ga je Mareska udaljio od gola. Drugo nisam gledao Prijavi
21. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358616 Rekao sam Chat GPTu da napise mjesnu o Palmeru. In the blue kit, under shining light, Cole Palmer stands with Chelsea’s might. Coach Enzo trusts his every move, In Palmer’s game, there’s nothing to prove. On Stamford Bridge’s grass, young and bold, His football story begins to unfold. With the ball at his feet, magic ignites, With Enzo’s plan, there’s no end in sight. The crowd applauds, their voices soar, Palmer’s talent, they can’t ignore. Each action a step towards the dream, Chelsea’s future is part of his team. Enzo Maresca leads him strong, In Palmer, he knows they can’t go wrong. Cole Palmer, a star on the rise, In Chelsea’s blue, he conquers the skies! Prijavi
21. septembar 2024.2 god. comment_358621 18 minutes ago, Walter said: Rekao sam Chat GPTu da napise mjesnu o Palmeru. In the blue kit, under shining light, Cole Palmer stands with Chelsea’s might. Coach Enzo trusts his every move, In Palmer’s game, there’s nothing to prove. On Stamford Bridge’s grass, young and bold, His football story begins to unfold. With the ball at his feet, magic ignites, With Enzo’s plan, there’s no end in sight. The crowd applauds, their voices soar, Palmer’s talent, they can’t ignore. Each action a step towards the dream, Chelsea’s future is part of his team. Enzo Maresca leads him strong, In Palmer, he knows they can’t go wrong. Cole Palmer, a star on the rise, In Chelsea’s blue, he conquers the skies! Na mojoj verziji chata Maresca je tek preuzeo Leicester Prijavi
27. septembar 2024.2 god. comment_358800 A jebeno, stvarno neki misle da zato sto su prodali "akademskih" igraca i sto su prodali dosta smeca, da je upravi samo do profita kada su ulozili milijardu u dolazne transfere. Je li vi stvarno neki mislite da ce prodati Palmera i neke samo zato sto su profitabilni kada ce biti profitabilniji za klub, jer ce donositi trofeje i uspjehe? Ja bukvalno ne vidim nijedan promasaj u prodaji, ali neka je prica nastala kao valjda zbog Conora da je to uprava samo da zaradi i boli ih kurac. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358802 Nije njima do profita jer je nemoguće profitirati na fudbalskom klubu. Samo Glazeri donekle to uspijevaju. Ali to da sportsku politiku ne vodi sportski sektor, nego finansijski sektor, je neoboriva činjenica. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358803 Na ovo Adijevo dodaj i to da su vec promasili sa nekoliko velikih investicija, a FFP nam diše za vratom i onda ćeš shvatiti da to nije toliko nerealna opcija. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358805 3 hours ago, Adi said: Nije njima do profita jer je nemoguće profitirati na fudbalskom klubu. Samo Glazeri donekle to uspijevaju. Ali to da sportsku politiku ne vodi sportski sektor, nego finansijski sektor, je neoboriva činjenica. Moze se od fudbalskog kluba profitirati, ali to je tezak i dugacak proces. Vrhunski skauting, jaka omladinska skola da smanje troskove dovodjenja igraca. Moderan veliki stadion od 60k+ mesta da poveca prihode kroz ulaznice i sponzorstva Kvalitetan igracki i trenerski kadar da se postize sportski uspeh na globalnom nivou(u nasem slucaju redovan boravak u top4 i zavrsnoj fazi LS uz po koji trofej na obe strane) a samim tim i postane priznati brend koji ce obezbediti jake sponzorske ugovore. Na to dodati vec izdasne premije koje engleski klubovi dobijaju na osnovu pozicija, tv prava i sl Kroz desetak godina dobices potpuno samoodrziv klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.