Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#10 Cole Palmer

Istaknuti odgovori

• Odgovori 592
  • Pregledi 28,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sto se mene tice moze u legende.   Mali je trazio dresove haalanda, viniciusa, bellinghema itd. Nikad nije pomislio na celsi igraca a i koga ce sve anonimusi. Sad neko vrijeme trenira u

• Diablo - nije to nista, najvjerovatnije blagi udarac klupsko saopstenje - palmer out mjesec i po dana

• he doesnt suffer from autism, he enjoys it

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
  • Popularna objava

Sta je niko danas da ga pohvali? Valjda svi navikli na strasne partije Palmera. Morao je imati jos jednu asistenciju danas (Galagerova i Mudrykova prilika). 

Strasno, strasno pojacanje. Od Kantea nismo ovako uboli sa igracem. 

• Popularna objava

Bez ikakve dileme izabran za igrača sezone i po izboru saigrača i po izboru navijača. Ne znam je li ikad bilo ovako očigledno ko je najbolji. On je glasao za Malo Gusta.

Najbolji igrač iz akademije je Gilchrist. Ne znam tačno koji su kriteriji i zašto nije Colwill to dobio. Isto su godište i obojica su debitovali ove sezone. Možda ne mogu igrači koji su već išli na posudbe. Gallagher i Zećira su dobili nagrade za doprinos zajednici, Zećira je dobila još neku za ravnopravnost spolova i položaj žena ili nešto tome slično. Dobila je i Jamesova sestra za najbolju igračicu u izboru navijača.

• Popularna objava

Ko bi rekao da će igrač bez velikog iskustva, sa jednom asistencijom u karijeri, odigrati jednu od najboljih sezona za Chelsea u historiji. Drugi strijelac lige, drugi asistent lige, najviše golova i asistencija u čitavoj ligi. Bez njega bismo opet bili 12. na tabeli i zabili opet 40 golova. On je donio svojih 30-ak golova. Penale bi vjerovatno zabio neko drugi, ali tu je još puno golova kod kojih njegovo ime ne piše ni u polju za strijelca ni u polju za asistenta. Ovo niko nije očekivao, ja pogotovo ne. Jedino loše je što je odmah isporučio ovoliki broj golova i asistencija, sam je sebi postavio visoke standarde, pa kada ne bude morao sve sam imati će slabije brojke.

Nakon one generacije velikih igrača, pa kasnije Hazarda i Kantea, ponovo imamo igrača koji na svakoj utakmici, u svakoj minuti utakmice, svakim dodirom sa loptom pravi razliku. Otkako je dobio priliku da starta u kup utakmici postao je nezamjenjiv. Ne zna se je li bolje igrao desno krilo, desetku ili lažnu devetku. Klasa je očigledna, u svakom potezu se vidi. Penale izvodi bez greške, kreira šanse iz prekida, dobro šuta slobodnjake, ima odličnu tehniku za svoju visinu i uspješnost driblinga od preko 50%, jak šut, precizan šut, šut glavom, centaršut, osjećaj za gol, pregled igre, trčanje, kondicija, sve ima. Glavna mana mu je igranje desnom nogom i to treba popraviti, ali je za Odegaarda ambidekster.

Zabio je 9 golova za 1-0 u ligi i nijedan igrač nije zabio više takvih golova. To su najvažniji golovi jer kako kaže jedan ugledni analitičar sa hrvatske državne dalekovidnice: „Tko prvi zabije gol biće u velikoj prednosti“.  Pogotovo su važni ako igraš za Chelsea jer znamo kako teško preokrećemo. Ima još bezbroj statističkih podataka vezanih za njega i ovu sezonu, ali ovaj mi je bio nekako najviše za izdvojiti.

Izabran je za najboljeg mladog igrača lige. To je isto kao da je i igrač sezone, jer je u izboru za najboljeg mladog pobijedio Fodena koji je izabran za najboljeg ukupno. Od 8 igrača u konkurenciji za najboljeg 5 je bilo i u konkurenciji za mladog. Čovjek nam je spasio sezonu, vratio nadu, a da je samo zabio onaj hattrick protiv Manchester Uniteda bilo bi dovoljno.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.