28. septembar 2024.2 god. comment_358819 Podsjeća igrom na Messija u poznim godinama, nije nešto naročito okretan, ali u sekundi donese prevagu. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358825 Sreca da su danas one 2 sanse dosle Palmeru a ne Dzaksonu ili Madukeu. Hladnokrvno ih je rijesio oba puta a onda dodao jos jedan genijalan slobodnjak. Penal ne treba komentarisati, strasno samopouzdanje ima kad ih puca. Plus na to je podijelio jedno 3-4 lopte za gol, bezbroj puta sprintao u presing, vukao cijelu ekipu. Jednostavno cista desetka. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358844 Sve nam manje riječi ostaje za pohvaliti ga koje još nismo iskoristili. Po ko zna koji put sam rješava protivnika. Zabio je već treći ligaški hattrick za klub u 39 odigranih utakmica. Izjednačio se na vrhu te liste sa Drogbom, Lampardom i Hasselbainkom. Već drugi put zabio 4 gola na jednoj utakmici. Prvi igrač koji je dao 4 gola u prvom poluvremenu u historiji PL. Jedan od rijetkih (ne znam tačan podatak) koji je upisao hattrick golova i hattrick asistencija u istoj sezoni, a vjerovatno to niko nije uradio u prvih 6 kola. Drugi igrač sa 10 golova + asistencija u PL ove sezone, treći u top 5 liga. Ukupno 39 g+a u 2024. godini u svim takmičenjima. I to sve nam djeluje normalno, kao da se ne radi o igraču od 22 godine, koji je na startu druge sezone u klubu i druge ozbiljne sezone u karijeri i uopšte nije napadač. Imamo milion razloga zašto se trebamo vratiti u Ligu Prvaka, a jedan dodatni je da njega sačuvamo. Ovaj igrač treba da igra u jednom od najboljih klubova na svijetu. Nadam se da smo na dobrom putu da se vratimo u društvo najboljih. Ne znam u kojem bismo bili blatu da ga nismo doveli. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358845 Ne znam kolike je bonuse dogovorio za golove/asistencije na kraju sezone, al sve manje od 5 miliona je jebena sramota. Hvala Joe Shields, do neba ti hvala. Prijavi
28. septembar 2024.2 god. comment_358856 Ne pamtim bolje izveden slobidnjak na Bridzu. Mozda Matin protiv Jedinstva. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358860 https://www.facebook.com/share/r/38yJigLjhxXzgxUW/?mibextid=UalRPS Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358861 Posle Hazarda opet imamo tog nekog ko se izdvaja, ko nije kao drugih 99, neko zbog koga ljudi gledaju fudbal, neko ko ce nam olakšat put na stare staza slave, jednostavno sve je lakse uz ovakvog igraca. Trenutno "najgledljivi" igrac u PL, u smislu konkretnog ucinka jedino je jos Haaland tu, ali Haaland zavisi od ekipe, ako oko njega svi ne rasturaju i on se lako ugasi, dokaz za to je i njegov ucinak u reprezentaciji. Palmer je sa druge strane neko ko vuce cijelu ekipu, nije vezan za raspoloženje igraca oko sebe jer ce on uglavnom isporuciti taj svoj doprinos. Prijavi
29. septembar 2024.2 god. comment_358862 Eto koga je Sautgate drzo na klupi i prilagođavo igru i formaciju Fodenu. Samo naprijed. Prijavi
30. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358885 Malo sam se vratio na prvu stranicu. Imamo ovakve komentare: On 8/30/2023 at 9:28 PM, hamco said: Impruvana verzija Havertza. Dakle, ocekujem da bude ono sto je Havertz trebao biti. Ako ostvari to mislim da cemo svi biti sretni jer smo od Havertza ocekivali bas mnogo. A imamo i ovakve: On 8/30/2023 at 9:59 PM, BT14 said: Ma jebo vam pas mater, za sve uključene u ovom transferu. Ko je ovaj isprdak za 45 miliona, jebo te i Todd i svako ko dade za ovog 45 miliona. Olisea trebali dovesti za 35, neko ko se vec dokazao u PL, u slabijoj ekipi i nekom padne napamet za ovog dati 45 miliona. Može postat šta hoće, ali u ovom trenutku dati za njega 45 miliona funti je maloumna odluka. Prijavi
30. septembar 2024.2 god. comment_358886 Znam od slova do slova šta sam napisao, ne moram se vraćati. Drago mi je da me demantovao i što je uspio brzo da se nametne. Prijavi
1. oktobar 2024.2 god. comment_358889 Ma vjerovatno niko nije očekivao ovo od Palmera i vjerovatno ni mi ne znamo zašto smo ga kupili, ili neko zna… Pitao sam Chat GPT ko je preporučio Palmera a ovo je odgovor: “Cole Palmera je Chelseaju preporučio Joe Shields, šef regrutacije i talenata u klubu. Shields je prethodno radio u Manchester Cityju, gdje je bio ključan u otkrivanju i razvijanju mladih talenata, uključujući Palmera. Njegova povezanost sa Cityjem i poznavanje Palmerovih kvaliteta omogućila mu je da prepozna njegov potencijal i preporuči ga Chelseaju kao idealno pojačanje za budućnost.” Vjerovatno je on zaslužan i za dovođenje Sancha budući da ga zna još iz vremena dok je radio u Manchester City. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.