Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Za koju godinu će imat jaku momčad i što se rukometa tiče, ne samo nogometa.

Dobra pojačanja, samo ne znam zašto su dovodili Dinarta, čovjek je klasa to stoji, ali je star i neće moć igrat previše, možda će im iznijet ovu sezonu a nakon te - nisam više siguran; ipak puni 36 godinu čini mi se.
  • Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma igra samo obranu tako da on može komotno potegnut još godinu dvije, a u ostalom i sam zanš što je u rukometu Dinart, koje je to ime, a i sam znaš što je u sortu marketing tako da ti netreba objašnjavat kolko je 2+2 :)
[quote name='Vinko' timestamp='1342684395' post='65274']
ma igra samo obranu tako da on može komotno potegnut još godinu dvije, a u ostalom i sam zanš što je u rukometu Dinart, koje je to ime, a i sam znaš što je u sortu marketing tako da ti netreba objašnjavat kolko je 2+2 :)
[/quote]

Upravu si. Paris je klub u izgradnji i time postaje jasnije Dinartovo dovođenje.
neki dan održan je ždrijeb skupina za SP u Španjolskoj 2013.

Skupine su sljedeće:
[list]
[*]Skupina A (Granollers/Barcelona): Francuska, Njemačka, Argentina, Tunisa, Crna Gora i Brazil
[*]Skupina B (Sevilla): Danska, Makedonija, Island, Katar, Rusija i Čile
[*]Skupina C (Zaragoza): Srbija, Slovenija, Poljska, Južna Koreja, Bjelorusija, Saudijska Arabija
[*]Skupina D (Madrid); Hrvatska, Španjolska, Mađarska, Alžir, Egipat i Australij.
[/list]

Sutra i prekosutra moći ćete pogledati 2 utakmice Hrvatske rukometne reprezentacije sa OI-a iz Atene 2004. Početak sjajne generacije, neki članovi te povijesne generacije nastupat če i ove godine na OI.
Prva utakmca je polufinale protiv Mađarske u 18:37 na HTV2
Druga utakmica bit će dan poslije, veliko finale protiv Njemačke, u 17:30 na istom programu.

PS. za ve koji plairaju gledat, provjerite još jednom vrijeme prikazivanja jer lako moguće da se promjeni, ne puno al dovoljno da vas sjebe xD
  • 2 sedmice kasnije...
Cestitke Hrvatima sa foruma.
  • 3 sedmice kasnije...
[b] Službeno: Hansen pojačao PSG[/b]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Danski reprezentativac i jedan od najboljih svjetskih rukometaša Mikkel Hansen novi je igrač PSG-a.[/size][/font][/color][color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Naime, Hansen u PSG dolazi iz danskog Kobenhavna, koji je proglasio bankrot. Sa francuskim klubom potpisao je četverogodišnji ugovor, a nosit će dres sa brojem 24.[/size][/font][/color]

[color=#030303][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Podsjetimo, prije Hansena redove PSG-a su pojačali Samuel Honrubia, Mladen Bojinović, Robert Gunnarson, Asgeir Horn Hallgrimsson, Marko Kopljar, Didier Dinart, Luc Abalo, Antonio Garcia i Jose Manuel Sierra.[/size][/font][/color]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1345583704' post='72642']
jesu li sad arapi vlasnici i rukometnog kluba PSG?
[/quote]

a što misliš odkud im pare za Honrubio ,Dinarta, Garciu, Abaloa, Kopljara, Hansena itd. ? :P

PSG je klub koji je prošle sezone jedva ostao u 1. ligi tako da se nisu kvalificirali za LP i malo su čudni odabiri ovih igrača da se pridruže baš tom klubu... ali pare ipak čine svoje :)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=-LrCfEHVqxE&feature=player_embedded#!"]http://www.youtube.com/watch?v=-LrCfEHVqxE&feature=player_embedded#![/url]

hahaha a baš je iz barce hahaha
Šterbik potpisao za Barcelonu !!!!

Po meni najbolji golman svijeta uz jednog jako dorog kluba otišao u kurac, baš mu to nije trebalo nakon 8 godina preć u ljutog rivala....
  • 2 sedmice kasnije...
HRVATSKA rukometna reprezentacija nastupit će na Svjetskom prvenstvu koje se od 11. do 27. siječnja 2013. godine igra u Španjolskoj. Slavko Goluža, izbornik reprezentacije, povest će svoje izabranike u Madrid, gdje će hrvatski rukometaši igrati utakmice skupine D.

Podsjećamo, Hrvatska se nalazi u skupini s domaćinom Španjolskom, Australijom, Alžirom, Egiptom i Mađarskom, a prvu utakmicu hrvatski će reprezentativci odigrati protiv Australije 12. siječnja.

Nakon otvaranja prvenstva, 14. siječnja Hrvatska će igrati protiv Alžira, a odmah sljedeći dan reprezentacija će nastupiti protiv Mađarske te dva dana nakon protiv Egipta.

19. siječnja Madrid će biti na nogama zbog pravog rukometnog derbija, jer će Hrvatska igrati protiv Španjolske. Bitno je za naglasiti kako iz skupine prolaze četiri najbolje momčadi, a skupina D križa se sa skupinom C, u kojoj se za prolaz bore Srbija, Južna Koreja, Slovenija, Bjelorusija, Poljska i Saudijska Arabija.
  • Autor
Vori se oprostio od repke! Hvala na svemu legendo i doviđenja.

s Indexa...

IGOR VORI neće više igrati za hrvatsku rukometnu reprezentaciju! U razgovoru za novo izdanje Bilda dosadašnji kapetan Hrvatske rekao je kako je posljednju utakmicu za Hrvatsku već odigrao.

"Nisam još razgovarao s izbornikom, ali odlučio sam kako je utakmica protiv Mađarske bila moja posljednja", rekao je Vori njemačkom novinaru.

Hrvatska reprezentacija posljednju je utakmicu odigrala na Olimpijskim igrama u Londonu protiv Mađarske koju su pobijedili u borbi za broncu. Vori je u dresu Hrvatske osvojio svjetsko zlato (2003.) i dva srebra (2005. i 2009.), europsko srebro i broncu (2008. i 2012.) te brončanu i zlatnu olimpijsku medalju (London i Atena).

"Ne mogu više nastaviti ovakav tempo, moje tijelo treba odmor. U HSV-u svaki put igram po 60 minuta", dodao je Vori koji je u četvrtak proslavio 32. rođendan.

Trener HSV-a Martin Schwalb navodno je igračima sugerirao da propuste sljedeće Svjetsko prvenstvo koje se u siječnju igra u Španjolskoj. Podržao je njemačkog izbornika koji je otvoreno kritizirao sadašnji raspored velikih natjecanja jer je prenaporan za igrače. Nakon Europskog prvenstva u Srbiji u siječnju i OI u Londonu u kolovozu, za svega četiri mjeseca igrat će se i treći veliki turnir u godinu dana. Rukometaši gotovo da nemaju vremena za nikakav odmor ili regeneraciju.

S druge strane, Vorijev suigrač u Hamburgu Blaženko Lacković ne želi propustiti sljedeću svjetsku smotru.

"Ako ću biti zdrav, igrat ću u Španjolskoj. Dugo nismo ništa osvojili. Želim biti svjetski prvak!", rekao je Lacković.
Nije se Vori potpuno oprostio od reprezentacije, samo preskače turnir u Španjolskoj. Postoji vjerojatnost da bi se nakon toga mogao ponovo vratiti što su potvrdili i sam Igor te velika glava Gobac.
  • 2 sedmice kasnije...
Uhapšeni braća Karabatić i Mladen Bojinović zbog kladioničarskog skandala.

http://sportske.jutarnji.hr/sok-u-francuskoj-policija-uhitila-bracu-karabatic-i-bojinovic-zbog-kladionicarskog-skandala/1057065/
  • 2 mjeseca kasnije...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1355265818' post='94233']
11.12.2012. - dan kada je rukomet umro.
[/quote]
Zasto?
''gospodin'' Slavko Goluža nije stavio maestra Ivana Balića na popis za svjetsko rukometno prvenstvo......
[quote name='Chelsea4' timestamp='1355267649' post='94243']
''gospodin'' Slavko Goluža nije stavio maestra Ivana Balića na popis za svjetsko rukometno prvenstvo......
[/quote]
Videh sada u Jutarnjem
[url="http://www.jutarnji.hr/goluza-izostavio-balica-sa-popisa-za-sp---sto-sam-mogao-napraviti-kada-mi-se-nije-javljao-na-pozive----/1071890/"]http://www.jutarnji.hr/goluza-izostavio-balica-sa-popisa-za-sp---sto-sam-mogao-napraviti-kada-mi-se-nije-javljao-na-pozive----/1071890/[/url]
štata...na OI-u smo pokazali klasu, jbg uvjek je ta neugodna francuska bila kamen spoticanja, al igrali smo jebeno močno, baš sm bili mašina, trebalo se samo naučit iz te utakmice i ovo SP bi bilo naše, al Slavko ga j usro na najjače ovim, ne samo zato što nije pozvao najbolje igrača u pvjesti igre nego to što Balić znači na terenu, za suigrače, njegovo iskustvo, odma će se na nas drukčije gledat... a da ne napominjemo što je on u sudačkim očima i kolko znači imat jednog Balića u ekipi samo zbog imena samo zato što je to Ivano Blić!
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355314895' post='94267']
Citao sam neki dan da se i Vori oprostio od reprezentacije ?
[/quote]

mislim da je rekao da će preskočit ovo natjecanje, ali da će se vratit na sljedeća ako ga pozovu
Ma Gobac bagra.... tjera legende iako mogu odigrati jos dobrih sezona.... otjero je Sulica koji jos i danas igra na vrhunskoj razini, otjero je Metlicica koji igra uz bok karabaticu, a mi se tu 3-4 godine mucimo s Kopljarom, otjero je Džombu prije nego je trebo, otjero je Dominikovica, otjero Špoljarica a on je i danas najbolji obrambeni igrac Berlina.... moj Gobac tako se ne pomlađuje ekipa

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.