Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Ne vjerujem da bi Goluža išao na takvo što. Dokazao je da želi ići poštenim putom kada je pobjedio Španjolsku bez obzira na stale rezultate.

Hrvatska je sinoć odigrala maestralno. Moramo se složiti da Zlatna francuska generacija polako pušta gas no mene više raduje činjenica da bi na njihovo mjesto mogla sada sjesti Hrvatska i zadominirati svijetom rukometa. Jer gledajte ovo. Filip Ivić će za nekoliko godina biti najbolji vratar na svijetu. Duvnjak, iako se čini je je tu već dugo, nije star, ima oko 25 godina. Mandalinić i Stepančić su pokazali da "imaju muda". Reći ćete da nisu ništa ekstra pokazali. Pa nije niti Dule na svom provom natjecanju igrao kao što je jučer odigrao. Znači njih trojica čine odličnu vanjsku liniju, a niti Kopljar nije star, ima 27 godina, Bičanić će imati 28 u lipnju, može još 3-4 godine, a vidjeli smo kako je jučer odigrao. Bez problema na Dinarta, Narcissea koji lome protivničke igrače. Vuković će u kolovozu 30, do OI u Brazilu će sigurno igrati. O lijevom krilu da ne govorim. Štrlek ima 24, Šprem je prije 2 dana napunio 23, imamo tu poziciju slijedećih 10 godina. Na pivotu ćemo moći i Vorija zamjeniti. Nemamo više takvu klasu, ali Musa je sa 27 pokazao da može igrati, pogotovo obranu. Marino Marić ima još manje godina. Jedini problem za sada je desno krilo. I Čupić i Horvat imaju preko 30, ali Hrvatska mlada reprezentacija je osvajala prvenstva prije nekoliko godina, valjda tu ima nekoga, netko će već doći.

P.S. sve je rečano
http://www.hrsport.net/kolumne/454805/packe/jos-da-kopljar-ima-muda/
  • Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Vinko' timestamp='1359057624' post='104072']
[b]Kume nije to off tema je pogođenda :) i naravno da te se razumije[/b], dapače Karabatić j ejdno vrijeme htio igrat za Hrvatsku, ali to e jednostavno rivalitet, to su 2 najajče repke modžda i ikad u rukometu i normalno da su tenzije u takvim mečevima velike, da je to nešto više onda od same igre i samog prvenstva, to su jednostavno Hrvatska i Francuska !
[/quote]

je tebi vinac haha, ali ima ovdje na forumu i ljudi srpske nacionalnosti, pa sam eto samo htio objasniti, da se nebi netko našao uvrijeđen po nacionalnoj osnovi, jer ipak sto ljudi sto ćudi, svatko drugačije shvaća, samo iz tog razloga sam se izjasnio eto..
nothing special
[quote name='shevchenko' timestamp='1359057764' post='104073']
I Čupić i Horvat imaju preko 30
[/quote]

de si ti te podatke našao da mi je znati

Horvat u rujnu puni 29, dok Čupić puni 27 u 3. mjesecu
Vinko mislim da je ova za motivaciju bolja i od Kruške i od Arene paklene
[url="http://www.youtube.com/watch?v=dZmLgeGOrI4"]http://www.youtube.com/watch?v=dZmLgeGOrI4[/url]
tu se slažem, naježim se svaki put kad čujem tu pjesmu, to je jednostavno više od pjesme, neopisivo.
[quote name='El_Nino' timestamp='1359135456' post='104224']
Vinko mislim da je ova za motivaciju bolja i od Kruške i od Arene paklene

[/quote]

Definitivno. Mislim da je ovo najljepsa Hrvatska domoljubna pjesma. Niti jedan Hrvat danas ne može ostat ravnodusan prema njoj kad ju cuje, a kamoli onda kad je izašla. Ma pjesma je definitivno vrhunac.
Kopljar seljačino, jel se tako igra za repku?
kukavica mrtva, marš napolje, nećeš mi tako kukavički igrat

imamo nekoliko sekundi do kraja poluvremena, a Kopljar nabija sebi loptu u pod ko kakav idiot
a maloprije imamo napad, Horvat sam na krilu čeka, a Kopljar ide izvodit neke kerefeke i dodaje protivniku loptu

nema Laca i to se jako osjeti...
Možemo ih okrenit, najbitnije je da se posložimo sad u glavama i to će bit odlično, treba više na krila, Ninčević/Lovro i Horvat/Čupko su odlični samo treba na njih gurat, zasad je jedini pravi Mirko, ali ne može sam. Volio bih vidjeti Stepančića, mislim da on može razbit Danski blok
Najviše mi je žao Mirka i žao mi je što su u finalu Španjolci koji su daleko slabiji od nas, a vjerujem da smo imali Laca i zdravog Duleta i Vukovića bila bi drugačija situacija, ali nema opravdanja, đabe je pričat

[quote name='chelseathebest' timestamp='1359151518' post='104262']
više sreće drugi put, bolja ekipa je pobijedila
preksutra još valja od susjeda izgubit haha
[/quote]
Sutra
Goluža je jedini krivac za ovaj poraz, glupo je radit jednu te istu stvar a očekivat drukčiji rezultat, on nije ništa promjenio dok već nije bilo kasno, al ništa, da je bar naredio protrčavanje krila na pivota, da je ubacio ranije svježe Stepančića i Mandalinića, ništa, i zato smo izgubili. Jedini dobar je bio Kopljar, radio je višak, odlično se zabijao i zabadao (za razliku od duleta i bičanića koji su 14354 prekršaja u napadu napravili) te time radio višak i dalje proigravao. Hansen je zabio 1 gol, to dovoljno govori o obrambenom djelu posla. I još da samo kažem jer jednostavno moram, evo ti seljačino glupa, nemoj ti zvati Balića, koji če kurac tebi najbolji rukometaš na svijetu jelda ?? budalo jedna glupa da budalo, hitna smjena trenera, hitna !
[quote name='Vinko' timestamp='1359152195' post='104266']
Jedini dobar je bio Kopljar, radio je višak, odlično se zabijao i zabadao
[/quote]

e vinko moj...
ja ne znam gdje si ti vidio dobru partiju Kopljara

u obrani smo bili katastrofa kolektivno, tako da ne možeš reći ni da je Kopljar bio dobar u tom dijelu
kažeš da je zatvorio Hansena...kakve sad veze ima što nije Hansen davao golove kad je asistirao suigračima i svejedno igrao fantastično?

a Kopljar i napad...to nejde jedno s drugim
kad god mu se otvori dovoljno velik prostor za udarac, šta on napravi? zasmeđi gaće i brže bolje proslijedi loptu nekom drugom
jedino što zna napravit je dodat loptu nekom i čekat da drugi preuzmu rizik..al jebiga, nejde to tako

čak je i u prvom poluvremenu imao jedan izvrstan prolaz kada je zabio gol, ali što to ne radi češće? čovjek je viši i jači od svih, a takva je pička da je to nevjerojatno

i sad idemo krivit Duvnjaka što je imao ne znam kolko promašaja... ali Dule bar preuzima rizik i pokušava, a nije pičkast ko Kopljar da sve na druge prebacuje

inače nemoj sad mislit da ja krivim Kopljara za poraz, morao sam samo reći da se uopće ne slažem s tobom što se tiče njega
bilo je jednostavno previše neraspoloženih pojedinaca u našoj ekipi i kad tome još dodaš nekoliko ozljeda, znaš na čemu si protiv jedne superjake Danske

inače, slažem se s tobom da je vrijeme da Goluža ode jer je pokazao da ne može ovu ekipu odvesti do kraja već u nekoliko navrata
Oće li sutra ić kupovat kravate pa će prodavačica reć da su ih Danci sve uzeli ko što su naši uzeli francuze iz pekara? :D
kako nije odigrao dobro u obrani ? nemože on spriječit Hansenova dodavanja i igrače kojima Hansen dodaje lopte, on je uštopao Hansena, istog Hansena koji je sam osvoio europsko prvenstvo, jest bilo da su Danci imali dosta sreće ali jednostavno nemogu pomit da netoko kaže da Kopljar nije odradio dobar posao u obrani. A u napadu je jedini naš koji zna zabadat, čim se napad malo odužio pala Dancima koncentrija, on bi dobro zabo te bi ga Danci udvojili i on napravi višak, nije cilj vanjskog samo prepucavat obranu bušit golmana pa si ti sad dobar, Kopljar je odigrao odličnu utakmicu a vi recite što očete. A proč nije mogao iz jednostavnog razloga što su Danci imali 6-0, na 6-0 nemožeš proć to se jednostavno mora prepucavat a Kopljar nema tip u ruci, i to mu je jedina mana, e sad da goluža ima mozga pa stavi drugog pivota, (čak netreba nis tavljat pivota nego samo kaže jednom od krila da protrči do tamo) ili na kraju krajeva zamjeni Kopljara i ubaci nekog s jačim udarce (čitaj Stepančić) ne on siluje Kopljara nemože se taj borit adutima koje jednostavno nema, ko da tražiš od Cecha da bude prvi asistent lige. Duvnjak nije kriv za ovaj poraz, čovjek je umoran ima temperaturu normalno da nemože odigrat perfektno, i opet tu nailazimo na problem Goluža, kakav je to kadar reprezentacije ?!?!

Nemogu više bolje pokazat i objasnit kako igrači nisu krivi nego isključivo i jedino Goluža, što je i Saračević na kraju rekao, naravno na ljep način. Istina da nismo imali sreće s tim odbijenim loptama, i ozljede su nas desetkovale, i ja nikako nisam tužan zbog opraza, Dansa i Hrvatska su tu negdje, al pari reprezentacije, i kad jednoj fali tolko igrača kolko je nama na ovom prvenstu logično je da je druga u velikoj prednosti. Men ljuti to što goluža nije ništa mjenjao, on je ponavljao iste stvari a očekivao drugačije rezultate, pa to i glup zna da nemože, pitat ću svog psa on će zna da to tako nejde.
[quote name='Vinko' timestamp='1359155931' post='104280']
kako nije odigrao dobro u obrani ? nemože on spriječit Hansenova dodavanja i igrače kojima Hansen dodaje lopte, on je uštopao Hansena, istog Hansena koji je sam osvoio europsko prvenstvo, jest bilo da su Danci imali dosta sreće ali jednostavno nemogu pomit da netoko kaže da Kopljar nije odradio dobar posao u obrani. A u napadu je jedini naš koji zna zabadat, čim se napad malo odužio pala Dancima koncentrija, [b]on bi dobro zabo te bi ga Danci udvojili i on napravi višak[/b], nije cilj vanjskog samo prepucavat obranu bušit golmana pa si ti sad dobar, Kopljar je odigrao odličnu utakmicu a vi recite što očete. A proč nije mogao iz jednostavnog razloga što su Danci imali 6-0, na 6-0 nemožeš proć to se jednostavno mora prepucavat a Kopljar nema tip u ruci, i to mu je jedina mana, e sad da goluža ima mozga pa stavi drugog pivota, (čak netreba nis tavljat pivota nego samo kaže jednom od krila da protrči do tamo) ili na kraju krajeva zamjeni Kopljara i ubaci nekog s jačim udarce (čitaj Stepančić) ne on siluje Kopljara nemože se taj borit adutima koje jednostavno nema, ko da tražiš od Cecha da bude prvi asistent lige. Duvnjak nije kriv za ovaj poraz, čovjek je umoran ima temperaturu normalno da nemože odigrat perfektno, i opet tu nailazimo na problem Goluža, kakav je to kadar reprezentacije ?!?!
[/quote]

ja sam vidio samo da je on usporavao napade, a i u jednoj situaciji kada je stvarno napravio višak i otvorio se čisti Horvat na krilu, nije njemu dodao...

neću se pravit da sam neki rukometni stručnjak, ali pratim rukomet dovoljno godina da vidim da je Kopljar naš hrvatski Torres...odnosno igrač manje u napadu...
ja treniram rukomet dosta godina i iako više nisam doabr kao u mlađim uzrastiima to sad nije bitno, oču reć da sam radio s dosta stručnjaka i gledam na to vjerojatno puno dublje nego vi koji niste imali prilike radit s ljudima iz rukometa. Ja ti tvrdim da je Kopljar odlično odigrao dapače najbolje od naših, jedini je pokazao da zna napast gol kako se to piše u rukometnim udžbenicima prvog razreda, nači ni Dule ni Bičanić nisu napravili zajedno onaj posao koji je Kopljar napravio, njih 2 jesu silovali al Kopljar je napad odigrao mozgom, ne uzima puno šuteva jer zna da ima boljih od njega. A sigurno je da nije slučajno bio sa Zagrebom 12. strijelac LP (što je jako dobro pored svih onih krila i pored Kire Lazarova) i nije slučajno u Srbiji proglašen za najboljeg desnog vanjsko turnira, i nije slučajno otišao u PSG buduću velesilu da bude prvi izbor na toj poziciji, i nije slućajno u repki več duže vrijeme. A ti pogledaj snimku i pažljivo ga prati, pogotovo u napadu kako napadne gol, navuče dvojcu i stvori višak. A taj put sam primjetio da nije dodao Horvatu i baš mi je bilo žao, al može mu se oprostit, dosta proigrava za krila i zna proigravat, ima dobar pregled igre.
VInko u potpunosti si u pravu. Samo eto Kopljar je očito dežurni krivac. Što se toga tiče bar nije gubio lopte bezveze. DUle je izgubio deset lopti što promašajima što pogrešnim dodavanjima. Nemam u se šta reć ali eto nek se zna. :D
Nas je cil prvenstvo krasila fantastična obrana i odličan napad. Mi smo jučer imali sir od obrane i plastični mač u napadu, nikog probit nismo mogli. SVe je to zbog akumuliranog umora i zbog ozljeda, jebiga nema se momcima šta reć, svaka im čast i kapa dole.
Jučer oni nisu bili baš svoji u glavama, jer puno puta dodaju loptu Dancima umjesto da sačekaju i naprave pravi napad, a prekršaja u napadu najviše dosad, opet manjak koncentracije, jedino me Marino Marić pozitivno iznenadio
Svaka čast momci! I bronca ima svoj sjaj! Svi su dali sve od sebe, razbili Sloveniju kad je bilo najteže, treba imat karakter i dići se nakon poraza u polufinalu i to čak 3 puta u manje od godinu dana! Kapa do poda!

[url="http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc"]http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc[/url]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]TI SI PALA ONOG PUTA NISI USPJELA[/size][/font][/color]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]AL DIŽI GLAVU NEDAJ SE [/size][/font][/color]
[color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]TVOJA DJECA BODRE TE[/size][/font][/color]
čestitke na bronci, nije to loše ali isto tako nije nešto čime bi se Hrvatska reprezentacija trebala zadovoljiti, moglo bi se puno toga reć al dali je potrebno govoriti..

[img]http://www.24sata.hr/image/lino-cervar-nema-popusta-ni-za-moj-zagreb-oni-su-favoriti-504x335-20100102-20101019013209-264309.jpg[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.