24. januar 2013.13 god. comment_104073 Ne vjerujem da bi Goluža iÅ¡ao na takvo Å¡to. Dokazao je da želi ići poÅ¡tenim putom kada je pobjedio Å panjolsku bez obzira na stale rezultate. Hrvatska je sinoć odigrala maestralno. Moramo se složiti da Zlatna francuska generacija polako puÅ¡ta gas no mene viÅ¡e raduje Äinjenica da bi na njihovo mjesto mogla sada sjesti Hrvatska i zadominirati svijetom rukometa. Jer gledajte ovo. Filip Ivić će za nekoliko godina biti najbolji vratar na svijetu. Duvnjak, iako se Äini je je tu već dugo, nije star, ima oko 25 godina. Mandalinić i StepanÄić su pokazali da "imaju muda". Reći ćete da nisu niÅ¡ta ekstra pokazali. Pa nije niti Dule na svom provom natjecanju igrao kao Å¡to je juÄer odigrao. ZnaÄi njih trojica Äine odliÄnu vanjsku liniju, a niti Kopljar nije star, ima 27 godina, BiÄanić će imati 28 u lipnju, može joÅ¡ 3-4 godine, a vidjeli smo kako je juÄer odigrao. Bez problema na Dinarta, Narcissea koji lome protivniÄke igraÄe. Vuković će u kolovozu 30, do OI u Brazilu će sigurno igrati. O lijevom krilu da ne govorim. Å trlek ima 24, Å prem je prije 2 dana napunio 23, imamo tu poziciju slijedećih 10 godina. Na pivotu ćemo moći i Vorija zamjeniti. Nemamo viÅ¡e takvu klasu, ali Musa je sa 27 pokazao da može igrati, pogotovo obranu. Marino Marić ima joÅ¡ manje godina. Jedini problem za sada je desno krilo. I ÄŒupić i Horvat imaju preko 30, ali Hrvatska mlada reprezentacija je osvajala prvenstva prije nekoliko godina, valjda tu ima nekoga, netko će već doći. P.S. sve je reÄano http://www.hrsport.net/kolumne/454805/packe/jos-da-kopljar-ima-muda/ Prijavi
24. januar 2013.13 god. comment_104076 [quote name='Vinko' timestamp='1359057624' post='104072'] [b]Kume nije to off tema je pogoÄ‘enda :) i naravno da te se razumije[/b], dapaÄe Karabatić j ejdno vrijeme htio igrat za Hrvatsku, ali to e jednostavno rivalitet, to su 2 najajÄe repke modžda i ikad u rukometu i normalno da su tenzije u takvim meÄevima velike, da je to neÅ¡to viÅ¡e onda od same igre i samog prvenstva, to su jednostavno Hrvatska i Francuska ! [/quote] je tebi vinac haha, ali ima ovdje na forumu i ljudi srpske nacionalnosti, pa sam eto samo htio objasniti, da se nebi netko naÅ¡ao uvrijeÄ‘en po nacionalnoj osnovi, jer ipak sto ljudi sto ćudi, svatko drugaÄije shvaća, samo iz tog razloga sam se izjasnio eto.. nothing special Prijavi
24. januar 2013.13 god. comment_104093 Luka Bulić bog muzike! http://www.youtube.com/watch?v=Y7HrPewFAO4 Prijavi
24. januar 2013.13 god. comment_104096 [quote name='shevchenko' timestamp='1359057764' post='104073'] I Čupić i Horvat imaju preko 30 [/quote] de si ti te podatke našao da mi je znati Horvat u rujnu puni 29, dok Čupić puni 27 u 3. mjesecu Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104224 Vinko mislim da je ova za motivaciju bolja i od Kruške i od Arene paklene [url="http://www.youtube.com/watch?v=dZmLgeGOrI4"]http://www.youtube.com/watch?v=dZmLgeGOrI4[/url] Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104227 tu se slažem, naježim se svaki put kad Äujem tu pjesmu, to je jednostavno viÅ¡e od pjesme, neopisivo. Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104233 [quote name='El_Nino' timestamp='1359135456' post='104224'] Vinko mislim da je ova za motivaciju bolja i od Kruške i od Arene paklene [/quote] Definitivno. Mislim da je ovo najljepsa Hrvatska domoljubna pjesma. Niti jedan Hrvat danas ne može ostat ravnodusan prema njoj kad ju cuje, a kamoli onda kad je izašla. Ma pjesma je definitivno vrhunac. Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104256 Kopljar seljaÄino, jel se tako igra za repku? kukavica mrtva, marÅ¡ napolje, nećeÅ¡ mi tako kukaviÄki igrat imamo nekoliko sekundi do kraja poluvremena, a Kopljar nabija sebi loptu u pod ko kakav idiot a maloprije imamo napad, Horvat sam na krilu Äeka, a Kopljar ide izvodit neke kerefeke i dodaje protivniku loptu nema Laca i to se jako osjeti... Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104258 Možemo ih okrenit, najbitnije je da se posložimo sad u glavama i to će bit odliÄno, treba viÅ¡e na krila, NinÄević/Lovro i Horvat/ÄŒupko su odliÄni samo treba na njih gurat, zasad je jedini pravi Mirko, ali ne može sam. Volio bih vidjeti StepanÄića, mislim da on može razbit Danski blok Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104261 al nas ljudi ugaziÅ¡e, ubiÅ¡e nas ladno :/ Äestitke svim dancima na forumu, i onima koji se tako osjećaju.. Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104262 više sreće drugi put, bolja ekipa je pobijedila preksutra još valja od susjeda izgubit haha Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104264 NajviÅ¡e mi je žao Mirka i žao mi je Å¡to su u finalu Å panjolci koji su daleko slabiji od nas, a vjerujem da smo imali Laca i zdravog Duleta i Vukovića bila bi drugaÄija situacija, ali nema opravdanja, Ä‘abe je priÄat[quote name='chelseathebest' timestamp='1359151518' post='104262'] viÅ¡e sreće drugi put, bolja ekipa je pobijedila preksutra joÅ¡ valja od susjeda izgubit haha [/quote] Sutra Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104266 Goluža je jedini krivac za ovaj poraz, glupo je radit jednu te istu stvar a oÄekivat drukÄiji rezultat, on nije niÅ¡ta promjenio dok već nije bilo kasno, al niÅ¡ta, da je bar naredio protrÄavanje krila na pivota, da je ubacio ranije svježe StepanÄića i Mandalinića, niÅ¡ta, i zato smo izgubili. Jedini dobar je bio Kopljar, radio je viÅ¡ak, odliÄno se zabijao i zabadao (za razliku od duleta i biÄanića koji su 14354 prekrÅ¡aja u napadu napravili) te time radio viÅ¡ak i dalje proigravao. Hansen je zabio 1 gol, to dovoljno govori o obrambenom djelu posla. I joÅ¡ da samo kažem jer jednostavno moram, evo ti seljaÄino glupa, nemoj ti zvati Balića, koji Äe kurac tebi najbolji rukometaÅ¡ na svijetu jelda ?? budalo jedna glupa da budalo, hitna smjena trenera, hitna ! Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104273 [quote name='Vinko' timestamp='1359152195' post='104266'] Jedini dobar je bio Kopljar, radio je viÅ¡ak, odliÄno se zabijao i zabadao [/quote] e vinko moj... ja ne znam gdje si ti vidio dobru partiju Kopljara u obrani smo bili katastrofa kolektivno, tako da ne možeÅ¡ reći ni da je Kopljar bio dobar u tom dijelu kažeÅ¡ da je zatvorio Hansena...kakve sad veze ima Å¡to nije Hansen davao golove kad je asistirao suigraÄima i svejedno igrao fantastiÄno? a Kopljar i napad...to nejde jedno s drugim kad god mu se otvori dovoljno velik prostor za udarac, Å¡ta on napravi? zasmeÄ‘i gaće i brže bolje proslijedi loptu nekom drugom jedino Å¡to zna napravit je dodat loptu nekom i Äekat da drugi preuzmu rizik..al jebiga, nejde to tako Äak je i u prvom poluvremenu imao jedan izvrstan prolaz kada je zabio gol, ali Å¡to to ne radi Äešće? Äovjek je viÅ¡i i jaÄi od svih, a takva je piÄka da je to nevjerojatno i sad idemo krivit Duvnjaka Å¡to je imao ne znam kolko promaÅ¡aja... ali Dule bar preuzima rizik i pokuÅ¡ava, a nije piÄkast ko Kopljar da sve na druge prebacuje inaÄe nemoj sad mislit da ja krivim Kopljara za poraz, morao sam samo reći da se uopće ne slažem s tobom Å¡to se tiÄe njega bilo je jednostavno previÅ¡e neraspoloženih pojedinaca u naÅ¡oj ekipi i kad tome joÅ¡ dodaÅ¡ nekoliko ozljeda, znaÅ¡ na Äemu si protiv jedne superjake Danske ___________________________________________ inaÄe, slažem se s tobom da je vrijeme da Goluža ode jer je pokazao da ne može ovu ekipu odvesti do kraja već u nekoliko navrata Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104274 Oće li sutra ić kupovat kravate pa će prodavaÄica reć da su ih Danci sve uzeli ko Å¡to su naÅ¡i uzeli francuze iz pekara? Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104280 kako nije odigrao dobro u obrani ? nemože on sprijeÄit Hansenova dodavanja i igraÄe kojima Hansen dodaje lopte, on je uÅ¡topao Hansena, istog Hansena koji je sam osvoio europsko prvenstvo, jest bilo da su Danci imali dosta sreće ali jednostavno nemogu pomit da netoko kaže da Kopljar nije odradio dobar posao u obrani. A u napadu je jedini naÅ¡ koji zna zabadat, Äim se napad malo odužio pala Dancima koncentrija, on bi dobro zabo te bi ga Danci udvojili i on napravi viÅ¡ak, nije cilj vanjskog samo prepucavat obranu buÅ¡it golmana pa si ti sad dobar, Kopljar je odigrao odliÄnu utakmicu a vi recite Å¡to oÄete. A proÄ nije mogao iz jednostavnog razloga Å¡to su Danci imali 6-0, na 6-0 nemožeÅ¡ proć to se jednostavno mora prepucavat a Kopljar nema tip u ruci, i to mu je jedina mana, e sad da goluža ima mozga pa stavi drugog pivota, (Äak netreba nis tavljat pivota nego samo kaže jednom od krila da protrÄi do tamo) ili na kraju krajeva zamjeni Kopljara i ubaci nekog s jaÄim udarce (Äitaj StepanÄić) ne on siluje Kopljara nemože se taj borit adutima koje jednostavno nema, ko da tražiÅ¡ od Cecha da bude prvi asistent lige. Duvnjak nije kriv za ovaj poraz, Äovjek je umoran ima temperaturu normalno da nemože odigrat perfektno, i opet tu nailazimo na problem Goluža, kakav je to kadar reprezentacije ?!?! Nemogu viÅ¡e bolje pokazat i objasnit kako igraÄi nisu krivi nego iskljuÄivo i jedino Goluža, Å¡to je i SaraÄević na kraju rekao, naravno na ljep naÄin. Istina da nismo imali sreće s tim odbijenim loptama, i ozljede su nas desetkovale, i ja nikako nisam tužan zbog opraza, Dansa i Hrvatska su tu negdje, al pari reprezentacije, i kad jednoj fali tolko igraÄa kolko je nama na ovom prvenstu logiÄno je da je druga u velikoj prednosti. Men ljuti to Å¡to goluža nije niÅ¡ta mjenjao, on je ponavljao iste stvari a oÄekivao drugaÄije rezultate, pa to i glup zna da nemože, pitat ću svog psa on će zna da to tako nejde. Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104282 [quote name='Vinko' timestamp='1359155931' post='104280'] kako nije odigrao dobro u obrani ? nemože on sprijeÄit Hansenova dodavanja i igraÄe kojima Hansen dodaje lopte, on je uÅ¡topao Hansena, istog Hansena koji je sam osvoio europsko prvenstvo, jest bilo da su Danci imali dosta sreće ali jednostavno nemogu pomit da netoko kaže da Kopljar nije odradio dobar posao u obrani. A u napadu je jedini naÅ¡ koji zna zabadat, Äim se napad malo odužio pala Dancima koncentrija, [b]on bi dobro zabo te bi ga Danci udvojili i on napravi viÅ¡ak[/b], nije cilj vanjskog samo prepucavat obranu buÅ¡it golmana pa si ti sad dobar, Kopljar je odigrao odliÄnu utakmicu a vi recite Å¡to oÄete. A proÄ nije mogao iz jednostavnog razloga Å¡to su Danci imali 6-0, na 6-0 nemožeÅ¡ proć to se jednostavno mora prepucavat a Kopljar nema tip u ruci, i to mu je jedina mana, e sad da goluža ima mozga pa stavi drugog pivota, (Äak netreba nis tavljat pivota nego samo kaže jednom od krila da protrÄi do tamo) ili na kraju krajeva zamjeni Kopljara i ubaci nekog s jaÄim udarce (Äitaj StepanÄić) ne on siluje Kopljara nemože se taj borit adutima koje jednostavno nema, ko da tražiÅ¡ od Cecha da bude prvi asistent lige. Duvnjak nije kriv za ovaj poraz, Äovjek je umoran ima temperaturu normalno da nemože odigrat perfektno, i opet tu nailazimo na problem Goluža, kakav je to kadar reprezentacije ?!?! [/quote] ja sam vidio samo da je on usporavao napade, a i u jednoj situaciji kada je stvarno napravio viÅ¡ak i otvorio se Äisti Horvat na krilu, nije njemu dodao... neću se pravit da sam neki rukometni struÄnjak, ali pratim rukomet dovoljno godina da vidim da je Kopljar naÅ¡ hrvatski Torres...odnosno igraÄ manje u napadu... Prijavi
25. januar 2013.13 god. comment_104283 ja treniram rukomet dosta godina i iako viÅ¡e nisam doabr kao u mlaÄ‘im uzrastiima to sad nije bitno, oÄu reć da sam radio s dosta struÄnjaka i gledam na to vjerojatno puno dublje nego vi koji niste imali prilike radit s ljudima iz rukometa. Ja ti tvrdim da je Kopljar odliÄno odigrao dapaÄe najbolje od naÅ¡ih, jedini je pokazao da zna napast gol kako se to piÅ¡e u rukometnim udžbenicima prvog razreda, naÄi ni Dule ni BiÄanić nisu napravili zajedno onaj posao koji je Kopljar napravio, njih 2 jesu silovali al Kopljar je napad odigrao mozgom, ne uzima puno Å¡uteva jer zna da ima boljih od njega. A sigurno je da nije sluÄajno bio sa Zagrebom 12. strijelac LP (Å¡to je jako dobro pored svih onih krila i pored Kire Lazarova) i nije sluÄajno u Srbiji proglaÅ¡en za najboljeg desnog vanjsko turnira, i nije sluÄajno otiÅ¡ao u PSG buduću velesilu da bude prvi izbor na toj poziciji, i nije slućajno u repki veÄ duže vrijeme. A ti pogledaj snimku i pažljivo ga prati, pogotovo u napadu kako napadne gol, navuÄe dvojcu i stvori viÅ¡ak. A taj put sam primjetio da nije dodao Horvatu i baÅ¡ mi je bilo žao, al može mu se oprostit, dosta proigrava za krila i zna proigravat, ima dobar pregled igre. Prijavi
26. januar 2013.13 god. comment_104287 Musa je zabio gol i odigro perfektno u obrani. To je meni i više nego dosta da budem zadovoljan. Prijavi
26. januar 2013.13 god. comment_104323 VInko u potpunosti si u pravu. Samo eto Kopljar je oÄito dežurni krivac. Å to se toga tiÄe bar nije gubio lopte bezveze. DUle je izgubio deset lopti Å¡to promaÅ¡ajima Å¡to pogreÅ¡nim dodavanjima. Nemam u se Å¡ta reć ali eto nek se zna. Nas je cil prvenstvo krasila fantastiÄna obrana i odliÄan napad. Mi smo juÄer imali sir od obrane i plastiÄni maÄ u napadu, nikog probit nismo mogli. SVe je to zbog akumuliranog umora i zbog ozljeda, jebiga nema se momcima Å¡ta reć, svaka im Äast i kapa dole. Prijavi
26. januar 2013.13 god. comment_104336 JuÄer oni nisu bili baÅ¡ svoji u glavama, jer puno puta dodaju loptu Dancima umjesto da saÄekaju i naprave pravi napad, a prekrÅ¡aja u napadu najviÅ¡e dosad, opet manjak koncentracije, jedino me Marino Marić pozitivno iznenadio Prijavi
26. januar 2013.13 god. comment_104388 Svaka Äast momci! I bronca ima svoj sjaj! Svi su dali sve od sebe, razbili Sloveniju kad je bilo najteže, treba imat karakter i dići se nakon poraza u polufinalu i to Äak 3 puta u manje od godinu dana! Kapa do poda! [url="http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc"]http://www.youtube.com/watch?v=9zNUpnoNJvc[/url] [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]TI SI PALA ONOG PUTA NISI USPJELA[/size][/font][/color] [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]AL DIŽI GLAVU NEDAJ SE [/size][/font][/color] [color=#333333][font=arial, sans-serif][size=3]TVOJA DJECA BODRE TE[/size][/font][/color] Prijavi
26. januar 2013.13 god. comment_104410 Äestitke na bronci, nije to loÅ¡e ali isto tako nije neÅ¡to Äime bi se Hrvatska reprezentacija trebala zadovoljiti, moglo bi se puno toga reć al dali je potrebno govoriti.. [img]http://www.24sata.hr/image/lino-cervar-nema-popusta-ni-za-moj-zagreb-oni-su-favoriti-504x335-20100102-20101019013209-264309.jpg[/img] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.