Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

i šta sad da ja kažem...
prvo čestitam srbima ovdje na forumu na pobjedi, bila je bolja srbija, to je definitivno i tko kaže da nije laže..
neda mi se razglabati o ekipama, taktici, glupim ostavkama itd. kao što neki ovdje pišu...

ali o jadu velikog dijela navijača srbije mi se da razglabati..da o velikom djelu, jer veliki dio je fućkao tokom cijele himne, da je to bilo samo onako na početku od pojedinih seljačina ja ne bih ništa rekao, jer takvih seljačina ima u svakom narodu, pa tako i kod hrvata...evo najsvježiji primjer, gledao sam ovu tekmu u kafiću sa prijateljima, a stol iza nas neki lapani, i u kadru je bilo par navijačica kako slave i dižu 3 prsta, i čujem kretene iza sebe kao slomio bi joj ta 3 prsta, ostalo neću pisati, možete i sami pretpostaviti...
i mislim si, šta imaš ti čovječe u glavi, još bi shvatio nekako da su to neki stariji ljudi, da su bili u ratu ili u istom nekoga izgubili, ali ne, to su retardomoni od svojih 20 i kusur godina, kako koji...
mada znam i dosta ljudi koji su bili u ratu, pa danas imaju srbe za najbolje prijatelje ili slično...

ne znam je li stvar u tome što nisam sudjelovao u ratu, što ga nisam bio svjestan jer sam se praktički tek rodio, pa toliko ne podnosim nacionalizam ili šta...
mislim da je @caeruleus spomenuo da bi i hrvati zviždali na himnu srbije da su srbi došli u hrv, pitam te brate jesu li im razbijali aute i zviždali na himne kada je srbija bila na SP u hrv, jer realno iako nisu igrali međusobno hrvati su to mogli napraviti...
kad spominjem srbi i hrvati mislim na određeni dio kretena koji samo traže probleme, ne na normalnu populaciju...jer u svakom žitu ima kukolja, ali mislim da je danas, tj. sad već jučer i proteklih dana srpski kukolj itekako pretjerao...
a ovo na zadnjoj utakmici je bio vrhunac...
ono mahatanje laserom po lozertu i goluži, od masovnog zviždanja za vrijeme himne, pa do bacanja predmeta na hrvatske igrače...i onda kretenčine pogode svog igrača...jadan čovjek, neka bude sretan ako vrati vid na to oko, btw znam kako je to, presađivao sam rožnicu i bio dosta po bolnicama zbog toga...
i vrh razočarenja je pjevanje kao što kaže cae igrača s navijačima, a sutra će već ti isti srpski igrači igrati s našima....pa čemu onda to ljudi moji,,,,baš jadno, pa imaju valjda kakvu navijačku pjesmu pa nek deru...al eto, izgleda da mora proći još dosta vremena da bi se stvari totalno unormalile...
jebeni nacionalizam...
razočaran sam, al ne zbog poraza...ja kad sam vidio laser na lozertu za vrijeme sedmerca htio sam izaći i ne gledati dalje, al nisu mi dali ovi moji lapani..
jadno, zbilja jadno, gadi mi se....
a srpski napadi po 2 minute traju, to mi je bilo presmješno..al dobro, neću o sucima jer realno krivi su sami igrači...mirko me danas razočarao, dosta slabo je branio, a u napadu, onaj period kad nisu mogli gol zabiti, o slatki isuse, nisam mogao vjerovati...

uvjeren sam kako će srbija osvojiti ovo EP, jer mislim da su trenutno al pari dancima, a sve i da nisu, domaćini su, suci će malo pogurati, ili malo više, ovisi od "navijača" kako će oni ispuniti svoje zadatke..
a dobro je rekao balić "gadi mi se rukomet, neka se suci i kladionice dogovore unaprijed ko je pobjednik, ta ekipa neka dođe po medalje i gotovo, bez igranja, i da ne dolaze bezveze ostale ekipe" ...tako nekako je rekao.....a tako i je..

a hrvatska, dinamo ili chelsea da su pobjedili na ovakav način (laseri i ostale pizdarije) vjerujte mi, ja u toj pobjedi nebi ni najmanje uživao, niti se kurčio bezveze, kao što već vidim "srbija bre" i sl.,....
jebo me pas al meni bi neugodno bilo, sram, isto kao što me bilo kad sam čuo ove jadnike iza sebe danas u kafiću..a nažalost ima još takvih slučajeva..
  • Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne znam ni zašto se vi toliko ibretite (čudite), ovo je bio još jedan deja vu i igrači su morali biti spremni na to. Vjerujem da bi slično bilo u Splitu ili Zagrebu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327708036' post='20923']
A vidite ovo:

[url="http://www.sarajevo-x.com/svijet/region/navijac-srbije-flasom-tesko-povrijedio-svog-reprezentativca/120128001"]http://www.sarajevo-...tivca/120128001[/url]
[/quote]

Eto sta seljaci uradise. Pa sta da je lik ostao bez vida? Ma ja ne mogu ocima smisliti tzv. "patriote"! To je najgori sloj ljudi ovdje na Balkanu! Zna se kakvi su to ljudi... Patriote ovdje nemaju nikakve veze sa onim sto se zove - ljubav prema drzavi i narodu. To su ljudi koji imaju samo jedan cilj - da nanesu stetu drugima! A nazalost, takvih ima na cijelom Balkanu, narocito na prostorima Ex-Yu. Najvise me je iznerviralo na kraju gadjanje klupe Hrvatske i onda se desilo ovo, da te "patriote" pogode svog igraca. A naravno, Balkan je to! Ovdje seljakluka i primitivizma ima na izvoz! I nazalost, bice ga jos dugo dok se narodi ne opamete, a pitanje je da li ce se ikada i opametiti, jer je narod veoma lako izmanipulisati. I onda kada dodju ovakve utakmice, nacionalizam dolazi do vrhunca. A dok god su drzave sa ovih prostora siromasne, nacionalizma ce biti. To je zalosno ali istinito, jer u siromastvu, ljudi izbacuju frustracije na sve nacine, a mrznja i netrpeljivost prema drugima je sve veca. Ta netrpeljivost ima veze i sa kucnim odgojom ali i sa okruzenjem, naravno. A najbolnije je sto i ove glavonje (politicari) pred sve jebene izbore potpaljuju svoj narod. Odjednom se politicari pocinju predstavljati kao "zastitnici" svoga naroda, svi vuku na svoju stranu. Propagande o zlocinima koji su se davno desili, i sa kojima nikakve veze nemaju ovdasnja djeca i momci,djevojke... A narod se primi i glasa za te "vodje" u strahu da ce im ovi "drugi" oduzeti tu njihovu teritoriju... Smijesno! A njima nije bitno to sto nemaju sta jesti, ili to sto im djeca mozda nece moci naci posao. Naravno, bitno je da se svi dice "patriotizmom", a ko jebe buducnost i normalan zivot. Uzas!

Fino sam rekao - normalan Srbin nema nista protiv normalnog Hrvata i obrnuto. Pa juce na B92 gostovali predsjednici saveza Hrvatske i Srbije, dva prijatelja. Ljudi se zajebavaju, sale, skroz opusteni i pozivaju na NAVIJANJE, a zna se sta to znaci. Sinoc je bilo dosta normalnih navijaca koji su sa porodicama dosli samo navijati, ali dzaba to, kada dodju i "patriote" i sve ujebu. A sto je najgore, te "patriote" su momci/momcine od 20-25 godina...
Iskreno bilo me je malo strah ove utakmice , ne zbog desavanja na terinu ili tribana , nego na forumu . Mislio sam , i pribojavao sam se da ce doci do pojedinih svadja , do NACIONALIZMA (a mjesta za to naovom forumu nema) , ali dokazali ste da iako ljuti , nezadovoljno , razocarani (Hrvati)ali s druge strane i sretni , zadovoljni , ponosni (Srbi) dokazali ste da ste ZRELI , da znate odreagovati kao profesionalci , da znate prihvatiti poraz . Moram da pohvalim i moderatore koji su odlicno reagovali , sto govori o kvaliteti ovoga FORUMA.

Cestitam Srbima na prolazu u finale i zelim da ga osvoje , a Hrvatima zelim vise srece drugi put , pokazali su da imaju klasu ali sinoc jednostavno nije bila njihova noc !
Ni Srbija ni Hrvatska po meni nisu igrali dobro ipak na kraju Srbija uz pomoc navijaca pobijedila :D
A sto se tice navijaca dubro nisu samo srbi koji pjevaju to to je nas balkanski mentalitet sad bi ti nasao klip ali mi mrsko na fudb alskoj utakmici u Zgrebu ja mislim uzvici ubi srbina ubi srbina jednostavno to smo mi...
  • Autor
[center][center][color="#ff0000"][b]Otvaram temu - samo zapamtite BEZ POLITIKE[/b][/color][/center][/center]
[center][center] [/center][/center]
[center][center][b]Ako hoćete prokomentirajte netom završeni EHF Euro u Srbiji, ali znate o čemu ne želim da se raspravlja.[/b][/center][/center]
evo bacit ču ja taj komentar, nači... Danci nisu zaslužili medaju a kamoli zlato, od početka su loši a u finalu osim Landina i Hanssena nitko nije pokazao ništa ajd spomenut ču 2 kontre Lindgrena jer mi je drag igrač al ništa posebno. Zbog toga se još grizem jer smo daleko najkvalitetniji bili na truniru izgubili onu tekmu koju nije trebalo u par trenutaka nismo bili pravi i to nas je koštalo , nažalost. Također uz nas spomenuo bi kao ekipe koje su trebale više Španjolce iSlovence jer su stvarno kvalitenije ekipe no što rezultat pokazuje, nije u redu od mene al reči ču drago mi je što smo isprašili Francuze i što nisu vidjeli polufinala a kamoli finala pogoovo zbog Karabatića. Još bi se jednom vratio na nas možda 3 stvari koje su nas koštale prvenstva 1. ne dolazak Tončija Valčića , strašan igrač ma milina g aje za gledat bedem u obrani u napadu ne troši puno što potroši dobro potroši.
2. ozljeda Štrleka jer kvalitento krilo uz Ninu nam je trebalo pogotovo u poluzavršnici.
3. trener nije loše Goluža posložio ekipu ali falio je onaj netko tko zna što i kako u ključnim trenutcima, jednostavno netko.... ja bi volio najviše od svega kad bi se vratio Červar ili kad bi se postavilo Saračevića za trenera. Al eto donjeli smo i dobrih stvari iz srbije ipak je tu europska medalja što nije malo , plasirali smo se u Španjolsku na SP dogodine, i doomaćini smo kvalifikacija za OI. Tako da mislim da s pravom kažem da repka ima svjetlu budućnost i da se možemo nadat novim medaljama VATRENIH (kauboji su pljuga). Spomenut ču sudce i organizaciju prvenstva jednom rječju-KATASTROFA to su 2 segmenta koja su jako važna i to se treba dić do najvišeg nivao a ne da pada godinama pogotovo na jednom europskom takmičenju. I za kraj kao i u prošlom postu podsjetio bi na još jedno važno Europsko takmičenje ove godine , ono u nogometu , nadam se da če naši nogometaši ostvarit rukometni uspjeh pa da iz Poljske i Ukrajine idemo s medaljom oko vrata u nogometnom slučaju i broncom bi bio prezadovoljan :)) pozZ
  • 3 sedmice kasnije...
evo baš sam gledao Barcelona-CO Zagreb i mogu reć da su mi uljepšali dan kakva pobjeda svaka ačst dečkima nije mala stvar skinut Europskog prvaka u gostima al oni su to uspijeli osakaćeni bez Balića i Valčiča koji nije mogao igrat u napadu. Šego me stvarno oduševio kako je branio onaj jedan dio utakmiice pa nijedna mu nije mogla uć,Kopljar opet razvalio :D općenito nismo bili tako dobri i stvarno neznam kako smo uspijeli pobijedit danas al neka pobjeda je tu ovo je jko bitna pobjeda za samopouzdanje i velika pobjeda neće više bit svejedno doć nekom u Zagreb il dočekat Zagreb onaj koji je skinuo Europske prvake u blaugrani. Ali nažalost opet su se puno spominjali sudci pa ih i ja moram naprasto spomenut jer takva krađa i takvo suđenje je sramota za sport , pogađate sudili su francuzi, neću duljit samo ću reć podatke Barcelona imala 7 penala Zagreb 2 ako me sjećanje dobro služi a kod iskljućenja sam prestao brojat na 5 al ih je bilo 6-7 , dok barcelona nije imala niti jedno možda i je al u moru Zagrebovih se utopilo pa ga nisam ni primjetio, stvarno ovaj rukomet je tako sramotan sport klko se tu krade pa to nema ni u jednom drugom sportu baca ljagu veliku na sport i to je jako ružno za vidjet pogotovo nas koji volimo rukomet a i sport općenito.
  • 2 sedmice kasnije...
ma Drago je car hahahah obožavam kad on komentira utakmice :)
znamo mi na treningu oponašat njega kad netko uvali neki jeben gol il kadse igra pa ekipa koja pobjedi ga skine haha baš smijalica :D
http://www.index.hr/sport/clanak/zvezda-izgorila-u-kutiji-sibica-monstruozni-zagreb-im-utrpao-50-golova/602679.aspx

auuu kakvo pišanje po zvezdi čovječe
[quote name='drogba 11' timestamp='1330990685' post='32865']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/zvezda-izgorila-u-kutiji-sibica-monstruozni-zagreb-im-utrpao-50-golova/602679.aspx"]http://www.index.hr/...ova/602679.aspx[/url]

auuu kakvo pišanje po zvezdi čovječe
[/quote]
dobro lik dole kaze cigani su antitalenti za sve sportove :D
  • 4 sedmice kasnije...
prođosmo Metalurg na guzove al nema veze prošli smo :) u ždrijebu za daljnje takmičenje izvukkli smo ni manje ni više nego Kiel meni vjerojatno najomraženiji klub koji postoji, al su jako jaki i jako težak protivnik , nadam se samo da če se forma igrača dič jer trebat će 120% da se Kiel prođe :S
Jedva čeka utakmicu :))))))))
Evo još jedna izjava velikog ma najvećeg legendarnog Line Červara!!!!! kakav kralj , kakva ljudina, jedan je Lino :)
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Trenirao sam rukomet 7 godina, bio u ovoj poslednjoj godini na Hvaru.. Kamp Balic&Metlicic cak i imao opciju da igram u Splitu, ali mi nisu ponudili nesto puno novca, pa sam i ja vidio da nema tu sta da se trazi.. Od tad iskreno slabo pratim rukomet, dovoljan je podatak da je najveci transfer ikad 3 miliona za Nadja iz Barse u Vesprem, a najveca plata oko 50 000 eura mjesecno.. To Ronaldo zaradi za dan..
  • 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Hrvatska rukometna reprezentacija odradila posljednju provjeru uoči nastupa na Olimpijskim igrama i nažalost izgubila od Švedske rezultatom 33-32.
gledao sam malo tekme i opet vidim da je problem brzi centra, pa jebemu mater i brzom centru, nije to nogomet da se slavi gol 5 minuta -.-
Onda je problem što mi ne igramo berzi centar, kad se popije gol vuku se ko da im je neko umro a ne da su dobili gol, jebote gol treba ić odma po novi.
Bezidejnost u napadu, ko da nisu uigrani, jednostavno se mora nač način kako stvorit višak i uigrat kombinacije inače ništa od ovoga....
Hrvatska rukometna reprezentacija do 20 godina je u finalu europskog prvenstva izgubila od Španjolske 34-21 i tako osvojila srebrnu medalju.

Jbte zivot, razvalili ih Španjolci u finalnoj utakmici. Gledaj rezultata. Al opet, sjajan je to uspjeh, svaka čast momcima.
kako postoji PSG u nogometu tako imamo i Pariz u rukometu, kako je nogometni klub postao vlasništvo bogatih šeika tako je to postao i ovaj manje poznati rukometni, kako se nogometni klub pojačava jako zvučno tako to radi i ovaj rukometni, bit će oni zanimljiv projekt, pa da eto napišem koju riješ za ljubitelje ovog sporta.

Pa krenimo od uprave, došao je novi trener i njegov pomoćnik Philippe Gardente, čovjek koji je do sad vodio Chambery.

Od igrača su redom došli : Honrubio ( Francuski reprezentativac i lijevo krilo)
Garcia (Španjolski reprezentativac i lijevo krilo)
Dinart za kojeg vjerujem da svi znamo :)
Kopljar, za kojeg isto vjerujem al eto da se napiše donedavni igrač COZ-a i najbolji desni vanjski zadnjeg EURA iz Srbije.

Te najnovije pojačanje ni manje ni više nego Luc Abalo, jdno od najboljih desnih krila ako ne i najbolje, čovjek od gume :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.