Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Trenirao sam rukomet 3-4 godine, i onda se posvadjo sa trenerom i otjero me. unistio mi san..:(
dana je jako bitno tekma , Španjolci i Francuzi su kiksli i današnj pojeda zlata vrijedi al doslovno bi moglo bit , zato pakleni danas iskoristit veliku priliku i priuštit si luksuz u daljnjem kurug , samo da pitm ako netko zna , kolko ekipa iz skupine ide dalje u onu drugu skupinu ???
Evo konačno danas jedna prava utakmica naše repke, da je malo bolje bilo u prvom poluvremu, mogli smo im i 40 zabit, al mislim da s ovakvom obranom i svim da smo glavni favoriti za naslov :) btw - Francuska - MaÄ‘arska 23-26 :P
[quote name='jakovf' timestamp='1327092672' post='19163']
Evo konačno danas jedna prava utakmica naše repke, da je malo bolje bilo u prvom poluvremu, mogli smo im i 40 zabit, al mislim da s ovakvom obranom i svim da smo glavni favoriti za naslov :) btw - Francuska - MaÄ‘arska 23-26 :P
[/quote]
al francuzi idu dalje s 0 bodova :P :P :P
Znaci, Srbija i Njemacka gotovo sigurno prolaze iz prve grupe, a iz druge Hrvatska i Spanija. Francuska gotovo da nema sansi :D
Danska-Makedonija i Srbija-Njemacka odlicne utakmice, drame tacnije. Makedonci kao i Srbi cijelu utakmicu vode, i po 6 golova prednosti ali u finisu meca padnu. U prvoj Kiro masi za pobjedu i kontra danaca i Linberg pogadja za 33-32, u drugoj Ilic puca preko gola napad za Njemacku i 7 igrac na terenu pogadja :D
Zaboravio sam reci da navijam za Njemacku :D
Zadovoljan sam remijem protiv Srbije (bilo je u jednom trenutku 15:8) ...

Zna li neko zasto selektor Njemacke nekoristi Hansa vise ? :blink: :blink:
Koliko se sjecam prosla prvenstva je bio glavna karika Njemacke !
[quote name='Blues_95' timestamp='1327251383' post='19570']
Zaboravio sam reci da navijam za Njemacku :D
Zadovoljan sam remijem protiv Srbije (bilo je u jednom trenutku 15:8) ...

Zna li neko zasto selektor Njemacke nekoristi Hansa vise ? :blink: :blink:
Koliko se sjecam prosla prvenstva je bio glavna karika Njemacke !
[/quote]
ma švabe su u raspadu osim toga na toj poziciji koristi Kauffmana koji je odličan.
što se nas danas tiče ovo je jako važna tekma dobijemo li prošli smo dalje garant i ljepa prilika da odmorimo igrače isprobamo taktiku , da se ozljeÄ‘eni što bolje oporave ovo je taktički jako važna utakmica maakr nije tolko potrebna i danaÄ‘njim porazom mi čemo kasnije izborit prolaz ali zbog navedenih razloga bilo bi jako dobro pobjedit danas a i zbog samopouzdanja jer španjolsku vidim kao glavnog kandidata za zlato uz nas naravno. A di bi im tek bio kraj da je Šterbik spreman...
[quote name='Vinko' timestamp='1327252221' post='19583'] ma švabe su u raspadu osim toga na toj poziciji koristi Kauffmana koji je odličan. što se nas danas tiče ovo je jako važna tekma dobijemo li prošli smo dalje garant i ljepa prilika da odmorimo igrače isprobamo taktiku , da se ozljeÄ‘eni što bolje oporave ovo je taktički jako važna utakmica maakr nije tolko potrebna i danaÄ‘njim porazom mi čemo kasnije izborit prolaz ali zbog navedenih razloga bilo bi jako dobro pobjedit danas a i zbog samopouzdanja jer španjolsku vidim kao glavnog kandidata za zlato uz nas naravno. A di bi im tek bio kraj da je Šterbik spreman...[/quote]

Dobit ce Hrvatska 90% :D

Znam da je Njemacki reprezentativni rukomet u raspadu ali daleko do toga da ih treba otpisati ! ;)

Mislim da nece Spanija doci daleko , umjesno njih mislim da ce Srbija doci daleko !
Zamolio bih sve vas koji nemate pojma o rukometu da ne komentarisete u ovoj temi. Hvala :D
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327260870' post='19635']
Moj Blues, pa ti ne znaš o kojem sportu pričaš, kamoli što drugo :lol: :lol: :lol: :lol:

Gledajte Hrvatske što kanta Španjolčiće, ako ne uzmemo ove godine ne znam kad ćemo, IZNAD SVIH!!
[/quote]

Ne bih baš rekao...19:19
Ne znam sto nije Lackovica ubacio kada je gutavo bilo. Covjek je u super formi a on ubaciva Dragu Vukovica koji nije skroz oporavljen.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.