Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

odlična obrana i tu smo dobili utakmicu ! svaka čast dečkima, zajebo je slavko što nije više rotirao, više Mandalinića iskoristio i Stepančića, ali šta je tu je, probat jebene Dance a onda vjerojatno protiv Španjolaca u finalu, a znamo kako e igrat protiv domaćina.. jako jako teško če ovo bit al uz pravilnu rotaciju bi možda mogli i povuč do kraja, jako bi bilo dobro da se Laca uspije osposobit nekako, bilo kako
Ne znam za vas, al ja ovo mogu sto puta slušat i svaki put će me trnci proć.

http://www.youtube.com/watch?v=DxiGdqLfqfk
AJMO HRVATSKA!!

Najjači smo, padaju i Danci. Vidi se da igraju srcem, imaju ogromno srce i cijela Hrvatska je uz njih i oni to znaju. Duvnjak je danas pokazao šta zna, a Mirko također odličan, ma svi su bili izvrsni! Svaka čast momci!
[quote name='Chelsea4' timestamp='1358981626' post='103844']
I da ga se osposobi ne moze ga se vratit u ekipu, iskoristili smo vec zamjenu
[/quote]

kolko j znam mjenjalo se Štrleka, LAc je u ekipi al ne igra...

[quote name='chelseathebest' timestamp='1358981984' post='103848']
i onaj Kopljar je rupa neviđena...vadi ga van prije nego što ubije nekog (metafora)
[/quote]

nemoj da se moramo svađat :D Kopljar je jedna od najboljih i uva ga se za finale ;)
Za naše rukometaše moja ljubav ima vječan tok, od Hrvatske repke veći je samo dragi Bog. Nek' se tresu sve dvorane, najbolji na svijetu to smo mi!
Koji neopisiv osjećaj, koji jebeni ponos, koje ogromno srce imaju naši pa to je neviđeno. Srcem su igrali cijeli turnir i zaslužuju naslov! Francuze su umirovili, dominacija!
Hahah koji hejt prema Karabatiću.
Ja sam cijeli dan imao osjećaj da će dobiti komšije i na kraju su uspjeli. Uz malo sreće, ali su je zaslužili. Čestitam.
[quote name='Wisey' timestamp='1359026570' post='103965']
Hahah koji hejt prema Karabatiću.
Ja sam cijeli dan imao osjećaj da će dobiti komšije i na kraju su uspjeli. Uz malo sreće, ali su je zaslužili. Čestitam.
[/quote]

Kakva sreać pobogu? Bez Vukovića od početka utakmice (a on je jedan od važnijih igrača u obrani), bez Lackovića cijelo prvenstvo, bez Štrleka protiv Francuza sad. Mislim ipak da tu nije bilo sreće. Apsolutno zasluženo.
Ma sreća u toku utakmice. Dvije prečke u presudnim trenucima Francuza i još pokoji promašeni zicer, nije to zanemarivo kad se lomi tekma.

A to za Vukovića može lako biti da je dogovoreno, da dobije crveni. Iz taktičkih razloga.
[quote name='Wisey' timestamp='1359034106' post='103992']
Ma sreća u toku utakmice. Dvije prečke u presudnim trenucima Francuza i još pokoji promašeni zicer, nije to zanemarivo kad se lomi tekma.

A to za Vukovića može lako biti da je dogovoreno, da dobije crveni. Iz taktičkih razloga.
[/quote]

Ako je Goluža smislio nešto na takvoj taktičkoj razini, ja ću se ranit.
[quote name='Wisey' timestamp='1359034106' post='103992']

[/quote]

A prečke koji su naše pogađali se ne kontaju? :P
I ne vidim razloga zašto bi to bio taktički potez al hajd'. :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1359035001' post='103999']
Ako je Goluža smislio nešto na takvoj taktičkoj razini, ja ću se ranit.
[/quote]
Fakat, ispo bi genijalac. :-j

Kako ne bi bio taktički potez, tako pokažeš protivniku da nema zajebancije danas i da si spreman da im jebeš sve po spisku. Ranije su Francuzi uvijek tukli i tukli. Moralo se nešto uraditi, pa makar i riskirati s gubljenjem igrača na početku.
[quote name='Wisey' timestamp='1359043998' post='104035']
Fakat, ispo bi genijalac. :-j

Kako ne bi bio taktički potez, tako pokažeš protivniku da nema zajebancije danas i da si spreman da im jebeš sve po spisku. Ranije su Francuzi uvijek tukli i tukli. Moralo se nešto uraditi, pa makar i riskirati s gubljenjem igrača na početku.
[/quote]

Ne bi to s Vukovićem radio. On je jedan od ključnih igrača naše obrane. Ajd da je to recimo Mandalinić dobio onda bi se moglo reć da je to urađeno da se Francuzima pokaže da nema labavo, ovako na-a...
haha da Mandalinić bi onom barašeu imao stavit ruke pod vrat hahaha, ma dobro sudci su mogli malo popustit al ok, kriminalno suđenje je bilo s obje strane tako da.... ma nećemo o tome prošli smo. Francuzi su imali dosts sreće, dali su dosta krumperskih golova ali na kraju kad se sve zbroji i oduzme zaslužen prolaz ! ima još puno do kraja bit če teško.
vidim neki su zamjetili grube riječi prema karabatiću..
pa bih samo ovdje sebe htio opravdati na neki način..
ja ga ne podnosim nikako, ali ni najmanje iz razloga što ima srpske korijene, nego isključivo zbog ponašanja na terenu u tekmama hrv-fra, tko je gledao znati će, a i nisu nas jednom izjebali tako da, morao sam to istresti iz sebe,,

uglavnom nisam ni n od nacionalista, i nacionalizam ne podnosim nikako, mrzim to..
eto, samo toliko, nije me nitko prozvao, ali sam osjetio potrebu da to napišem..

sry za off B-)
Kume nije to off tema je pogođenda :) i naravno da te se razumije, dapače Karabatić j ejdno vrijeme htio igrat za Hrvatsku, ali to e jednostavno rivalitet, to su 2 najajče repke modžda i ikad u rukometu i normalno da su tenzije u takvim mečevima velike, da je to nešto više onda od same igre i samog prvenstva, to su jednostavno Hrvatska i Francuska !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.