24. januar 2012.14 god. comment_20165 cepaaaaj kidaaaaj.... znao sam da se mora desiti neki belaj da bi dobili francuze,a taj belaj je oÄito kopljar al koliko ga guraju moralo se i njemu otvoriti,,,neka ga torres nazove i pita u Äemu je point, MOŽDA to upali Prijavi
24. januar 2012.14 god. Autor comment_20167 [quote name='drogba 11' timestamp='1327431597' post='20165'] cepaaaaj kidaaaaj.... znao sam da se mora desiti neki belaj da bi dobili francuze,a taj belaj je oÄito kopljar al koliko ga guraju moralo se i njemu otvoriti,,,neka ga torres nazove i pita u Äemu je point, MOŽDA to upali [/quote] Hahahaha dobra dobra xD Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20170 U vaterpolu Buljo proradio nakon godina guranja, u rukometu Kopljar, jedino Scorres nikako da odÄepi al ko ga jebe, Hrvatska je srušila žabarsko smeće, veÄeras je naša fešta!! Karabatić 0 golova, kako mi je dragooooooooooo Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20195 http://www.24sata.hr/komentari/trece-poluvrijeme-hrvatski-navijaci-napadnuti-kamenjem-251123 Stoka jadna, ne mogu prihvatiti Äinjenicu da Äak i usred Novog Sada Hrvatska ima više navijaÄa od Srbije i da im se usred Srbije Äuje "U boj za narod svoj" pa moraju odgovarat na ove naÄine...još jednom srpski huligani dokazuju koliki su bijednici, ja sam recimo ovog ljeta vidio masu auta sa BG tablicama u Dubrovniku i nitko nijednom nije nanio nikakvu štetu...stvari bi se mogle promijeniti nakon ovoga, idući put kad doÄ‘u na ljetovanje mogli bi se vratit autobusom...Neka neka, zato će u Nedjelju usred Beograda svirat Hrvatska himna!! Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20216 a šta sam ja govorio Kopljar je mrcina samo što mene nitko ne podržava ,e vo sad je momak svima dokazao odliÄna partija Marka, uz njega pohvalio bi ÄŒupića koji je zabio 3 za redom kada je bilo najpotrebnije i Laca koji je na poÄetku povukao kad nije bilo nešto Vori napokon zabio zicera napoko i Musa dobio minute sve u svemu možemo bit prezadovoljini Hrvatska je odigrala odliÄno poluvrijeme jedino mi žao što Balić nije više igrao , Alilović bog, a onog Karabatića smislit nemogu ruku pod vrat - 2 minute a on se Äudi ko cigan bjelom kruhu, a vi ostali žabari se poÄeli furat na NBA-ovce sa ovim steznicima dugaÄkim makar jebeno izgledaju (mislim na steznike) i još jedn apohvala Kopljaru u obrani pojeo je onog francuskog srbćića. I zahvala susjedima slovencima gledao sam ih protiv MaÄ‘arske baš su ljepo odigrali cjelo vrijeme je to vodstvo bilo oko 3 razlike nisu dopustii maÄ‘arima ništa svaka im Äast Škof ubojica, sad odmorit igraÄe i onda najvjerojatnije na Srbiju punim pištoljima. Sretan sam veÄeras pa neću sudce detaljnije spominjat makar bi se moglo dosta toga reć, IDEMO DALJEEEEE!!!!!!!! <3 Prijavi
24. januar 2012.14 god. comment_20218 Al najjaÄi mi je Ćosić na poÄetku tekme kad je poÄeo priÄati o Omeyeru. Parafraziram: [i]'Omeyer se ne nalazi u dobroj formi, kroz cijelo prvenstvo slabo brani što pokazuje i procenat odbrana od 32%...'[/i] Kamera onda prebacuje na Alilovića, a ovaj nastavlja: [i]'... dok je s druge strane naš Mirko Alilović naprosto fenomenalan, kao da je zakljuÄao svoja vrata. ÄŒak 33% šuteva je odbranio.' [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i] Što ne mogu ovo ovako u pm. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20238 [quote name='Wisey' timestamp='1327447187' post='20218'] Al najjaÄi mi je Ćosić na poÄetku tekme kad je poÄeo priÄati o Omeyeru. Parafraziram: [i]'Omeyer se ne nalazi u dobroj formi, kroz cijelo prvenstvo slabo brani što pokazuje i procenat odbrana od 32%...'[/i] Kamera onda prebacuje na Alilovića, a ovaj nastavlja: [i]'... dok je s druge strane naš Mirko Alilović naprosto fenomenalan, kao da je zakljuÄao svoja vrata. ÄŒak 33% šuteva je odbranio.' [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i] Što ne mogu ovo ovako u pm. [/quote] hahaha ma kralj a jesi primjetio na svaku sudaÄku odluku je imao komentar ,a onda na kraju sudci ošteta francuze a on kaže: i evo sad jedna odluku na ruku nama al nema veze i na nama je bilo puno upitnih odluka ali nismo ništa rekli... hahaha ma Drago je najjaÄi komentatr Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20266 [quote name='Wisey' timestamp='1327447187' post='20218'] Al najjaÄi mi je Ćosić na poÄetku tekme kad je poÄeo priÄati o Omeyeru. Parafraziram: [i]'Omeyer se ne nalazi u dobroj formi, kroz cijelo prvenstvo slabo brani što pokazuje i procenat odbrana od 32%...'[/i] Kamera onda prebacuje na Alilovića, a ovaj nastavlja: [i]'... dok je s druge strane naš Mirko Alilović naprosto fenomenalan, kao da je zakljuÄao svoja vrata. ÄŒak 33% šuteva je odbranio.' [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i][i] [/i] Što ne mogu ovo ovako u pm. [/quote] Logicno je da ce covjek braniti i navijati za svoje Zbog slicnih komentara utakmicu sam gledao na BHT1 Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20284 Slika koja je obiljezila jucerasnji dan. [img]http://www.b92.net/news/pics/2012/01/10774673784f1ef17bb93c0443716471_orig.jpg[/img] Svaki normalan Srbin nema nista protiv normalnog Hrvata i obrnuto, ali huligani su seljacine najvece. Prijavi
25. januar 2012.14 god. Autor comment_20295 Huliganizam je svugdje u svijetu pojava. Samo se na Balkanu to mješa i sa šovinizmom, (tj. ekstremnim oblikom nacionalizma koji negira toleranciju naroda) i onda sve to bude još jaÄe izraženo. Novi Sad, nekada simbol multietniÄnosti je promjenio svoju ploÄu, svašta se nakotilo tamo. To mi i sami NovosaÄ‘ani (starosjedioci) kažu koji su šokirani juÄerašnjim zbivanjima. Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20321 Ja gledam utakmice na BHT1 i mogu vam reci da oni komentatori nemaju pojma. Ne znaju kada je deveterac a kad sedmerac, iskljucenje za dvije minute, ne znaju nekim igracima pravilno izgovoriti imena i sl.. Prijavi
25. januar 2012.14 god. Autor comment_20356 http://www.index.hr/sport/clanak/hrvatska-protiv-srbije-u-polufinalu-europskog-prvenstva/595717.aspx Prijavi
25. januar 2012.14 god. comment_20407 Šteta što su Danci preprijeÄili put Makedoncima kad su već Nijemci zasrali, gajio sam simpatije prema Makedoniji U utakmici Španjolske i Danske oÄekujem da Danci iznenade Španjolce koji su u poletu i spuste ih na zemlju sa svojim nevjerojatnim vratarem i Hansenom i onim desnim krilom, nz sad kako se zove, ugl oÄekujem Dansku u finalu. A o meÄu Hrvatske i Srbije što reći nego AJMO IH RUŠIT!!! Prijavi
26. januar 2012.14 god. Autor comment_20494 Jebote život, ovo kao u Africi: http://www.index.hr/sport/clanak/stigli-u-beograd-goluzu-i-decke-cuva-vojska-/595874.aspx Čuj vojska... Prijavi
26. januar 2012.14 god. comment_20508 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327587493' post='20494'] Jebote život, ovo kao u Africi: [url="http://www.index.hr/sport/clanak/stigli-u-beograd-goluzu-i-decke-cuva-vojska-/595874.aspx"]http://www.index.hr/...ka-/595874.aspx[/url] Čuj vojska... [/quote] Jel itko skonto 2 kutije cigara na slici 7/11? Prijavi
26. januar 2012.14 god. comment_20654 Sutra je jedan od najvećih dana u povijesti hrvatskog sporta, a abd i jedan od najvećih dana u karijeri Drage Ćosića Skupila se ekipa, gajbe su se kupile, sutra se gleda Hrvatska. RijeÄi su suvišne, AJMO PAKLENIIIIIIIII!!! Prijavi
26. januar 2012.14 god. comment_20655 Al ce bit pakleno sutra Srbija - Hrvatska nenavijam za nijedne , al ja mislim da ce Hrvatska pobjediti , bit ce milina pogledati tu utakmicu. Prijavi
26. januar 2012.14 god. comment_20657 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1327622120' post='20654'] Sutra je jedan od najvećih dana u povijesti hrvatskog sporta [/quote] Meni je ostalo u sjećanju zlato sa Olimpijade i prvo osvojeno SP u rukometu , tad sam stvarno uživao i bio uz ekipu. Poslije odlaska Džombe, Kaleba, Šole a kasnije MetliÄića i Dominikovića polako je nestao taj osjećaj podržavanja komšija. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20658 [quote name='Wisey' timestamp='1327622286' post='20657'] Meni je ostalo u sjećanju zlato sa Olimpijade i prvo osvojeno SP u rukometu , tad sam stvarno uživao i bio uz ekipu. Poslije odlaska Džombe, Kaleba, Šole a kasnije MetliÄića i Dominikovića polako je nestao taj osjećaj podržavanja komšija. [/quote] Joooj što sam Džombu volio vidit na terenu, i danas mi je jedan od najdražih ljudi tamo Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20661 Moje misljenje Srbija - Hrvatska 2 razlike za Hrvatsku Spanija - Danska 3 razlike za Spaniju u finalu Hrvatska - Spanija 2 razlike za Hrvatsku Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20703 Srbija uzima, jednostavno su prejaki + publika fantastiÄna. Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20716 http://www.youtube.com/watch?v=8y3BWEYNFkc idemo do krajaaaaaa iznad svih Hrvatska!!!!! Prijavi
27. januar 2012.14 god. comment_20717 Igrao sam na hrvate jer je kvalitetnija momcad al me brine publika samo.. Da se igralo negdje drugo bio bi siguran u hrvate.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.