Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

ćuini se da će Vori ipak igrat ovo natjecanje, Lac je upitam zbog ozljede...

[quote name='Chelsea4' timestamp='1355323071' post='94292']
Ma Gobac bagra.... tjera legende iako mogu odigrati jos dobrih sezona.... otjero je Sulica koji jos i danas igra na vrhunskoj razini, otjero je Metlicica koji igra uz bok karabaticu, a mi se tu 3-4 godine mucimo s Kopljarom, otjero je Džombu prije nego je trebo, otjero je Dominikovica, otjero Špoljarica a on je i danas najbolji obrambeni igrac Berlina.... moj Gobac tako se ne pomlađuje ekipa
[/quote]

ja mislimda većina njih ipak ima problema s Golužom, Sulić je davno izjavio da dok je Goluža trener da on neće igrat za repku (dobit poziv). Džombin odlazak se i ne osjeti, što jest jest imao je već godina na leđima a krila bi ipak trebala bit poletna brza itd.
Ministar obrane je rekao isto da zbog Goluž nije u repki, ne tim rječima al rekao je da je Goluža u pitanju, a Dominikovićev odlazak isto mogu reć da je "dobar potez" trebalo se dat mjesta Gojunu koji je mlad i odličan branič + što je jači u ofanzivi od Dominikovića.
Al ipak smatram da je Špoljarić trebao ostat, to je najveća gupost njega bila otjerat, obrana Gojun, Špoljarić,Valčić.. pa to je neprolazno kroz to ni tenkom prošo nebi. A Vori igra skoro svaku 60 minuta jer nemamo adekvatnu zamjenu za njega, pa da nejdem u bližu familiju onome tko je zajebo Sulića.
  • Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Meni je najvise zao sto je otjeran kapetan Pero... lider, odlicno igra obranu, u napadu se zatvorenih ociju znao sa Lacom, Balicem i Džombom(kasnije i Čupićem). Odlican igrac, zalaže se stalno, vrhunksi primjer mladima i njega se otjera. I onda Hrvatska ostane na Marku Koplajru koji se boji uci u kontakt i koji odigra jednu dobru utakmicu na svakih 20
Velika je nepravda i kretenizam sto se Balica nije pozvalo. Ali nije ni Ivano nevin u toj prici. Zna se da on ima poseban status u reprezentaciji, i ima smisla sto je Gobac reka. Samo sto je Gobac uvijek bio negativac u svakoj prici a takav ce i ostat.
Obje strane su podjednako krive ovdje. Mada ako vec ne ide Balic nek ide netko ko zna igrat. A ne da umjesto Ivana ide panj i trupina Josip Valcic koji je inace Gobcu zet.
  • 2 sedmice kasnije...
Ma ima on posebni status u repki, ali njega se mora zvat, pa samo da dođe Francuzi i ostale ekipe već pune gaće, a pokazo je u zadnjih par utakmica u Atleticu da može odigrat odlično
Španjolska bez Raula Entrerrios-a na SP-u !!!

Vori potpisao za PSG, Hrvatski kapetan prošao je lječnički i pridružio se momčadi u Parizu, potpisao je na 2 godine. Uz Voria PSG je potpisao i Fahrudina Melića, 28-godišnje crnogorsko krilo koje je do sada igralo za Gorenje.

Inače Hvatska je jučer dobila Norvešku u prijateljskoj utakmici 1 golom razlike ali bez gotovo svih važnijih igrača, ono najvažnije je da je glupoža dobio dobru porciju zvižduka ! razlog mislim da netreba navoditi.
Mislim da ovo prvenstvo Hrvatska nema šanse za osvojit, možda dođu do polufinala al dalje nevjerujem da će ić, bez Blića to nije ista reprezentacija, i dalje je to skupina jakih i uigranih igrača ali Balić nije kao drugi girači, nije samo jedan od najboljjih, Balić je neka druga dimenzija !
još malo transfera:
Narcisse također ide u PSG, također i Csaszar, srednji vanjski mađarske koji je na OI-u briljirao, meni osobno bio na tom prvenstvu najbolji srednji vanjski.
Sjostrand je novi golman Kiela, dok bi van tog kluba trebao smrad Omeyer i preseliti u PSG. PSG čini se slaže dream team !

Svijetsko rukometno prvenstvo je počelo !!! Španjolska je osakatila Alžirce 27-14, sutra se igraju sve ostale utakmice.
Pobijedišmo Alžirce danas 31:20. Očekivano. Više me brine ozljeda Blaža Lackovića; protivnički igrač ga je pogodio u prst kojeg je dva puta lomio u proteklih nekoliko mjeseci.
Večeras pade i Mađarska, ostavili smo je na -9 ( 30-21 ). Sjajna igra naših momaka, ali i ispodprosječna partija Mađara, moram priznati.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1358280434' post='101947']
Nikad manje zainteresiran za rukomet nisam bio u životu. Jednostavno me prestalo zanimati. Pogotovo kako je Balić otjeran iz reprezentacije.
[/quote]
Ni ja !! Svako Europsko, Svjetsko, Olimpijsko prvenstvo sam gledo, svaku utakmicu Hrvatske . Ali ovo prvenstvo me ni 2% ne zanima ,, neznam zasto, Goluza me pravo zivcira i nije to to bez legendarnog Ivana Balića . Al eo razmontirali su protivnike prve 2 utakmice , poderase Mađare veceras , nadam se i pobjedi protiv Spanjolaca ,, u odlicnoj su formi, iako se ovome nisam nadao :)
Cae i Chester, to je zato što rukomet nije interesantan sport, imaš par repki koje su nešto i za koje znaš da da če dogurat daleko ovo ostalo je pišanje po livadi, ova mađarska svako prvenstvo fol jaka a svako prvenstvo ih tučemo ko pedere na gay paradi. Jednostavno nezanimljivo nema iznenađenja..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358290820' post='101978']
Španjolska - Australija 51:11 :o
[/quote]
Ja se ne secam da je gora reprezentacija igrala na ovako jakom takmicenju.Posle tri meca gol razlika im je u minusu -90!
[quote name='Vinko' timestamp='1358291355' post='101979']
Cae i Chester, to je zato što rukomet nije interesantan sport, imaš par repki koje su nešto i za koje znaš da da če dogurat daleko ovo ostalo je pišanje po livadi, ova mađarska svako prvenstvo fol jaka a svako prvenstvo ih tučemo ko pedere na gay paradi. Jednostavno nezanimljivo nema iznenađenja..
[/quote]

Zato je Europsko prvenstvo puno teže od svjetskog jer je malo ih uljeza tipa Australija, Bjelorusija i tako..
Meni je osobno rukomet interesantan sport jer sam ga trenira prije ali sve ovo oko reprezentacije je dovelo do toga da mi je entuzijazam splasnuo..
Kada sam video rezultat kojim je pobedila Španija,nisam mogao da verujem :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
odlican rukomet izmedju Poljske i Srbije na kraju Poljska pobijedila i ako je Srbija imala veliku prednost,Hrvaska pobijedila Egipat i sa Spanijom igra za prvo mjesto u grupi,volio bi da pobijede hrvati navijat cu za njih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.