20. januar 2013.13 god. comment_103057 Dubro ne lupetaj, kakvo zaustavljanje Maqude, njega mogu zaustavit i poluprofesionalni golferi što nebi uspjeli igrači jedne SP reprezentacije, Maqueda igra u repki samo zato što je ljevak, jebem nejga i onu grbu, jedino što je u obrani solidan-dobar ali nije više od solidnog ljevaka. Srbi trebaju zaustavig Aginagaldea a dal imaju tu kvalitetu pitanje je, Šterbik če bit sigurno duplo bolji nego protiv nas, realno Srbija nema šanse. Što se Hrvata tiče, ispao Lac ispala i Hrvatska, ispao i Šrlek al nije on tolka šteta, jedina al jedina šansa je da se pozove Balić pa da se igra sa Duletom na ljeom vanjskom a Balićem u prvoj, i svježina najboljeg igrača svih vremena je jedina Hrvtska šansa, što če Glupoža napravit ostaje za vidjet. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103060 Umjesto Štrleka dolazi Ninčević, koji je odličan, često sam ga gledao na areni sport za njegov Berlin, stvarno je ubojit i siguran sam da će odradit savršen posao. Mislim da možemo bez Laca ako Bičanić bude spreman, iako da sam izbornik umjesto Laca bi pozvao rukometnog maestra Ivana Balića Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103069 Vinkec pitanje je bi li Balić pregazio svoju riječ i vratio se u reprezentaciju, ali bez LAca istina duplo smo slabiji. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103085 Sutra rutenku rjesiti i onda protiv zabara odmah uci, ne ko pickice cekati da nas dinart i sorinadho izbatinaju nego im duplo vratiti, btw ako ste gledali danas fra-isl u obrani su jako losi bili, istina da ce protiv nas to biti bolje, ali osjeti se da dinarta i ekipu umor stize i tu je nasa sansa. Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103289 gledao sam Srbiju i katastrofalno su igrali,mora se priznati da su spanci mnogo jaci ali Srbija je sama kriva da su pobijedili Sloveniju igrali bi s Egiptom laksim protivnikom. Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103295 Razbili smo Bjeloruse, malo smo popustili u 2.poluvremenu, ali nema veze, jer ipak su igrali svi mladi i pokazali se odličnima. Ninčević je i više nego dostojna zamjena Štrleku, danas je stvarno odigrao odličnu utakmicu. Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103301 večeras rutinski odrađeno, dobro što je Glupoža dao mladima da igraju i ono najvažnije pucaju, neda mi se sad analizirat tekma sa žabarima budem to na dan utakmice sve u svemu solidna partija žao mi samo Mandalinića, htio se dečko iskazat al nije ga išlo... Ninčević ne da je "više nego dostojna zamjena" nego je i bolji od Štrleka Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103308 *ebote koja mrcina je Stepančić, prvi put ga gledam .. mozda realizacija 5/10 ali pucao je iz svakakvih situacija . Odlican igrac sa strasnim udarcem. btw. Jucer sam gledo Francuska - Island i Francuzi nisu ni upola ona sila od prije. Nije da mislim, nego znam da cemo ih pobjedit ! Ove godine idemo do prvog mjesta, dosta je vise bronce !! Ajmo momci nastavite igrat srcem <3 Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103317 Ja sam ga gledo u CO Zagrebu i odma se vidilo da je igračina, glavni je igrač uz Horvata u Zagrebu. Ne boji se pucat i strašno jak, tako da što se tiče desnih vanjskih tu nema problema i što se tiče prvenstva i što se tiče budućnosti jer tu su uz njega i Kopljar i Buntić koji je trenutno ozljeđen. Prijavi
21. januar 2013.13 god. comment_103322 Ninčević je pravi robusni killer koji se ne boji nikoga i ničega, igra na vrhunskoj razini već godinama, u najjačoj svjetskoj ligi. Točno ono što nam treba, i što hoće, riješiti utakmicu protiv žabara. Gazi gazi karabatićaaa ajmooo! Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103329 Htio sam reć i da je bolji od Štrleka, ali kontam možda ima neki Štrlekov fan pa da ne ulazim u verbalni konflikt! Najbolje mi je kod Ninčevića što ide na šut i kad su minimalne šanse da će proć i zabit gol i onda uspije, ne boji se ić i duel i što kaže Drago Čosić, on je kao jegulja, samo ti sklizne, ne možeš ga zaustavit Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103367 ja jesa Štrlekov fan al neigra ovo prvenstvo baš na razini, a možda se meni tako samo čini al bio je bolje prije a sad i ova ozljeda... uglavnom Ninčević je bolji u ovom trenutku, a Štrlek se zajebo odlaskom u poljsku jebote poljska liga da te jebo di si nju našo... Stepančić je velik talenat, odlične fizičke predisspozicije, sad nek supi sezonu dvije iskustva u Zagrebu, eventualno 3 makar je i to previše, paljada odma u neku jaču ligu, Njemačku ili ŠPanjolsku po mogućnosti, makar se i francuska diže, makar ni Poljska a ni Mađarska nebi bile loše odskočne daske i usputne lige. Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103369 [quote name='Ercov' timestamp='1358801142' post='103282'] Spanija deklasirala Srbiju 31-20 u osmini finala SP. [/quote] A dobro to je jako mlada ekipa. Nije ista kao i sa Evropskog Prijavi
23. januar 2013.13 god. Autor comment_103657 E ovako, već duže vrijeme ne pratim rukomet. Ali večerašnju utakmicu je teško propustiti. Na kompu Chelsea, na TV-u SPR. Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103671 [quote name='Caeruleus' timestamp='1358957512' post='103657'] E ovako, već duže vrijeme ne pratim rukomet. Ali večerašnju utakmicu je teško propustiti. Na kompu Chelsea, na TV-u SPR. [/quote] isto i u mene! Francuzi se baš i ne propuštaju! jebi mater žabarima! Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103675 Ajmo do pobjede!! Cijela Hrvatska vjeruje u te dečke! [media]http://www.youtube.com/watch?v=kT0ugTEMfoE[/media] [b]Ruka se čvrsto stisne, sa tribine vrisne HRVATSKA i nebo iznad tebe zna da naša ti si voljena, ritam bubnjeva u tijelo spaja nas sa njom, arena paklena sad diše i povijest piše pjesmom tom...[/b] [media]http://www.youtube.com/watch?v=GA2JPvreHmo[/media] Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103726 jebote El_Nino stavljaš rukometne za nabrijavanje a ne staviš od Kruške "hej hej pakleni" (bar mislim da se tako zove, al znate na koju mislim xD ) večeras francuze možemo dobit jdino obranom, Alilović mora bit na nivou, ma puno es toga mora poklopit, ja prednost ipak dajem francuzima, al jebemu mater PODERI ŽABARSK PIČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103795 odigrao karabatić hendikep na hrvatsku,, mamicu mu njegovu ružnu jebem,....e sad su dobili svoje.. i te francuze isto nabijem na kurac.. gazi pičke žabarskeeeeeeee do zlataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103802 TOOOOOOOOOO MA TOOOOOOOOOO GAZI GAZIIIII ŽABARE BRAVO MRCINEE!!!!!!!!!!! Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103810 sve iskrene cestitke hrvatskoj reprezentaciji na pobjedi nad francuzima,dokazali ste da ste najbolji i da vam zlatno nemogu ni otet. Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103812 plači Karabatak pičko ružna žabarska i svi ostali žabari plačite Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.