Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[quote name='pidy' timestamp='1327265601' post='19661']
Ne znam sto nije Lackovica ubacio kada je gutavo bilo. Covjek je u super formi a on ubaciva Dragu Vukovica koji nije skroz oporavljen.
[/quote]

Aj ti to njemu objasni. Pa njemu je Kopljar glavni igrač xD
JEBEM JA SUCIMA NJIHOVE ODLUKE, UVIJEK SE SUDI PROTIV NAS, OPET SU NJIHOVE ODLUKE UTJECALE NA REZULTAT!
[quote name='jakovf' timestamp='1327266240' post='19667']
JEBEM JA SUCIMA NJIHOVE ODLUKE, UVIJEK SE SUDI PROTIV NAS, OPET SU NJIHOVE ODLUKE UTJECALE NA REZULTAT!
[/quote]

Ne rise, nisu suci krivi sto je Balic izgubio 5 lopti i sto je Duvnjak u zadnjem napadu skrivio probijanje. Hrvatska je kriva, po meni izbornik zbog nekih glupih odluka. Trebao je, kao sto sam rekao, ubaciti Lackovica koji je u top formi, a mogao je i u zadnjem napadu traziti time out i igracima fino objasniti akciju itd....
Objasni mi ono isključenje Kopljara koji je bio 2 metra od igrača koji je gol dao i nije ga apsulutno ništa taknuo!Objasni mi kako dok naš igrač puca i njihovi protrčavaju unutar 6 metri, kako nije sedmerac i kako dok njihov igrač puca i naš pretrčava, to je odma 7m.I još jedna stvar, oni naprave u 22.min i 29.min prekršaje za isključenje i sudac pokazuje žuti karton, u 30 MINUTI!? Pa žuti se pokazuju u prvih 10-15min, ako me dobro služi pamčenje.Sori, al ovo su činjenice.
[quote name='jakovf' timestamp='1327267238' post='19674']
Objasni mi ono isključenje Kopljara koji je bio 2 metra od igrača koji je gol dao i nije ga apsulutno ništa taknuo!Objasni mi kako dok naš igrač puca i njihovi protrčavaju unutar 6 metri, kako nije sedmerac i kako dok njihov igrač puca i naš pretrčava, to je odma 7m.I još jedna stvar, oni naprave u 22.min i 29.min prekršaje za isključenje i sudac pokazuje žuti karton, u 30 MINUTI!? Pa žuti se pokazuju u prvih 10-15min, ako me dobro služi pamčenje.Sori, al ovo su činjenice.
[/quote]

Kopljar je bezze iskljucen. U onoj situaciji, jedino je Cupic mogao biti iskljucen. Ali suci su odmah kompezirali u narednom napadu, kada su isto tako iskljucili jednog spanskog igraca a nije napravio stroziji prekrsaj.

Za kartone se ne sjecam...
kad se pobjeÄ‘uje i kad sve štima hrvatska ima samo jednog izbornika, a kad se gubi i kad ne ide izbornika i stručnjaka je masu :)
neovisno o kojem je sportu riječ, zanimljivi balkanci ;)
nastavite sa stručnom analizom
Gledao sam utakmicu, bila je velika borba moglo je prevagnuti na jednu ili na drugu stranual na kraju je odlucila sjajna obrana Spanaca.
Idemo dalje, razbit Francuze!
super ja sam zadovoljan moram priznat da sam bio skeptićan ali Goluža radi dobar posao sa repkom, eto Vori promašio 3-4 zicera Balić popušio par lopti al evo obrana na mjestu u napadu jedino što je Lac trebao više u 2. poluvremenu al inače sve ok močniji smo bili al eto pogreške individualaca su nas stajale protiv danas i ne tolko dobre Španjolske al eto kako odmiče takmičenje kako sam gledao ostale mogu reć da smo glavni favoriti za zlato , da igramo sad 3 puta protiv španjolske mislim da bi ih 3 puta dobili al et večeras se zalomilo , poraz je dobro došao spustio malo dčke na zemlju , pomogao ubuduće da budu koncentriraniji paćljiviji i smireniji, te da se izvuku neke greške i pouke , idemo dalje idemo tuć Francuziće i Karabatića koji priželjkuje sebe i srbe u finalu al da mu zapaprimo pa da nevidi ni polufinala.
Samo da uspijemo proći dalje, falilo je malo sreće u ovoj utakmici, previše se zicera fulalo a Balić je posto dobar samo za iznudit sedmerac i isključenje nažalost...
Goluža je uspio izgubiti dobivenu utakmicu, svaka mu čast na tome

[quote name='drogba 11' timestamp='1327270926' post='19692']
kad se pobjeÄ‘uje i kad sve štima hrvatska ima samo jednog izbornika, a kad se gubi i kad ne ide izbornika i stručnjaka je masu :)
neovisno o kojem je sportu riječ, zanimljivi balkanci ;)
nastavite sa stručnom analizom
[/quote]

u ovome se slažem s tobom, ali i ti se moraš složiti samnom da je Goluža jučer izgubio utakmicu...
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1327334709' post='19908']
[img]http://teletext.bhrt.ba/200/239_0001.png[/img]

[img]http://teletext.bhrt.ba/200/239_0002.png[/img]
[/quote]
ovo se zove teletext manija :P :P :P :P
uff večeras jako važna tekma , al francuzi nisu više kao nekad mislim da i ih naša mladost mogla pregazt samo treba čvrsto u obrani odigrat i nikako ne razbranit Omeyera , ja bi počeo ovako ,Štrlek, Lac, Duvnjak, Kopljar, ÄŒupić , Musa na golu naravno Alilović u obrani igrat sa Vorijem i postepeno uvodit Balića i Buntića te navijše igrat na Laca da on puca preko Fernandeza jer je dešnjak pa če mu bi teže zaustavit dešnjaka u skok šutu tu možemo dobit na iskljuučenjima , samo da nas sudci ne zajebu i mislim da imamo realne šanse pobjedit ako ne i naguzit ih , ja i dalje vjerujem da smo najkvalitetniji i da možemo osvojit i zlato koje fali.
Što mi je još draže tekma je u dobrom terminu baš prije treninga pa ču bit nabrijan i vjerojatno ostatak ekipe bit će prava ludnica i to baš dans igramo, mislim da će danas bit najbolji ikad :))) ništ vezano al morao sam se pohvalit :PPP
AJmo našiiiiiii !!!!! <3
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327428681' post='20152']Bruke od ovakve Francuske gubiti :/[/quote]
I ja kažem, ako ih sad ne mogu dobiti onda nikad neće. Francuzi su grogirani, indisponirani, nikakvi. Al bojim se da Hrvati imaju komplekse prema njima. :unsure:
Razbise Hrvati Francuze posteno. Cestitke...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.