18. januar 2013.13 god. comment_102469 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1358462507' post='102431'] "Prvi i osnovno prvo kad dobijete loptu nemojte njome udarati od poda!" - Slavko Goluža, bogotac [/quote] Nisam gledao tu situaciju, ali vjerojatno je htio reć da ne pepaju loptu previÅ¡e nego da ubrzaju igru, znaÄi primiÅ¡ loptu Å¡alji je igraÄ do sebe, da se ubrzaju napadi. Nije Goluža niÅ¡ta glupo tu reka po meni. Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102480 E kako su mi Srbi živac povukli u utakmici protiv Poljske majko mila... Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102493 [quote name='CFC1905' timestamp='1358507776' post='102469'] Nisam gledao tu situaciju, ali vjerojatno je htio reć da ne pepaju loptu previÅ¡e nego da ubrzaju igru, znaÄi primiÅ¡ loptu Å¡alji je igraÄ do sebe, da se ubrzaju napadi. Nije Goluža niÅ¡ta glupo tu reka po meni. [/quote] niÅ¡ta glupo al Å¡ta je sve govorio i ovo zvuÄi glupo, a i nije osnovno, moraju ljudi vodit loptu a kako ÄeÅ¡ je vodit ako ne lupaÅ¡ o pod ?! to je i trebalo klincima, izgledali su bezidejno i dosta nezrelo (Å¡to se i razumije jelte) zato je morala lopta poteÄ, nije to neki protivnik jbt egipat, lopta poteÄe koji krug i imaÅ¡ viÅ¡ak garant, ako ne to opaliÅ¡ je prkeo njih, pad koncentracije samo tako, joÅ¡ da imamo bolj napadaÄki orijentirane pivote od Voria i Muse... Inaće sviÄ‘a mi se Å¡to radi s klincima i nek se tako nastavi ! Protiv Å panjolske prva gledljiva tekma, Australiju sam prespavao, a i ove ostale nisu bile zanimljive al sam onda malo visio u frižideru malo gledao, uglavnom dosadno, al mislim da ćemo i Å panjolce pojest, nisu oni neÅ¡to, osim ako ne moraju dobit, u rukometu je bar poznato da dobivaju oni koji "moraju". Prijavi
18. januar 2013.13 god. comment_102494 [quote name='Vinko' timestamp='1358513656' post='102493'] niÅ¡ta glupo al Å¡ta je sve govorio i ovo zvuÄi glupo, a i nije osnovno, moraju ljudi vodit loptu a kako ÄeÅ¡ je vodit ako ne lupaÅ¡ o pod ?! to je i trebalo klincima, izgledali su bezidejno i dosta nezrelo (Å¡to se i razumije jelte) zato je morala lopta poteÄ, nije to neki protivnik jbt egipat, lopta poteÄe koji krug i imaÅ¡ viÅ¡ak garant, ako ne to opaliÅ¡ je prkeo njih, pad koncentracije samo tako, joÅ¡ da imamo bolj napadaÄki orijentirane pivote od Voria i Muse... Inaće sviÄ‘a mi se Å¡to radi s klincima i nek se tako nastavi ! Protiv Å panjolske prva gledljiva tekma, Australiju sam prespavao, a i ove ostale nisu bile zanimljive al sam onda malo visio u frižideru malo gledao, uglavnom dosadno, al mislim da ćemo i Å panjolce pojest, nisu oni neÅ¡to, osim ako ne moraju dobit, u rukometu je bar poznato da dobivaju oni koji "moraju". [/quote] Pa dobro moraju pepat i vodit loptu, to je normalno, Goluža je se malo krivo izrazio al eto. a ne bi ja baÅ¡ tako otpisa Å panjolce, istina da su naÅ¡i odliÄni zasad ali Å panjolsci su uvijek skoro dobri a i sad su na domaćem terenu pa će bit duplo teže. Imamo mi boljeg pivota za u napad, mislim da je Marino Marić odliÄan i mlad je, ali eto Musa je tu u reprezentaciji zbog defenzivnih zadataka, a Vori nije onaj stari ubojiti ali je i dalje dovoljno dobar. Al eto dobit će i Marino svoju priliku. SviÄ‘a mi se kod naÅ¡h Å¡to su dosta popravili kontre ali strah me vanjske linije kad doÄ‘u Ävršće i bolje obrane, tu će nam trebat netko s idejom da se to probije, neki virtuoz a to je Balić bio, već se ar puta na ovom prvenstvu pokazalo kako naÅ¡i dosta puta nemaju ideju u napadu, strah me pomislit Å¡to će bit kad budemo igrali protiv Francuza ne budu li Lac, Duvnjak ili ÄŒupko raspoloženi... Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102620 VeÄeras navijat za poraz Hrvatske, jer ako dobijemo možemo se oprostit od polufinala. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102630 ma kakvi Å¡panjolci... samo netreba uzimat glupe Å¡uteve, raÄ‘e im predat loptu nego razbranit Å terbika, nije sarmiento neki kreativac da sad izÄarobira tu loptu na Aginagaldea, kojeg usput budi reÄeno isto tako treba dobro zatvorit i dobio si Å¡panjolce. Dubro Å¡to to ? kakva je situacija ? Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102648 Ja ne razumijem zaÅ¡to da gubimo danas od Å panjolaca, pa ako su Francuzi izgubili od Nijemaca onda je možda bolje izbjeć Nijemce, ali opet po meni koliko sam gledao utakmice velikana na ovom prvenstvu mi smo najbolji, jer gledo sam juÄer Dance i Makedonce i Danska tek na kraju prelomila utakmicu, a Å panjolska isto tako u zadnjim minutama slomila MaÄ‘are, Francusku sam gledo jedan dio protiv Tunisa i mogo je Tunis doć do pobjede, a joÅ¡ juÄer izgube, znaÄi nisu oni nepobjedivi Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102650 Istina Francuzi su izgfubili od NjemaÄke ali oni uvijek tempiraju formu tako da budu najbolji kad treba a i protiv nas su uvijek nabrijani, posebno Omeyer. Ali nisu nepobjedivi.. Bumo videli. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102706 Å panjolska - Hrvatska 25:27 Potpuno zasluženo, mogli smo i viÅ¡e! Nema straha!! InaÄe poklon kladionice bio 3,00 na Hrvatsku Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102709 Francuzi su izgubilii zato Å¡to je branio onaj crnac Karaboue il kako se već zove. Mi dans dobili Å¡panjolce smao zato Å¡to Å terbik kurca nije napravio, i to je baÅ¡ bila ona jdna od 100 kad golman takvog kalibra jednostavno nema dan, protiv jaÄih nemamo Å¡to tražit bez Laca, jedino pohvalno Å¡to su Aginagaldea branili odliÄno, frajer lopte vidio nije, sad joÅ¡ proć Bjeloruse pa onda Äemo vidjet.. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102710 Vinko nije baÅ¡ tako, pogledaj Å¡ta je sve Alilović obranio, pa nije to sluÄajno, nije to da Å panjolci nisu imali dan, nego jednostavno kad ne ide ne ide, nema tu kad izgube nemaju dan, oni su slabiji i to je to. Å terbik je solidan bio, ali naÅ¡i su razarali, ja nisam mogo vjerovat kakav BiÄanić ima top u ruci, takoÄ‘er i Vuković, Dule, Kopljar, ÄŒupko je standardno dobar i to nije njihov loÅ¡ dan već naÅ¡a kvaliteta Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102712 ne ne, nije Å¡panjolcima loÅ¡ dan bio, krivo si shvatio, oni su dosegli svoj plafon, nisu oni bolji od ovoga Å¡to su pokazali, kao Å¡to sam i na poÄetku rekao prosjeÄna je to reprezentacija, dobro možda malo viÅ¡e od toga, al nikako u rangu s nama, Francuzima, Dancima.. Al im je golman najbolji na svijetu, i golman im nije imao dan, pa kurca nije obranio, i ne da nije imao dan, nego mu je ovaj bio i loÅ¡, takvim golmanima se to desi jednom u neznam kolko... i mi baÅ¡ potrefili tu tekmu - taj dan. Da je Å terbik bio upola kolko može nebi mi pola svojih golova zabili, imali smo po pitanju toga sreće. Samo hoću reć da bez Lac-a nemamo Å¡to tražit protiv jaÄih reprezentacija. BiÄanić jest bio dobar danas, al nije on ni jak ni visok da dominira ni na jednom kraju terena, i dalje bi uzao prije Balića nego njega. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102724 Srbija opet izgubila dobijenu utakmicu.Porazom od Slovenije,Srbija za protivnika u osmini finala dobila Spaniju,sto ce joj verovatno biti kraj takmicenja. Prijavi
19. januar 2013.13 god. comment_102732 sramota za Srbiju sta je prokockala i vjerovatno ispada od Spanije,svaka cast hrvatima najvise su pokazali na ovom prvenstvu i nadam se da ce osvojiti. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102780 Hrvatska dobila Španjolce. Ja mogu reć samo da su oni kurac bez Xavija i Inieste. Kapak. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102809 Vinko nije sve do golmana. Puno puta obrana odradi viÅ¡e posla od golmana kad on obrani. "Lako" je Omeyeru branit kad ima zid ispred sebe, a zamisli recimo kako bi mu bilo da je kojim sluÄajem u ekipi Australije... Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102823 to stoji care, makar neznam kko smo do toga doÅ¡li xD al složit Äemo se da Hrvatska ima puno bolju obranu od Å panjolske, zapravo smo mi poznati Å¡to na obrani poÄivamo igru, dovoljno govori i da smo i ovo prvenstvo najbolji blokeri... dok Å panjolska s druge strane to sve nije.. a opet mogu reć da je Å terbik bolji od Alilovića, rekao bi stepenicu-dvije iznad. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102828 [quote name='Vinko' timestamp='1358677674' post='102823'] to stoji care, makar neznam kko smo do toga doÅ¡li xD al složit Äemo se da Hrvatska ima puno bolju obranu od Å panjolske, zapravo smo mi poznati Å¡to na obrani poÄivamo igru, dovoljno govori i da smo i ovo prvenstvo najbolji blokeri... dok Å panjolska s druge strane to sve nije.. a opet mogu reć da je Å terbik bolji od Alilovića, rekao bi stepenicu-dvije iznad. [/quote] Pa to ti kažem, naÅ¡a obrana je odliÄna, Gojun i Vuković su odliÄni u defanzivi i dosta blokova odrade, posebno Gojun koji je trenutno meÄ‘u najboljimblokerima svijeta. Å terbik je stepenicu iznad Alilovića.. Dvije nikako, Mirko je odliÄan vratar ali ipak nije ona svjetska klasa ko Å terbik i Omeyer, ali opet reći da je za 2 klase ispod pa i nije.. Ali naÅ¡ rezervni golman Ivić će bit za koju godinu jedan od najboljih vratara svijeta to je vrlo izgledno.. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102857 Srbi bi mogli proći Å panjolce ako se uozbilje, sa dobrom taktikom zaustavljana Maquede sve je moguće...joÅ¡ onaj narkić ako stane na baru pa se razbrani...ja ih ne otpisujem, ali ako im obrana bude kao dosad na turniru, jebali su ježa..Btw. Å¡to se Bjelorusije tiÄe, ako zaustavimo Rutenku, dobit ćemo ih sa 10+ razlike. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_102997 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1358683119' post='102857'] Srbi bi mogli proći Å panjolce ako se uozbilje, sa dobrom taktikom zaustavljana Maquede sve je moguće...joÅ¡ onaj narkić ako stane na baru pa se razbrani...ja ih ne otpisujem, ali ako im obrana bude kao dosad na turniru, jebali su ježa.. Btw. Å¡to se Bjelorusije tiÄe, ako zaustavimo Rutenku, dobit ćemo ih sa 10+ razlike. [/quote] Porazom od Poljske se Srbija oprostila od daljeg takmicenja. I Poljaci i Slovenci igrali ukupno 10 minuta sa 100% mogucnosti, po utakmici, i bilo dovoljno da dobiju nase amatere. I jos se suska da ce se Stanic povuci iz reprezentacija posle SP-a... Braco Hrvati, primate li me u klub navijaca !? Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103000 [quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358699738' post='102997'] Porazom od Poljske se Srbija oprostila od daljeg takmicenja. I Poljaci i Slovenci igrali ukupno 10 minuta sa 100% mogucnosti, po utakmici, i bilo dovoljno da dobiju nase amatere. I jos se suska da ce se Stanic povuci iz reprezentacija posle SP-a... Braco Hrvati, primate li me u klub navijaca !? [/quote] Whis,izdajice! Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103002 Ako dodjemo na zabare u 1/4 trebamo angazirati nekog psihologa da ih sredi u glavi jer utakmice protiv njih smo gubili vise jer smo se usrali kao na OI ove godine, prvi napad Cupic metar iznad gola opali loptu, duvnjak 0/9 sut i svaku utakmicu ista situacija iako mislim da cemo tesko proci jer nemamo ni laca ni strleka a vjv ni bicanica tako da bojim se da nas ne nakantaju Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103006 Po meni Srbija nema šanse za proć dalje. a budimo realni nisu oni kvaliteta za sam vrh svjetskog rukometa. Ono kod kuće kad su igrali prvenstvo se poklopilo, malo atmosfera euforija i to. Odma sam tada rekao da im je to vrhunac. Njitap nama će se Lac vjerojatno vratit' u knockout fazi. Whisp dobrodošao si. :) Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103041 [quote name='Ercov' timestamp='1358700149' post='103000'] Whis,izdajice! [/quote] A koga da bodrim !? 6 panjeva, drvored, dalekovod, tarabu Ja sam uvek ponosan na Srpske sportiste, koji ginu na terenu, i daju srce za svoju zemlju. A ove kvazi sportiste ko zna kad cu opet gledati. Cak i da prodju Spance, pa i medalju da osvoje, u mojim ocima su pali za sva vremena. Prijavi
20. januar 2013.13 god. comment_103050 [quote name='Njitap' timestamp='1358700545' post='103002'] Ako dodjemo na zabare u 1/4 trebamo angazirati nekog psihologa da ih sredi u glavi jer utakmice protiv njih smo gubili vise jer smo se usrali kao na OI ove godine, prvi napad Cupic metar iznad gola opali loptu, duvnjak 0/9 sut i svaku utakmicu ista situacija iako mislim da cemo tesko proci jer nemamo ni laca ni strleka a vjv ni bicanica tako da bojim se da nas ne nakantaju [/quote] Najbolji psiholog je Ivano Balić Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.