Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

Navijam za Hrvatsku. Nadam se da ce i pobjediti. Srbija ima extra navijaca i sigurno je da ce napraviti dobru atmosferu, ali Hrvatska ima kvalitetniju momcad. Sanse su podjednake 50%-50% :rolleyes:
  • Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Večeras će biti jako zanimljivo...Kao prvo bit će zanimljivo na tribinama, jer se najavljuje između 500 i 1000 navijača Hrvatske. Kako će se to sve uklopiti s 14.000-15.000 navijača Srbije ostaje da se vidi. Da li će biti izgreda, hoće li sve biti OK ovisi i od rezultata. Ako pobjedi Srbija, manje su šanse za izgrede, ako pak pobjedi Hrvatska, moglo bi doći do nereda. U svakom slučaju bit će zanimljivo.
i još jednom dokazali da smo najkvalitetnija repka u zadnji 10 ako ne i više godina , Hrvatska repka je najkonstantniija stalno smo u polufinalu i borbi za medalju mi smo stalno tu a mjenjale su se redom njemačka francuska danska pa opet francuska pa sad eto čini se sšoanjolci došli na red i stvarno mi Hrvati možemo bit ponosni a bome i Bosanci , kaže se:dobar susjed zlata vrijedi :P šala mala xD
Ajmo sad detaljno ja bi da se počne standardno Lac Duvnjak Nina Čupić Vori i Kopljar na golu Mirko i tako se nadam da će i bit imamo puno puno jaču klupu (Balić,Buntič,Zlaja,Bićanić, Losert...) sad puno vas ističe publiku Srbiji kao prednost no ta ista publika može bit dvosjekli mač nama to neće bit problem sve su to iskusni igrači kao što rekoh u polufinalima stalno već 10 godina u svakojakim zemjljama a Srbi kao što je i sam Džomba rekao ako u pučetku zeznu par lopti mogu im se što se kaže odsjeć noge baš zbog pritiska i tereta uspjeha pred svojom publikom.
Iskreno više se plašim sudaca nego srbije jer protiv srbije možemo igat , ja sam za 3-2-1 visoko postavljenu obranu da se neutraliziraju 2 najbolja igrača (Vujin, Ilić) i Toskić a na krila nek curi ionako im nisu svjetska klasa al jbg od nekud mora doć udara nije to kao u nogometu pa onda nek ude s krila. Puno če večeras ovisit i igra Kopljara jer Ilić je njih najbolji igrač a Kopljar je pokazao da je možda i najbolji branič na svjetu trenutno jer kad karabatić i Narcis pored tebe zabiju 2 gola onda znaš kolko vrijediš, sve u svemu dosta filozofije ako nas sudci ne pokradu uvjeren sam u zlato i kao što Kruška kaže od Hrvatske repke veći je samo dragi Bog.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327589348' post='20508']

Jel itko skonto 2 kutije cigara na slici 7/11?
[/quote]

jest , Balića ja često vidim da puši svaki dan prije treninga u bircu na kavici pljugica novine i libo ga racku , preveč ga se razmazilo...
haha i preporučio bih svima da gledju utakmicu na HTV 2 ako imaju , bit će dobro.... pogotovo ako bude tjesno do kraja pa ako Drago poludi za mikrofonom , on je stvarno najbolji komentator možda uopće uz Božu Sušeca koji je legenda, l eto Drago je tako srčan navija jednostavno utakmica dobije drugi ton još nešto podbudi i onog zaspalog navijača u čovjeku stvarno velik komentator i navijač :)
[quote name='Vinko' timestamp='1327685522' post='20831']haha i preporučio bih svima da gledju utakmicu na HTV 2 ako imaju , bit će dobro.... pogotovo ako bude tjesno do kraja pa ako Drago poludi za mikrofonom , on je stvarno najbolji komentator možda uopće uz Božu Sušeca koji je legenda, l eto Drago je tako srčan navija jednostavno utakmica dobije drugi ton još nešto podbudi i onog zaspalog navijača u čovjeku stvarno velik komentator i [b]navijač[/b] :)[/quote]
On je prije veliki navijac , nego komentator !
A ova utakmica se MORA gledat na HTV2
još bi spomenuo jednu stvar euforija na krilima euforije srbi bi mogli poletit a opet mogli bi i izgorit u euforiji i želji tako da je to još jedna od činjenica koje spadaj pod kategorjiju "dvosjekli mač" i rekao i da je najvažnije i jedini Golužim posao ohladit igrače da oni uđu što hladnije glave u utakmicu jer polufinale je velika stvar svatko se zapali z to a pogotovo to što je s druge strane srbija , a eto ja igram rukomet i mogu vam reć da jako puno znaći hladna glava pogotovo za vanjske igrače, tako da je to primarni cilj i ako to uspijemo velik je +

[quote name='Blues_95' timestamp='1327685719' post='20833']
On je prije veliki navijac , nego komentator !
A ova utakmica se MORA gledat na HTV2
[/quote]

a nezz možda ja imam presubjektivno mišljenje i priznam to al meni je on super meni kao Hrvatu je njeg super slušat ti si iz Bosne kolko sam skužio pa sii vjerojatno objektivniji i ne uzimaš njegovo komentiranje ili bolje rećeno navijanje k srcu al eto opet ču reć meni je super :))
Srbija ide dalje sasvim zasluzeno, u drugom poluvremenu takticki razbili Hrvate odigrali bez greske i uz to golman je branio kao nikad
  • Autor
Srbija zasluženo prošla, jer se Hrvatska tako sjebala da je to čudo jedno. Sve sam psovao večeras. Ma fuj! A najjače od svega je bilo na kraju kada su igrači Srbije zajedno s navijačima pjevali "Zašto ćutite pičke ustaške", ovo nisam u životu vidio + bakljada i laserijada u rukometu xD
Onda igra kao što se Saračević reko pobjedili smo sami sebe nema previše filozofije podatak o 49% realizacije sve govori obrana dobra samo golmani nisu bili na nivou, kad se trebalo stisnut mi nismo tu krivim i Golužu što igraju neki Bićanići, Batinovići, Duvnjaki pičke materine umjesto igrača koji rade razliku koji su svjetska klasa, i možda največa greška pri minusu od 2-3 gola mi igramo napad od minute i nešto, i eto trebalo je sreće par stativa prečki šta god a srbima ušlo sv što puknu odbije se od bloka i poda pa od stativa u gol i takoo par puta. Daleko smo kvalitetniji treba skupit glave i možda se pomirit da nikad više nećemo imat Džombu i Kaleba na krilima Sulića na crti i velikog Peru Metličića na vanjskoj liniji mi smo odlična repka dapače najbolja u zadnjih 10 godina al treba ono nešto fali ali eto ovaj put realizacija i sreća. Ja sam rekao ovakvoj repki sve osim zlata je neuspijeh i toga se držim ali eto ajmo po broncu idemo na olimpijadu i bit će euro za 2 godine imat ćemo ikusniju ekipu dobili smo Kopljara Alilović se vratio pred nama je svjetla budučnost i tamna i teška noć. čestitao bi NORMALNIM srbima na ovom forumu na pobjedi zaslužena je. Al ono na tribini nisu bili srbi nisu bili ljudi nego cigani govna mućki provokatori đubrad majmuni fujjjjjjjjj!!!!!!!!!

[color=#ff0000]post edited by moderator (zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj osnovi)[/color]
Što se tekme tiče, steko sam dojam da su Hrvati na poluvremenu potcijenili svoje domaćine i ušli 'lako ćemo' u drugi dio što su istočne komšije kaznile i apsolutno zasluženo došli do pobjede. Nevjerovatno je kako je ta repka napredovala, pa čini mi se prije par godina da su ih naši u Sarajvu držali na jedno +5 i na kraju glat dobili, a onda po običaju prosuli sve u uzvratu ( u Nišu se igralo, koliko se sjećam). ;)

[color=#ff0000]post edited by moderator (da se ne bi vodile daljnje rasprave)[/color]
  • Autor
[color=#ff0000]@Kalouda pobrisao sam ti zadnji post, kao i prvu rečenicu u Vinka na koju si se žalio. Nećemo voditi rasprave u tom smjeru. Sve ostalo OK! ;) Lijepi pozdrav.[/color]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327699642' post='20878']
[color=#ff0000]@Kalouda pobrisao sam ti zadnji post, kao i prvu rečenicu u Vinka na koju si se žalio. Nećemo voditi rasprave u tom smjeru. Sve ostalo OK! ;) Lijepi pozdrav.[/color]
[/quote]

nije uredu, al ok ti si glavni

et izvini
  • Autor
I samo da vam kažem jednu stvar, eto ja sam navijao za Hrvatsku večeras naravno, opsovao sam u sebi sve što se moglo opsovati, razočaran jesam porazom, razočaran jesam ponašanjem publike - ali shvatite ovo je Balkan. Zviždanje na himnu je svakodnevnica, desilo bi se to isto Srbiji da je igrala u Hrvatskoj. Šta je tu je. Ja mislim da bi hrvatski navijači prije svega trebali biti ljuti na dotičnog predsjednika saveza Gobca i na Golužu koji bi nakon ovog trebali dati ostavke. Navijačima Srbije čestitam na prolasku u finale. Najviše od svega me razočaralo na suprotnoj strani ponašanje igrača Srbije na kraju i ono pjevanje.
Cae hvala tebi i isprika svima koji su pročitali ponjelo me vatren sam navijač al daleko od toga da ne mislim ono što sam napisao samo sam pogrešne rječi izabrao srbi se jesu ponjeli jako ružno i može ih bit sram fol bit ćemo fini ovo ono, al u drugu ruku drugo se nije moglo ni očekivat, ipak je to balkanski mentalitet krv i "pamet" vjerojatno ni naši "nvijači" nebi bili ništa bolji , još jednom isprika svima pogotovo Kaloudi kojeg se to čini se dotaklo izivina majstore.
[quote name='Vinko' timestamp='1327699091' post='20875']
Onda igra kao što se Saračević reko pobjedili smo sami sebe nema previše filozofije podatak o 49% realizacije sve govori obrana dobra samo golmani nisu bili na nivou, kad se trebalo stisnut mi nismo tu krivim i Golužu što igraju neki Bićanići, Batinovići, Duvnjaki pičke materine umjesto igrača koji rade razliku koji su svjetska klasa, i možda največa greška pri minusu od 2-3 gola mi igramo napad od minute i nešto, i eto trebalo je sreće par stativa prečki šta god a srbima ušlo sv što puknu odbije se od bloka i poda pa od stativa u gol i takoo par puta. Daleko smo kvalitetniji treba skupit glave i možda se pomirit da nikad više nećemo imat Džombu i Kaleba na krilima Sulića na crti i velikog Peru Metličića na vanjskoj liniji mi smo odlična repka dapače najbolja u zadnjih 10 godina al treba ono nešto fali ali eto ovaj put realizacija i sreća. Ja sam rekao ovakvoj repki sve osim zlata je neuspijeh i toga se držim ali eto ajmo po broncu idemo na olimpijadu i bit će euro za 2 godine imat ćemo ikusniju ekipu dobili smo Kopljara Alilović se vratio pred nama je svjetla budučnost i tamna i teška noć. čestitao bi NORMALNIM srbima na ovom forumu na pobjedi zaslužena je. Al ono na tribini nisu bili srbi nisu bili ljudi nego cigani govna mućki provokatori đubrad majmuni fujjjjjjjjj!!!!!!!!!

[color=#ff0000]post edited by moderator (zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj osnovi)[/color]
[/quote]

slažem se s tobom sve što si napisao...

znači Hrvatska je praktički sama sebe pobjedila u ovoj tekmi...realno, presudila je katastrofalna igra Hrvata i fenomenalni Stanić

i žao mi je što je do toga došlo, ali moram prozvati i organizatore...kao prvo kako oni mogu staviti francuske suce da sude Hrvatskoj u polufinalu...kad vidiš da je Hrvatska izbacila Francusku prije par dana i još da su Hrvatska i Francuska najveći rukometni rivali, onda to nema nikakve logike...stvarno se jasno vidi da su organizatori time pogurali Srbiju do finala

i još da spomenem ono "smanjenje kapaciteta dvorane za 5 tisuća mjesta", dvorana je bila puna tako da su to obične laži...time su organizatori samo drastično smanjili broj naših navijača...
i još da napomenem da na granici nisu puštali hrvatske navijače KOJI SU IMALI KARTE ZA UTAKMICU...

dakle, Hrvatska je mogla i trebala dobiti ovo, ali dakako da su i organizatori pomogli našem ispadanju.

i moram napomenuti sramotno ponašanje sprskih igrača na kraju...slažem se da i u Hrvatskoj ima jadnika koji pjevaju one provokatorske pjesme, ali ja znam da hrvatski IGRAČi NIKADA NEBI ONO NAPRAVILI

eto toliko od mene
  • Autor
Evo vidite kako Vinko i Kalouda znaju stati na lopticu kad treba kako bi se to reklo i drago mi je za isprike ;) a ja kažem za tih 5 tisuća ulaznica manje - to su znali ovi iz Hrvatskog rukometnog saveza (Gobac i ekipa), ali su vnago od ljudi, tako da to nisu ni saopćili navijačima. A na kraju krajeva tko zna šta bi sve bilo da je bilo 3-4 tisuće Hrvata u BG. Sigurno bi se krv prolila, a to ne ide nikome u prilog.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327700332' post='20884']
Evo vidite kako Vinko i Kalouda znaju stati na lopticu kad treba kako bi se to reklo i drago mi je za isprike ;) a ja kažem za tih 5 tisuća ulaznica manje - to su znali ovi iz Hrvatskog rukometnog saveza (Gobac i ekipa), ali su vnago od ljudi, tako da to nisu ni saopćili navijačima. A na kraju krajeva tko zna šta bi sve bilo da je bilo 3-4 tisuće Hrvata u BG. Sigurno bi se krv prolila, a to ne ide nikome u prilog.
[/quote]

imaš pravo...možda je i bolje ovako...da je bilo pol pol navijači ja sa sigurnošću mogu reći da bi Hrvatska pobjedila, ali bolje je ovako, bar nema smrtnih slučajeva

ova tekma se trebala igrati pred praznim tribinama, pa bi odnos snaga bio drugačiji
Ovako, da dam odmah malo poduži komentar na utakmicu iako sam pod stanjem alkohola. Prva stvar Gojun, tog bi čovjeka da sam trener šutao nogom u guzicu od Beograda do doma jer je lik blago rečeno kretenčina zatucana koja je u repki zbog obrane koju igra kao djete iz vrtića. Lik bukvalno ne zna napravit najobičniji školski prekršaj na pivotu koji čak i ja znam koji sam igrao rukomet jednu sezonu. Znači ta kretenčina čuva pivota na distanci od 2 metra sa dignutim rukama, jebemu mater uhvati ga objeručke oko pasa i 9 metara za Srbe, u svakom slučaju bolje nego da ti zabiju gol.

Svakako, najveći tragičari u svemu ovome su - Alilović i Goluža. Ne možeš ti normalno odigrat utakmicu ako ti golman nema minimum 10 obrana, a pogotovo ne ako neko debilno HDZ-ovsko govno na poluvremenu ubaciva golmana kojemu treba 40 minuta da se razbrani, svaka čast Veniju al to je činjenica. Alilović, Gojun, Losert i Goluža su 4 glavna krivca za večerašnji debakl. Da je bilo pokriti Ilića i daj ostalima na volju, ne bismo izgubili sigurno. I da je barem Alilović nešto obranio. Svatko tko je ikad igrao rukomet profesionalno zna da ti ne možeš pobijediti utakmicu ako ti golman nema minimum 10 obrana.

Ono što me još iživciralo, je to da Kopljar, Balić i ekipa nisu uopće gledali krila. Ninčeviću, oprosti, ali katastrofa si na ovom prvenstvu, nažalost nema Boga Štrleka da spasi utakmicu, a Čupić cijelo vrijeme na klupi. Na Horvatu se paučina skupila koliko je sam kisio na krilu, a nitko da mu doda loptu.

Da ne duljim o utakmici, prebacit ću se na poteze srpskih navijača. Ono na kraju "zašto ćutite pičke ustaške" je najjadniji potez koji jedna repka može napraviti. Mislite da se igrači ne bi pobili da nisu sportaši? Ali ne, jednostavno srpski navijači moraju pokazati svoj mentalitet kojim sramote svoju domovinu. Ja osobno nemam ništa protiv nijednog srbina ako je normalan čovjek, dapače imam mnogo srpskih prijatelja a i oba djeda su mi bili partizani al ovi kreteni su prezatucani da ne skontaju da nisu svi hrvati ustaše. Al žalim braćo, ovi degenerici su vam osramotili zemlju, tako da nemam što drugo reći nego mater im jebem. Šta reći, neki pobjede utakmicu, neki rat. Žalim Srbijo, al ovi navijači su dokazali da ste još uvijek najjadnija nacija u Europi.

Nema predaje, idemo dalje, Pakleni po broncu, U boj, U boj, Za narod svoj!!! ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.