Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

za vreme utakmice ŽENSKIH rukometnih reprezentacija, Srbije i Norveške, koju je rep Srbije dobila 28:25

Selektor Srbije:

http://www.youtube.com/watch?v=QJe329DUmMw

"nemaju muda da šutaju spolja"

inače i na ovoj utakmici oboren rekord svetskih prvenstava po broju gledalaca u hali 15 923

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 3 sedmice kasnije...
  • Autor

Znam da su napeti međuetnički odnosi u Vitezu baš kao što su i u nas u Hercegovini u Stocu, ali neopisivo mi je drago da jučer na utakmici između BiH i Estonije nije bilo belaja. Onaj mali Ovčina odličan igrač.

Kad je bila utakmica Estonija i BiH, komentator je rekao da ce BHT prenositi najzanimljivije susrete.

Jel to nitko ne prati europsko rukometno prvenstvo?
Hrvatska zasad ide s pola gasa uvjerljivo što je odlično da se što manje potroše u prvom krugu...
Što se tiče susjeda Srba, nisam gledao niti jednu vašu utakmicu, ali mislim da ćete proći skupini unatoč porazu protiv Rusije.
Najviše mi je žao Norvežana, baš su mi draga ekipa, borbena, nisu zaslužili poraz protiv Španjolaca, to su trebali dobit i išli bi dalje

• Autor

Jel to nitko ne prati europsko rukometno prvenstvo?
Hrvatska zasad ide s pola gasa uvjerljivo što je odlično da se što manje potroše u prvom krugu...
Što se tiče susjeda Srba, nisam gledao niti jednu vašu utakmicu, ali mislim da ćete proći skupini unatoč porazu protiv Rusije.
Najviše mi je žao Norvežana, baš su mi draga ekipa, borbena, nisu zaslužili poraz protiv Španjolaca, to su trebali dobit i išli bi dalje

Realno nikad dosadnije rukometno prvenstvo, a dok Gobac i Goluža ne sjašu nema boljeg sutra.

Kod mene isti slučaj,inače sam prije uvijek dosta utakmica pogledao..ne znam koji je razlog ali ovo prvenstvo mi se nešto neda gledati.

Sinoc malo pogledao Mađarska-Norveška i to je to.

TeÅ¡ka pobjeda, ali trebalo je biti barem 2 ili 3 razlike, imali smo tu prednost u zadnjoj minuti i bezveze napravili da izgleda kao da je bilo gusto do zadnje sekunde. Po meni nije Buntić igrač utakmice već Duvnjak, Dule je povukao na početku, zabio prvih 4-5 golova, razvalio je i jučer i pokazao da je najbolji na svijetu. 

Što se tiče Srbije, jako mi je žao što su ispali, nisam gledao niti jednu njihovu utakmicu pa mi nije jasno što ne valja u toj reprezentaciji, nešto sigurno ne štima. Naravno, nisam očekivao od njih prva 3 mjesta, ali očekivao sam da će proći u drugi krug. Ali to je onaj ''problem'' što se pojavljuje na rukometnim prvenstvima, a taj ''problem'' je domaćinstvo. Naravno to nije problem za domaćine, ali je za ostale koji igraju protiv domaćina, suci pomažu, puna dvorana, cijela država te dane živi za to i onaj poseban naboj je tu i zato domaćini uvijek idu daleko. Kasnije se vidi je li reprezentacija vrh rukometa ili samo jaki domaćin.

Danas zagrijavanje Danska - Španjolska, očekujem pobjedu Danske jer smatram da su kvalitetniji malo od Španjolaca, a i naravno domaćini su. Sutra onda slijedi rukometni klasik! Francuska - Hrvatska, nadam se pobjedi, čuo sam da su Francuzi relativno slabo igrali u prvom krugu, a i ako se ne varam Omeyer je ozljeđen. Očekujem da Duvnjak i Alilović donesu prevagu

Sami smo si krivi, trebali smo prvo poluvrijeme dobit sa minimalno 3 razlike, a mogli smo i vise, gubili smo loptu s igračem više i kod 4 razlike za nas, pa tu se trebalo otić na +6 i dobili bi ih lagano do kraja, nebi se oni vratili

Čudo je ljudska psiha, kolko se naši useru odma dok vide ovog Omeyera..isti k ko i dok su ovi iz Arsenala vidli Drogbu..

Jbte 4 razlike, igrač viÅ¡e i naÅ¡ napad !! I opet uspijemo izgubit poluvrijeme, nemoguće . Kopljar koliko je dobar bio u prvom poluvremenu, toliko je bio loÅ¡ u drugom, Duvnjaka su odlično čuvali zabio je koliko je mogao. A ovaj Musa ... igra u repki samo da imamo nekog tko konstantno dobija 2 minute. 

Ugl. sami smo sebe dobili i siguran sam da ćemo ih pobijediti ako se sretnemo u finalu !

Mocna polufinala EP.4 najace reprezentacije na svijetu  Danska - Hrvatska i Francuska - Å panija!

Svako svakog moze dobit, to je sigurno.. Jedva cekam to polufinale, samo da decki daju sve od sebe i onda sam siguran da ce dobit Dance unatoc sucima i navijacima!

IZNAD SVIH! HRVATSKA!

Mozda bi Hrvatska i mogla iznenaditi. Danci uopste nisu igrali neku jacu utakmicu, mozda se i opuste. Ako bude igrala 100%, Hrvatska ima sansi za finale.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.