19. decembar 2013.12 god. comment_154813 za vreme utakmice ŽENSKIH rukometnih reprezentacija, Srbije i NorveÅ¡ke, koju je rep Srbije dobila 28:25 Selektor Srbije: http://www.youtube.com/watch?v=QJe329DUmMw "nemaju muda da Å¡utaju spolja" inaÄe i na ovoj utakmici oboren rekord svetskih prvenstava po broju gledalaca u hali 15 923 Prijavi
21. decembar 2013.12 god. comment_154976 opet oboren rekord protiv norveške a u finalu protiv brazila već rasrodato 19 500, NOVI REKORD ajde devojke!! Prijavi
9. januar 2014.12 god. Autor comment_157009 Znam da su napeti meÄ‘uetniÄki odnosi u Vitezu baÅ¡ kao Å¡to su i u nas u Hercegovini u Stocu, ali neopisivo mi je drago da juÄer na utakmici izmeÄ‘u BiH i Estonije nije bilo belaja. Onaj mali OvÄina odliÄan igraÄ. Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157043 Kad poÄinje europsko prvenstvo?? Koje televizije ce prenositi? Prijavi
10. januar 2014.12 god. comment_157066 Kad je bila utakmica Estonija i BiH, komentator je rekao da ce BHT prenositi najzanimljivije susrete. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158067 Jel to nitko ne prati europsko rukometno prvenstvo? Hrvatska zasad ide s pola gasa uvjerljivo Å¡to je odliÄno da se Å¡to manje potroÅ¡e u prvom krugu... Å to se tiÄe susjeda Srba, nisam gledao niti jednu vaÅ¡u utakmicu, ali mislim da ćete proći skupini unatoÄ porazu protiv Rusije. NajviÅ¡e mi je žao Norvežana, baÅ¡ su mi draga ekipa, borbena, nisu zaslužili poraz protiv Å panjolaca, to su trebali dobit i iÅ¡li bi dalje Prijavi
17. januar 2014.12 god. Autor comment_158092 Jel to nitko ne prati europsko rukometno prvenstvo? Hrvatska zasad ide s pola gasa uvjerljivo Å¡to je odliÄno da se Å¡to manje potroÅ¡e u prvom krugu... Å to se tiÄe susjeda Srba, nisam gledao niti jednu vaÅ¡u utakmicu, ali mislim da ćete proći skupini unatoÄ porazu protiv Rusije. NajviÅ¡e mi je žao Norvežana, baÅ¡ su mi draga ekipa, borbena, nisu zaslužili poraz protiv Å panjolaca, to su trebali dobit i iÅ¡li bi dalje Realno nikad dosadnije rukometno prvenstvo, a dok Gobac i Goluža ne sjaÅ¡u nema boljeg sutra. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158096 Prije sam ovo bas pratio,niti jednu utakmicu nisam propustao. Ove godine nisam niti jednu pogledao. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158105 Kod mene isti sluÄaj,inaÄe sam prije uvijek dosta utakmica pogledao..ne znam koji je razlog ali ovo prvenstvo mi se neÅ¡to neda gledati. Sinoc malo pogledao MaÄ‘arska-NorveÅ¡ka i to je to. Prijavi
17. januar 2014.12 god. Autor comment_158198 Teška ali lagana pobjeda. Najbolji Buntić na terenu. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158358 TeÅ¡ka pobjeda, ali trebalo je biti barem 2 ili 3 razlike, imali smo tu prednost u zadnjoj minuti i bezveze napravili da izgleda kao da je bilo gusto do zadnje sekunde. Po meni nije Buntić igraÄ utakmice već Duvnjak, Dule je povukao na poÄetku, zabio prvih 4-5 golova, razvalio je i juÄer i pokazao da je najbolji na svijetu. Å to se tiÄe Srbije, jako mi je žao Å¡to su ispali, nisam gledao niti jednu njihovu utakmicu pa mi nije jasno Å¡to ne valja u toj reprezentaciji, neÅ¡to sigurno ne Å¡tima. Naravno, nisam oÄekivao od njih prva 3 mjesta, ali oÄekivao sam da će proći u drugi krug. Ali to je onaj ''problem'' Å¡to se pojavljuje na rukometnim prvenstvima, a taj ''problem'' je domaćinstvo. Naravno to nije problem za domaćine, ali je za ostale koji igraju protiv domaćina, suci pomažu, puna dvorana, cijela država te dane živi za to i onaj poseban naboj je tu i zato domaćini uvijek idu daleko. Kasnije se vidi je li reprezentacija vrh rukometa ili samo jaki domaćin. Danas zagrijavanje Danska - Å panjolska, oÄekujem pobjedu Danske jer smatram da su kvalitetniji malo od Å panjolaca, a i naravno domaćini su. Sutra onda slijedi rukometni klasik! Francuska - Hrvatska, nadam se pobjedi, Äuo sam da su Francuzi relativno slabo igrali u prvom krugu, a i ako se ne varam Omeyer je ozljeÄ‘en. OÄekujem da Duvnjak i Alilović donesu prevagu Prijavi
19. januar 2014.12 god. Autor comment_158586 I opet ta Franucuska. Pa mater im žabarsku, do kad više... Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158603 Sami smo si krivi, trebali smo prvo poluvrijeme dobit sa minimalno 3 razlike, a mogli smo i vise, gubili smo loptu s igraÄem viÅ¡e i kod 4 razlike za nas, pa tu se trebalo otić na +6 i dobili bi ih lagano do kraja, nebi se oni vratili Prijavi
19. januar 2014.12 god. comment_158622 Čudo je ljudska psiha, kolko se naši useru odma dok vide ovog Omeyera..isti k ko i dok su ovi iz Arsenala vidli Drogbu.. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158693 Kad nema nasih, prvenstvo gledam zbog Abaloa... Igracina! Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158709 Jbte 4 razlike, igraÄ viÅ¡e i naÅ¡ napad !! I opet uspijemo izgubit poluvrijeme, nemoguće . Kopljar koliko je dobar bio u prvom poluvremenu, toliko je bio loÅ¡ u drugom, Duvnjaka su odliÄno Äuvali zabio je koliko je mogao. A ovaj Musa ... igra u repki samo da imamo nekog tko konstantno dobija 2 minute. Ugl. sami smo sebe dobili i siguran sam da ćemo ih pobijediti ako se sretnemo u finalu ! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159230 Mocna polufinala EP.4 najace reprezentacije na svijetu Danska - Hrvatska i Francuska - Å panija! Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159262 Svako svakog moze dobit, to je sigurno.. Jedva cekam to polufinale, samo da decki daju sve od sebe i onda sam siguran da ce dobit Dance unatoc sucima i navijacima! IZNAD SVIH! HRVATSKA! Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159323 Mozda bi Hrvatska i mogla iznenaditi. Danci uopste nisu igrali neku jacu utakmicu, mozda se i opuste. Ako bude igrala 100%, Hrvatska ima sansi za finale. Prijavi
23. januar 2014.12 god. Autor comment_159477 Ipak polufinale, mada poslije one tekme protiv Francuske sve je bilo klimavo. Bravo Pakleni, nikad Cowboys. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.