Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Opa ima u nedelju da bude kidanje Francuska - Danska .

Ovo je ogromna sramota EHF-a! Dokle više guranje domaćina, kada ćemo gledat pošteni rukomet? Izgleda samo na olimpijskim igrama...
Mi smo ajmo reć sami sebe dobili, ali nebi to bilo tako da suci nisu bili jebeni kreteni.. Morali smo zabit kad smo imali 2 razlike i 2 igrača više, imamo sedmerac i dvije s desnog krila i sve je Čupić mašio, ne znam zašto je na ovom prvenstvu imao prednost ispred Horvata, zbilja ne znam, tu je moglo bit 5 razlike, pa onda do kraja 1 razlike za nas zbog sudaca i fino ih pozdravit..
Ja znam da bi ja da sam na mjestu naših rukometaša prvo bi odbio pozdraviti se sa sucima i onda bi ih fino izvrjeđao u lice pa na tv-u i to ne HTV nego Eurosport ili Sport1, da cijeli svijet vidi sramotu... Ovo suđenje je bilo sramota rukometa, ovaj cijeli turnir je sramota rukometa, ljudi koji prvi put gledaju rukomet više ne znaju što je faul, a što nije jer im suci nisu jasni

Sami smo si krivi..imali smo +3 i 2 napada za redom da odemo na +4, nismo iskoristili i možeš ga jebat..Danci kad su prvi put poveli oni to nisu ispustili, a opće je poznato da se mi teško vraćamo protiv jačih ekipa..dvije zamjerke za Golužu - prekasni prvi timeout u 2.poluvremenu, trebao ga je zvati odmah nakon 5 minuta, jer do tad nismo napravili smislen napad a kamoli da smo zabili gol, a on ga je zvao tek u 39-40. i to nakon kaj smo dobili  dvije minute te Danci otišli na +2 il +3 (nisam ziher sad)..druga zamjerka mu je prekasna promjena golmana..Alilović nije niti jednu obranu skupio u nastavku i nije mi jasno kaj se čekalo do 55. minute sa promjenom..

Pa čekaj jel nisu pomogli? Molim te! Bičanić grli njihovog igrača da spriječi kontru, znači česti zagrljaj u rukometu, oni sude 2 minute van, nas lome 5-6 puta sa krila ili Vorija, a oni šute... I to ne samo sada nego kroz cijelo prvenstvo, ne protiv nas nego za Dance... Jebalo ih domaćinstvo... Ja se slažem da smo si sami krivi i da je kriv Goluža, ali mentalitet nikako, pa čovječe oni su profesionalci koji igraju godinama izvan Hrvatske, šta ti misliš da Duvnjak, Vori i Lac padnu kad gube sa HSV-om? Ne budi smiješan

Di ćemo se sad na suđenje vaditi jebo li ga hljeb? Imali smo sve u svojim rukama, ali opet su suci krivi. Tipično hrvatski, cijeli svijet je protiv nas.

S 2 igrača više nismo u stanju gol zabiti, Čupić usro 3 puta za redom kada smo trebali ići na +5, Štrlek 2 puta kada smo se pokušavali vratiti...

A u svemu se tome vidi uloga vratara - danski vratar je svoju ekipu konstantno držao u igri, branio je dosta naših pokušaja, a s druge strane Mirko KURCA nije obranio. I ta priča ponavlja se već godinama. U velikim utakmicama pušimo isključivo zbog golmana.

Onda je tu i Goluža kojem treba jebenih 55 minuta da shvati da Mirko brani ko hendikepirani dikobraz. A da je barem to bilo jedina njegova greška...

Jel neko vidio faul na Bunticu cisti crveni karton!Sudac daje zuti Goluzi jer je usao u teren a njihov trener bio u terenu svaki nas napad!Poslije je jos trebao onaj prekrsaj nad Bicanicem isto bit crveni!Hrvatskoj treba jos jedan golman a ne da nam je na klupi Losert.Ja Loserta postujem al brate ima 40 godina.

Ja stvarno ne mogu vjerovati šta se desilo večeras, ali stvarno. Hrvatska je trebala povesti 5 razlike na početku drugog poluvremenea, sve to stoji. O igri ne pričam, sve je bilo konkretno. Danski vratari su skinuli više zicera od naših i tu je priči kraj što se igre tiče. 

Ali sudci. Pa rog ga posro. Ja se zalažem, isto kao i u nogometu,  da nemože meni neki doktor,ekonomist,odvjetnik suditi sport koji nikada nije igrao nego učio iz knjiga, koji nikada na sebi nije doživio nikakav prekršaj, koji nije doživio igranje za neki trofej, neki adrenalin protiv rivala i sl.  

Znači oni su se sebi sami posrali u usta samo u jednome napadu Hrvatske, odnosno kontra napadu. Hrvatska ima kontru i njihov igrač neki pravi prekršaj na igraču koji daje loptu u kontru i sudac ne svira 2 min, a za isti prekršaj je Bičaniću dao 2 min, napad se nastavlja i Danskog igrača lopta udara u nogu i kao što možete pretpostaviti nema 2 min za njega, a kada je Čupića lopta pogodila u ruku pa ga dirnula po dlakama na nogi onda je dobio 2 min.  

Hansen skida dresu u protestu i izlazi iz igre dok igra nije zaustavljena, i mijenja dres i sudci ga samo gledaju u smislu hajde ti sačekat ćemo te mi, i tek onda njihov trener traži time out. Izravan crveni karton. 

Prekršaj nad Buntićem, sudac samo kaže obrišite mu tu krv iz nosa, to mu je od nagle promjene klime. 

Hansen pravi prekršaj u napadu i sudac ništa ne svira i onda sam Hansen se izvinjava Hrvatskom krilu, mislim Horvatu, radi učinjenog prekršaja. 

Sudac u 25!!!!!!!! min daje žuti karton Danskome igraču i u slijedećem napadu 2 min za Hrvatskog igrača. Tko mi tu nađe logiku ja ću mu srediti da bude sudac na slijedećem Euru. 

Znam da je Hrvatska "trebala" pobijediti ali sam samo rekao očigledne greške sudaca, znači očigledne. 

Goluža, pa rog ga posro Mirko nije imao 3 odbrane a trebao je imati barem 7, pa ranije uvedi Loserta pa šta bude bude. Imao je 5 odbrana u zadnjih 5 min. Ne želim se pitati šta bi bilo kad bi bilo. 

• 3 mjeseca kasnije...

Zenski tim Buducnosti je u finalu lige sampiona :) Jedina svijetla tacak Crne Gore ,bravo devojke 

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Večeras BH igra uzvratnu utakmicu protiv Islanda za odlazak na SP. U prvoj utakmici u Sarajevu pred nezainteresiranim građanstvom BiH je dobila 1 gol razlike. Hoće li včrs uspjeti sačuvati prednost i hoće li Nikola Prce i ekipa uspjeti otići na SP u Katar ostaje da se vidi.

Srbija izgubila u revansu od Ceske i izgubila sve sanse za plasman na SP u Kataru 

Večeras BH igra uzvratnu utakmicu protiv Islanda za odlazak na SP. U prvoj utakmici u Sarajevu pred nezainteresiranim građanstvom BiH je dobila 1 gol razlike. Hoće li včrs uspjeti sačuvati prednost i hoće li Nikola Prce i ekipa uspjeti otići na SP u Katar ostaje da se vidi.

Prce Nikola najjači igrač. 

Za ostalo me boli kurac, realno će nas Island nabiti večeras ali jbg, nadati se pa šta bude. :D

• 1 mjesec kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.