28. januar 2015.11 god. Autor comment_200427 Kod nas je u Vitezu isto Telemach, al' ni RTL ni HRT nikada nisu zatamljeni. Zašto? Zato što ne smiju, Hrvati su većina u Vitezu i zatamnjivanjem ta dva programa odmah bi se pokrenula priča o majorizaciji. Naravno, to meni itekako odgovara što je tako :D I u nas u Mostaru Telemach ne smije zatamniti hrvatske kanale. Samo na prostorima koje je Armija BiH držala zatmne, a ove HVO teritorije ne 3:-O Grob te jebo koja smo mi prčija od države, mislim ko fol države. Ili zatamni svima ili nemoj nikome. A prije podržavam ovu opciju broj dva (nemoj nikome). BHT i FTV i njihovi komentatori su tuuuuga. Lijepi hrvatski kanali HRT 1, 2, 3, 4, RTL, RTL Plus, RTL 2. Šteta što Novu ukinuše, iako su udušili sa filmovima Stevena Segala bilo je dobrih stvari (Dnevnik Nove, Provjereno četvrtkom i sl). Ispadoše Pakleni (ne Kauboji) bem ti. Sad će udariti po Goluži. Do kraja navijam za Poljsku. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200456 Kako očekivati pobjedu, ako ti pivot fula 3 mrtve sa crte? Mirko ga primi iz mrtovg kuta kao da ga nema. Mali Ivić stao na gol i opet se pokazao, ali džabe. Goluža možda nije toliko loš koliko se priča, ali Hrvatska je svjetski vrh. Hrvatska je onaj prvi red favorita prije svakog natjecanja sa Francuskom, Danskom i odnedavno Španjolskom. Treba tu jedan trener sa iskustvom i pobjedničkim mentalitetom. Trener koji će biti pošten i birati igrače po zaslugama, prije svega mislim na nepozivanje Sulića, drkanje Ivića i nepozivanje Balića. Balić možda je star i ima manje snage nego prije, ali njegova proigravanja u napadu su ono što nam je falilo prije svega danas protiv Poljaka. Uz to on je rođeni pobjednik, on je vođa, sama njegova pojava u svlačionici puno znači, nešto kao kod nas Drogba. Prijavi
28. januar 2015.11 god. Autor comment_200460 Kako očekivati pobjedu, ako ti pivot fula 3 mrtve sa crte? Mirko ga primi iz mrtovg kuta kao da ga nema. Mali Ivić stao na gol i opet se pokazao, ali džabe. Goluža možda nije toliko loš koliko se priča, ali Hrvatska je svjetski vrh. Hrvatska je onaj prvi red favorita prije svakog natjecanja sa Francuskom, Danskom i odnedavno Španjolskom. Treba tu jedan trener sa iskustvom i pobjedničkim mentalitetom. Trener koji će biti pošten i birati igrače po zaslugama, prije svega mislim na nepozivanje Sulića, drkanje Ivića i nepozivanje Balića. Balić možda je star i ima manje snage nego prije, ali njegova proigravanja u napadu su ono što nam je falilo prije svega danas protiv Poljaka. Uz to on je rođeni pobjednik, on je vođa, sama njegova pojava u svlačionici puno znači, nešto kao kod nas Drogba. Drugim riječima rekao si da je do Goluže. Po meni je forsiranje Gojuna prešlo svaku mjeru. Nikad od njega igračine. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200469 Pa nije sve do njega. Nije on kriv što je Vori mašio 3 zicera s crte. Možda čak nije kriv ni za nepozivanje Sulića i Ivana jer znaš kako na ovim prostorima ništa nije čisto. Moguće da je Gobac zabranio pozivanje njih dvojice, ali kriv ja za odluke u utakmici, ne zove timeout, forsira Alilovića, a i slaba nam je igra prema naprijed. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200482 U danasnjoj utakmici Hrvatska je sama sebe pobijedila, imas vodstvo od jednog gola razlike i dva igraca vise i oni prave potpuno zasluzeno iskljucenje kada je iskljucen Kopljar i dozvoljavas ekipi da se vrati umjesto da rijesis utakmicu, vjerujem da ce Francuska uzeti ovo prvenstvo glatko jer jednostavno za klasu su iznad ostalih ekipa. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200483 Utakmicu necu ni komentirati .. Rukometni Ronaldinho, jedan od najboljih igrača svih vremena na ljeto završava karijeru. Ivano hvala ti za sve <3 https://www.youtube.com/watch?v=IHJOQv7YWNE Prijavi
28. januar 2015.11 god. Autor comment_200484 Nije jedan od najboljih Chesteru, nego najbolji svih vremena. Mislio sam da će ga Karabatić prestići, ali Karabatić je kratko trajao. Prijavi
5. februar 2015.11 god. Autor comment_201689 Francuska je osvojila SP u rukometu protiv domaćeg Katara. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221592 Grupe za plasman u baraž na SP (samo prvi idu u baraž). Bosna s Kosovom lol Grupa 1: Bosna i Hercegovina, Litvanija, Slovačka i Kosovo. Grupa 2: Austrija, Finska, Rumunija i Italija. Grupa 3: Latvija, Ukrajina, Grčka i Kipar. Grupa 4: Portugal, Izrael, Estonija i Gruzija. Grupa 5: Češka Republika, Turska i Belgija. Grupa 6: Holandija, Švicarska, Luksemburg. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221597 Bicemo prvi u grupi, bar se ocekuje tako, bice zanimljivo sa reprezentacijom Kosova igrati utakmicu. Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221611 KAd Bosanci razviju transparent KOSOVO JE SRCE SRBIJE !!! Prijavi
23. juni 2015.11 god. comment_221618 Biće deračina Kosova logično ali biće zanimljivo na tribinama Prijavi
19. oktobar 2015.10 god. comment_238285 AAAAAA Koji bog https://www.youtube.com/watch?v=bSj4zF47otI Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248451 HRVATSKA U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA! Kakva pobjeda nad domacinima poljacima + 14 Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248465 Koliko oscilacija na jednom prvenstvu .. prvo neočekivan poraz od Norveške koji je sve zakomplicirao, zatim potop protiv Francuza i taktički maestralna, nevjerovatna pobjeda protiv Poljske večeras. Izgleda da će mo tek protiv Španjolske vidjeti na čemu smo. AJMO KAUBOJI :hljeb: Prijavi
27. januar 2016.10 god. comment_248466 Svaka čast momci, citirao bih samo Linu Červara: Dodao bih samo za kraj da me je ovaj turnir oduševio. U polufinalu su Hrvatska, Njemačka i Norveška, tri mlade i poletne momčadi. Francuzi i Danci su bili favoriti i jako mi je drago da su ispali. Neka starci napokon idu kući, na mladima svijet ostaje. Gospodin kaže dobro Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248475 Nijedan sport se ne smije ukinuti.. Ne cijeniti nečiji trud i konstantno treniranje je glupo.. Da se tajkunima nogomet ne sviđa toliko možda bismo više gledali neki drugi sport. Ima sporta i izvan nogometa. Prijavi
28. januar 2016.10 god. Autor comment_248476 Ukinuti i ovaj kvazisport. reLo na aparatima. Da su Turci svjetski prvaci u kriketu to bi mu bio najbolji sport haha. Ajmo Pakleni! Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248486 Mene Danska oborila na tiketu, nek su ispali. Cestitke Hrvatskoj. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248498 Ukinuti i ovaj kvazisport. Sinko moj ljudi od ovoga "kvazisporta" zarađuju milione a ti kući drkaš :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.