28. januar 2016.10 god. comment_248503 Slažem se sa Relom, ovaj sport je toliko smor da to nije realno. Međutim sa strane gledano i kao što Červar kaže, u ovom sportu mora doći do jasnije definicije pravila. 2016. godina, a i dalje je nedefinisano recimo pravilo da li je nešto probijanje ili faul odbrane, da li je napad pasivan ili ne i slično. Što se ovoga tiče, svaka čast Hrvatima na pobjedi. Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248505 Imali smo sreće što nam je izbornik prijatelj sa Isusom i Gospom koji su nas i vodili do pobjede. (za one koji ne znaju o čemu se radi, potražite izjave izbornika nakon pobjede :D ) Prijavi
28. januar 2016.10 god. comment_248525 Nijedan sport se ne smije ukinuti.. Ne cijeniti nečiji trud i konstantno treniranje je glupo.. Da se tajkunima nogomet ne sviđa toliko možda bismo više gledali neki drugi sport. Ima sporta i izvan nogometa. Pa tajkunima se fudbal toliko sviđa zato što ga mi gledamo, ne obrnuto. Prijavi
28. januar 2016.10 god. Autor comment_248533 Imali smo sreće što nam je izbornik prijatelj sa Isusom i Gospom koji su nas i vodili do pobjede. (za one koji ne znaju o čemu se radi, potražite izjave izbornika nakon pobjede :D ) Hahaha, a šta ćeš. Smijao sam se. Isus gledao utakmicu i natezao za jednu katoličku državu protiv druge. Ovaj komentar ispod tog članka izbornikove izjave je najjači :D Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248715 Opet oni o kvazisportu. Doduše, sad će se složiti sa mnom jer nisu uspjeli u finale. Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248727 reLo pita što nitko ne piše ovdje. Pa evo, ja ću reći da sam jako razočaran Isusom i Gospom. Danas smo ih trebali više nego ikad prije, a njih ni na vidiku. Čini se da Gospa ne zna cijeniti sve one svjetleće kipiće iz Međugorja koje su Hrvati pokupovali. Eto sada se čini da su pare bačene u vjetar. Prijavi
29. januar 2016.10 god. comment_248731 Momcima svaka čast, toliko novajlija u ekipi se pokazalo u najboljem svjetlu.Nitko nije vjerovao da će na ovome prvenstvu funkcionirati ali evo borimo se za treće mjesto! Večeras dosta stvari nije funkcioniralo, prvenstveno golman/i, odbrana u odnosu na Poljsku smiješna i ne organiziranost u napadu. Imali smo ih do neke sredine prvog poluvremena sa 3 razlike i odlično smo igrali ali onda nevjerovatan pad u igri i Španjolci kako su prešli u vodstvo tako su ostali cijelu utakmicu. Što se tiče druge utakmice, Norveška puno više pokazala i strah me da bi lako mogli ostati i bez bronce. Španjolci naravno uzimaju prvenstvo. ;) Prijavi
30. januar 2016.10 god. Autor comment_248751 Ja mrzim Španjolce zbog Barcelone i navijat ću za ove druge u finalu. Prijavi
31. januar 2016.10 god. Autor comment_249040 Čestite Paklenim na bronzi, svaka čast! Samo trenera maknuti, tip je pukotina a i nije neki stručnja. Jebo ga Alilović umjesto malog Stevu da je stavio od početka protiv Španjolske. Danas je pričao još luđe stvari o nekom proročanstvu. Pa djeca ti se smiju moj Babiću. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249041 Ne bih se složio s porukom na alici, ima još neko neovisan if you know what I mean hehe. Čestitke Nijemcima, samo prvo mjesto se pamti. Luzeri se hvale drugim, trećim i petim mjestima. Prijavi
31. januar 2016.10 god. comment_249046 Danas je pričao još luđe stvari o nekom proročanstvu. Pa djeca ti se smiju moj Babiću. Ahahahah Čovjek je fakat zreo za psihijatriju Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266493 Naravno, veceras ce biti tesko protiv Norveske, ali nadam se finalu, to bi bio ogroman uspjeh za ovu generaciju. A onda u finalu mozemo se naguzit Francuzima, srebro bi bilo vrh. Mi smo za Francusku nesto tipa Wenger za nas, nekad ubodemo, ali u pravilu smo njihova musterija..3 puta su nas sprasili u finalu sp-a Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278127 Ehf stoka stocarska... Pa krv mu jebem ima li ista u ovom danasnjem sportu da je posteno i bez mrlje.. Stvarno kuda ide svijet..kad je u sportu ovako konstantno..tuga Vujovic ljudina i zmaj, valjda ce se vratiti kroz srecu negdje Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.