Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Slažem se sa Relom, ovaj sport je toliko smor da to nije realno. Međutim sa strane gledano i kao što Červar kaže, u ovom sportu mora doći do jasnije definicije pravila. 2016. godina, a i dalje je nedefinisano recimo pravilo da li je nešto probijanje ili faul odbrane, da li je napad pasivan ili ne i slično.  

Što se ovoga tiče, svaka čast Hrvatima na pobjedi.

Nijedan sport se ne smije ukinuti.. Ne cijeniti nečiji trud i konstantno treniranje je glupo.. Da se tajkunima nogomet ne sviđa toliko možda bismo više gledali neki drugi sport. Ima sporta i izvan nogometa.

Pa tajkunima se fudbal toliko sviđa zato što ga mi gledamo, ne obrnuto.

• Autor

Imali smo sreće što nam je izbornik prijatelj sa Isusom i Gospom koji su nas i vodili do pobjede.

(za one koji ne znaju o čemu se radi, potražite izjave izbornika nakon pobjede :D )

Hahaha, a šta ćeš. Smijao sam se. Isus gledao utakmicu i natezao za jednu katoličku državu protiv druge. Ovaj komentar ispod tog članka izbornikove izjave je najjači :D

12650473_1727036650863479_589411052_n.jp

reLo pita što nitko ne piše ovdje.

Pa evo, ja ću reći da sam jako razočaran Isusom i Gospom. Danas smo ih trebali više nego ikad prije, a njih ni na vidiku. Čini se da Gospa ne zna cijeniti sve one svjetleće kipiće iz Međugorja koje su Hrvati pokupovali. Eto sada se čini da su pare bačene u vjetar.

Momcima svaka čast, toliko novajlija u ekipi se pokazalo u najboljem svjetlu.Nitko nije vjerovao da će na ovome prvenstvu funkcionirati ali evo borimo se za treće mjesto! 

Večeras dosta stvari nije funkcioniralo, prvenstveno golman/i, odbrana u odnosu na Poljsku smiješna i ne organiziranost u napadu. Imali smo ih do neke sredine prvog poluvremena sa 3 razlike i odlično smo igrali ali onda nevjerovatan pad u igri i Španjolci kako su prešli u vodstvo tako su ostali cijelu utakmicu. 

Što se tiče druge utakmice, Norveška puno više pokazala i strah me da bi lako mogli ostati i bez bronce. Španjolci naravno uzimaju prvenstvo. ;)

• Autor

Čestite Paklenim na bronzi, svaka čast! Samo trenera maknuti, tip je pukotina a i nije neki stručnja. Jebo ga Alilović umjesto malog Stevu da je stavio od početka protiv Španjolske. Danas je pričao još luđe stvari o nekom proročanstvu. Pa djeca ti se smiju moj Babiću.

12670227_1044311108972082_12070160874813

• 11 mjesec kasnije...
Naravno, veceras ce biti tesko protiv Norveske, ali nadam se finalu, to bi bio ogroman uspjeh za ovu generaciju. A onda u finalu mozemo se naguzit Francuzima, srebro bi bilo vrh. Mi smo za Francusku nesto tipa Wenger za nas, nekad ubodemo, ali u pravilu smo njihova musterija..3 puta su nas sprasili u finalu sp-a
  • 11 mjesec kasnije...
Ehf stoka stocarska...
Pa krv mu jebem ima li ista u ovom danasnjem sportu da je posteno i bez mrlje..
Stvarno kuda ide svijet..kad je u sportu ovako konstantno..tuga

Vujovic ljudina i zmaj, valjda ce se vratiti kroz srecu negdje

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.