Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 505
  • Pregledi 38,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hrvatska da ne igra kuci ne bi mogli nikoga pobijediti, moraju im sudije navlaciti jer u suprotnom u polufinalu ce biti prazne tribine. Srbija svakako ne moze nikoga pobijediti. Bosna je pametna pa se ni ne zajebava sa prvenstvima, sjedi kuci, odmaraj, sta te boli patka za sportom.

Ispade Hrvatska (sa zakasnjenjem), u polufinalima i finalu ce biti ukupno 16 navijaca kad sve saberes. Rukomet je zreo za gasiti.

Heh..pratis li brate taj sport ikako osim kad su ep i sp? Ocito ne, jer u suprotnom nebi tako pisao..ima tu i drugih natjecanja koja su itekako praćena a ova zavrsnica u zg tek ostaje za vidjeti koliko ce biti popracena..

Btw Hrvatska po meni i nije zasluzila vise od ovoga, i do sada su u nekim utakimcama suci klasicno pomagali jer smo domacini, a to mrzim uzasno i bilo koji oblik tako nepravde..al to je u rukometu klasika, iako moram priznati ocekivao sam i puno jaci sudacki poguranac..ovo je i vise nego ok s obzirom na neka prijasnja prvenstva u drugim zemljama i cirkuse delegirane od strane ehf mafije
Rukomet je jako kvalitetan sport, iz ugla gledaoca, bar ja tako mislim.
Igra se brzo, na mnogo poseda, stalno se nesto desava, padaju golovi, cvrsta duel igra... Ja recimo uzivam u tome da gledam Nemacku ligu ili ligu sampiona, jer su to bas onako jaka takmičenja.

Heh..pratis li brate taj sport ikako osim kad su ep i sp? Ocito ne, jer u suprotnom nebi tako pisao..ima tu i drugih natjecanja koja su itekako praćena a ova zavrsnica u zg tek ostaje za vidjeti koliko ce biti popracena..

Btw Hrvatska po meni i nije zasluzila vise od ovoga, i do sada su u nekim utakimcama suci klasicno pomagali jer smo domacini, a to mrzim uzasno i bilo koji oblik tako nepravde..al to je u rukometu klasika, iako moram priznati ocekivao sam i puno jaci sudacki poguranac..ovo je i vise nego ok s obzirom na neka prijasnja prvenstva u drugim zemljama i cirkuse delegirane od strane ehf mafije

Pratim, jesi li ti gledao ijednu utakmicu osim utakmica Hrvatske pa vidio kakva je posjecenost ili si u medjuvremenu vrijeme palio pravopise? U osnovnoj skoli sam ga i trenirao, interesantno ga je igrati, ali gledati vec teze.

https://en.wikipedia.org/wiki/Handball

Na dnu je lista prvenstava gdje se vidi da se ovaj sport igra samo u Evropi i kad bi oduzeo ove govedje lige kao sto su Angola, Bosna, Srbija i slicne kojih je na pretek dobicete da imate svega tri, cetiri lige u kojima se igra ovaj sport na cijelom svijetu, tu je jos par drzava koje imaju uglavnom samo jedan kvalitetan klub.

Posjete su dobre u Njemackoj kojoj je dobra posjeta i na turniru penzionersku bocanja, a da ne govorimo o timskim sportovima, takodje dobra je u Danskoj i slicnima i Ligi sampiona.

Nisam palio, pravopis jos ucim..samo slabo mi ide online

Pa eto..naveo si ono sto i ja znam, i ne razumijem sta je problem, sto rukomet treba ugasiti i sl.
Neka igra ko hoce, ko nece cao..ja mogu samo reci da uzivam gledati zagreb u lp, i samu lp kao i koju tekmu njemacke lige..
I posjecenost primjerice zagrebovih tekmi u areni je odlicna sto znam iz prve ruke jer i odlazim na te utakmice..a i ova natjecanja sto sam nabrojao po videnom isto imaju pune dvorane..

Zapali ti tipkovnicu da ne pises vise takve nebuloze, cuj ugasiti rukomet..ugasi racunalo il mob, sa cega se vec javljas

Šala mala, bez ljutnje.

Pa treba ga ugasiti (to sam više žargonski rekao, prije da ga treba malo dotegnuti) jer sudije imaju veliki uticaj, takođe EHF se ponaša supresivno i agresivno i zato sport pada iz godine u godinu, po popularnosti je na nivou biatlona, a suština sporta je da se igra i da to narod prati (a pri tome ne mislim na par država, jer u tom slučaju sport bio i bacanje nokije u dalj jer u Finskoj to ima veliku popularnost).

Kakva drama izmedju Danske - Sweden. Minutu prije kraja Sweden imala 2 gola prednosti, sekundu prije kraja prime go za nerjeseno,al bukvalno sekundu.
Cekaju se produzetci gdje su Danci u velikoj psiholoskoj prednosti.

ova tema bude aktuelna samo u januaru/februaru kad se igraju sampionati. bas fin primjer kako vecina preko noci postaju strucnjaci u necemu. isto tako kad se desi neko sranje na bliskim istocima, odjednom svi eksperti za historiju sukoba na tom podrucju.... bla bla bla....

joj pidy, pa nece ti niko pisati u temi nakon utakmica seha lige, sport je toliko popularan da se samo veca takmicenja komentarisu kod vecine ljudi.

• 1 godina kasnije...
S Hrvatskom ne idemo mi u istu recenicu, ali tim momcima i strucnom stabu na celu sa Sumanom mora se skinuti kapa s obzirom u kakvoj je situaciji taj sport i Savez u BiH. Fakticki su ljudi prepusteni sami sebi svako okupljanje. Zasluzili su ovo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 7 mjeseci kasnije...

Dobiše sedmerac bukvalno u 70oj minuti, neizvjesnost do zadnje sekunde, dva produzetka. Hrvatska odlicna, Norvezani su mi iz nekih razloga skroz opusteni bili ovaj meci, ali se nisu predavali.

I onaj ko ne voli rukomet, ova utakmica bi ga zakovala za kauč

Ja nisam za zivota gledao bolju i zanimljiviju utakmicu. Sve sto rukomet nudi vidjeli smo u ovoj utakmici, steta sto dadose hrvati gol u zadnjoj sekundi drugog produzetka inace bi gledali sedmerce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.