17. januar 2015.11 god. comment_198710 jao koliko promasaja protiv austrije, otisli nam ljudi na +5 Sent from my Nokia 909 Prijavi
19. januar 2015.11 god. Autor comment_198966 Pratite li SP u Kuvajtu? Poluprazne arene, a dosadašnje utakmice nikad uzbudljivije. Tuga. Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198971 Pratite li SP u Kuvajtu? nije u kuvajtu neg u bahreinu Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198974 Ako smo već zatvorili Lazorova mogli smo i morali dobiti Makedoniju. Dva igrača više imamo i mi umjesto da damo 2-3 gola mi primamo gol,neiskusno. Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198976 Pratite li SP u Kuvajtu? Poluprazne arene, a dosadašnje utakmice nikad uzbudljivije. Tuga. Pa ko ce da gleda po tih vukojebina rukomet. CILE OSVAJA lagano Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_198978 Cim se plasirali na svjetsko odmah poceli i rukomet pratiti. Jebo to, zanimljiviji mi je karambol za gledati. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199098 Danska ili Hrvatska uzimaju, Francuzi nisu na očekivanoj razini. Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199357 Prvi sam kada treba kritikovati.. ali kada se sve sabere i oduzme, ovo je lijep uspjeh! Na kraju ćemo biti među 20 najboljih reprezentacija svijeta! Kada se uzme u obzir da na ovom prvenstvu nema nekoliko rukometnih velesila, da se na njega ne mogu plasirati zemlje koje imaju 20 puta više stanovnika od BiH, a isto toliko puta su i bogatije, onda je uspjeh još veći. Ovo podneblje je jedno čudo koje rađa više pobjednika i heroja nego bilo koja regija na svijetu i neiscrpan je izvor talenata. Oni su naš zalog za budućnost, mladići koji će biti na vrhu, kad tad! Svaka čast momci, vidimo se na EP 2016! Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199358 Žalosno je samo što će nam ovo biti jedino veliko takmičenje. Sa ovakvom igrom mi više ne možemo ni u kup zelenih. Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199366 Žalosno je samo što će nam ovo biti jedino veliko takmičenje. Sa ovakvom igrom mi više ne možemo ni u kup zelenih. Ne slazem se relo...ipak je ovo nama prvo veliko takmicenje,igrali smo protiv veoma solidnih ekipa i protiv svake smo bili u egalu do samog kraja.Ovo veceras je za svaku osudu sta su nam uradili Portugalski suci.Uvijek pokusavam biti realan,ali dosuditi sedmerac i jos dati 2 min iskljucenja i pri tome ostajemo sa 4 igraca,u trenucima kada smo vodili sa 2 gola razlike a da pri tome uopste nije bilo ni minimalnog kontakta...ne mogu a da im ne spomenem matere njihove,portugalske usmrdljive cigane...da bog da umirali u najvecim bolovima jebem im mamu njihovu.Iako je Murinjo nas trener,smatram da nema vecih cigana na svijetu od Portugalaca. Prijavi
21. januar 2015.11 god. comment_199370 Žalosno, sami sebe pobjeđuju. Tri ista poraza, još je ovaj Tunis rinaka od ekipe. Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199403 Slažem se, kao da se uplaše pobjede, jbt protiv Makedonije su trebali pobjedit bez problema, jer je BiH imala ako se ne varam 19 izgubljenih lopti a Makedonija je na kraju pobjedila minimalno, znači nije Makedonija jaka već smo mi slabi, sa dva igrača više mi primamo gol a ne dajemo ni jedan. Protiv Tunisa isti kurac, golman brani a ovi u napadu fulaju zicere, taman kada treba da okrenu utakmicu u svoju korist oni se sjebu. Shvatam, plasman na veliko takmičenje i sve to, ali u ovoj grupi BiH je morala proći dalje. Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199413 Ne bi ja baš rekao da je pobjeda Makedonije 33:25 minimalna, ali ajde :D Smatram da BiH može biti zadovoljna samim time što se plasirala na SP, to bi trebao biti tek uvod u ono što slijedi, sada će se valjda malo populizirati rukomet u BiH i možda se počne više ulagat pa nešto više postignete u godinama koje slijede. Što se tiče Hrvatske, mislim da osvajamo. Francuzi slabo zasad, Danci pogotovo, tako da prvi red konkurenata nije u nekoj formi, dok u drugom Španjolci isto nešto ništa, slabo je to, a jedino su me impresionirali Šveđani, oni bi mogli biti ugodno iznenađenje Prijavi
22. januar 2015.11 god. comment_199430 Ne bi ja baš rekao da je pobjeda Makedonije 33:25 minimalna, ali ajde :D http://www.rezultati.com/utakmica/YLS5CF56/#detalji Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200395 Nismo mogli ni očekivati nepodjebavanje od strane i2 :D Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200403 Nismo mogli ni očekivati nepodjebavanje od strane i2 :D Mrtav ozbiljan sam :D Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200409 Francuzi ubijaju Slovence očekivano . Ne mogu da shvatim ove debile retardirane iz Telemacha,znači plaćaš mjesečni iznos nebitno koliko je on i logično da imaš izbor programa,izabereš šta ćeš da gledaš bla bla eh ovi naši debili sa BH1 prenose Sloveniju i Francusku (znalo se od ranije da će ih Francuzi dobiti samo je bilo pitanje koliko razlike) a nigdje utakmice Španija-Danska koja je u najmanju ruku zanimljivija. Naravno RTL prenosi tu utakmicu ali ovi debili,moroni,klocevi mrtve im jebem zatamne taj program poginuli svi od onog što dijeli račune pa do direktora. Pa mater vam jebem koji će mi kurac onda taj program ako mi ga zatamnite kada mi je najviše potreban (ista stvar je i sa HRT-om kada je Liga prvaka). Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200412 Francuzi ubijaju Slovence očekivano . Ne mogu da shvatim ove debile retardirane iz Telemacha,znači plaćaš mjesečni iznos nebitno koliko je on i logično da imaš izbor programa,izabereš šta ćeš da gledaš bla bla eh ovi naši debili sa BH1 prenose Sloveniju i Francusku (znalo se od ranije da će ih Francuzi dobiti samo je bilo pitanje koliko razlike) a nigdje utakmice Španija-Danska koja je u najmanju ruku zanimljivija. Naravno RTL prenosi tu utakmicu ali ovi debili,moroni,klocevi mrtve im jebem zatamne taj program poginuli svi od onog što dijeli račune pa do direktora. Pa mater vam jebem koji će mi kurac onda taj program ako mi ga zatamnite kada mi je najviše potreban (ista stvar je i sa HRT-om kada je Liga prvaka). Kod nas je u Vitezu isto Telemach, al' ni RTL ni HRT nikada nisu zatamljeni. Zašto? Zato što ne smiju, Hrvati su većina u Vitezu i zatamnjivanjem ta dva programa odmah bi se pokrenula priča o majorizaciji. Naravno, to meni itekako odgovara što je tako :D Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200413 Kakve to veze ima? Zivim i ja u BL pa mi svi srbijanski kanali zatamnjeni pa moram slusati Zorana Prnjatovica na RTRSu kako buce ko vo. Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200414 Hrvati u rukometu postaju polako ko Holandjani u fudbalu, tu je to Prijavi
28. januar 2015.11 god. comment_200415 Meni Srbija nije jasna u rukometu nikako, ljudi imaju najboljeg strijelca lige sampiona, najboljeg strijelca i igraca budes lige, par nositelja igre vrhunskih evropskih klubova, ali ne mogu pobijediti Cesku, o ostalom da ne pricam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.