3. oktobar 2023.3 god. comment_349331 Sjajan sinoc, kupi lopte i sakom i kapom, krucijalan je bio njegov pass kod Mudrykovog gola, dobro je znati da moze izvesti i onako nešto. Odlicno je funkcionisao u saradnji sa Enzom i Gallagherom. Vidi se da ekipa vec polahko dolazi na svoje i da se bolje upoznavaju na terenu. Caicedo je bukvalno igrač u kojem možeš naći malo Enza, malo Kantea, poseban tip igraca. Prijavi
17. novembar 2023.2 god. comment_349995 Ciacedo ce biti odlicno pojacanje. Svakom utakmicom je sve bolji i bolji. Protiv low block ekipa i dalje smatram da je vazniji od Galaghera i da bi trebao igrati ispred njega u takvim utakmicama. Prijavi
18. novembar 2023.2 god. comment_350012 Sigurno nije džabe plaćen ovoliko. I sigurno ni Liverpool nije nudio 110 miliona bezveze. Igračina, s Enzom ćemo imati najbolji vezni red na svijetu, ako ga povrede zaobiđu (i ako Enzo počne zabijati kao Bellingham ). Prijavi
19. decembar 2023.2 god. Autor comment_350794 Drugi mec zaredom nevjerovatno dobar. Samo neka ovako nastavi. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350804 Dobar nema sta usao je u ritam. Veceras je dobio zuti karton u drugoj minuti i opet je odigrao dobro. Prijavi
21. decembar 2023.2 god. comment_350846 Raste svakako al se od njega ocekuje vise. Uloga koju on ima u timu je Kante ova uloga manus presing na protivnicku trecini, polovinu. Dakle u odbrambenom bloku je i tu mora da ima vise osvojenih lopti i presecenih pasova. Prijavi
21. decembar 2023.2 god. comment_350856 Polako Spaha, tek je poceo, Kante je u njegovim godinama igrao u drugoj francuskoj ligi. Ne bih da omalovazvam Kantea koji je bio najbolji zadnji vezni u istoriji kluba, ali Caicedo je kupljen upravo iz tih razloga, tj. da se nekada u buducnosti razvije do tog nivoa. To sto je placen duplo vise nego sto vrijedi nije njegova krivica. Prijavi
21. decembar 2023.2 god. comment_350857 Caicedo se za 3 zivota ne moze razviti u ono sto je Kante. Ali ima neke druge kvalitete koje su bitne na toj poziciji. Prijavi
21. decembar 2023.2 god. comment_350859 3 hours ago, Wisey said: Caicedo se za 3 zivota ne moze razviti u ono sto je Kante. Ali ima neke druge kvalitete koje su bitne na toj poziciji. Tacno i sto je jos tacnije, nije to nikakvo degradiranje Caiceda nego jednostavno igrac kao Kante je neponovljiv, nestvaran. Prijavi
22. decembar 2023.2 god. comment_350861 NIsam znao da ste vidoviti. Mislim da je jako teško odrediti kojim pravcem će karijera ići, ne kažem da će Caicedo biti na nivou Kantea, ali možda bude neko drugi za koga bismo se još manje nadali. Pa i za Kantea je sigurno neko rekao da nikad neće biti na nivou npr. Makelelea. Što ste tako negativni? Prijavi
22. decembar 2023.2 god. comment_350865 Ja sam uskocio sa Kanteom al vise on po ulozi lici na Esiena. Kod njega je pre svega bitno da se profilise adekvatno za zadacima i odgovornostima koji nisu mali al ne ni zahtevni jer sa ovim iskustvom ne moze da odradi. Kad gledamo kantea i njega mora da gledate i kontekst igre. Kante je mogao da iskoci iz bloka i krene i presing al u iskusnijoj ekipi gde se linije pomeraju adekvatno. Ovde kad bi to Caisedo radio, evo rupe u roku od odmah i naravno kazne. Prijavi
22. decembar 2023.2 god. comment_350867 7 hours ago, ker said: Pa i za Kantea je sigurno neko rekao da nikad neće biti na nivou npr. Makelelea. Morao sam da uđem na Kanteovu temu i pogledam prve komentare. Svi su bili oduševljeni što ga dovodimo i od prve utakmice su krenuli hvalospjevi. Mislim da ne treba porediti Caiceda sa Kanteom, niti Colwilla sa Terryem, Jacksona sa Drogbom, Mudryka sa Hazardom i sl. Prijavi
22. decembar 2023.2 god. comment_350868 7 minutes ago, Adi said: Morao sam da uđem na Kanteovu temu i pogledam prve komentare. Svi su bili oduševljeni što ga dovodimo i od prve utakmice su krenuli hvalospjevi. A sto je najjace od svega: druga stranica prvi post bukvalno napisano stize novi Makelele. 🤣🤣 Prijavi
22. decembar 2023.2 god. Autor comment_350869 Kante je vec bio izgradjen igrac, znali smo da mozemo ocekivati novog Makelelea. Kod Caiceda koji je vrlo mlad ocekujemo velike stvari, ali tokom sljedecih godina, sada samo treba da bude dobar, sto meni realno i ispunjava. Dobro igra, nema puno gresaka. Samo neka se nastavi razvijati bez povreda. Prijavi
27. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_351048 Najjaci brat kad trazi, išće loptu od stopera i kad mu dodaju on samo odradi dupli pas, i opet stoper mora kontati kud dalje s njom. Prijavi
27. decembar 2023.2 god. comment_351052 tako je jednom od silve tražio i silva u fazonu zajebi ovo i nabije je dijagonalno u tri lijepe Prijavi
13. januar 2024.2 god. comment_351704 Ne znam za vas ali ovaj meni pocinje polako opravdavati velike novce ulozene u njega. Ruku na srce daleko je to jos od 100+ miliona koliko je placen ali polako hvata zalet. Prijavi
13. januar 2024.2 god. Autor comment_351706 Dobar je Caicedo, s vremenom ce to biti kao beton, i on i Enzo. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352101 I opet ne primjećujem ono zbog čega je kupljen, dotad neka objese glupu "cherry picking" statistiku mačku o rep. Označio sam vrijeme. Prijavi
28. januar 2024.2 god. Autor comment_352107 Caicedo u zadnjih 10 meceva je odigrao barem 9 odlicno, a i taj deseti barem solidno. Zvijer... Prijavi
31. januar 2024.2 god. comment_352219 Sta igra ovaj lik? Treci derbi krece se u radijusu 15 metara gore dole, uvijek kasni na loptu, ne cita linije dodavanja, ne zna uzeti loptu bez da faul napravi. Ovo moze pola veznih iz Premiershipa igrati. I glupane, kad si zadnji vezni dobij zuti karton za nesto korisno, neki pametan faul. A ne zbog psovanja sudiji u 10. minuti. Kante je mogao ostati jos min 3 godine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.