Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

Sjajan sinoc, kupi lopte i sakom i kapom, krucijalan je bio njegov pass kod Mudrykovog gola, dobro je znati da moze izvesti i onako nešto. Odlicno je funkcionisao u saradnji sa Enzom i Gallagherom. Vidi se da ekipa vec polahko dolazi na svoje i da se bolje upoznavaju na terenu.

Caicedo je bukvalno igrač u kojem možeš naći malo Enza, malo Kantea, poseban tip igraca.

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 487
  • Pregledi 24,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Ciacedo ce biti odlicno pojacanje. Svakom utakmicom je sve bolji i bolji. Protiv low block ekipa i dalje smatram da je vazniji od Galaghera i da bi trebao igrati ispred njega u takvim utakmicama.

• 1 mjesec kasnije...

Raste svakako al se od njega ocekuje vise. Uloga koju on ima u timu je Kante ova uloga manus presing na protivnicku trecini, polovinu. Dakle u odbrambenom bloku je i tu mora da ima vise osvojenih lopti i presecenih pasova. 

Polako Spaha, tek je poceo, Kante je u njegovim godinama igrao u drugoj francuskoj ligi. Ne bih da omalovazvam Kantea koji je bio najbolji zadnji vezni u istoriji kluba, ali Caicedo je kupljen upravo iz tih razloga, tj. da se nekada u buducnosti razvije do tog nivoa.

To sto je placen duplo vise nego sto vrijedi nije njegova krivica.

3 hours ago, Wisey said:

Caicedo se za 3 zivota ne moze razviti u ono sto je Kante. Ali ima neke druge kvalitete koje su bitne na toj poziciji.

Tacno i sto je jos tacnije, nije to nikakvo degradiranje Caiceda nego jednostavno igrac kao Kante je neponovljiv, nestvaran. 

NIsam znao da ste vidoviti. Mislim da je jako teško odrediti kojim pravcem će karijera ići, ne kažem da će Caicedo biti na nivou Kantea, ali možda bude neko drugi za koga bismo se još manje nadali. Pa i za Kantea je sigurno neko rekao da nikad neće biti na nivou npr. Makelelea.

Što ste tako negativni?

Ja sam uskocio sa Kanteom al vise on po ulozi lici na Esiena. Kod njega je pre svega bitno da se profilise adekvatno za zadacima i odgovornostima koji nisu mali al ne ni zahtevni jer sa ovim iskustvom ne moze da odradi. 

Kad gledamo kantea i njega mora da gledate i kontekst igre. Kante je mogao da iskoci iz bloka i krene i presing al u iskusnijoj ekipi gde se linije pomeraju adekvatno. Ovde kad bi to Caisedo radio, evo rupe u roku od odmah i naravno kazne. 

7 hours ago, ker said:

Pa i za Kantea je sigurno neko rekao da nikad neće biti na nivou npr. Makelelea.

Morao sam da uđem na Kanteovu temu i pogledam prve komentare. Svi su bili oduševljeni što ga dovodimo i od prve utakmice su krenuli hvalospjevi.

Mislim da ne treba porediti Caiceda sa Kanteom, niti Colwilla sa Terryem, Jacksona sa Drogbom, Mudryka sa Hazardom i sl. 

7 minutes ago, Adi said:

Morao sam da uđem na Kanteovu temu i pogledam prve komentare. Svi su bili oduševljeni što ga dovodimo i od prve utakmice su krenuli hvalospjevi.

A sto je najjace od svega: druga stranica prvi post bukvalno napisano stize novi Makelele. 🤣🤣

• Autor

Kante je vec bio izgradjen igrac, znali smo da mozemo ocekivati novog Makelelea.

Kod Caiceda koji je vrlo mlad ocekujemo velike stvari, ali tokom sljedecih godina, sada samo treba da bude dobar, sto meni realno i ispunjava. Dobro igra, nema puno gresaka. Samo neka se nastavi razvijati bez povreda.

• 3 sedmice kasnije...

Ne znam za vas ali ovaj meni pocinje polako opravdavati velike novce ulozene u njega. Ruku na srce daleko je to jos od 100+ miliona koliko je placen ali polako hvata zalet. 

• 2 sedmice kasnije...

I opet ne primjećujem ono zbog čega je kupljen, dotad neka objese glupu "cherry picking" statistiku mačku o rep.

Označio sam vrijeme.

Sta igra ovaj lik? Treci derbi krece se u radijusu 15 metara gore dole, uvijek kasni na loptu, ne cita linije dodavanja, ne zna uzeti loptu bez da faul napravi.

Ovo moze pola veznih iz Premiershipa igrati.

I glupane, kad si zadnji vezni dobij zuti karton za nesto korisno, neki pametan faul. A ne zbog psovanja sudiji u 10. minuti.

Kante je mogao ostati jos min 3 godine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.