Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

31 minutes ago, Whisper said:

Caicedo je igrac oko kojeg se trener i skautska služba, sve ljudi od fudbala i Uprava slazu da se idealno uklapa u filozofiju igre kakvu zelimo.

To ti i kazem, skontao je to i Brighton pa sad kad vam je tako dobar i kad vam se savrseno uklapa platite.

14 minutes ago, Spaha said:

Pitanje je vremena kad ce biti nas, a ne para.

Slažem se, samo treba neke druge poslove završiti tipa Cherki i koga su još planirali sem njega.

Ne znam što se čudite oko cijene? Ponajbolji veznjak lige. Danas za takve triba dat oko 100m, želi ić i nije englez pa će vjerojatno bit oko 80. Eno Rice je za 100M ovoj nije ima ništa lošiju sezonu, zašto bi tražili manje?

Ako želimo kupovati jeftino treba kupovati van Premiershipa, PL je skup.

• Autor
1 hour ago, King Chelsea said:

Pa onda treba iskipati 100 miliona i rijesit posao ako je vec situacija "on ili niko"..

Cekao se ovdje i Cavani i Falcao i Hulk i jos mnogi drugi pa na kraju nista, treba imati opciju B da bi te opcija A bar malo "ispoštovala" u pregovorima.

Ih prije je bila Marina, neko joj kaze cifru, ona kaze mrs, evo ovo, uzmi ili ostavi, ljudi ostave pa onda dovede Drinkwatera kao alternativu.

Oni su rekli da traže isto koliko i West Ham za Ricea, samo što njih dvojica ne mogu nikako isto da koštaju. Rice ovako igra 5 godina, dok Caicedo 1,5 godinu, za Ricea je bilo zainteresovano više klubova, Rice je Englez što posebno nabija cijenu iz više razloga i Rice je nakon prošle sezone izjavio kako ostaje u klubu, dok je ovaj rekao da odlazi još prije pola godine. Sa finansijske strane treba sada odustati i kad ovi shvate da su svakako na gubitku smanjiti će cijenu. Sa fudbalske strane nama je podhitno potreban, čak se dosta i kasni sa njegovim dovođenjem. Ta pozicija je prioritet jer nemamo igrača za prvu postavu, Cherki je samo dodatna opcija za napadački dio.

• 2 sedmice kasnije...

Ma nema nikakve ponude, Brighton izmišlja, diže mu cijenu. Čuj nudi arapski klub anonimno i više od Chelsea i jos ni Caicedo ne zna o kome je riječ. Hahahaha jah eto nudi 200 miliona Brightonu i 300 miliona Caicedu.

Ja bih iskreno ovolike pare davao samo za neke top, top igrače iz premiershipa, inače uopšte u ovakvim situacijama ne bih ni tražio igrača od naših "konkurenata"

prosto je okruženje takvo da ne samo Brajton, nego i bilo koji drugi klub iz prema ima na kraju zagarantovanu ogromnu svotu novca od tv prava, čovek ima ugovor kolko vidim do 2027. i ja ne znam što se pravi tolka drama

iskreno, titulu može da ti donese ili prevagu, to je svakako ono što nama treba neka baš extra "zvezda" igrač, tipa da sad dovedemo golgetera "proverenog" 

šta znam, onda sam Lester gledao ili svaku utakmicu ili svaki MOTD, ovog nisam, pa mogu samo da pričam napamet

fudbalska pijaca je ogromna, pa traži tamo nekoga majku mu drugoga.... a pazi mi i za ovog malog Santosa pa iza onog Čukamunka nismo dali male pare, ko je onda tu kriv?

znači Brajton je mogo da ubode, a mi ne možemo? btw, ne kažem da uvek mašimo, imali smo i mi dosta pogodataka, ali očigledno da imamo problem sa trenerima, otpuštanjima i integraciji kupljenih talenata

Totalni fijasko. Ovo je veliki poraz za nasu upravu. 2 mjeseca se natezu sa Brightonom, nudili su 60, 65, 70, 75, 80 miliona da bi nakon 2 mjeseca ponudili ipak onoliko koliko Brighton trazi. Na kraju ni to nije bilo dovoljno jer se za 2 mjeseca ukljucio novi klub koji je ponudio jos vise. 
Da su isti ovaj novac ponudili prije samo mjesec dana a kamoli 2, vec bi covjek odradio i pripreme sa nama i igra protiv Liverpula sutra.

Pusiona velika, dugo se nisam osjecao vise porazenim za nekog igraca nego za Caiceda. 

Mater vam jebem.

odavno ni ja nisam bio toliko razocaran nedolaskom nekog igraca.

znaci 2m ko sto kazete se natezes i znas da je to igras koji se perfektno uklapa u sistem i evo pusiona.

sad dati 50m za lavio i kupovati jos mlade igrace koji nikad nece obuci nas dres i tamo pukni jos 100m

puj

Nek su ih popisali. Natezu se s Brajtonom umjesto da su odredili cijenu koliko zele dati i amin. Sve preko toga zdravo dovidjenja. Dosad smo mogli dovesti igrace da prodju pripreme i uigrani vec krenu sa ekipom u sezonu.

Veoma lose vodjen prelazni rok ovo ljeto. Doveli smo dobrog trenera ali smo u veznom redu pretanki za bilo kakav ozbiljan rezultat. Ne moze se s limitiranim Galagerom protiv najjacih.

Prvo, mislim da je dobro što nismo dali 110 miliona funti jer Caicedo ne vrijedi tih para, njegova tržišna cijena je nekih 60-70 miliona pa čak i sa ovim ludilom.

Drugo, trebalo je da odrede cijenu koju će platiti i da to ponude, ako ovi odbiju odustaneš i to je to, mislim da je to pola foruma pisalo 3 mjeseca. Ovako su se zavlačili i na kraju htjeli platiti traženih 100m, prosto nevjerovatno kakvi amateri vode ovaj klub. Nisu preplatili samo onog kog nisu kupili.

Pazi sad kad plate Laviu 60 miliona (iako je Soton traži 50). Iako čak ni on nije zamjena za Caiceda.

Što je najjače napravili su takvu atmosferu u Engleskoj da bi čovjek pomislio da ne postoje druga dva zadnja vezna sem Caiceda i Lavie. Dobra stvar svega ovoga jeste da je ovo završilo, loša stvar je da ćemo alternativno rješenje vjerovatno isto tako preplatiti.

EDIT~Postoji li šansa da Caicedo odbije transfer u Liverpool? 😅

15 minutes ago, ker said:

Prvo, mislim da je dobro što nismo dali 110 miliona funti jer Caicedo ne vrijedi tih para, njegova tržišna cijena je nekih 60-70 miliona pa čak i sa ovim ludilom.

Drugo, trebalo je da odrede cijenu koju će platiti i da to ponude, ako ovi odbiju odustaneš i to je to, mislim da je to pola foruma pisalo 3 mjeseca. Ovako su se zavlačili i na kraju htjeli platiti traženih 100m, prosto nevjerovatno kakvi amateri vode ovaj klub. Nisu preplatili samo onog kog nisu kupili.

Pazi sad kad plate Laviu 60 miliona (iako je Soton traži 50). Iako čak ni on nije zamjena za Caiceda.

Što je najjače napravili su takvu atmosferu u Engleskoj da bi čovjek pomislio da ne postoje druga dva zadnja vezna sem Caiceda i Lavie. Dobra stvar svega ovoga jeste da je ovo završilo, loša stvar je da ćemo alternativno rješenje vjerovatno isto tako preplatiti.

EDIT~Postoji li šansa da Caicedo odbije transfer u Liverpool? 😅

Ta šansa postoji ako smo mu mi nudili npr. 200 hiljada funti sedmično, a Liverpool nudi npr. 100. Što mislim da nije slučaj.

Koliko smo se provalili i osramotili ne mogu da vjerujem, popisao se Brighton i smrdljivi Liverpool po nama. Sa prvima nikad vise ne poslovati, ni u kakvom smislu, sve ruzno sto nas je snaslo, snaslo nas je od njih. Prvo onaj cuponja u odbrani, pa njihov trenerski kadar, uvalili su nam golmana i izvozali ko sansku kozu za Caiceda. 

Naši stručnjaci se natezali 3 mjeseca za njega i Liverpool ga za jedan dan zavrsi. Neka smo mi doveli citavo jedno obdaniste od igrača u klub za koje Bog zna sta ce biti s njima. Bravo stručnjaci, nije ni počela sezona a već ste mi je omrzli. Da vidim to bajno rješenje koje će sad dovesti ali nemojte ga očekivati odmah, možda tamo do kraja prelaznog roka ili je najbolje čekati januar...

Doveli smo se u situaciju bukvalno da bilo sta da uradimo ne može nas oprati, ako platis vise od 110 miliona, ne vrijedi igrač toliko realno i sto neko kaže imao bi dva igraca od preko 200m u veznom redu a ako ne izjednacis, potrosio si tri mjeseca u pregovorima i ispustio glavnog igrača za ovo ljeto te si se osramotio propisno.

Kako sam shvatio u pitanju je 110 miliona funti, bonusi se nikakvi ne spominju. Znaci nekih cca. 125 miliona eura.

Strasna cifra za igraca sa sezonu i pol ozbiljnog fudbala. Mislim da se moglo naci dva sasvim dobra vezna igraca za taj iznos, da se na vrijeme krenulo skautirati.

Kako su nas ljudi doslovno popišali svaka im čast, bukvalno su samo sačekali da se jos neko uključi u trku i onda im ostalo samo da gledaju i smiju su, na kraju su dobili i vise nego onih 100 miliona. 

Ne znam kada smo veći debakl doživili na transfer tržištu, ali jbg bitno da smo djece nakupovali, uložiti jos u školske klupe i top.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.