Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

'

25 minutes ago, Whisper said:

Sad je najvažnije jebati Liverpul, jako i bez vazelina. 

Laviu smo im izgleda uzeli, sad im uzeti i Caiceda, bez obzira koliko nas kostao. Samo da se zna ko je gazda. 

A za tandem na sredini terena Enzo - Caicedo se ja ne brinem uopšte. 

"Nije bitno koliko cu zaradim, bitno je ako je duško posadio 6 hiljada korena paradajza da ja posadim 8 da ga pojebem da sam bolji od njega."

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Kakav ce to tandem biti moze da se vidi tek kroz godinu dve. Da imaju potencijal imaju ali ako bi gledao po trenutnom kvalitetu to je 5 6 parnjak veznjaka u Pl u. 

Nijedan od njih nije neko ko ce direktno proizvoditi sanse i golove. (kombinovano 4 do 5 asista u Pl u). U cvrstini bi dobili, u presingu, oduzimanju lopta, otezavanju pas igre i slicno, al se moze ocekivati i po neki kiks. Daleko je to od idealizacije. 

• Autor
18 hours ago, chiba said:

Čekam Diabla ako stigne uopšte da se probudi i opovrgne ove vesti, pre no što Liverpul ozvaniči transfer :fantom:

Reci Chiba :D Pusti ove sto pricaju, nikad Liverpool nije imao sanse. Nego podigli cijenu da se nasa uprava uozbilji. Sam Caicedo je samo za nas zainterosavan otpocetka ovog transfer roka.

Jednostavno je sve to, samo moze biti nas ili Brightonov, a tamo bi hladio muda. Nesto slicno se desavalo sa Chilwellom.

Doduse malo sam bio ubijen ovih par dana, pa nisam stizao na forum, ali sam pratio vijesti, samo mi je bilo smijesno. Posebno je ludo bilo ovo sa Kloppom sto je na press konferenciji objavio da su se dogovorili za transfer hahahah

• Popularna objava

Sve i da ga dovedu ovakve pogreske neko treba platiti poslom. Taj direktor koji je vodio pregovore svojom nesposobnoscu direktno je kostao klub minimalno 15 miliona funti.

Brajton je bio jasan od pocetka. Trazili su 100 miliona. Igrac se mogao dovesti za taj novac pred pocetak priprema.

Ovako ti dolazi poluspreman, ne poznaje suigrace, trenera, nije se uigravao i placas ga 15 miliona vise nego sto su ljudi uopste trazili.

Pa na kraju krajeva, ako je igrac zelio doci samo kod nas zar nije bilo dovoljno izjednaciti tu ponudu od 110 miliona? Jel to neko kurcenje sa ovih dodatnih 5, kao ono eto vam popijte kafu ?

Nevjerovatan diletantizam u poslu jos jednom. Igracu svaka cast ako je ispostovao datu rijec, rijetko se to vidja u fudbalskom svijetu.

1 minute ago, Wisey said:

Sve i da ga dovedu ovakve pogreske neko treba platiti poslom. Taj direktor koji je vodio pregovore svojom nesposobnoscu direktno je kostao klub minimalno 15 miliona funti.

Brajton je bio jasan od pocetka. Trazili su 100 miliona. Igrac se mogao dovesti za taj novac pred pocetak priprema.

Ovako ti dolazi poluspreman, ne poznaje suigrace, trenera, nije se uigravao i placas ga 15 miliona vise nego sto su ljudi uopste trazili.

Pa na kraju krajeva, ako je igrac zelio doci samo kod nas zar nije bilo dovoljno izjednaciti tu ponudu od 110 miliona? Jel to neko kurcenje sa ovih dodatnih 5, kao ono eto vam popijte kafu ?

Nevjerovatna nesposobnost u poslu jos jednom. Igracu svaka cast ako je ispostovao datu rijec, rijetko se to vidja u fudbalskom svijetu.

Ovih 5 miliona vise je jer je veoma važno jebati Liverpul, jako i bez vazelina. 

Samo da ih i sutra nagazimo. 

90 miliona 1. jula je jednako 115 miliona 12. augusta. Nisu htjeli platiti onoliko koliko ovi traže kako bi poslali poruku da oni neće preplatiti igrače kako ih ne bi muzli i drugi. I kad je voda došla do grla preplatit će ga duplo.

27 minutes ago, Whisper said:

Ovih 5 miliona vise je jer je veoma važno jebati Liverpul, jako i bez vazelina.

Samo da ih i sutra nagazimo. 

Ako ih nagazimo sutra bez golmana, zadnjeg veznog, prednjeg veznog i desnog krila onda smo baš ozbiljni.

Sa ovim transferom smo pokazali drugima da mogu traziti od nas novca koliko god zele i na kraju ce i vise dobiti.

Izmuzao nas je Brighton do kraja. Dva igraca od njih su nas kostala gotovo 200 miliona. Treba i to znati.

1 hour ago, Spaha said:

Sa ovim transferom smo pokazali drugima da mogu traziti od nas novca koliko god zele i na kraju ce i vise dobiti.

Izmuzao nas je Brighton do kraja. Dva igraca od njih su nas kostala gotovo 200 miliona. Treba i to znati.

Mislim da od transfera Enza, il pak Keruše, na nas gledaju kao na kravu muzaru

mi smo toliko u kurcu da mogu da nas muze… ali ako sastavimo ove godine ekipu koja ce napraviti rezultat nece vise bit muzenja… 

nadam se da cemo sa njim i jos kojim napraviti sposobnu ekipu ove godine za ulazak u lš.

Jel treba da se divim tome što je učestvovao u kupovini igrača za 115 miliona funti?

Dobar igrač, al definitivno smo klub sa mentalnim poremećajem. Kad je Caicedo rekao da ne želi u Liverpool trebalo je ostati pri ponudi od 100m pa kako žele. Ovo je cirkus.

2 minutes ago, ker said:

Jel treba da se divim to što je kupio igrača za 115 miliona funti?

Dobar igrač, al definitivno smo klub sa mentalnim poremećajem.

Trebaš da se diviš tome što je jednom igraču svjetske klase pridružio igrača koji bi ga svojim karakteristika upotpunio i izvuko najbolje iz njega i jos pri tome i sam bi mogao postati svjetska klasa. I jos su obojica mladi.

• Popularna objava
Just now, BT14 said:

Trebaš da se diviš tome što je jednom igraču svjetske klase pridružio igrača koji bi ga svojim karakteristika upotpunio i izvuko najbolje iz njega i jos pri tome i sam bi mogao postati svjetska klasa. I jos su obojica mladi.

115 miliona funti i kažeš "mogao postati svjetska klasa". Za te pare treba da bude doslovno momentalno najbolji vezni igrač u ligi.

Just now, ker said:

115 miliona funti i kažeš "mogao postati svjetska klasa". Za te pare treba da bude doslovno momentalno najbolji vezni igrač u ligi.

Slažem se, ali nismo bili jedini koji su ponudili toliku ili sličnu svotu. I na kraju da smo ga pustili da ode u Liverpool koga bismo doveli umjesto njega? Znači bukvalno nema ozbiljne alternative njemu, a potreban nam je odlaskom Kantea koji je provodio zadnje sezone na bolovanju.

Glupost je bilo dovođenje Ugochukwua, a i Fofana da se nije povrijedio ne bi ni Disasi bio potreban. Također glupost je i što nismo dali odmah 100 miliona, ali ti bi opet reko da je i to previše. U ovakvom scenariju nije glupost davati pare za Caiceda. 

Pa jeste previše i 100 miliona. Mi smo sami razvili narativ da je on jedini zadnji vezni u univerzumu i da ne postoji alternativa.

Bilo kako bilo nadam se da će uspjeti i da će se uklopiti jer u tom slučaju pare nisu ni bitne, ali sad hvaliti nekog kako je ovo dobro urađen posao je smiješno, mislim da ni Brighton nije planirao dobiti ovoliko para. Drugi put im dajemo više para nego što su inicijalno tražili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.