Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#25 Moises Caicedo

Istaknuti odgovori

pa on gubi lopte redovno i što je najgore, nakon toga u većini slučajeva protivnik ima kontru/priliku za gol, nije nikad bilo mesta za izgovor, ovo je postalo kod njega redovno, čitanje igre loše, pasivan je, uplašen, u grču, gubi lopte

preda bre čovek loptu protivniku kao od šale

• Odgovori 487
  • Pregledi 24,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mama mozemo da kupimo Fabrizia Romana?   Imamo Fabrizia Romana kod kuce   Fabrizio Romano kod kuce:  

• Moises Caicedo vs Aston Villa  - 3 chances created  - 15 passes into final third  - 1/1 dribbles  - 1/1 clearances  - 2 interceptions  - 7 recoveries  - 4/6 duels won  Inverting

Objavljene slike

Nit je Essien, nit je Mikel, a pogotovo nije Kante. Koji je kurac onda i sta su njegovi kvaliteti da smo prodali Conora koji je imao barem ponešto od ovih trojice gore, da bi nam ovaj mogo igrati. 

• 4 sedmice kasnije...

Ma kakav on i kontinuitet, ja mislim da je već u tunelu izgubio loptu i spotaknuo nekog igrača west hama, ali odlično odrađeno danas. 

On 9/21/2024 at 4:23 PM, Bari said:

SILA! Cak je i asistenciju upisao danas, mnogo bolji od Enza, barem danas.

jel ovo stvarno unbeliavable to sto inace treba da radi igrac njegovog kalibra?

2 hours ago, Spaha said:

jel ovo stvarno unbeliavable to sto inace treba da radi igrac njegovog kalibra?

Ako nastavi u kontinuitetu onda DA, jeste unbeliavable.

Meni je on taraba od samo dolaska, ja o tome trubim citavo vrijeme, ali eto, uvijek me ta statistika i videi sa yt i twittera demantuju.

2 minutes ago, Whisper said:

Ima potebcijal i motoriku da bude jedan od najboljih na svojoj poziciji u zadnih x godina. Al dzaba kad je slab s pamecu.

ma ima umal da ne kazem sta.

realno, lik nije opravdao ni one pare za koliko je placen, niti je nesto igrao posebno. bljesne tu poneku utakmicu ali i to ponajvise jer je pretezno lik prosjek.

eto nedavno je ili Bari ili BT14 objavio video sa twitera nekih njegovih rijetkih uklizavanja gdje je uspio odnijeti loptu a ne igraca i to ispalo nesto nevjerovatno.

opali su nam igracki standardi zestoko u zadnje 3-4 godine.

Cinjenica je da u vise od pola duela napravi neki glup faul tako sto zakaci covjeka po nogama ili uleti ni blizu lopte. Ovo sto on na terenu radi mogli su i mnogi drugi, za manje pare. 

Nije to nesto sto se ne moze ispraviti i nauciti ali trebalo bi za pocetak da treneri prepoznaju i pocnu ga kaznjavati za glupe, nepotrebne faule. Ne pomaze ni to sto nema apsolutno nikakvu konkurenciju i zna da ce startati sljedeci mec bez obzira kakve gluposti pravio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.